HWSW Informatikai Kerekasztal: Eredeti játékok elérhető áron - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (71 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Eredeti játékok elérhető áron

#241 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 21. 01:11

Idézet: Etele - Dátum: 2004. március 5, péntek - 19:04

Vett már valaki a 4000-es Neverwinter Nights-ból...?

Nekem ma jött meg a Neverwinter...

Hát.. Ami azt illeti, a "Best of Atari" feliratú DVD-tok előnye, hogy egy kicsit normálisabban néz ki, mint a Half-Life-omat, vagy a StarCraft(+bw)-ot tartalmazó "BestSeller Series" című tokok..

Ez persze nem vígasztal túlságosan, de legalább megvan az eredeti játék :)

A 4 CD úgy van belenyomorgatva a dobozba, hogy kettő a tokban, másik kettő pedig a kézifüzetnek fenntartott helyen papírtokban... A serial az egyik papírtokra ragasztva, arról a Neverwinteres topicba regéltem délelőtt, hoyg 15 perc alatt sikerült hibátlanul begépelnem  :mad:  .. már komolyan azon gondolkoztam, hogy a dc-n keresek serialt az eredeti programhoz... :rolleyes:

A kézikönyv (magyar és angol) a negyedik cd-n van.. kb nullköltséggel adhatták volna kinyomtatva is, de ez persze nem történt meg..

Neverwintert láttam pár hónapja a Tescoban is, kb 8-9000 Ft körüli összegért, az papírdobozban volt még.. De az se tetszett igazán, mert mindegyik doboz a kinyitás ellen minden irányból valami izével nagyon gondosan át volt kötve, de olyan szorosan, hogy minden egyes csomag jól behorpadt, hogy ha valaki véletlenül megvenné és ki szeretné tenni a polcra, ne nyújtson megfelelő esztétikai élményt az amúgy tetszetős csomagolás... Azt hiszem, ha ilyet szeretnék, majd keresek egy kakaósdobozt a konyhában, ráragasztom, hogy neverwinter és ráülök.. utána kb az is olyan lesz.. ehm.. :rolleyes:

Amúgy az első legálisan vásárolt PC-s játékom a Homeworld volt, amikor lement az ára CDGalaxisban, akkor vettem még, az dobozos volt, igaz, hogy magyar doboz félrenyomott színekkel, de legalább doboz volt, és rendes, nyomtatott magyar nyelvű kézikönyv volt hozzá rendes tokos cd-vel. Azt a könyvet élvezet volt lapozgatni.. valahogy a cd-ken lévő 100 oldalas manual-ok nem hatnak meg, nem a monitoron akarom gúvasztani a szemem  :think:

Piftuka, ha errefelé jársz.. említetted, hogy te magadnak - ha teheted - eredeti dobozos, angol verziókat szerzel be.. olyat honnan lehet?
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#242 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 15:55

Beírom ide, hátha vannak még csodák. Kellene nekem GT2 (Gran Turismo 2).
Ha esetleg valakinek esetleg megvan, de már megúnta, PS2-re váltott és már fujj neki a kettő satöbbi.

Én méltányos összegért megvenném.
Sajnos az 5990ft-ot, amennyiért  boltban árulják, nem tartom méltányos összegnek, így ott biztos nem fogom megvenni. Hihetetlen, hogy 4 éves programot van pofájuk ilyen áron kínálni. Mocskos sony. Még azt sem engedte, hogy PC-re csináljanak GT-t, pedig a Polyphony vezetője egyszer azt nyilatkozta, hogy ők szívesen megcsinálnák PC-re is.

#243 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 08:41

A Gunship! játékot keresem, nem tudjátok, kijött vmilyen budget kiadásban, vagy van, aki eladná?

#244 Felhasználó inaktív   Kosh Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 08:51

Idézet: Zebrafish - Dátum: 2004. április 20, kedd - 13:59

Az a Freespace valamilyen kiegészítő? (Az első résznek asszen Great War volt az alcíme)

Igen. Hazánkban a FreeSpace Battle Pack néven került forgalomba, az 1.04 -es FreeSpace-el egybe csomagolva + a FreeSpace kézikönyve járt még mellé a papírdobozba. Eredeti angol kiadások voltak, nem az igénytelen magyar kartonból hajtogatott belső + vékony pelenka csomagolás.
Aki szerencsés volt (mint pl. én  :D ), az időben beújított egyet. Egyébként már vagy 3 éve nem láttam a magyar boltok polcain. Kis utánjárással külföldről online talán még beszerezhető.

Történetileg közvetlenül a FreeSpace eseményei után játszódik. Gyakorlatilag az 1. és 2. rész közötti űrt hivatott kitölteni. A 2. rész pár új fegyvere és repülhető vadászgépe/bombázója itt már megtekinthető. Vagy másként megközelítve a dolgot: a kiegészítő új fegyvereit és űrhajóit átvitték a 2. részbe. Új animációkat viszont nem készítettek hozzá (sajnos). Egy bevezető és befejező animot igazán hozzácsaphattak volna. Ettől függetlenül FreeSpace rajongóknak kötelező darab.

#245 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 08:53

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 21, szerda - 16:55

Beírom ide, hátha vannak még csodák. Kellene nekem GT2 (Gran Turismo 2).

Hát ez hihetetlen, a 3 ugyan annyiba kerül mint a 2 :eek: menjenek a....

#246 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 09:52

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 7:53

Mindkettő csodálatos játék, az egyik PS1 -re, a másik PS2 -re. Miért lenne olcsóbb az egyik, mint a másik?

#247 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 10:44

Idézet: HaZeX - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 10:52

Mindkettő csodálatos játék, az egyik PS1 -re, a másik PS2 -re. Miért lenne olcsóbb az egyik, mint a másik?

Talán azért mert az egyik 4 éves, a másik meg  kettő.

:offtopic: Most komolyan, neked mindenbe bele kell kötni, ami a kiadók ellen irányul? Állandóan csak véded a kiadókat, minden kérdésben, és mindenhol mellettük állsz  :think:

#248 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 11:28

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 9:53

Van ennek egy masik oldala is, meghozza az hogy a 3 egesz olcso:)

#249 Felhasználó inaktív   Gsnake 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 11:32

[quote name='piftuka' date='2003. február 24, hétfő - 21:47'] <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">idézet:<HR>Ezt írta Pooh:
<STRONG>Megneztem a Diablo II csomagot. A szokasos DVD tokos kiadas, benne kis cetli magyar nyelvu telepitesi utmutatoval es egy seriallal. Tartalmazza a Diablo II 3 CD-jet ill. a Lord Of Destruction egy lemezet...

Ja, kaphato a Toca2 is 3000 forint korul...</STRONG>[/quote]

DVD tokos verzió ? Meg sem venném !
Hihetelen igénytelenség jellemzi manapság a Budget kategóriát. [/quote]
Plusz a sok új játék ami így jön ki, és 10eFt-ot elkérnek érte... még ha csak a Budget lenne ilyen :(
Lásd: Syberia (az első DVD tokban jött ki)  :banghead:

#250 Felhasználó inaktív   mzprox 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 11:42

[quote name='Gsnake' date='2004. április 22, csütörtök - 10:32']
DVD tokos verzió ? Meg sem venném !
Hihetelen igénytelenség jellemzi manapság a Budget kategóriát. [/QUOTE]
Plusz a sok új játék ami így jön ki, és 10eFt-ot elkérnek érte... még ha csak a Budget lenne ilyen :(
Lásd: Syberia (az első DVD tokban jött ki)  :banghead: [/quote]
Nekem a KOTOR van meg és szintén DVD tokos...(1 dvd tok-4cd igazán spóroltak a fiúk... )
(sorry az offért (?), de ha valakit érdekel eladó a játék: 8e forint érd. az email címemen)
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak...

#251 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 11:47

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 12:28

Van ennek egy masik oldala is, meghozza az hogy a 3 egesz olcso:)

Mihez képest? Szerintem az éppen normál áron van.

Igaz a 2 még mindig olcsóbb, mind egy PS2+3 :p

#252 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 22. 12:14

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2004. április 21, szerda - 2:11

Neverwintert láttam pár hónapja a Tescoban is, kb 8-9000 Ft körüli összegért, az papírdobozban volt még.. De az se tetszett igazán, mert ....

Hát igen. A TESCO-ban nincsenek eladók (legalábbis nem sűrűn találkozhatsz velük) a szoftver-osztályon, így a lopás ellen úgy védekeznek, hogy lepántolják a dobozos szoftvereket.

Ami még nem is lenne baj, de túl szorosra állítják be a pántológépet. Meg lehetne ám azt jól is csinálni. Tudom, mert dolgoztam ilyen géppel sokszor.

Egyszer itt a fehérvári "tecsóban" láttam a "World Cup '98" gyönyörű amerikai (vagy angol) dobozos kiadását. Hatalmas fehér, keménykarton-doboz, az elején az óriási Rimet-kupa aranyozott dombormintával! Nem is volt drága; 2490Ft volt 2000-ben.

Igen ám, de a pánt behorpasztotta oldalt és alul-felül. Eléggé sokat gondolkoztam, végül nem vettem meg. Most már bánom, mert ahhoz soha nem lesz többé szerencsém és végül is nem volt vészesen összenyomva (ja természetesen csak az az egy volt; megkérdeztem). Csak akkor találkoztam először ilyen pántolt játékkal és elsőre nekem "túl roncsoltnak" tűnt.

Amúgy ott tényleg sok olyan van, amelyiknek teljesen belevág a pánt a dobozába több cm-t!  :reklamacio:

Idézet

Ezt írta FleetCommand:

Piftuka, ha errefelé jársz.. említetted, hogy te magadnak - ha teheted - eredeti dobozos, angol verziókat szerzel be.. olyat honnan lehet?

Az már régen volt. Tudod, hogy két évig a helyi MM-ban dolgoztam, mint szoftveres. Én mindig ügyeltem arra, hogy ha lehetett valamelyik szállítótól rendelni ritkaságokat, akkor abból feltétlenül legyen. Így volt nálunk például eredeti, dobozos amcsi kiadású DOOM.

Olyan klassz szoftverkiadásokkal volt szerencsém találkozni, amelyet a legtöbben el sem tudtok képzelni. Jópár nekem tetsző, kedvenc játékot így magamnak is vettem. A topicban említett dupla Freespace kiadás is volt. Tudjátok, mi az érdekes? Egy csomó ritkaságról, amit itt a topicban kerestek, az jut eszembe, hogy némelyiket hosszú hónapokig (vagy akár 1 évig) nem tudtuk eladni még 999-1999Ft-os áron sem. :rolleyes: Például az említett Freespace kiadás is ilyen volt. Szóval érdekes dolgok ezek!  :think:
Amikor van, a kutyának nem kell, amikor nincs, mindenki azt keresi.

Az új játékok esetében pedig úgy volt, hogy ami engem érdekelt, vagy úgy gondoltam, hogy érdeklődésre tarthat számot, akkor az angol verzióból is kértem a szállítótól.

Az eset, amit meséltem és amire te hivatkozol, az a "DIABLO II. - The Lord Of Desctruction" kiegészítő esete volt. Az NTEC forgalmazza ugyebár és én mondtam, hogy nekem feltétlenül az angol változat kell, így abból hozzanak. 10-et hoztak is. Sajnálatos módon, rajtam kívül senkinek nem kellett.  :(
9-et lehetett visszaküldeni (gondolom, ők meg a SIERRA-nak visszáruzták), mert minden vevő panaszkodott, hogy neki a magyar nyelvű doboz és kézikönyv miatt -az egyébként jóval silányabb minőségű- magyar verzió kell. :o  :rolleyes: :( Így onnantól kezdve csak magyar kiadásokat rendeltünk az új címekből (kivétel persze, ha nem volt magyar kiadás az adott játékból), ha lehetett.

Emellett még rengeteg sztorit tudnék mesélni a magyar lakosság szoftvervásárlási szokásairól és az emberek véleményéről, hozzáállásáról a warez témával kapcsolatban (ugyanis gyakran elbeszélgettem velük; engem kedveltek a vevők nagyon).

Szóval sokat megtapasztaltam és azt kell mondjam, hogy a magyar szoftverpiac igen különös helyzetben van. De nem is magyarok lennénk, ha nem így lenne! :)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#253 Felhasználó inaktív   pitya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 16:33

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 13:14

Az eset, amit meséltem és amire te hivatkozol, az a "DIABLO II. - The Lord Of Desctruction" kiegészítő esete volt. Az NTEC forgalmazza ugyebár és én mondtam, hogy nekem feltétlenül az angol változat kell, így abból hozzanak. 10-et hoztak is. Sajnálatos módon, rajtam kívül senkinek nem kellett.  :(
9-et lehetett visszaküldeni (gondolom, ők meg a SIERRA-nak visszáruzták), mert minden vevő panaszkodott, hogy neki a magyar nyelvű doboz és kézikönyv miatt -az egyébként jóval silányabb minőségű- magyar verzió kell. :o  :rolleyes: :( Így onnantól kezdve csak magyar kiadásokat rendeltünk az új címekből (kivétel persze, ha nem volt magyar kiadás az adott játékból), ha lehetett.

Hali
én meg írtam anno nekik, hogy ez kellene, a válasz az volt vegyem meg külföldön....
Live fast... Die Never!

#254 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 16:57

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 13:14

( Így onnantól kezdve csak magyar kiadásokat rendeltünk az új címekből (kivétel persze, ha nem volt magyar kiadás az adott játékból), ha lehetett.

Velem már megesett, hogy azért tettem vissza a polcra játékot mert rajta volt nagy betűkkel, hogy magyar verzió.

Ami a warezt illeti, szerintem a kívülállók, úgy tekintik azt, mintha az tök normális és elfogadott dolog lenne, hogy  minden új film, játék, zene satöbbi letölthető.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 22. 16:57 -kor

#255 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 22. 20:21

Idézet: pitya - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 17:33

Hali
én meg írtam anno nekik, hogy ez kellene, a válasz az volt vegyem meg külföldön....

Mint mondottam volt, én gyakorlatilag, mint az ő viszonteladójuk rendeltem tőlük.

Te mint végfelhasználó kérted őket, de rossz helyre fordultál. Ez olyan, mintha én most bemennék egy computer nagykerbe és mondanám, hogy rendeljenek XY alaplapot -amelyet egyébként nem forgalmaznak-, mert nekem az kell, akkor körberöhögnének.

Ellenben azt tanácsolom, hogy a CD GALAXIS-t keresd ilyen ügyben! Ők szoktak behozni olyan címeket, amelyeket a magyar forgalmazó nem (Project IGI, Metal Gear Solid 2. stb).

Szerintem van rá mód, hogy rendelésre hozzanak neked az angol verzióból. Egyebet sajnos nem tudok tanácsolni. :) Mivel már nem is dolgozom ezen a területen, sajnos segíteni sem tudok.

(pedig úgy nézem a topic alapján, hogy sok ember problémáját megoldhatnám :) )

Ja, FleetCommand! Neked is a CD GALAXIS-t tanácsolom.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#256 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 13:34

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 15:57

Velem már megesett, hogy azért tettem vissza a polcra játékot mert rajta volt nagy betűkkel, hogy magyar verzió.

Ami a warezt illeti, szerintem a kívülállók, úgy tekintik azt, mintha az tök normális és elfogadott dolog lenne, hogy  minden új film, játék, zene satöbbi letölthető.

Én meg azon röhögök, amikor olvasom xy topicban, hogy ez is DVD-n jelenik majd meg.
Senki nem mondja ki, de mindenki tudja miért vannak ennyire ellene.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#257 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 14:10

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 11:14

...

Emellett még rengeteg sztorit tudnék mesélni a magyar lakosság szoftvervásárlási szokásairól és az emberek véleményéről, hozzáállásáról a warez témával kapcsolatban (ugyanis gyakran elbeszélgettem velük; engem kedveltek a vevők nagyon).

Szóval sokat megtapasztaltam és azt kell mondjam, hogy a magyar szoftverpiac igen különös helyzetben van. De nem is magyarok lennénk, ha nem így lenne! :)

Ezt már többször is ígérted, de sohasem mesélsz! Pedig szívesen olvasnám!

Üdv:

#258 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 15:39

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. április 23, péntek - 14:34

Én meg azon röhögök, amikor olvasom xy topicban, hogy ez is DVD-n jelenik majd meg.
Senki nem mondja ki, de mindenki tudja miért vannak ennyire ellene.

Én meg mindig mellette vagyok :p Inkább az idegesít, hogy 4-5 cd-n jelennek meg programok, ahelyett, hogy 1 DVD-re rátennék kényelmesen.

#259 Felhasználó inaktív   pitya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 19:00

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 21:21

Ellenben azt tanácsolom, hogy a CD GALAXIS-t keresd ilyen ügyben! Ők szoktak behozni olyan címeket, amelyeket a magyar forgalmazó nem (Project IGI, Metal Gear Solid 2. stb).

Szerintem van rá mód, hogy rendelésre hozzanak neked az angol verzióból. Egyebet sajnos nem tudok tanácsolni. :) Mivel már nem is dolgozom ezen a területen, sajnos segíteni sem tudok.

Hali
köszi a segítőkészségedet, de a dolog végül megoldódott, ugyanis később rengeteg angol kiadású lemez került pl. a MM polcokra... Az eredeti lemezek Mac és PC hibrid, míg a nálunk első körben kiadott D2 csak PC változat voltak, persze Mac-re kellett egy havernak :D Cd Galaxis tényleg jó, bár csalódtam amikor nem tudtak UT2004 SE kiadást szerezni
:D  :D  :D  ezt nehogy valaki komolyan vegye  :p
Live fast... Die Never!

#260 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 15:05

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 23, péntek - 14:39

Én meg mindig mellette vagyok :p Inkább az idegesít, hogy 4-5 cd-n jelennek meg programok, ahelyett, hogy 1 DVD-re rátennék kényelmesen.

Engem is idegesít a tegye be a 123. CD-t kiírások, komolyan kezd olyan lenni, mint win3.1 install. Nem elég, hogy 3 gigát felnyom XY játék, de azt még felügyelni is kell ugye, nem lehet közben nyugisan ebédelni vagy vmi :)
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

Téma megosztása:

• (71 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.