Idézet: Etele - Dátum: 2004. március 5, péntek - 19:04
Nekem ma jött meg a Neverwinter...
Hát.. Ami azt illeti, a "Best of Atari" feliratú DVD-tok előnye, hogy egy kicsit normálisabban néz ki, mint a Half-Life-omat, vagy a StarCraft(+bw)-ot tartalmazó "BestSeller Series" című tokok..
Ez persze nem vígasztal túlságosan, de legalább megvan az eredeti játék

A 4 CD úgy van belenyomorgatva a dobozba, hogy kettő a tokban, másik kettő pedig a kézifüzetnek fenntartott helyen papírtokban... A serial az egyik papírtokra ragasztva, arról a Neverwinteres topicba regéltem délelőtt, hoyg 15 perc alatt sikerült hibátlanul begépelnem

A kézikönyv (magyar és angol) a negyedik cd-n van.. kb nullköltséggel adhatták volna kinyomtatva is, de ez persze nem történt meg..
Neverwintert láttam pár hónapja a Tescoban is, kb 8-9000 Ft körüli összegért, az papírdobozban volt még.. De az se tetszett igazán, mert mindegyik doboz a kinyitás ellen minden irányból valami izével nagyon gondosan át volt kötve, de olyan szorosan, hogy minden egyes csomag jól behorpadt, hogy ha valaki véletlenül megvenné és ki szeretné tenni a polcra, ne nyújtson megfelelő esztétikai élményt az amúgy tetszetős csomagolás... Azt hiszem, ha ilyet szeretnék, majd keresek egy kakaósdobozt a konyhában, ráragasztom, hogy neverwinter és ráülök.. utána kb az is olyan lesz.. ehm..

Amúgy az első legálisan vásárolt PC-s játékom a Homeworld volt, amikor lement az ára CDGalaxisban, akkor vettem még, az dobozos volt, igaz, hogy magyar doboz félrenyomott színekkel, de legalább doboz volt, és rendes, nyomtatott magyar nyelvű kézikönyv volt hozzá rendes tokos cd-vel. Azt a könyvet élvezet volt lapozgatni.. valahogy a cd-ken lévő 100 oldalas manual-ok nem hatnak meg, nem a monitoron akarom gúvasztani a szemem

Piftuka, ha errefelé jársz.. említetted, hogy te magadnak - ha teheted - eredeti dobozos, angol verziókat szerzel be.. olyat honnan lehet?