Richard Burns Rally
Elküldve: 2004. 09. 09. 20:38
nah, végignyomtam a rallyschoolt, most mentem egy két rallit és.... nagyon bejön
miután levettem a grafot low-ra nem fagy.
Elküldve: 2004. 09. 09. 20:41
Hát mit mondjak...
Most raktam föl és nagyon nem tetszik.
Persze így 5 perc után.
Irányítani bill.tel nem lehet és rettentően idegesít, h pattog az autó. Sztem tök sz*r és vhogy a realitást sem látom.
Holnap azért még próbálkozok.
Holnap azért még próbálkozok.
Semper Fi
Elküldve: 2004. 09. 09. 20:41
Nagyon profi a gáma, nálam sem fagy, nincs benne semmi hiba, viszont elakadtam a rally school azon részén mikor egy gyors balos kanyart gáz, fék és kézifék nélkül kell bevenni ugy hogy le kell ugrani a gázpedálról még a kanyarív előtt. Én szerintem jól csinálom de valamiért azt mondja hogy gázt nyomtam ahol nem kellett volna. Ott mit kell csinálni? 25x-re próbálva már unalmas.
Elküldve: 2004. 09. 09. 21:35
Hali!
Videókártya csere? Na neeeeeeeeeeeeeee........... Most cseréltem 2 hete, most megint vegyek egy újat?
Biztos, hoogy nincs erre valam PECcs, avgy valami más okosság?
Videókártya csere? Na neeeeeeeeeeeeeee........... Most cseréltem 2 hete, most megint vegyek egy újat?
Biztos, hoogy nincs erre valam PECcs, avgy valami más okosság?
Vakond
Elküldve: 2004. 09. 09. 21:45
Emberek,
Most este prószáltam ki a gamét, ami először marhára idegesített... Végigvittem a rally school egy-egy részét, majd minden szakasz után szétfagyott, monitor jelet sem kapott (desktopra engem sosem tett ki, csak hard reset segített a gépen). Kezdtem a játékra bepöccenni, pedig iszonyatosan tetszett a fizikája, aszfalton nagyokat lehet állatkodni (graf mondjuk lehetne picit szebb is, de bőven elmegy).
Aztán kikapcsoltam az Atitool-t (0.0.22), ezután nem volt egyetlenegy fagyásom sem, végigvittem a rally school-t, szóval minden király.
Amúgy graf fullon, no fagyás. Nálam a korábban említett progi volt a ludas...
FFB effektek is qrva jók, szuper a gáma, végre van egy valósághű rallyszimulátorunk
Jah, kormánnyal kenem, billentyűzettel nem próbáltam. Kormánnyal tökéletes, az biztos.
Szépen lehet terelgetni a kis Imprezát, berakni a kanyarokba, érezni mikor lesz sok, powerslide-ok is kellemesek, áhh Colinhoz képest ég és föld a két gáma, Colin4 20 percet töltött a gépemet, aztán bye-bye volt neki. Viszont az RBR asszem sokáig itt lesz a masinámon. 
Összefoglalva: szuper a játék, nekem nagyon bejött
Most este prószáltam ki a gamét, ami először marhára idegesített... Végigvittem a rally school egy-egy részét, majd minden szakasz után szétfagyott, monitor jelet sem kapott (desktopra engem sosem tett ki, csak hard reset segített a gépen). Kezdtem a játékra bepöccenni, pedig iszonyatosan tetszett a fizikája, aszfalton nagyokat lehet állatkodni (graf mondjuk lehetne picit szebb is, de bőven elmegy).
Aztán kikapcsoltam az Atitool-t (0.0.22), ezután nem volt egyetlenegy fagyásom sem, végigvittem a rally school-t, szóval minden király.
FFB effektek is qrva jók, szuper a gáma, végre van egy valósághű rallyszimulátorunk
Jah, kormánnyal kenem, billentyűzettel nem próbáltam. Kormánnyal tökéletes, az biztos.
Összefoglalva: szuper a játék, nekem nagyon bejött
Szerkesztette: Rudi 2004. 09. 09. 21:51 -kor
Elküldve: 2004. 09. 09. 21:59
A 206 tényleg csak 5 sebességes?
Mert a programban annyi :confused: Persze biztos van belőle olyan változat, de a WRC?
Elküldve: 2004. 09. 09. 22:05
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 22:59
Mert a programban annyi :confused: Persze biztos van belőle olyan változat, de a WRC?
A 307 WRC-ben van 4 sebességes is
Elküldve: 2004. 09. 09. 22:06
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 20:59
Hát, úgy tűnik:
Idézet
Five speed Peugeot/X-Trac non synchronized, sequential shift gear box longitudinally mounted. Carbon triple plate clutch.
High ratio rack and pinion, power assisted steering.
Final drive ratio: varies depending on the surface
Gear ratios - speed at max. RPM:
1:-
2:-
3:-
4:-
5:-
R
High ratio rack and pinion, power assisted steering.
Final drive ratio: varies depending on the surface
Gear ratios - speed at max. RPM:
1:-
2:-
3:-
4:-
5:-
R
Klatty
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Reggelre kelve, gatyája telve.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Reggelre kelve, gatyája telve.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Elküldve: 2004. 09. 09. 22:07
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 22:59
a 307 es 4 gangos bár asszem csinaltak hozza 5 gangos valtot mert Grönholm nagyon szidta
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
Elküldve: 2004. 09. 09. 22:11
Hát elég érdekes egy dolog :confused: Miért jó ez nekik nem tudom, talán kevesebb a hibalehetőség nem kell annyit váltani. De így meg nem megy annyira.
Elküldve: 2004. 09. 09. 22:24
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 23:11
Hát elég érdekes egy dolog :confused: Miért jó ez nekik nem tudom, talán kevesebb a hibalehetőség nem kell annyit váltani. De így meg nem megy annyira.
Kisebb az esélye hogy elromlik a váltó és a mostani WRC nek akkora nyomatéka(600-700Nm) van hogy nagyon nem is kell a sok gang.
Elküldve: 2004. 09. 09. 22:28
Nem tudom ki hogy van, de nekem az EVO VII jön be a legjobban. A Subaru nem tetszik, igaz a valódi sem, csak a 02-es tetszett
Ami mindenki szerint a legrondább 
A 206-ot meg mindig randának találtam, olyan mint egy teknősbéka, csak kipróbálásból mentem vele. A többi kocsi meg még nem nyílt meg.
A 206-ot meg mindig randának találtam, olyan mint egy teknősbéka, csak kipróbálásból mentem vele. A többi kocsi meg még nem nyílt meg.
Elküldve: 2004. 09. 09. 23:34
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 21:28
Nem tudom ki hogy van, de nekem az EVO VII jön be a legjobban. A Subaru nem tetszik, igaz a valódi sem, csak a 02-es tetszett
Ami mindenki szerint a legrondább 
grrrrr
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing
Elküldve: 2004. 09. 09. 23:36
Idézet: Ingy - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 21:24
Kisebb az esélye hogy elromlik a váltó és a mostani WRC nek akkora nyomatéka(600-700Nm) van hogy nagyon nem is kell a sok gang.
hát 4 sör után már nekem se jön be
Elküldve: 2004. 09. 10. 00:15
Idézet: JuanG - Dátum: 2004. szept. 10., péntek - 0:36
hát 4 sör után már nekem se jön be
...a francia 1-es pálya első felét 5-ször jobban ismerem, mint a második felét...vajon miért???? 
én mindegyik pályát 300 méterig ismerem
éljen a realisztikus törés
Elküldve: 2004. 09. 10. 06:39
végre egy játék amit nem kell fikáznom mert tökéletes:-)
persze kormánnyal, mert aki billel játszik egy ilyen szimulátort és fikázza az irányítást az nem normális :confused:
a rally schoolnak már minnyá vége
persze kormánnyal, mert aki billel játszik egy ilyen szimulátort és fikázza az irányítást az nem normális :confused:
a rally schoolnak már minnyá vége
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Elküldve: 2004. 09. 10. 07:02
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 23:28
A többi kocsi meg még nem nyílt meg.
Ezzel kapcsolatban megszivatott a program.
Megnyerten profin a bajnoksagot amire megadta a Citroent.
Jo gondoltam moat megyek egyet champion fokozaton.
Kerdezi akarom e folytatni a megkezdett bajnoksagot :confused: (az elozo befejezese utan ki is rakott a fomenube)
Jo mondom akarom.
Beadja a profis bajnoksag utolso eredmenyhirdeteset, es megkapom a Citroent, ahogy mar egyszer megkaptam.
Es aztan ezutan persze lehetett menni a champin fokozatra.
Ezt egy parszor eljatszottam aztan gondoltam nem nyomok folytatast a kerdesere.
Hat nem is adta meg a Citroent.
Kapasbol valaszthattam igy a champion nehezseget, viszont Citroen nelkul.
Most meg egyszer meg kene nyernem profin a bajnoksagot hogy megkapjam a Citroent.
Mekkora bug ez vagy mi a szar.
Elküldve: 2004. 09. 10. 07:06
Idézet: joshua7 - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 21:41
Persze így 5 perc után.
Irányítani bill.tel nem lehet és rettentően idegesít, h pattog az autó.
Mondjuk én is billentyűzettel tolom jelenleg, de azt azért messze nem mondanám, hogy játszhatatlan bill-el. Ha eleget tököl az ember a filter controls beállításnál a csúszkákkal (főleg a fék és gáz a lényeg), jól be lehet lőni azt is.
De lehet veszek valami kormányt majd :confused: ...
Elküldve: 2004. 09. 10. 07:41
Idézet: Douglas - Dátum: 2004. szept. 10., péntek - 6:02
Ezzel kapcsolatban megszivatott a program.
Kerdezi akarom e folytatni a megkezdett bajnoksagot :confused: (az elozo befejezese utan ki is rakott a fomenube)
Jo mondom akarom.
Beadja a profis bajnoksag utolso eredmenyhirdeteset, es megkapom a Citroent, ahogy mar egyszer megkaptam.
Most meg egyszer meg kene nyernem profin a bajnoksagot hogy megkapjam a Citroent.
Jo mondom akarom.
ha a legkönnyebb fokozaton megnyered a bajnokságot, akkor is beadja a citroen-t (legalábbis nekem beadta)...
...amúgy ugyanez volt velem is, mindig betoltettem vele az utolsó eredményhirdetést, és utána megvolt a Xsara. De most már minden ok, mert ha pl. bemész a RallySchool-ba megcsinálsz egy feladatot, utána ott is van SAVE PROGRESS opció, megnyomod, és utána, megmarad a Citroen...LOL
Elküldve: 2004. 09. 10. 08:18
Idézet: JuanG - Dátum: 2004. szept. 10., péntek - 8:41
bemész a RallySchool-ba megcsinálsz egy feladatot, utána ott is van SAVE PROGRESS opció, megnyomod, és utána, megmarad a Citroen...LOL 
Hat jo errol lemaradtam.
Champion szinten tudott mar valaki bajnoksagot nyerni? (Realisticon)

Súgó
A téma zárva.