Richard Burns Rally
Elküldve: 2004. 09. 06. 18:05
Én sem variálok semmit, egyszerűen nincs kedvem beállításokkal szórakozni, hogy kitapasztaljam mikor mi a jó. Egyedül annyit csináltam, hogy a nagyon durva talajú pályán megnöveltem a rugó útját, attól sokkal jobb lett, de máshoz nem nyúltam.
Elküldve: 2004. 09. 06. 20:21
USA rallyn is konnyeden lehet nyerni professional fokozaton.
Kozben adja az autokat, mar csak 2 locked van.
Kozben adja az autokat, mar csak 2 locked van.
Elküldve: 2004. 09. 06. 21:27
Hogy szakadna le a keze, aki ilyen irányítást készített ehhez a játékhoz (a bill.-re gondolok)!Már órák óta próbálgatom a különféle beállításokat, de elég volt!
Kormánnyal meg egyéb ketyerékkel biztos szuperul irányítható, de csak emiatt nem fogok erre költeni.Amennyire vártam ezt a játékot, most annyira elment tőle a kedvem, számomra hihetetlen, hogy nem gondoltak a mezei billentyűzettel játszókra, biztos lett volna rá mód, hogy egy optimális beállítást találjanak számukra! :confused: Na és a borulások meg olyanok, mintha valami játékautóval mennék, de realitás egy deka nincs benne.A beállítás meg olyan sokrétű, nem valószínű, hogy egy átlag user nekiáll piszkálgatni őket.Egyedül a grafika, ami tetszik a játékban!
Utána mentem pár szakaszt a Colin 4-el, és rájöttem mennyire eltalált játék is az.
Ezer bocs mindenkitől, akinek belerondítottam a lelki világába!!
Kormánnyal meg egyéb ketyerékkel biztos szuperul irányítható, de csak emiatt nem fogok erre költeni.Amennyire vártam ezt a játékot, most annyira elment tőle a kedvem, számomra hihetetlen, hogy nem gondoltak a mezei billentyűzettel játszókra, biztos lett volna rá mód, hogy egy optimális beállítást találjanak számukra! :confused: Na és a borulások meg olyanok, mintha valami játékautóval mennék, de realitás egy deka nincs benne.A beállítás meg olyan sokrétű, nem valószínű, hogy egy átlag user nekiáll piszkálgatni őket.Egyedül a grafika, ami tetszik a játékban!
Utána mentem pár szakaszt a Colin 4-el, és rájöttem mennyire eltalált játék is az.
Ezer bocs mindenkitől, akinek belerondítottam a lelki világába!!
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!
Elküldve: 2004. 09. 06. 21:43
Igazad van, teljes mértékben egyet értek, most viccen kívül. A Colin4 az játék, a szó szoros értelmében. Ez pedig szimulátor. Meg kell érteni, hogy egy kétállású digitális eszközzel(billentyűzet) sosem fogod tudni helyettesíteni egy elméletben (azért csak elméletben, mert ennek az adatai is digitalizálva kerülnek bevitelre) végtelen sok állású analog kontrollert ( a kormányt).
Bele kell törődni, vagy venni egy kormányt.
Elküldve: 2004. 09. 06. 21:49
Más: Nekem egyetlen bajom van a programmal, hogy nem lehet alternatív beállítást megadni az irányításnál. Minden funkcióra csak 1 eszközt vagy gombot lehet tenni.
Pedig nekem két fék kéne. Nem tudom, mondjuk, hogy ez valós WRC.ben szabályos e, mármint, hogy két fékpedál van. De nekem ez kéne. Hogy fékezhessek bal és jobb lábbal is. +még a kuplungot is tudjam használni. De az a probléma, hogy ha bal lábasra teszem a féket, akkor ha a kuplungot nyomom a jobb lábam nem éri el a féket. Ha meg fordítva, akkor a bal lábam nem éri el a féket, mert túl messze van. Tudom "nagy" probléma dehát ez van.
Pedig nekem két fék kéne. Nem tudom, mondjuk, hogy ez valós WRC.ben szabályos e, mármint, hogy két fékpedál van. De nekem ez kéne. Hogy fékezhessek bal és jobb lábbal is. +még a kuplungot is tudjam használni. De az a probléma, hogy ha bal lábasra teszem a féket, akkor ha a kuplungot nyomom a jobb lábam nem éri el a féket. Ha meg fordítva, akkor a bal lábam nem éri el a féket, mert túl messze van. Tudom "nagy" probléma dehát ez van.
Elküldve: 2004. 09. 06. 21:51
Idézet: Lauda - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 22:27
Na és a borulások meg olyanok, mintha valami játékautóval mennék, de realitás egy deka nincs benne.
A borulások tökéletesen élethűek, azt kell hogy mondjam, hogy nem csak soha az életedben nem ültél rally autóban, de még csak nem is láttál borulást felvételről sem
Elküldve: 2004. 09. 06. 21:58
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 22:43
Bele is törődtem:uninstall
Na azért még nem, holnap még adok neki egy esélyt!
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!
Elküldve: 2004. 09. 06. 21:59
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 22:51
A borulások tökéletesen élethűek, azt kell hogy mondjam, hogy nem csak soha az életedben nem ültél rally autóban, de még csak nem is láttál borulást felvételről sem
Aki nem hiszi járjon utána, de tényleg ilyen könnyű borulni, nem vicc. Ez a program így tökéletes, ahogy van.
Igen. A fórumos ASi is versenyző, és azt mondta ő is, hogy ha kimegy a kocsi fara, akkor egy erősebb / vaskos fűcsomót, ha rosszul kap el földúton, akkor annyi. A kocka serie-A lada repül mind a 800 kilójával. De egyébként tényleg így van. Én csak Golf I-et vezetek (hála az égnek még nem álltam fejre vele
Elküldve: 2004. 09. 06. 22:03
Aki nem hiszi járjon utána, de tényleg ilyen könnyű borulni, nem vicc. Ez a program így tökéletes, ahogy van.
Használd egészséggel!
Egyébként egy csomó rally versenyen kint voltam személyesen, ahol szép számmal láttam borulásokat, de egyik sem hasonlított a játékban látottakhoz.
De mindegy, akinek tetszik, játtszon vele, okozzon neki sok kellemes órát/napot!
Elküldve: 2004. 09. 06. 22:49
Idézet: Lauda - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 22:58
Bele is törődtem:uninstall
Megveszem Tőled ha már nem kell
Elküldve: 2004. 09. 07. 08:48
Sziasztok!Volna egy problémám.A játékot föltelepítem és miután inditom lefut az introja és ezután küld egy hibaüzenetet.A szövege ez: Error loading HedgeHog error creating pixelshader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso .A gépem elvileg megfelel a követelményeknek.Mi lehet a hibám.Ha tudtok segítsetek légyszi.Köszi
Elküldve: 2004. 09. 07. 10:26
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 22:49
Más: Nekem egyetlen bajom van a programmal, hogy nem lehet alternatív beállítást megadni az irányításnál. Minden funkcióra csak 1 eszközt vagy gombot lehet tenni.
Bennem is felmerult ugyanez a problema, csak en a kezifeket szerettek volna ket gombra is ratenni a kormanyon.
Jobb es bal oldalra is.
Elküldve: 2004. 09. 07. 10:29
A borulások tökéletesen élethűek
Azt a borulast olvastad amit par hsz-szel elobb irtam be? (amikor surolom a bal oldalammal a fat erre felborit jobbra)
Ha ez elethu akkor....mindegy...valami
Es nem ugy erintettem a fat hogy nekicsusztam az oldalaval, hanem az uttal parhuzamosan eppen vegigsuroltam.
Meg csak meg sem perdultem ezutan, egyszeruen elboritott jobbra, mintha par vaskos legeny elkapta volna az autom a fanal allva es felboritott volna.
Elküldve: 2004. 09. 07. 10:40
Idézet: Douglas - Dátum: 2004. szept. 7., kedd - 9:29
Azt a borulast olvastad amit par hsz-szel elobb irtam be? (amikor surolom a bal oldalammal a fat erre felborit jobbra)
Es nem ugy erintettem a fat hogy nekicsusztam az oldalaval, hanem az uttal parhuzamosan eppen vegigsuroltam.
Meg csak meg sem perdultem ezutan, egyszeruen elboritott jobbra, mintha par vaskos legeny elkapta volna az autom a fanal allva es felboritott volna.
Volt egy (jó)pár crash videóm, ahol régebbi finn versenyzők (pl. régi "kutyacsont" honda, opel...etc) mutatnak be szép piruetteket.
Elküldve: 2004. 09. 07. 10:50
Idézet: Douglas - Dátum: 2004. szept. 7., kedd - 11:29
Nincs replayed? Már egy ideje a semmiről vitatkoztok úgy vettem észre
Nekem élethűnek tűnt az a 2 borulás, amit én idéztem elő, de lehet, hogy ez pl. nem ilyen volt
Ha mi is látnánk, talán lenne miről vitatkozni
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2004. 09. 07. 10:53
Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2004. szept. 7., kedd - 9:50
Nincs replayed? Már egy ideje a semmiről vitatkoztok úgy vettem észre 
Nekem élethűnek tűnt az a 2 borulás, amit én idéztem elő, de lehet, hogy ez pl. nem ilyen volt
Áhh, ez még nem vita
Elküldve: 2004. 09. 07. 12:35
Idézet: ASi - Dátum: 2004. szept. 7., kedd - 11:53
Áhh, ez még nem vita 
De még lehet
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2004. 09. 07. 12:55
Nincs replayem.
A fanak surlodaskol nem dobodott meg az auto, nem pordult meg, nem csinalt semmit.
Egyszeruen fogta magat es felborult jobbra teljesen eletszerutlenul, ahogy mar irtam.
Ilyen egyszeruen nincs, hiaba gyozkodtok.
Meg annyit hogy ugy kell elkepzelni ezt a surolast, hogy normalis esetben kicsit odebbtolja az autot a fa, vagy egyszeruen semmi sem tortenik csak vegighuzom az oldalat, ilyen enyhe erintkezesrol van szo.
A fanak surlodaskol nem dobodott meg az auto, nem pordult meg, nem csinalt semmit.
Egyszeruen fogta magat es felborult jobbra teljesen eletszerutlenul, ahogy mar irtam.
Ilyen egyszeruen nincs, hiaba gyozkodtok.
Meg annyit hogy ugy kell elkepzelni ezt a surolast, hogy normalis esetben kicsit odebbtolja az autot a fa, vagy egyszeruen semmi sem tortenik csak vegighuzom az oldalat, ilyen enyhe erintkezesrol van szo.
Szerkesztette: Douglas 2004. 09. 07. 12:57 -kor
Elküldve: 2004. 09. 07. 13:06
Idézet: Douglas - Dátum: 2004. szept. 7., kedd - 13:55
Rámentél a gyökerére, ami felborított.
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2004. 09. 07. 14:26
Idézet: Douglas - Dátum: 2004. szept. 7., kedd - 11:55
akkor lehet, hogy az nem fa volt, hanem ent

Súgó
A téma zárva.