Medal of Honor: Pacific Assault
Elküldve: 2006. 05. 27. 22:54
Van külön topikja, föntebb be is van linkelve. Oda nézz be.
Semper Fi
Elküldve: 2006. 05. 28. 14:06
Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 22:54
Van külön topikja, föntebb be is van linkelve. Oda nézz be.
Az odaáig ok,h van topikja meg is néztem az oldalakat,de nem találtam gépigényről szóló szöveget és az is érdekelne,mert nem valami csúcs gépem van.
Elküldve: 2006. 06. 07. 18:12
Sziasztok!
1 hete hogy megkaptam a jatekot es azota kemenyen nyomom. Csak hogy elakadtam... ott ahol repulovel kell menni 3 tarsaddal es egy anyahajohz meg egy kisebb hajozhoz erkeztek es nem tudom mit kell csinalni. En mind2t agyonbombaztam de nem sullyednek el. Vagy valami mast kell csinalni?
1 hete hogy megkaptam a jatekot es azota kemenyen nyomom. Csak hogy elakadtam... ott ahol repulovel kell menni 3 tarsaddal es egy anyahajohz meg egy kisebb hajozhoz erkeztek es nem tudom mit kell csinalni. En mind2t agyonbombaztam de nem sullyednek el. Vagy valami mast kell csinalni?
Elküldve: 2006. 06. 08. 08:40
Ha pontosan célbatalált minden bombád, akkor fel kellene robbaniuk. Esetleg használd a gépágyút, úgy emlékszek az is van, azzal is lehet osztani az áldást.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 06. 25. 14:36
Sziasztok!
Elakadtam, légyszi segítsetek!
Henderson Field, repülőtéren vagyok. A kifutó végénél meg kellene védenem a túloldali hangárokat, hogy ne bombázzák le, de nem tudom hogyan. Mindenfelől jönnek a japcsi gépek, és szórják a bombát ezerrel.
Köszi!
Henderson Field, repülőtéren vagyok. A kifutó végénél meg kellene védenem a túloldali hangárokat, hogy ne bombázzák le, de nem tudom hogyan. Mindenfelől jönnek a japcsi gépek, és szórják a bombát ezerrel.
Köszi!
Elküldve: 2006. 06. 25. 15:28
Pár hete nyomtam végig. Véleményem egyezik a topikban uralkodóéval: nem gyengén gyökér game. Agyonszkriptelt, mesterkélt, élvezhetetlen, fantáziátlan, agyatlan cső-hent. Minden elaprózott jelenet után autosave. Szinte nem is enged gondolkodást (néha időre siettet), szabadságot, egyéni játékteret. A grafika nem kárpótol, néhány modell ki van dolgozva, néhány nem (főleg a járművek bénák). A textúrák mindenhol borzalmasak. A fizika, a sérülésmodellek nagyon LOL-lerek, a tér néhol pedig annyira szűk cső, hogy menni alig lehet benne
A játékidő rövid, de ilyen monoton hentelésből ez is sok. Az ősi MoH:AA vagy a Vietcong 1000x különb volt
Ez 2004-es szemmel nézve is szánalmas.
szati: asszem azon a részen a japcsi gépek egy fekete amerikait (Black Cat) hajkurásznak, a japcsikat kell leszedni, hogy a fekete megmeneküljön, aztán meglátod mi történik...
szati: asszem azon a részen a japcsi gépek egy fekete amerikait (Black Cat) hajkurásznak, a japcsikat kell leszedni, hogy a fekete megmeneküljön, aztán meglátod mi történik...
The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.
Elküldve: 2006. 06. 25. 17:48
Idézet: szati71 - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 15:36
Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
Hali!
Keress egy nagy gépágyút a kifutó mentén. Azzal kell leszedni a japán gépeket.
Szívesen.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 09. 15. 20:17
Ma felpakoltam a játékot, mert játszani szerettem volna vele. Sajna nem tudom miért, de a menű betöltésénél kilép!
Leszedtem hozzá a "legfrissebb" 1.2-es patch-et, de így se indult! Arra gondoltam, hogy talán a 2mag miatt, ezért úgy indítottam, hogy csak 1 procit használjon, de ez se jött be!
Mi a franc lehet? Találkozott már valaki ilyennel? :confused: 
Szerk.: Hozzáteszem, hogy a régi procimmal (2500+ Barton) tökéletesen ment az alapjáték!
Szerk.: Hozzáteszem, hogy a régi procimmal (2500+ Barton) tökéletesen ment az alapjáték!
Szerkesztette: Csokis 2006. 09. 15. 20:18 -kor
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2006. 09. 16. 10:17
Senki nem tud nekem segíteni?
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Elküldve: 2006. 10. 12. 21:14
Szisztok.
Én most fogtam hozzá Pacific-hez. Sikeresen el is akadtam a repülőtéren, ahol a japcsik bombáznak mint az állat.
El jutok az ágyúig,de ott mindig felrobbantanak bennünket. Segítsetek már, hogy hogyan lehet továbbjutni... Előre is köszi
Jolti
Én most fogtam hozzá Pacific-hez. Sikeresen el is akadtam a repülőtéren, ahol a japcsik bombáznak mint az állat.
Jolti
Elküldve: 2006. 10. 12. 21:17
Idézet: Csokis - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 10:17
Senki nem tud nekem segíteni? 
én tudok neked segíteni ez ügyben
nekem prímán megy a játék, cseréljük el a konfigunkat egy az egyben, és akkor neked menni fog :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 10. 12. 21:39
max annyit, hgy próbáld ki god-moddal
játékot a következő paraméterrel kell indítani, hogy használni lehessen a cheat kódokat: "+set developer 1". (Például így: "C:\Medal of Honor Pacific Assault\mohpa.exe" +set developer 1) Játék közben nyomd le a [~] billentyűt a konzolhoz, majd üsd be az alábbi kódok egyikét.
Feljegyzés: Figyelj, hogy a paramétert a mohpa.exe fájllal kell használni, nem a mohpa_setup.exe fájllal, ami alapból a desktopra kerül.
Alternatív megoldás
A paraméteres megoldás helyett editálhatod a játékos konfigurációs fájlját. Ez alapból a "My Documents\EA Games\Medal of Honor Pacific Assault\configs" könyvtárban található, és az alapértelmezett fájlnév: "unnamedsoldier.cfg". Nyisd meg a fájlt a notepad-del, menj a // Cvars szakaszhoz, és add hozzá a következő sort:
seta developer "1"
Mentsd el a fájlt, így már elő lehet hívni a konzolt a [~] gomb lenyomásával a paraméter használata nélkül is.
dog - God Mód
wuss - Összes fegyver
fullheal - Teljes életpont
notarget - Az ellenfelek nem vesznek észre
noclip - Átjárás a falakon
fps 1 - FPS kijelzése
de ha ezse jó, keresd itt a fórumon Necros kollegát, neki mindig van vm ötlete, vagy mutat neked végigjátszást
játékot a következő paraméterrel kell indítani, hogy használni lehessen a cheat kódokat: "+set developer 1". (Például így: "C:\Medal of Honor Pacific Assault\mohpa.exe" +set developer 1) Játék közben nyomd le a [~] billentyűt a konzolhoz, majd üsd be az alábbi kódok egyikét.
Feljegyzés: Figyelj, hogy a paramétert a mohpa.exe fájllal kell használni, nem a mohpa_setup.exe fájllal, ami alapból a desktopra kerül.
Alternatív megoldás
A paraméteres megoldás helyett editálhatod a játékos konfigurációs fájlját. Ez alapból a "My Documents\EA Games\Medal of Honor Pacific Assault\configs" könyvtárban található, és az alapértelmezett fájlnév: "unnamedsoldier.cfg". Nyisd meg a fájlt a notepad-del, menj a // Cvars szakaszhoz, és add hozzá a következő sort:
seta developer "1"
Mentsd el a fájlt, így már elő lehet hívni a konzolt a [~] gomb lenyomásával a paraméter használata nélkül is.
dog - God Mód
wuss - Összes fegyver
fullheal - Teljes életpont
notarget - Az ellenfelek nem vesznek észre
noclip - Átjárás a falakon
fps 1 - FPS kijelzése
de ha ezse jó, keresd itt a fórumon Necros kollegát, neki mindig van vm ötlete, vagy mutat neked végigjátszást
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 10. 12. 21:48
Idézet: Jolti - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 22:14
Szisztok.
El jutok az ágyúig,de ott mindig felrobbantanak bennünket. Segítsetek már, hogy hogyan lehet továbbjutni... Előre is köszi
Jolti
Jolti
Az ágyú egy ideig elvileg biztonságban van. Elkezdheted széjjel lőni a jappókat. Vagy ha esetleg sok időt vesztegettél (nem tudom már, mennyire scriptelt az a rész :thnk:), akkor töltsd vissza a pálya elejét/az előző mentést és siess legközelebb.
Elküldve: 2006. 10. 12. 21:49
mondom Én, Narkósban sosem csalódunk
:Đ
Elküldve: 2006. 10. 12. 22:02
Idézet: dani83 - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 22:49
mondom Én, Narkósban sosem csalódunk
Kabbe. :Đ Erre emlékeztem, mert én is szívtam itt eleget először.
Elküldve: 2006. 10. 12. 22:04
Köszi.
Amiket leírtál majd megmutatom egy barátomnak, mert nekem gőzöm sincs miről beszélsz. Nincs egy hete, hogy géptulajdonos vagyok...Elvileg gyorsan tanulok...
Mindenkinek köszi.
Elküldve: 2006. 10. 12. 22:11
Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 22:02
Erre emlékeztem, mert én is szívtam itt eleget először.

azóta se tudod letenni a joe-t, mi?
Elküldve: 2006. 10. 12. 22:13
Francé' kell árulkodni?
Elküldve: 2006. 10. 12. 22:17
Idézet: dani83 - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 22:17
én tudok neked segíteni ez ügyben
nekem prímán megy a játék, cseréljük el a konfigunkat egy az egyben, és akkor neked menni fog :Đ

Súgó
A téma zárva.