Nem kellene elfoglalnod a második ásványlelohelyet, van ott elég kristály
StarCraft 2
Elküldve: 2010. 08. 27. 18:59
Jahm a dark templarosat írtam feljebb, az a legkonnyebb. Csak menteni kell minden hullám után és ha jon overseer (akkor elkezdenek megpusztulni a dark templarok) akkor tolteni és phoenixekkel kimenni elé és lekapni.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 08. 27. 20:00
Idézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 27. 19:59
Jahm a dark templarosat írtam feljebb, az a legkonnyebb. Csak menteni kell minden hullám után és ha jon overseer (akkor elkezdenek megpusztulni a dark templarok) akkor tolteni és phoenixekkel kimenni elé és lekapni.
Akár, bár szerintem sűrű mentésre sincs szükség. Olyan 900 killig úgy sem küld detectort, utána még egy ideig fent lehet tartani a falat utánpótlással, aztán meg már úgysem tudod tartani a 3 oldalt egyszerre.
Külső mineralt én is megpróbáltam legelső végigjátszásomkor, nem sokáig élt a nexus
Elküldve: 2010. 08. 27. 20:06
Közzétették, hogy mi várható az 1.1-es patch-ben.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)
Elküldve: 2010. 08. 27. 20:25
Idézet: Cellular - Dátum: 2010. 08. 27. 21:15
Csak multi balance? Hehe
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)
Elküldve: 2010. 08. 27. 20:45
Idézet: hajsza - Dátum: 2010. 08. 27. 20:06
Közzétették, hogy mi várható az 1.1-es patch-ben.
Koszi a linket
Azért pofátlanság olyat írni hogy "kovetjuk a hozzászólásokat és ezt meg ezt implementáljuk" mikor már a béta alatt mondta nekik mindenki hogy a custom game rendszer fos, normális chat meg miért nincs. Ehh... Legalább dolgoznak rajta és nem DLC-ként passzintják hozzá. Manapság ez is valami.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 08. 27. 22:16
Tehát akkor összegezve az 1.1 patch tartalma(ami az egységekre és egy épületre vonatkozik) :
-Zealot gyártási idő meghosszabítás
-Siege Tank dmg nerf(sebzés csökkentés)
-Battlecruiser-hez nem nyúlnak mert hogy szerintük az rendben van
-Terran bunker építési idő meghosszabítás
-Reaper gyártási idő meghosszabítás
-És végül Ultralisk dmg nerf
Ha jól értelmeztem a dolgokat, akkor így áll a patch jelenleg. Hát elég érdekes, az biztos, és ahogy látom sokaknál nagy vihart kavart, ami hol érthető, hol csak szimpla sírás.
Ha jól értelmeztem a dolgokat, akkor így áll a patch jelenleg. Hát elég érdekes, az biztos, és ahogy látom sokaknál nagy vihart kavart, ami hol érthető, hol csak szimpla sírás.
Szerkesztette: GammaShock 2010. 08. 27. 22:17 -kor
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
- Stephen King -
- Stephen King -
Elküldve: 2010. 08. 28. 15:36
Egy kérdés, photon cannon rush-t hogy lehet kivédeni Terran-al?
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
- Stephen King -
- Stephen King -
Elküldve: 2010. 08. 28. 15:47
Bedaralnak a kurva zergek. Odaig birom, hogy 2 oldalrol tamadnak, jon a kismillio zergling meg hydralisk. Hiaba blokkolom, 4 gyarbol tolom a Colossus-okat, elobb utobb leverik a Gateway-t es bejutnak, ami utan nincs megallas. Ez kb 500 kill. Meg probalkozok.
Elküldve: 2010. 08. 28. 16:23
Maw of the void hardos achivementje, avagy erőtér alatt ne veszítsünk egységet. Végigtolom, aprólékosan ügyelve. Happy end, végén a summary, erőtér alatt megmurdált: 1... A k. anyád
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2010. 08. 28. 16:36
Hehe. En azt a palyat csak Battlecruiser-ekkel toltam vegig. Volt vagy 12, semmi nem allitotta meg oket fullra kimaxolva. A masodik asvanyhelyet meg bevedtem par Goliath-al es kesz.
Elküldve: 2010. 08. 28. 17:53
Idézet: Cellular - Dátum: 2010. 08. 28. 17:36
Hehe. En azt a palyat csak Battlecruiser-ekkel toltam vegig. Volt vagy 12, semmi nem allitotta meg oket fullra kimaxolva. A masodik asvanyhelyet meg bevedtem par Goliath-al es kesz.
Én szimplán megvédem a bcekkel a második lelőhelyet és amikor elfogyott minden visszavonulok a bevédett sarokba, aztán bcekkel meg a templarokkal szaladgálok.
Elküldve: 2010. 08. 28. 20:33
Próbáltam közben az utter darknesst én is hardon, elég durva
Elküldve: 2010. 08. 29. 09:52
Idézet: GammaShock - Dátum: 2010. 08. 28. 16:36
Egy kérdés, photon cannon rush-t hogy lehet kivédeni Terran-al? 
Felderítés? Még az előtt érdemes tudni, hogy megépülne az első cannon.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2010. 08. 29. 11:39
Idézet: GammaShock - Dátum: 2010. 08. 27. 23:16
Tehát akkor összegezve az 1.1 patch tartalma(ami az egységekre és egy épületre vonatkozik) :
Ez abszolút várható volt. Tankot csak könnyű egységek ellen nerfelik, mert nevetséges mennyire nincs ellenszere földön, nagyobb számban még a charge-olt Zealot sem fér a közelükbe. TvZ úgy ált. ImBa kissé, az egy dolog, hogy a Terran eleve egy defenzív, befalazós faj, Zerg meg az agresszív, terjeszkedő de a gyakorlatban ez úgy is kinézhet, hogy a Terran befalazza magát, kellő számú siege tank + némi mobilisabb kíséret + hátrébb bunker és P. Fortress felzabál mindent földön kevés veszteséggel, levegő ellen meg fossa reactorral marék mákért a Vikingeket és ezzel alkalmasabb pályákon kitarthat addig amíg a zerg halálba nem küldi az összes nyersanyagot a pályán vagy a sokadik sikertelen (tipikusan mass ultra + brood lord, tehát hátborzongató árú, szemben a tank-fallal meg Vikingekkel) roham után nem ragequitel. Ha zerg midgame előtt nem rushol/cheesel ügyesebb terran ellen, valószínűleg készítheti a vérnyomáscsökkentőt és imádkozhat, hogy az ellenfél hibázzon, vagy ő mikrózzon valami világraszólót, ami ilyen formában nem éppen a kiegyensúlyozottság jele. Terranok, protossok persze rínak, zergek meg örülnek. Nyugi, majd lesz ez fordítva is. Protoss is egy kicsit OP Tier 1-ban ahhoz képest, hogy ők relatíve hátrányban kéne, hogy legyenek a játék elején, Warpgate-el röhejes cheese-eket lehetett látni. Void Rayt nerfelnék még sokan, de szerintem illik a fajhoz és nem borítja nagyon az egyensúlyt egy ilyen brutálisan erőssé mikrózható cucc
Elküldve: 2010. 08. 29. 12:28
Ilyen egy megszállott. Bár szerintem több játékos osztozik az account-on és az "1000 meccs minden fajjal" achievment-et akarják megszerezni.

Súgó
A téma zárva.