HWSW Informatikai Kerekasztal: Medal of Honor: Pacific Assault - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Medal of Honor: Pacific Assault

#321 Felhasználó inaktív   wolf0627 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 20. 14:01

Sziasztok!

Sikerült nagynehezen végigolvasni a topikot, de ehhez hasonló problémát nem találtam, gondoltam megosztom veletek, hátha tud valaki segíteni:

Az a helyzet, hogy amikor a Makin Atoll nevű pályát töltené be, akkor az átvezető videónál szép csendesen kifagy a játék, és kilép az XP-be. Egyből átvált 640*480*4bit felbontásra, és kiírja, hogy eszközhibát észlelt, zárjak be mindent, és indítsam újra a gépet. (háttérben lehet hallani, hogy a prog. megy tovább, a srác mondja a monológját, de ennyi.) Pedig semmi baja a gépemnek. (konfig 2200+ AMD, 768 DDR, GeFX 5200).
A legbutább beállításokon is ezt csinálja, és már nem tudok mit csinálni. Az a baj, hogy mindig ugyanannál a résznél akad ki, tehát az előtte lévő pályákat gond nélkül játszhatom, nem is nagyon szaggat, csak itt kiakad.

Van valakinek valami tippje???

#322 Felhasználó inaktív   [Milan] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 20. 14:52

Idézet: Johnny Rico - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 15:44

hat fura az izlesed  ;)

Pedig a karakterek árnyékolása tényleg szebb.

#323 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 16:43

Idézet: wolf0627 - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 14:01

Sziasztok!

lapozófájl be van kapcsolva?
JóSebesség

#324 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 21:51

Idézet: wolf0627 - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 15:01

Sziasztok!

Sikerült nagynehezen végigolvasni a topikot, de ehhez hasonló problémát nem találtam, gondoltam megosztom veletek, hátha tud valaki segíteni:

Az a helyzet, hogy amikor a Makin Atoll nevű pályát töltené be, akkor az átvezető videónál szép csendesen kifagy a játék, és kilép az XP-be. Egyből átvált 640*480*4bit felbontásra, és kiírja, hogy eszközhibát észlelt, zárjak be mindent, és indítsam újra a gépet. (háttérben lehet hallani, hogy a prog. megy tovább, a srác mondja a monológját, de ennyi.) Pedig semmi baja a gépemnek. (konfig 2200+ AMD, 768 DDR, GeFX 5200).
A legbutább beállításokon is ezt csinálja, és már nem tudok mit csinálni. Az a baj, hogy mindig ugyanannál a résznél akad ki, tehát az előtte lévő pályákat gond nélkül játszhatom, nem is nagyon szaggat, csak itt kiakad.

Van valakinek valami tippje???

Idézet

Nekem is restart van a Pearl Harbor-i pélya után. Betölti a Makin Atollt, aztán reboot. Pedig a demo ment, a játék elsö két pályája is simán ment (Medium szinten).

Ugyanaz nálam is.  :rolleyes:  Csak nálam újra is indul a gép. Többször telepítettem fel, a cutscene-nél mindig kiakad. :think:

#325 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 17:26

par hettel ezelott vegigjatszottam :)

szvsz max kozepes szinvonal, vagy a jungleben kell boklaszni, vagy beulni vhova es puffogatni... tobbet vartam, a callofduty nyomaba nem lep. egyedul az utolso partraszallos resznel kezdodott vmi, aztan meg hamar vege is lett :(

#326 Felhasználó inaktív   wolf0627 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 13:10

Persze, be van kapcsolva a lapozófájl (XP automatikusan kezelje), ráadásul hagytam elég helyet is még a winyón (kb. 5G), és így se fasza! Már a t.köm tele van, pedig biztos jó gamma lenne!

#327 Felhasználó inaktív   wolf0627 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 09:02

Oké gyerekek, megtört a jég!  :D

Kísérletezgettem otthon, leszedtem a jelenlegi NVidia illesztőprogramot (6703 asszem), és felraktam az egy évvel ezelőtti JÓL BEVÁLT 45.23-ast, és láss csodát! Szépen megy tovább az átvezető videó, Makin Atoll, japcsifejbelövős, semmit se látós, k.rvaannyát a fa mögül előjövős, ordítva lekardozós, de legalább játszhatós!
Biztos vagyok benne, hogy nem magával az illesztőprogival van gond, hanem az újabbak már bonyolultabb beállítási lehetőségeket ajánlanak fel, és szerintem valami nem úgy volt belőve, ahogy kell.
Ha van valakinek hasznos ötlete, hogy mi lehetett a valódi ok, azt szívesen meghallgatnám, mert azért érezhető a különbség a két illesztőprogi között a többi játéknál. Szívesen használnám az újabbakat, úgyhogy ha valaki tud valami okosat, azt megköszönném!

:smoker:

#328 Felhasználó inaktív   andrewcz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 12:06

Sziasztok!

Tarawán vagyok, a Red Beachen. Azt írja a játék, hogy destroy the gun enplacements in the red beach (5 reamining). Már mindent körbejártam, mindent felrobbantottam, de nem tudok továbbmenni. Most egy betonépületben vagyok, mellette volt a 2 tank, amit fel kellett robbantani. Onnan nem tudok a nyíl irányába menni. Mit kell csinálni?

#329 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 16:32

Hy
Az a gondom hogy eléggé bugos a játék.legalábbis nálam.tele van villogo texturákkal.főleg az átvezetőkben idegesitő például a faszi szeme alatt villodzik valami ja meg a sapkályán.ha a dzsungelbe vok ott is van villodzás.Ez mitől lehet (catalyst 5.1).
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#330 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 17:28

Idézet: wolf0627 - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 10:02

Oké gyerekek, megtört a jég!  :D

Kísérletezgettem otthon, leszedtem a jelenlegi NVidia illesztőprogramot (6703 asszem), és felraktam az egy évvel ezelőtti JÓL BEVÁLT 45.23-ast, és láss csodát! Szépen megy tovább az átvezető videó, Makin Atoll, japcsifejbelövős, semmit se látós, k.rvaannyát a fa mögül előjövős, ordítva lekardozós, de legalább játszhatós!
Biztos vagyok benne, hogy nem magával az illesztőprogival van gond, hanem az újabbak már bonyolultabb beállítási lehetőségeket ajánlanak fel, és szerintem valami nem úgy volt belőve, ahogy kell.
Ha van valakinek hasznos ötlete, hogy mi lehetett a valódi ok, azt szívesen meghallgatnám, mert azért érezhető a különbség a két illesztőprogi között a többi játéknál. Szívesen használnám az újabbakat, úgyhogy ha valaki tud valami okosat, azt megköszönném!

:smoker:

Jókor szólsz. :rolleyes:  Nekem az új VGA-val (GeForce 6800) ment tovább a tengeralattjárós animáció, de diavetítés szinten, meg az utána köv. Makin Atollos "csónakos" rész is. :think: De már tudok játszani vele tovább legalább. Persze, most a WoW megy... ;)

#331 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 12:22

Senki más nem tapasztalt ilyen problémát??? :smoker:  :confused:  :rolleyes:
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#332 Felhasználó inaktív   Hz-7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 22:35

Na én is teszteltem minap a játékot, de már az elején elakadtam a partraszállásnál.
A támadó katonákat simán elintézem élet csökkenés nélkül, de ami utána következik az szerintem elég botrányos!!

Elkezdik belőni aknavetővel a partot és akár merre megyek, mindig eltalálnak. Ez még nem idegesített fel, de az már igen hogy engem mindig eltalál, de a mellettem álló (térdelő) katonáknak soha sem esik semmi bajuk.

Erre gondoltam keresek egy kis cheat segítséget hozzá. (good, full ammo stb...)

Találtam is, de nem működik. Illetve, csak annyira hogy birom a lövéseket és az ütéseket.

De a robbanásokat nem!!! Hallott már valaki ilyen good módról????????????? Ilyen hülyeséget!!!
A képernyő alsó részére kiírja állandóra, hogy good mod, de mégsem jó.

Na amiket találtam azt beillesztem. Próbáljátok ki, lehet hogy csak én volnam béna.

Cheat :
A játékot a következő paraméterrel kell indítani, hogy használni lehessen a cheat kódokat: "+set developer 1". (Például így: "C:\Medal of Honor Pacific Assault\mohpa.exe" +set developer 1) Játék közben nyomd le a [~] billentyűt a konzolhoz, majd üsd be az alábbi kódok egyikét.

Feljegyzés: Figyelj, hogy a paramétert a mohpa.exe fájllal kell használni, nem a mohpa_setup.exe fájllal, ami alapból a desktopra kerül.

Alternatív megoldás
A paraméteres megoldás helyett editálhatod a játékos konfigurációs fájlját. Ez alapból a "My Documents\EA Games\Medal of Honor Pacific Assault\configs" könyvtárban található, és az alapértelmezett fájlnév: "unnamedsoldier.cfg". Nyisd meg a fájlt a notepad-del, menj a // Cvars szakaszhoz, és add hozzá a következő sort:

seta developer "1"

Mentsd el a fájlt, így már elő lehet hívni a konzolt a [~] gomb lenyomásával a paraméter használata nélkül is.

dog - God Mód
wuss - Összes fegyver
fullheal - Teljes életpont
notarget - Az ellenfelek nem vesznek észre
noclip - Átjárás a falakon
fps 1 - FPS kijelzése
Asus P4P800-E Deluxe; 2,6 Ghz Celeron+gyári hűtő; 2*256 DDR PQI;Ati Radeon 9600 256MB+fordulatszabályzós venti; 2*120 Gb Samsung-Seagate; Chieftec 420 Táp; LG-DVD IRÓ GSA 416-3B; LG CD IRÓ48*16*48; Audigy5.1; Creative Inspire P580; HP LaserJet 1022 Nyomtató; Canon Lide60 scanner; Elöl-hátul 12cm-es Chiftech venti (csúszó és golyós)

#333 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 22:57

Cheater fúúúj!!! :shoot:  :help:  :down:  :]

#334 Felhasználó inaktív   [Milan] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 00:48

Idézet: -=M@X[treme

=-,2005. febr. 6., vasárnap - 22:57]Cheater fúúúj!!!   :shoot:  :help:  :down:  :]

Arról nem is beszélve, hogy a partraszállás csak előjáték, ahol a történet szerint hazavág egy gránát...
Szóval nem kéne erőlködni cheatekkel.

Ja, és nem good, hanem god mode :)

#335 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 05:31

Idézet: [Milan] - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 0:48

Ja, és nem good, hanem god mode :)

:wtf:  :pokeas2:
Újfajta csalás. Jó mód  :D  :nevet:

#336 Felhasználó inaktív   lajafix2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 09:14

Idézet: andrewcz - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 11:06

Sziasztok!

Tarawán vagyok, a Red Beachen. Azt írja a játék, hogy destroy the gun enplacements in the red beach (5 reamining). Már mindent körbejártam, mindent felrobbantottam, de nem tudok továbbmenni. Most egy betonépületben vagyok, mellette volt a 2 tank, amit fel kellett robbantani. Onnan nem tudok a nyíl irányába menni. Mit kell csinálni?

Fel kell robbantani mind az 5öt, míg nem "0 remaining". Ha jól emlékszem akkor a betonépület(ennek a tetején van 2-3 gépfegyveres?) aljában van valami alagútrendszer ott kell továbbmenni, én is kerestem vagy 20 percig.

Szvsz jó hangulata van a játéknak, de a megvalósítás nem mai színvonalú, épp ezért elég 1x végigvinni.
lajafix

#337 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 10:44

*****SPOLER*****

Nekem nagyon tetszett, az elsővel símán felveszi a versenyt néhány helyen még jobb is! Tarawa Atoll NAGYON el lett találva nekem bejött, ennél már csak a reptér védelme volt jobb.
Ami viszont az abszolút győztes rész az Pearl bombázása, eszméletlen komolyan meg lett csinálva... a repülők a lövegek az emberek a hajók... minden zsír volt.
Az a repülős rész, amikor pilótává avanzsálsz is jópofa, de egérrel és billentyűzettel kissé nehézkes irányítani... ennek ellenére én szedtem le a Zerok nagy többségét :D

Szerkesztette: Nevl 2005. 02. 07. 10:49 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#338 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 10:49

Idézet: Hz-7 - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 22:35

Na én is teszteltem minap a játékot, de már az elején elakadtam a partraszállásnál...

Ott semmit se kell csinálnod, menj be a móló alá és nyírj ki néhány japcsit, előbb utóbb elsötétedik a játék és jön... na azt majd meglátod, hogy mi.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#339 Felhasználó inaktív   Hz-7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 11:41

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 11:49

Ott semmit se kell csinálnod, menj be a móló alá és nyírj ki néhány japcsit, előbb utóbb elsötétedik a játék és jön... na azt majd meglátod, hogy mi.

Köszi a segítséget, eddig a te válaszod volt a leghasznosabb.

Egyébként a Medal of Honor első változatát cheat nélkül végigvittem hard fokozatban.(a partraszállás kifejezetten tetszett ) Egész jó játék volt. De itt a partraszállásnál a móló alatt is mindig kinyirtak - szerintem aknával - NEM GRÁNÁTTAL!!!- mivel azt észrevettem volna és már minden japcsit simán kinyírtam.

Köszi, azért bróbálkozom újra.
Asus P4P800-E Deluxe; 2,6 Ghz Celeron+gyári hűtő; 2*256 DDR PQI;Ati Radeon 9600 256MB+fordulatszabályzós venti; 2*120 Gb Samsung-Seagate; Chieftec 420 Táp; LG-DVD IRÓ GSA 416-3B; LG CD IRÓ48*16*48; Audigy5.1; Creative Inspire P580; HP LaserJet 1022 Nyomtató; Canon Lide60 scanner; Elöl-hátul 12cm-es Chiftech venti (csúszó és golyós)

#340 Felhasználó inaktív   Aerdos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 22:27

Hi!
az egyik helyen hard-ban nem tudok megsebesülni  :eek:
Ti nem találkoztatok ezzel a problémával?
egyébként ettől jobb jatekot nem igen fognak egyhamar csinálni  :respect:
Aerdos

"Grandpa, were you a hero in the war?" "No", I answered, "But I served in a company of heroes". - Maj Richard Winters

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.