HWSW Informatikai Kerekasztal: Mafia: The City Of Lost Heaven (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mafia: The City Of Lost Heaven (II.)

#141 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 30. 16:29

Idézet: Vcore - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 14:36

Nem hiszem hogy erről lenne szó, mivel ugyanezen a gépen, ugyanezzel a példánnyal már egyszer végignyomtat a game-t. Annyi volt a különbség, hogy akkor még SP1-es (vagy az se) XP volt rajta. Mindenesetre megpróbálom újratelepíteni a gémet, és az alap verzióval fogom kipróbálni.

Azért ha valakinek előfordult már az csak írja nyugodtan a tapasztalatokat.....

Én pár hete nyomtam végig másodszor, SP2-vel, magyarítva. Egyszer sem dobott ki. Tudom, nem segítettem. :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#142 Felhasználó inaktív   Vcore 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 31. 05:19

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 15:29

Én pár hete nyomtam végig másodszor, SP2-vel, magyarítva. Egyszer sem dobott ki. Tudom, nem segítettem. :)

Dehogynem segítettél! Legalább kiderült, hogy nem az SP2 a baj.
Egyébként tegnap este újraraktam. Elöször kipróbáltam a sima 1.0-ás angol verzióban. Ment  ;)

Patch + magyarítás után is ment.........

Azóta csak egyszer "ugrott" ki, pedig elég sokat játszottam vele.

De valami mégse stimmel, mert rendesen kilépni a játékból azt nem lehet.
Akkor is jön a hibüzenet. Tegnap az ls3d.dll-el volt vmi baja.

Lehet hogy a gépem aljaskodik? :think:
:o MSI - Lord Of The BOARD :o

#143 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 20:14

Sziasztok!
Könyörgöm,segitsen nekem vki!!!!
Megőrjíít a Mafia! A masodik lemeznel folyton lefagy!
Már rengeteg embertol kertem kolcson,de az eredmeny mindig ua.
Most a bnom gepere probaltam felkuzdeni,de nem ment....
Ami ua a ket gepben WinXP SP2,AMD. Minden mas kulonbozik.
A legszornyubb,h regebben jatszottam vele a regi gepemen. Pedig az is AMD volt csak annyi kulonbseggel,h egy Athlon.
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#144 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 09. 15:27

Az mitől lehet, hogy a telepítés után a setup.exe-vel csak a felbontást és a képfrissítést tudom átállítani, és semmi mást? Pl. a Texture quality/size-nál miért fixen "truecolor", "low detail" és "compressed" van megadva? Hiába kattintok a gombokra, minden marad ugyanúgy... :confused:

#145 Felhasználó inaktív   zoszt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 20:47

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 16:27

Az mitől lehet, hogy a telepítés után a setup.exe-vel csak a felbontást és a képfrissítést tudom átállítani, és semmi mást? Pl. a Texture quality/size-nál miért fixen "truecolor", "low detail" és "compressed" van megadva? Hiába kattintok a gombokra, minden marad ugyanúgy... :confused:

Nálam is ilyen, de szerintem ez nem gond, a játékban minden ok. Igaz az fps alacsony marad (9600XT). Az  "open expert settings.."-nél a "Hardware Transform & Lighting" be van nyomva nálad? Az általad említett gombok nyomógombok, amiket ki és be lehet kapcsolni. Hogy valami látható haszna van-e, azt nem tudom.
"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem."
MM2 buszok

#146 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 21:12

A gomboknak csak egy állásuk van, kattintás után sem változik semmit... Fura, na :think: Mondjuk nem életbevágó probléma, csak gondoltam megnézném nem "low detail" textúrákkal, bár ezek után nem tudom, amúgy milyet látok :p A játékban mindent maxra tettem egyébként, nem akadozik.

#147 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 11:56

vegigjatszottam megint. asszem harmadszor :)

szamomra meg mindig ez mindenidok legjobb jateka, pedig 11 eve jatszom pcn, es az oskor mindig szebb az embernek... a kupifelrobbantos, a hajokazos es a "szerencses-szerencsetlen" resz a kedvenc. hangulatilag a setahajos.

az ujabb gta valahogy egyaltalan nem tudott megfogni, foleg a b © kategorias texturak es 3dmodellek miatt. par kuldetes utan rauntam - a niggavilag meg egyaltalan nem erzem hangulatosnak (akkor inkabb a vice city - 99 luftballon).

varom a keresztfatert... de felek hogy a cseh sracok precizitasa, es mindenre kiterjedo figyelme (persze a kor szinvonalanak megfeleloen) hianyozni fog belole.

ergo - mikor lesz mar ujabb resz??

#148 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 18:44

Idézet: arn - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 12:56

vegigjatszottam megint. asszem harmadszor :)

szamomra meg mindig ez mindenidok legjobb jateka, pedig 11 eve jatszom pcn, es az oskor mindig szebb az embernek... a kupifelrobbantos, a hajokazos es a "szerencses-szerencsetlen" resz a kedvenc. hangulatilag a setahajos.

az ujabb gta valahogy egyaltalan nem tudott megfogni, foleg a b ? kategorias texturak es 3dmodellek miatt. par kuldetes utan rauntam - a niggavilag meg egyaltalan nem erzem hangulatosnak (akkor inkabb a vice city - 99 luftballon).

varom a keresztfatert... de felek hogy a cseh sracok precizitasa, es mindenre kiterjedo figyelme (persze a kor szinvonalanak megfeleloen) hianyozni fog belole.

ergo - mikor lesz mar ujabb resz??

Hát a cseh srácok tényleg baromi profin nyomják. Mafia, Operation Flashpoint, Hidden and Dangerous 1-2. Minegyik zseniális játék.

A Mafiát nemrég vittem végig, hangulatilag nagyon ott van, csak a kissebb-nagyobb bugok zavartak, de hát ez sok játéknál így van. Viszont mindenért bőven kárpótolt a zseniális történet, rendezés és a kiválló hangulat. Na meg a Colt M1911. :-)

A Godfathertől eléggé tartok, nem tudom hogyan fogják kivitelezni az amcsik. Arra sajnos bőven láttunk példát az utóbbi években, hogy a filmek licenszjogainak megvásárlása nem garantálja a sikert. Sőt! Úgy általában nemigen láttam még jó adaptációt ilyen téren. Mind a játékokból készült filmek, mind a filmek,képregények alapján készült játékok nagyon gázosra sikerültek. Félek hogy a licenc önmagában itt sem lesz elég. Bár azért amit a feljesztésről hallani lehetett, abból kitűnik, hogy azért elég komolyan veszik a dolgot. Eredeti arcok és szinkronhangok,stb. Csak azt nem értem, hogy vághatták ki a történet főszereplőjét a játékból. Na mind1.

#149 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 18:46

Idézet: nobela - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 14:50

Ez oké.
De akkor a hivatalos peccsbe kutya kötelességük lett volna valahogyan beleimpregnálni  :)
Vagy a honlapon feltüntetni, hogyha megveszed a Mafiát (mert még ugye árulják),
akkor vegyé' hozzá kodeket is.
Nem azért veszek gyári játékokat hogy feltört kodeket kelljen hozzá felraknom  :reklamacio:

Lehet hogy kicsit régi a kérdés, de nekem a Mafia tökéletesen futott SP1 alatt, bármiféle kodek nélkül. Nem is rémlik ez a kodek cucc.

#150 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 19:14

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 19:46

Lehet hogy kicsit régi a kérdés, de nekem a Mafia tökéletesen futott SP1 alatt, bármiféle kodek nélkül. Nem is rémlik ez a kodek cucc.

Az alap Windows XP-ben benne van az indeo codec. Ha erre rakod fel az sp1-et, nem szedi le a codecet. Viszont ha már olyan XP-t teszel fel amiben alapból benne van az sp1, akkor nem lesz indeo codec benne.

#151 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 22:33

Ezt nem tudtam. De a fejlesztőket ezért nem lehet hibáztatni,amikor a programot készítették az SP1 talán még nem is létezett.

#152 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 13:36

Idézet: Windy - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 20:14

Az alap Windows XP-ben benne van az indeo codec. Ha erre rakod fel az sp1-et, nem szedi le a codecet. Viszont ha már olyan XP-t teszel fel amiben alapból benne van az sp1, akkor nem lesz indeo codec benne.

nekem mukodott sp1 es sp2 alol is....  :think:

pedig mindegyik installba integralva volt a javitas.

#153 Felhasználó inaktív   diablo1983 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 18:13

Sziasztok!

Megtudnátok mondani h a játék alatt szóló zenéknek mi a címe vagy honnan tudom őket leszedni?

#154 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 19:44

Idézet: diablo1983 - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 18:13

Sziasztok!

Megtudnátok mondani h a játék alatt szóló zenéknek mi a címe vagy honnan tudom őket leszedni?

ez egy jó kérdés :)
poén zene és aki ezeket vagy hasonlókat előadó szerint tud írjon
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#155 Felhasználó inaktív   zimbo3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 20:26

nekem megvan az összes.. :)

#156 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 20:47

Idézet: zimbo3 - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 20:26

dejóóóó :D
akkor mondej előadót, címet, oldalt, esetleg töltsd fel vhova...

amúgy utólag eszembe jutott, hogy a játékhoz van egy progi, amivel ki lehet fejteni belőle a zenéket...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#157 Felhasználó inaktív   zoszt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 07. 20:41

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 20:47

dejóóóó :D
akkor mondej előadót, címet, oldalt, esetleg töltsd fel vhova...

amúgy utólag eszembe jutott, hogy a játékhoz van egy progi, amivel ki lehet fejteni belőle a zenéket...

Pl. a mafiaextrán is van link a zenéhez (mp3, [2005.  09.  06. 19:45]-i frissítés)
Van már Ikarus 556-os is.  :drive: Kép
"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem."
MM2 buszok

#158 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 07. 20:42

thx :)

#159 Felhasználó inaktív   zimbo3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 14:29

ha nem menne, akkor szívesen feltöltöm a zenéket :) ez a gém megérdemli...

#160 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 17:11

Idézet: zimbo3 - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 21:26

Ha majd 1* sikerül kellőképpen feltörni az ls3d-t és megláthatjuk hogy mi van a gunshop folyosón a kinyithatatlan ajtó mögött akkor szúrj be egy képet pls...

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.