Na mindegy. Mivel PayPal-al fizettem (onnan meg úgyis lekéri az adataimat a Ubi Soft, ha akarja), megvásároltam... volna, ha nem ütközöm az alábbi problémába:
Regisztráltam a UPLAY oldalon, feltöltöttem 873 forintot az internetszámlámra, PayPal fizetési módot választottam, majd a "Pay" gomb megnyomását követően az fogadott, hogy "nem sikerült a tranzakció".
Megnéztem az internetbankban, és a PayPal 1 USD-t, azaz 221 forintot levont a tranzakció kapcsán, de nem derül ki, hogy mire.
Simán elképzelhető, hogy azért nem volt sikeres a tranzakció a UPLAY felé, mert előbb/közben a PayPal levonta az 1 USD-t, és így a számlán lévő maradék összeg már kevés lett.
Vajon miért vonta le ezt a PayPal?
A PayPal oldalán, a tranzakció kapcsán minden adat stimmel, az ár 701 forint (tehát eredetileg nem lehetett kevés a számlán lévő pénz), de a tranzakcióra azt írja: "denied".
A UPLAY oldalon a "transaction history" pedig üres.
"Dispute"-ot nem tudok indítani, mert a PayPal azzal az üzenettel dobja vissza, hogy:
"This transaction cannot be disputed at this time. This is usually because the transaction has not yet been completed."
Előfordult már veletek ilyen, vagy hasonló eset? Van ötletetek arra hogy mi lehet a gond?
(Egyelőre még "csak" a kártyatranzakció fedezeteként került levonásra az 1 USD, tehát nem számolta még el, de elkülönítette, ami pont arra "jó", hogy ne tudjak még egyszer próbálkozni, mert a számlán kevesebb pénz maradt, mint a csomag ára.
Én pedig nem akarok X alkalommal újrapróbálkozni, hogy a PayPal 1 dolláronként "elcsepegtesse" a pénzemet.

)
Szerkesztette: Piftuka 2013. 12. 21. 06:59 -kor