Ingyen és bérmentve letölthető játékok, illetve ingyenessé tett játékok listája...
Elküldve: 2006. 01. 17. 01:13
A BAttlefield modját szeretném letölteni, de nem tudom honnan. a mod neve: Desert Combat
Tudnátok segíteni?
Tudnátok segíteni?
Elküldve: 2006. 01. 17. 08:13
Noti: Gateway P6860FX, Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés
EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!
EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!
Elküldve: 2006. 01. 28. 20:02
Régóta keresem rég elveszett fiatalságom ZX Spectrum, és Enterprise-on játszott Wizard's Lair játékát. A neten több helyen is megvan, le is töltöttem, csak hát a ZX emulátor XP-n... Szal a kérdésem az lenne tud-e valaki olyan oldalt ahol esetelg PC-re átírt és persze játszható változat letölthető lenne.
Előre is köcce!
Képek a játékról:
http://www.mobygames...air/screenshots
Előre is köcce!
Képek a játékról:
http://www.mobygames...air/screenshots
Szerkesztette: akaido 2006. 01. 28. 20:02 -kor
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.
Elküldve: 2006. 01. 29. 00:36
http://www.tombraide.../traod_free.htm
Fasza
Bár, nekem uj volt, elég régi dologról van szó, gondolom itt már mindenki tud róla
Fasza

Bár, nekem uj volt, elég régi dologról van szó, gondolom itt már mindenki tud róla

Szerkesztette: Valdy 2006. 01. 29. 00:54 -kor
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2006. 01. 29. 07:57
naja.. emlekszem en is.
amatorok.
kar, hogy a jatek nem nagy eresztes
amatorok.

JóSebesség
Elküldve: 2006. 01. 29. 10:48
Nem tudom hova tűn a régi játékok új bőrben topic, ezért ide írom: a BUILD-enginet használó játékoknak (Duke3D, Shadow Warrior) is van ráncfelvarrott változata:
JonoF's games and stuff
JonoF's games and stuff
Elküldve: 2006. 01. 31. 16:05
Kis játékok, de jó játékok... mindegyik elérhető Windows és Linux alá is...
Supertux

Enigma

Neverball/Neverputt

Én mindegyiket kipróbáltam, nekem nagyon bejöttek, jelenleg a Supertux -ban csinálom a bónusz-pályákat...
Supertux

Enigma

Neverball/Neverputt

Én mindegyiket kipróbáltam, nekem nagyon bejöttek, jelenleg a Supertux -ban csinálom a bónusz-pályákat...

Idézet
„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
Elküldve: 2006. 01. 31. 16:15
Idézet: BoGab - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 13:03
Nos uraim!
Ingyenes a S.W.I.N.E.
http://www.stormregion.com/
Töltéshez BitTorrent kliens kell!
Boldog Karácsonyt mindenkinek
Ingyenes a S.W.I.N.E.
http://www.stormregion.com/
Töltéshez BitTorrent kliens kell!
Boldog Karácsonyt mindenkinek

Ez egy nagyon-nagyon jó játék, nekem nagyon bejött. De jól látom, hogy mostanság már nem készült magyar nyelvű változat...?
Idézet
„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
Elküldve: 2006. 02. 01. 17:22
Erről a WarRock -ról kérdeznék egyet:
- nekem tetszik, de hol lehet a lőszert pótolni?
Tudom, hogy vannak ammo-depok, oda is megyek, de sem az "F" -re, sem az
"R" -re nem vesz fel lőszert.
Elkezd futni valami százalék, aztán annyi.
Ez a gyakorló pályán van.
De hogy menjek ki az élesbe, ha már a gyakorlón sem tudok lőszert felvenni?
Köszönöm és Üdv!
Tudom, hogy vannak ammo-depok, oda is megyek, de sem az "F" -re, sem az
"R" -re nem vesz fel lőszert.
Elkezd futni valami százalék, aztán annyi.
Ez a gyakorló pályán van.
De hogy menjek ki az élesbe, ha már a gyakorlón sem tudok lőszert felvenni?

Köszönöm és Üdv!
Elküldve: 2006. 02. 01. 18:10
Idézet: scip - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 17:30
Kipróbáltam tédéhármat :Đ
Majdnem könnyet csalt a kicsi szemembe
Majdnem könnyet csalt a kicsi szemembe

Ez mekkora oldal... megtaláltam a "Prehistorik 2" -őt is a DynaBlaster mellett... a Zool/Zool2 -t pedig felleltem az Underdogs -on...

Idézet
Elküldve: 2006. 02. 01. 19:31
Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 19:10
Ez mekkora oldal... megtaláltam a "Prehistorik 2" -őt is a DynaBlaster mellett... a Zool/Zool2 -t pedig felleltem az Underdogs -on... 

Ehhel a hozzászólással egy picit tévedtem... mert megtaláltam az UFO (Enemy unknown) / UFO 2 (Terror from the Deep) párosítást... azt hiszem, lesz mivel játszogatnom...

Idézet
Elküldve: 2006. 02. 11. 07:17
Idézet: Heuro - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 17:22
Erről a WarRock -ról kérdeznék egyet:
Lécci részletes véleményt és pár in game képet róla !
Semmit nem lehet a játékról tudni, anélkül nem kezdek neki a regisztrációnak.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”
Elküldve: 2006. 02. 15. 17:15
Üdv!
Letöltöttem a "régi" South Park rally játékot, ami 700mb kb.
Kitömöritve kapok egy mdf, és egy mds fájlt! Ezt megnyitottam Daemon toolsba, és egy zenecédéként ismeri fel. A megnyitom a lemezt és, van rajt egy PVR, BIN, ELF, DA fájl, és még ott van 9db RAW fájl, amik 30mb-osak... És innentől kezdve nem tudok vele mit kezdeni...
Pls segítsetek!
thx
Kitömöritve kapok egy mdf, és egy mds fájlt! Ezt megnyitottam Daemon toolsba, és egy zenecédéként ismeri fel. A megnyitom a lemezt és, van rajt egy PVR, BIN, ELF, DA fájl, és még ott van 9db RAW fájl, amik 30mb-osak... És innentől kezdve nem tudok vele mit kezdeni...
Pls segítsetek!
thx
Elküldve: 2006. 02. 16. 16:40
Idézet: N0zer0 - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 8:17
Lécci részletes véleményt és pár in game képet róla !
Képet most nem tudok, mert időközben lekerült a játék a palettáról.
Pont azért mert nagyon lefoglalt

Játszani nagyon jókat lehet vele, csak ne magyarokkal kezdjél, mert rögtön elkezdenek fikázni, ha nem hajtasz végre azonnal a belépés után Terminátor-szerű akciókat.
(vagy csak nekem sikerült pont ilyeneket kifogni)
Lehet járműbe (tank, motor, jeep, deszantjármű) ülni, lőni, lehetsz lövész, orvos, tankelhárító és mérnök.
Mindegyikhez társul egy megfelelő speciális fegyver/tevékenység.
Lehet jeleket adni a társaknak és be lehet inteni az ellenségnek ... ez a mókás része.
Nem akad, pörög a játék (chello 512) és elég nagy a terület, bár határai vannak.
Eddigi gyakorlatom alapján azt szűrtem le, mindenképp érdemes legalább 1 (de inkább több) ismerőst vinni, akivel előre meg van beszélve: mit és hogyan csináltok.
Van ugyan csetelés a játékban, de annyira pörög, hogy igazán fontos dolgokat nem lehet megbeszélni, mert miközben írsz, hátulról már fejbe is lőttek ... :o
Zászlókat elfoglalni/tartani is a játék része az öldöklésen kívül, ez is szimpatikus.
Első időben ne lepődj meg, ha úgy érzed: Te senkit nem tudsz lelőni, Téged meg mindenki ...
A fejlövés abszolút rulez.
Ha beleengedsz egy sorozatot/RPG -t valakibe, rögtön bukfencezz odébb ... meg ilyesmi.
Szórakozásnak kiváló! - de ismételten mondom, jobb ismerősökkel kezdeni.
Üdv, Szkárosi Gyula
Heuro Egy Bt
Elküldve: 2006. 02. 17. 14:08
Idézet: HunG4r0c3L - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 16:15
Üdv!
Pls segítsetek!
thx
Pls segítsetek!
thx
Esetlen nem PS1-es vagy PS2-es image-t töltöttél le?
Szerkesztette: Gilby 2006. 02. 17. 14:08 -kor
Elküldve: 2006. 02. 21. 14:31
Sziasztok!
Először is éljenek soká a régi játékok
Kérdésem az lenne, hogy régi kedvenc repülős arcade játékom a tyrian letölthető-e ingyen?
Ill. a 386-os kedvenc játékom a CHAOS A.D. mászkálós lövöldözős 1,44-es game létezik-e neten valahol?
előre is köszi.
Ja igen transport tycoon ingyenes ugye?

Kérdésem az lenne, hogy régi kedvenc repülős arcade játékom a tyrian letölthető-e ingyen?
Ill. a 386-os kedvenc játékom a CHAOS A.D. mászkálós lövöldözős 1,44-es game létezik-e neten valahol?

előre is köszi.
Elküldve: 2006. 02. 21. 14:59
Idézet: xmatrix - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 13:31
Sziasztok!
előre is köszi.

előre is köszi.
Abandonia.com-on megvan a Tyrian, letölthető is. A Transport Tycoon is, a Chaos AD-t nem láttam. Azt hiszem ez az oldal erősen odafigyel a jogtisztaságra, csak azt engedi letölteni, amit tényleg szabad is.
DezoxiriboNukleinSav vs. Domain Name Server
Elküldve: 2006. 02. 21. 16:47
Idézet: Lalika- - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 13:59
Abandonia.com-on megvan a Tyrian, letölthető is. A Transport Tycoon is, a Chaos AD-t nem láttam. Azt hiszem ez az oldal erősen odafigyel a jogtisztaságra, csak azt engedi letölteni, amit tényleg szabad is.
Köszi szépen!
Chaos A.D. iszonyú régi, csak DOS alatt megy és asszem akkor mindíg valami memória programmal kellett bütykölni, hogy a teljes 640 kb XMS memót tudjam használni

manapság meg az 1Gb is kevés..