HWSW Informatikai Kerekasztal: Eredeti játékok elérhető áron - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (71 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Eredeti játékok elérhető áron

#661 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 26. 09:38

Szerintem pedig igenis fontos a körítés, nekem nem elég egy 3-ad osztályú dvd tokba gyömöszölt gagyi helyen nyomott cd, egy ronda borítóval. De manapság már sajnos nem csak az evm-ek de sokszor az új kiadások is ennyi körítést kapnak, max a borító egy fokkal szebb.

A környezetszennyezésen pedig nehogymár én aggódjak. Amennyi papír egy normális dobozhoz meg kézikönyvhöz kell nem éppen mérvadó, amikor naponta millárdos mennyiségű újságot nyomnak ki.

#662 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 09:52

BTW egy nagyon nagyon régi játékot keresek. Kötve hiszem, hogy be lehet szerezni de ha valakinek megvan vagy látta valahol, mindenképpen írja le. Star Trek Next Generation: A Final Unity (1995)

#663 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 09:54

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 0:17

EVM játékok körítése olyan ocsmány, hogy semmi eszmei értéket nem képviselnek a warez példányokkal szemben, akkor meg mi értelme? Ha támogatni akarom a fejlesztőket inkább küldök nekik csekket. Ilyen ocsmány körítésért nem fogok pénzt tolni a kiadó zsebébe.

Nézd, nekem 3 kritérium van, amiért tökéletes az EVM! 1. - Nem érdekel, hogy milyen a körítés 2. - Eredeti legyen és ezzel támogassam a fejlesztőket 3. - Olcsó legyen! Az, hogy téged más érdekel, semmi gond. De ne te határozd meg, hogy nekem mi az értelem és mi nem.  :rolleyes:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#664 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 10:51

Ne legyél már hülye, nem azt írtam neked mi legyen az értelme, hanem azt írtam NEKEM MI AZ. Most éppen te vagy felháborodva, hogy nekem más az ami értéket jelent egy eredeti játékbna.

#665 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 26. 10:52

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 9:52

BTW egy nagyon nagyon régi játékot keresek. Kötve hiszem, hogy be lehet szerezni de ha valakinek megvan vagy látta valahol, mindenképpen írja le. Star Trek Next Generation: A Final Unity (1995)

Az Amazon.com-on van:
http://www.amazon.co...307912?v=glance

p.s.: Ja, és a környezetvédelem miatt MINDENKINEK kellene aggódnia, s a maga szintjén megtenni, amit megtehet...

Szerkesztette: scaurus 2006. 03. 26. 10:54 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#666 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 11:08

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 10:51

Ne legyél már hülye, nem azt írtam neked mi legyen az értelme, hanem azt írtam NEKEM MI AZ. Most éppen te vagy felháborodva, hogy nekem más az ami értéket jelent egy eredeti játékbna.

Dehogy vagyok azon felháborodva, hogy neked mi a jó! Te dolgod! Csak ne próbáld meg másra átvinni, azt ami neked jó. Legalább is így irányult a mondanivalód, még, ha nem is állt szándékodban ezt sugallani.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#667 Felhasználó inaktív   Berci77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 13:11

öcsémnek van pár eladó ps2-es játéka. eredeti, tok-vonó. keszthely-győr vonalon, esetleg bp vagy posta. csere is lehetséges. érdeklődést a berci24@freemail.hu címre kérek. lista:

Gran turismo 3
Gran turismo concept 2002 tokyo
Gran turismo 4 prologue
Toca race driver
Toca 2
Burnout
Stuntman
Midnight club 2
F1 2002
Wild wild racing
La mans 24 hour
Groverider
Spy hunter
Speed kings (motoros)
V-rally 3
Burnout 2
Ford racing 3
World racing 2
Big mutha trucker 2

Lethal skies:elit pilot
Thunderhawk: operation phoenix
Dropship: united peace force
Battlestar galaktica
Secret weapons overNormandy
Pacific warriors 2
Gradius 3 4

Rayman revolution
Disney: monster inc.
Lord of the rings: the two towers
Rygar: legendary adventure
Alone in the dark: the new nightmare
Headhunter
Gladius
Devil may cry
Devil may cry 2
The thing
Castlevania
Champions of norrath
Knights of the temple 2

Unreal tournament
James bond: nightfire
Rainbow six 3
Splinter cell
Driver3
World war zero
James bond: everithing or nothig
True crime: streets of L.A.
Splinter cell: pandora tomorrow
Time splitters 2
Die hard vendetta
GTA 3

Dead or alive 2
State of emergency

Ssx
a hozzászólást az IBM T42 és T43 támogatták

#668 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 26. 13:14

Idézet: Berci77 - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 13:11

öcsémnek van pár eladó ps2-es játéka. eredeti, tok-vonó. keszthely-győr vonalon, esetleg bp vagy posta. csere is lehetséges. érdeklődést a berci24@freemail.hu címre kérek. lista:
...

Ezt inkább a Bolhapiacon kellenne meghirdetni. :smoker:

#669 Felhasználó inaktív   Berci77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 13:24

Idézet: scaurus - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 12:14

Ezt inkább a Bolhapiacon kellenne meghirdetni. :smoker:

ahol meg kb 3 perc alatt tűnik el a mélyben és a kutya sem olvassa. szerintem a dolog belefér az "Eredeti játékok elérhető áron" témába. ha meg tévedek, akkor majd kiszedik az illetékesek. azért köszi az észrevételt. ;)

#670 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 13:52

Idézet: Berci77 - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 14:24

ahol meg kb 3 perc alatt tűnik el a mélyben és a kutya sem olvassa. szerintem a dolog belefér az "Eredeti játékok elérhető áron" témába. ha meg tévedek, akkor majd kiszedik az illetékesek. azért köszi az észrevételt. ;)

Nincs azzal semmi baj, hogy ide dobtad, sőt... :)

Csak nyiss a bolhán topicot, mert aki elad/vesz oda jár, meg itt inkább felhívjuk egymás figyelmét a különböző olcsóságokra :)

Nnna, nem is ez a lényeg... Nyiss a bolhán topicot és linkeld ide, így mindenki megtalálja :)

Ráadásul ott könnyen update-lheted a listádat, mi ment el mi maradt, itt meg nem fogsz osztatlan sikert aratni, ha minden elcsorgott cucc után generálsz egy hsz-t :Đ

Szerkesztette: BoGab 2006. 03. 26. 13:53 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#671 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 14:04

Idézet: scaurus - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 11:52

Az Amazon.com-on van:
http://www.amazon.co...307912?v=glance

p.s.: Ja, és a környezetvédelem miatt MINDENKINEK kellene aggódnia, s a maga szintjén megtenni, amit megtehet...

A végén még mocskos szemét közellenség leszek, mert elvárom hogy egy szoftverhez adjanak manualt. Azért miért nem háborogtok, hogy vettem egy fényképezőt és dobozban volt, vettem egy telefont és dobozban volt. ÉS ami a legszörnyűbb sokoldalas színes használati útmutató is volt a dobozban, ezt a mocsokságot pfúj.

USA-ból megrendelni nem lenne olcsó, másik, hogy nem is tudok onnan rendelni. Ebay-ről el tudnám intézni, de az is drága lenne. Valami egyszerűbbre gondoltam.

Szerkesztette: Mumia 2006. 03. 26. 14:10 -kor

#672 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 26. 14:20

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 14:04

A végén még mocskos szemét közellenség leszek, mert elvárom hogy egy szoftverhez adjanak manualt. Azért miért nem háborogtok, hogy vettem egy fényképezőt és dobozban volt, vettem egy telefont és dobozban volt. ÉS ami a legszörnyűbb sokoldalas színes használati útmutató is volt a dobozban, ezt a mocsokságot pfúj.
...

OFF TOPIC

1.) egy műszaki cikk esetében a manualt én SEM tartom feleslegesnek, azonban egy olyan játéknál, mint mondjuk a Pirates!, bőven elég egy manual.pdf fájl.
De pl volt szerencsém a Baldur's Gate I dobozos kiadásához tele volt olyan térképekkel, meg reklámanyagokkal, amit még a hardcore játékos se használt semmire.

2.) Én speciel háborgok azon (is), hogy a mostanában vásárolt társasjátékok 3x akkora dobozban voltak, mint kellene, pusztán azért, hogy ne kelljen különböző méretű dobozt legyártani.
Ugyanígy, amikor megvettem a Sierra-féle Lighthouse+Rama párosítást, akkora dobozban adták, hogy még kb  3-4 cd tokostul belefért volna.

A témát a magam részéről itt lezártam: mindenki olyan kiadású játékot szerez/vesz, amilyet akar.

#673 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 14:53

Én szertem megadni a módját a dolgoknak, lehet régimódi vagyok, de nem ugyanaz. Pl a whiskyt sem bögréből iszom. Lehet sokan nem tudják értékelni ezeket a dolgokat de nekem ez jelenti az eredeti játék lényegét az extrák. Pl a HL2 is megvan Steames változatban, egy nagy nulla, zéró semmi. Még szarabb is a warez változatnál mert a steammel kell nyűglődni. Ha már én megteszem azt, hogy nem másolttal játszok holott megtehetném, legalább valami keveset nyújtsanak a kiadók, ne csak a markukat tartsák.

És mégegyszer nem megtéríteni akarlak sem téged sem mást, csak azt szeretném, hogy megértsétek az álláspontomat.

Ami pedig a PDF manualt illeti az a legrosszabb. Az talán még nagyobb pazarlás ha nyomtathatom ki én. Mert bármily meglepő is általában a maualra akkor van szükség amikor játszik az ember. És ha nem olyan szerencsés, hogy két számítógépe van, akkor nehézkesen tud belenézni, hogy megtudja ezt meg azt hogyan kell csinálni a játékban. ALT-TAB-ot meg a játékok 99%-a nagyon rossznéven veszi a felük eleve letitja a használatát a másik fele meg el is szállhat tőle.

#674 Felhasználó inaktív   Berci77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 15:08

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 12:52

Nincs azzal semmi baj, hogy ide dobtad, sőt... :)

Csak nyiss a bolhán topicot, mert aki elad/vesz oda jár, meg itt inkább felhívjuk egymás figyelmét a különböző olcsóságokra :)

Nnna, nem is ez a lényeg... Nyiss a bolhán topicot és linkeld ide, így mindenki megtalálja :)

Ráadásul ott könnyen update-lheted a listádat, mi ment el mi maradt, itt meg nem fogsz osztatlan sikert aratni, ha minden elcsorgott cucc után generálsz egy hsz-t :Đ

megfogadtam, beraktam oda is.

#675 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 21:32

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 10:52

Közben rájöttem ez mégsem az a program amit én keresek. De akkor nem tudom mit keresek. Tudom, hogy star trek és hogy egy régi CD guru cd-n volt a demója. És a demo a rendes star trek tng módon indult ugynaz a kép és a szöveg "space, the final frontier...." Win 3.1-es és winges játék volt, svga hicolor, és emlékszem hogy iszonyú lassú volt a 486 osomon anno. Mi lehetett ez?

#676 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 16:08

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 21:32

Közben rájöttem ez mégsem az a program amit én keresek. De akkor nem tudom mit keresek. Tudom, hogy star trek és hogy egy régi CD guru cd-n volt a demója. És a demo a rendes star trek tng módon indult ugynaz a kép és a szöveg "space, the final frontier...." Win 3.1-es és winges játék volt, svga hicolor, és emlékszem hogy iszonyú lassú volt a 486 osomon anno. Mi lehetett ez?

Esetleg az 1996-os Star Trek: Klingon ?!  :confused:  :think:

"486/66 MHz processor or better, Pentium preferred"

Szerk.: A kép helyett itt 1 videó, talán ráismersz! :)

Szerkesztette: Csokis 2006. 03. 27. 16:13 -kor

#677 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 16:51

Kösz, de ez nem az. Legalábbis videó alapján biztos nem. Nem klingonos volt szerintem.

Már kezdem azt hinni, hogy nem is létezik az amit keresek csak az emlékezetemben :D

Szerkesztette: Mumia 2006. 03. 27. 16:56 -kor

#678 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 17:16

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 16:51

Kösz, de ez nem az. Legalábbis videó alapján biztos nem. Nem klingonos volt szerintem.

Már kezdem azt hinni, hogy nem is létezik az amit keresek csak az emlékezetemben :D

Melyik évben lehetett ez és mit kellett csinálni benne? Bittos létezik, ha jáccottál vele! ;) Hacsak nem álmodban! :D

#679 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 17:39

Anno nem játszottam vele, mert még nem tudtam angolul és egy kukkot sem értettem :D Így azt sem hogy hogyan kell játszani. szerintem 95-96 esetleg 97 legelején lehetett. De valószínűbb 95-96. Az is lehet, láttam a star trek játékot és egy másik játék ingame képét utána és azzal keverem.  EZ már 10 éve volt, lehet hogy össze vissza kavarok mindent.

#680 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 18:50

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 17:39

Anno nem játszottam vele, mert még nem tudtam angolul és egy kukkot sem értettem :D Így azt sem hogy hogyan kell játszani. szerintem 95-96 esetleg 97 legelején lehetett. De valószínűbb 95-96. Az is lehet, láttam a star trek játékot és egy másik játék ingame képét utána és azzal keverem.  EZ már 10 éve volt, lehet hogy össze vissza kavarok mindent.

Akkor csak annyit tudok tanácsolni, hogy nézd meg ezt az oldalt! Talán közte van. :)

Téma megosztása:

• (71 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.