Eredeti játékok elérhető áron
Elküldve: 2004. 07. 24. 22:17
Hi all! Akinek van eladó eredeti Warcraft 3 Frozen Throne cd-je az jelezze már nekem a cyrax@freemail.hu email címre! Előre is thx!
Elküldve: 2004. 07. 26. 11:27
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. júl. 24., szombat - 21:38

Amúgy meg régen láttalak a fórum környékén
A Star Wars Galaxies megtette a hatását.

Meg egyébként is írtam már nem oly' régen, hogy igyekszem visszaszorítani a fórumbeli ténykedésemet.
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 07. 27. 09:43
Idézet: Kasi - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 22:33
Star Wars - X-Wing Collector Series (LC) - 3 990 Ft
ez az?
ez az?
Aha aha koszi! Mar meg is van, WE MM-ben is ennyi volt.
Ugyanitt:
HITMAN 2 Premier Edition 2490 HUF!!!!!!!!!!!!!!
Meg nem raktam fel, tehat nem tudom mi a Premier Edition...
Sajna DVD tok, de van benne egy pofas kis kezikonyv.

Szerkesztette: Pooh 2004. 07. 27. 09:45 -kor
Elküldve: 2004. 07. 27. 10:09
Üdvözlet!
Valaki írt olyan DVD tokról, ami szétbarmolja a cd-t. Az milyen? Hogy barmolja szét (alapból szétkapja a frissen vett cd-t, vagy "csak" a későbbi használat során hagyja rajta a nyomát - a sok ki-be tevés miatt)? Ha a dobozból kivéve még minden hibátlan, akkor annyira nem gond, mert beteszem cdtokba.
Csak azért kérdezem, mert eddig eredetiben csak dobozosaim voltak, ráadásul egy kivételével az összes lemezes
. A Wing Commander II alapjáték 14 db 720k-s lemez volt
!
A Forgotten Battles-t kultúráltan fordították magyarra?
Köszi az infót!
Üdv,
Uridium
Valaki írt olyan DVD tokról, ami szétbarmolja a cd-t. Az milyen? Hogy barmolja szét (alapból szétkapja a frissen vett cd-t, vagy "csak" a későbbi használat során hagyja rajta a nyomát - a sok ki-be tevés miatt)? Ha a dobozból kivéve még minden hibátlan, akkor annyira nem gond, mert beteszem cdtokba.
Csak azért kérdezem, mert eddig eredetiben csak dobozosaim voltak, ráadásul egy kivételével az összes lemezes

A Forgotten Battles-t kultúráltan fordították magyarra?
Köszi az infót!
Üdv,
Uridium
Szerkesztette: uridium 2004. 07. 27. 10:11 -kor
Elküldve: 2004. 07. 28. 14:24
Mivel Magyarországon még nem jelent meg a Myst 10. évfordulós csomagja, úgy döntöttem, hogy megrendelem az Ubitól.
Most társakat keresek, akik ugyancsak vágynak a dobozra, hogy egy csomagot kérjünk. Tehát akit érdekel, keressen emailben.
Most társakat keresek, akik ugyancsak vágynak a dobozra, hogy egy csomagot kérjünk. Tehát akit érdekel, keressen emailben.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2004. 08. 01. 15:14
Idézet: gazdi - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 15:24
Mivel Magyarországon még nem jelent meg a Myst 10. évfordulós csomagja, úgy döntöttem, hogy megrendelem az Ubitól.
Mi van a csomagban és mennyi dodó?
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 08. 01. 21:51
Szeretnétek olcsó letőltési lehetőséget?
Saját szerver!
Írjatok ide: farcry2@freemail.hu
Természetesen minden legális.
Saját szerver!
Elküldve: 2004. 08. 01. 21:55
Idézet: kalixx - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 22:51
Szeretnétek olcsó letőltési lehetőséget?
Saját szerver!
Saját szerver!
Ha minden legális, akkor miért nem ingyenes? Szerinted ki fog fizetni egy freeware játékért?
Ha pedig ez a "reklám" az, amire gondolok, akkor itt gondok lesznek...

Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 08. 02. 07:52
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 16:14
Mi van a csomagban és mennyi dodó?
A sorozat első három darabja: Myst Masterpiece, Riven, és Myst III: Exile. Mindhárom XP-kompatibilis változatban, DVD-n, plusz némi interview Rand Miller-rel és maga a díszcsomagolás. $20 plusz a postaköltség. Eddig ketten lennénk csak

Elküldve: 2004. 08. 02. 15:36
Idézet: gazdi - Dátum: 2004. aug. 2., hétfő - 6:52
A sorozat első három darabja: Myst Masterpiece, Riven, és Myst III: Exile. Mindhárom XP-kompatibilis változatban, DVD-n, plusz némi interview Rand Miller-rel és maga a díszcsomagolás. $20 plusz a postaköltség. Eddig ketten lennénk csak 

Hi,
Postakoltseg kb. mennyi? Ezen kellene osztoznunk...
Elküldve: 2004. 08. 02. 19:02
Idézet: Pooh - Dátum: 2004. aug. 2., hétfő - 16:36
Hi,
Ahogy néztem, az igényes postázás (értsd: az utazás innenső oldalán is sértetlen a doboz) kb további $20.
Elküldve: 2004. 08. 07. 14:36
Amit mostanában égen-földön keresek, az a Civilization III kartondobozos változatban, (benne ugyebár technológiai fa, manual) ám sajna kisvárosban (Zalaegerszeg) szoftverből az egyetlen lelőhely a Tesco, ahol azonban csak DVD-tokos változat van. (mondjuk azért olyan kartondobozos játékot nem láttam a tescoban, ami ne lenne xarrá gyűrődve a gumiszalagok miatt...
) Valaki látott kartondobozosat valahol? A segítséget előre is köszönöm!

Elküldve: 2004. 08. 09. 07:58
Melyik Civ III-at keresed? A Sid Meier féle Atari/Fireaxis változatot? Netán a MICROPROSE által kiadott "Call To Power" alcímű verziót?
"If i could fly, like the king of the sky..."
Elküldve: 2004. 08. 13. 19:11
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 9., hétfő - 8:58
Melyik Civ III-at keresed? A Sid Meier féle Atari/Fireaxis változatot? Netán a MICROPROSE által kiadott "Call To Power" alcímű verziót?
Sid bácsi verzióját ofkóz...
Elküldve: 2004. 08. 22. 10:32
Tudna nekem BÁRKI segíteni abban, hogyan tudnék hozzájutni életem kedvenc 2 játékához:
Little Big Adventure 1-2.
A saját eredeti CDim gallyja mentek.
Köszi.
Nemtom, ha az eredeti CDm dead, akkor, ha lemásolom mástól u.a.t akkor az mán illegális?
Dank.
Köszi.
Nemtom, ha az eredeti CDm dead, akkor, ha lemásolom mástól u.a.t akkor az mán illegális?
Dank.
Elküldve: 2004. 08. 22. 10:47
Idézet: Pszihopapa - Dátum: 2004. aug. 22., vasárnap - 11:32
Tudna nekem BÁRKI segíteni abban, hogyan tudnék hozzájutni életem kedvenc 2 játékához:
Köszi.
Dank.
Köszi.
Dank.
Én úgy tudom, hogy a saját cd-dről készíthetsz biztonsági másolatot, gondolom pont ezekre az esetekre hivatkozva. Így hát végülis, ha mástól lemásolod, de neked megvan, akkor nem kell tudnia senkinek, hogy nem a tiédről lett készítve a másolat még anno, amikor működött a cd.

De lehet, hogy érdemes lenne írni a gyártónak, talán küldenek neked egy új cd-t...

Üdv.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan

Elküldve: 2004. 08. 22. 10:49
Idézet: snakekiller - Dátum: 2004. aug. 7., szombat - 15:36
Amit mostanában égen-földön keresek, az a Civilization III kartondobozos változatban, (benne ugyebár technológiai fa, manual)...
Én szerintem a DVD tokosban is benne kell lennie mindennek. Eddig amit így vettem meg, sosem hiányzott belőle semmi.

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan

Elküldve: 2004. 08. 22. 12:58
Idézet: Pszihopapa - Dátum: 2004. aug. 22., vasárnap - 11:32
...
Köszi.
...
Köszi.
...
Lightbringer-nek igaza van!
A magyar jog szerint - akár mint is mondjon a program angol nyelvü licence, a felhasználó jogosult minimum 1 db biztonsági másolatot készíteni (az már más kérdés, hogy írásvédett cd/dvd esetében ez technikailag kissé problematikus lehet...).
Véleményem szerint, ha a licenc szerződés egyébként nem úgy szólt, hogy addig vagy jogosult használni a játékot, amíg fizikailag megvan és működöképes a CD, akkor elvileg nem szabadna gondot okoznia egy másik CD-ről készült másolatnak, csak tudd igazolni, hogy ez neked jogszerűen megvolt eredetileg...
Mert formailag ugyan elköveted a szerzői jogsértését, hiszen egy szoftvert másolsz, amit nem lehet, viszont van egy pénzért vásárolt jogosultságod egy szoftver használatára, hiszen valószinüleg nem a CD-t, mint adathordozót adják oly sok pénzért...
Megpróbálhatod azt is, hogy írsz a gyártónak, sohasem lehet tudni, mert pl úgy tudom, hogy az MS - legalábbis cégek esetében - szokott tönkrement op.rendszer-telepítőkészletet pótolni.
Üdv: scaurus
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...
Elküldve: 2004. 08. 22. 14:03
Idézet: LightBringer - Dátum: 2004. aug. 22., vasárnap - 11:49
Én szerintem a DVD tokosban is benne kell lennie mindennek. Eddig amit így vettem meg, sosem hiányzott belőle semmi. 

igen, PDF-ben, ha jól sejtem... én jobban szeretem a "normális" megfogható kivitelezést...
Szerkesztette: snakekiller 2004. 08. 22. 14:06 -kor