HWSW Informatikai Kerekasztal: Eredeti játékok elérhető áron - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (71 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Eredeti játékok elérhető áron

#121 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 25. 20:56

idézet:
Ezt írta Solano:
Egy rossz hír. Ha valaki csak a teljes játékért akar Gamert venni az jól nézzen körül, mert újabban nem minden számban van full game.
[/quote]

:eek: ??? Ez nekem új ! Mesélj erről légyszíves !
Azt hallottam, hogy DVD-s lett (vagy lesz jövő évtől), de hogy nem minden számhoz lesz teljes játék ? :rolleyes:
Mi az oka ?
Ja, én sajnos az újságban nem tudom elolvasni az impresszumot (ha esetleg ott említették), mert szeptember óta nem volt pénzem GAMER-t venni.
Az más kérdés, hogy én nem a full game miatt vettem, de nagyon érdekel, hogy mi az oka annak, hogy nincs minden szám mellé.

idézet:
Ezt írta Solano:

Bár azt igérik, hogy amelyikbe van abba a jobbik fajta kerül be, bár kétségtelenül nem a legújabb.

[/quote]

Na hát azért ugye tudod, hogy DOOM III. nem lehet melléklet ?
Én azt mondom, hogy egy rossz szó nem érheti a GAMER stábot a játékok színvonala miatt.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#122 Felhasználó inaktív   kokler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 09:47

Keresem ezerrel a Mall Tycon-eredeti jatekot!
Sokaig kaphato volt a CD-Galaxisban 1990 forintert,de mire felebredtem-kifogyott!
Akinek megvan,es eladna,keressen meg! :cool:
Forumlako

#123 Felhasználó inaktív   Pooh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 12:06

Sziasztok!

Ha valaki talalkozna az Operation Flashpoint-tal es a kiegeszitessel, kerem felteltenul szoljon! MM-ben megm indig 10 e korul van a ketto egyutt?

#124 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 26. 19:44

Minap bent voltam a MM-ban videokazettáért és ha már ott vagyok alapon bedobok a kosárba egy W3:FT-t is. Átmegyek a játék programokhoz, mondom magamban, hogy ezt hamar felismerem úgy is, nem kell sokat keresgélni. Alapból, mint minden más Blizzardos játékot nézem a dobozosok között (amúgy is kevés ilyen játék van, mármin rendes dobozban), sehol. Hirtelen észreveszem és ledöbbentem. Blizzardos játék dvd tokos formában. A kérdésem az, hogy az FT tényleg csak ilyenben létezik vagy van rendes dobozban is? Mert ha csak dvd tokos van, én inkább megvárom a nagy dobozt és úgy veszem meg, nem érdekel, hogy benne lesz megint az alap, de nekem dobozos kell.
Úgy nem bírom ezeket a dvd tokos kivonatokat. Az EVM sorozatban világos, hogy ilyen, de az új és nem is olyan régi játékoknál miért kell ezt csinálni?

Daihelyon
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#125 Felhasználó inaktív   Solano 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 27. 19:32

idézet:
Ezt írta Piftuka:

??? Ez nekem új ! Mesélj erről légyszíves !
Azt hallottam, hogy DVD-s lett (vagy lesz jövő évtől), de hogy nem minden számhoz lesz teljes játék ?
Mi az oka ?
Ja, én sajnos az újságban nem tudom elolvasni az impresszumot (ha esetleg ott említették), mert szeptember óta nem volt pénzem GAMER-t venni.
Az más kérdés, hogy én nem a full game miatt vettem, de nagyon érdekel, hogy mi az oka annak, hogy nincs minden szám mellé.
[/quote]

Állítólag párszor megszívták a kiadóval. Volt amikor 3 xarabbat is meg kellett volna venniük 1 jó kedvéért. Volt amelyiket az utsó percekben lefújta a kiadó. A mostani DVD-sbe két ingyenes cucc volt de azok teljesek és jók (America's Army 2.0, Wolfenstein Enemy Territory). Bár ezeket ugyan elvileg bárki letöltheti, de aszem a ma Magyarországon elterjedt internethasználattal (modem+phone) nem igazán szerencsés nekiugrani. De állítólag nem szűnik meg teljesen, csak nem lesz minden hónapban.
He, who controls the past
commands the future.

He, who commands the future
conquers the past.
                    George Orwell

#126 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 18:00

Keresem a [url="http://"http://www.codemasters.com/severance/"]Severance - Blade of Darkness[/url] c. játékot. Ha valaki eladna a saját
példányát az is érdekelne.

#127 Felhasználó inaktív   CitroM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 01. 21:35

Hi
A Dungeon Keeper 2 keresem.
Akarhova mentem mindenhol elfogyott. Ha esetleg valakinek van elado eredeti, vagy latott valahol legyszives uzenjen nekem privatban.
Koszonom

#128 Felhasználó inaktív   Expendable 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 02. 18:02

Megvenném a Raven Shield-et, de mindenhol csak 7,999-ért láttam. Tudtok esetleg olcsóbban vhol?
We who are about to die, salute you !

#129 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 08. 20:52

idézet:
Ezt írta KaLeun:
Keresem a [url="http://"http://www.codemasters.com/severance/"]Severance - Blade of Darkness[/url] c. játékot. Ha valaki eladna a saját
példányát az is érdekelne.
[/quote]

Ha még aktuális, akkor láttam a Media Marktban, Best seller sorozat (citrom sárga DVDtok).
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#130 Felhasználó inaktív   Mac13 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 08. 21:07

hali!en keresem eredetiben az alabbiakat:
-Vampire - The Masquarade (3d-s rpg)

ebbol biztonsagi masolat is jo:
Inerstate 82 (autos-lovoldozos)

hol lehet kapni?
koszi

[ 2004. január 08.: Mac13 szerkesztette a hozzászólást ]
---------------
üdv
Mac

#131 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 09. 22:19

idézet:
Ezt írta BoGab:
Ha még aktuális, akkor láttam a Media Marktban, Best seller sorozat (citrom sárga DVDtok).[/quote]
Kösz. Igazából csak a rendelés játszik.

#132 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 09. 22:30

idézet:
Ezt írta KaLeun:

Kösz. Igazából csak a rendelés játszik.
[/quote]

[url="http://"http://www.automex.hu/index.php?m=8&browser_ok=&am=11&PHPSESSID=2807029266399109931175456ce37051&betu=S&kerkif=&oid=&oid2=x&tol=6"]itt[/url] találtam, bár amit a mmban láttam x-1000 :)

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#133 Felhasználó inaktív   Hummin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 11. 17:00

Nem tudom még aktuális-e, de dec. végén az MM hirdetett Age of Empire II Gold-ot 2e-ért, Mafia-t 5e-ért!
.:: Hummin ::.    We have a dream      Lotus Elise: A Nimble Car

#134 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 11. 17:40

Mafia van is és annyi, de AOE2-t nem láttam, pedig a gold érdekelne 2 ropiért :)

#135 Felhasználó inaktív   Joji 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 11. 17:49

idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:

Senki?
UP. :)
[/quote]

Hello!
Ez az incubation nem egy ilyen körökre osztott akcio ahol szörnyeket kell nyirbálni,lézerrel meg lángszóróval stb.?
Nekem van egy ilyenem,még a legelső cd-im között van...nagyon régi...Rip-el-t de semmi gond nincsen vele,végig lehet nyomni nyugodtan...a kiegészítője nincsen meg,az eredeti is csak azért került arra a cd-mre,hogy meglegyen az akkor maximálisnak tekinthető 650mb-ás kihasználtság...
Ha ez az amire gondolsz irj
Bár nem hiszem,Duke3d,Blood,meg ilyesmik vannak mellette kiírva...

Üdv
"lettem vóna pap"

#136 Felhasználó inaktív   Hummin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 11. 18:36

idézet:
Ezt írta BoGab:
Mafia van is és annyi, de AOE2-t nem láttam, pedig a gold érdekelne 2 ropiért :)[/quote]

Hát igen még a hülyének is megéri (megérte), nem csak a 'mert hülye nem vagyok' embereknek. Ezért fogyhatott el az AoE2.
.:: Hummin ::.    We have a dream      Lotus Elise: A Nimble Car

#137 Felhasználó inaktív   Paco 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 11. 18:51

idézet:
Ezt írta Daihelyon:
Minap bent voltam a MM-ban videokazettáért és ha már ott vagyok alapon bedobok a kosárba egy W3:FT-t is. Átmegyek a játék programokhoz, mondom magamban, hogy ezt hamar felismerem úgy is, nem kell sokat keresgélni. Alapból, mint minden más Blizzardos játékot nézem a dobozosok között (amúgy is kevés ilyen játék van, mármin rendes dobozban), sehol. Hirtelen észreveszem és ledöbbentem. Blizzardos játék dvd tokos formában. A kérdésem az, hogy az FT tényleg csak ilyenben létezik vagy van rendes dobozban is? Mert ha csak dvd tokos van, én inkább megvárom a nagy dobozt és úgy veszem meg, nem érdekel, hogy benne lesz megint az alap, de nekem dobozos kell.
Úgy nem bírom ezeket a dvd tokos kivonatokat. Az EVM sorozatban világos, hogy ilyen, de az új és nem is olyan régi játékoknál miért kell ezt csinálni?

Daihelyon
[/quote]

Sajna a Frozen Throne csak dvd tokban létezik, úgy ahogy az új játékok 98%-a. A legviccesebb az amikor a 4 cd-s játékok cd-it papírtokokban hajigálják bele (pl. SW:KOTOR), mert még csak arra sem vesznek fáradtságot, hogy a filmekéhez hasonlóan lapozva legyen megoldva, rendes műanyag tartóval. Pedig egy új játék majdnem kétszer annyiba kerül, mint egy új film.

Egyébként nem tudom látta-e valaki a Max Payne 2 csomagolását, díjnyertes darab, ajánlanám minden kiadó figyelmébe.

#138 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 11. 20:34

nade erted max payne hangulatra hajaz ahhoz meg hozzatartozik...
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#139 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 11. 20:57

idézet:
Ezt írta BoGab:

[url="http://"http://www.automex.hu/index.php?m=8&browser_ok=&am=11&PHPSESSID=2807029266399109931175456ce37051&betu=S&kerkif=&oid=&oid2=x&tol=6"]itt[/url] találtam, bár amit a mmban láttam x-1000 :)
[/quote]

Kösz.

#140 Felhasználó inaktív   Paco 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 12. 08:22

idézet:
Ezt írta playback:
nade erted max payne hangulatra hajaz ahhoz meg hozzatartozik...[/quote]

Ettől függetlenül ennyi pénzért megérdemelnénk ezt minden játékhoz. Még az is lehet, hogy az emberek szívesebben vásárolnának egy-két eredetit, ha azok tényleg igényesek lennének és nem úgy néznének ki, mint amit otthon egy színes fénymásolóval össze lehet dobni.

Téma megosztása:

• (71 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.