HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#1041 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 29. 21:15

Üzenet megtekintéseIdézet: snakekiller - Dátum: 2010. 08. 29. 11:39

Ez abszolút várható volt. Tankot csak könnyű egységek ellen nerfelik, mert nevetséges mennyire nincs ellenszere földön, nagyobb számban még a charge-olt Zealot sem fér a közelükbe. TvZ úgy ált. ImBa kissé, az egy dolog, hogy a Terran eleve egy defenzív, befalazós faj, Zerg meg az agresszív, terjeszkedő de a gyakorlatban ez úgy is kinézhet, hogy a Terran befalazza magát, kellő számú siege tank + némi mobilisabb kíséret + hátrébb bunker és P. Fortress felzabál mindent földön kevés veszteséggel, levegő ellen meg fossa reactorral marék mákért a Vikingeket és ezzel alkalmasabb pályákon kitarthat addig amíg a zerg halálba nem küldi az összes nyersanyagot a pályán vagy a sokadik sikertelen (tipikusan mass ultra + brood lord, tehát hátborzongató árú, szemben a tank-fallal meg Vikingekkel) roham után nem ragequitel. Ha zerg midgame előtt nem rushol/cheesel ügyesebb terran ellen, valószínűleg készítheti a vérnyomáscsökkentőt és imádkozhat, hogy az ellenfél hibázzon, vagy ő mikrózzon valami világraszólót, ami ilyen formában nem éppen a kiegyensúlyozottság jele. Terranok, protossok persze rínak, zergek meg örülnek. Nyugi, majd lesz ez fordítva is. Protoss is egy kicsit OP Tier 1-ban ahhoz képest, hogy ők relatíve hátrányban kéne, hogy legyenek a játék elején, Warpgate-el röhejes cheese-eket lehetett látni. Void Rayt nerfelnék még sokan, de szerintem illik a fajhoz és nem borítja nagyon az egyensúlyt egy ilyen brutálisan erőssé mikrózható cucc

Egyetértek, még úgy is hogy, mindig terran-al játszok. Siege tank, siege módban alapból kegyetlen tud lenni és emellé még hozzá jönnek a support egységek mint ahogy említetted marék mákért a viking-ek. :Đ Plusz ha még a dmg is felvan fejlesztve akkor aztán nagyot tudnak durrantani. :Đ
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#1042 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 30. 18:41

Hat veteranon azert sem sikerult a protoss tulelosdi, de leszarom mert mind3 achievement megszerezheto normalon. 2465 killig birtam, es ez boven eleg volt a +750eshez.

#1043 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 30. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2010. 08. 30. 19:41

Hat veteranon azert sem sikerult a protoss tulelosdi, de leszarom mert mind3 achievement megszerezheto normalon. 2465 killig birtam, es ez boven eleg volt a +750eshez.

Én most nyomtam le hardon, mert a hard completionisthez kell az is, 2414ig bírtam. Meglepődtem, mert az elején elég kilátástalannak tűnt, de aztán a sok dark templar segített :Đ

most = tegnap vagy tegnapelőtt :Đ

Szerkesztette: BoGab 2010. 08. 30. 19:07 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1044 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 31. 21:07

Allines hardos achi, 75% a rekord, de eszméletlen mód kurva anyáztam közben. Hihetetlen... odajön és huss 30 tanknak annyi... mondom :wtf:

Ezt még gyakorolni kell :Đ

Szerkesztette: BoGab 2010. 08. 31. 21:07 -kor

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1045 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 31. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2010. 08. 31. 21:07

Allines hardos achi, 75% a rekord, de eszméletlen mód kurva anyáztam közben. Hihetetlen... odajön és huss 30 tanknak annyi... mondom :wtf:

Ezt még gyakorolni kell :Đ

Hajrá, menni fog az! :cool2: Átérzem a fájdalmadat, nagyon is ismerős volt amikor egyszer csak jött egy ilyen HUSS zerg hadsereg aztán csak pislogtam! :Đ Nálam sokszor volt az hogy pl.: 65%-nál mentettem, 75%-nál meghaltam majd ugye visszatöltöttem a 65%-os állást és 70%-ig nem bírtam, majd megint visszatöltöttem és akkor pedig eljutottam 80%-ig, szóval kell azért hozzá egy kis szerencse is. :D

Szerkesztette: GammaShock 2010. 08. 31. 21:17 -kor

- Stephen King -

#1046 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 31. 21:25

Marineokkal le kell foglalni, egész hamar leszedik és így nem veszíted el egy tankodat sem ;)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1047 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 31. 21:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 31. 22:25

Marineokkal le kell foglalni, egész hamar leszedik és így nem veszíted el egy tankodat sem ;)

Nekem azzal az a bajom, hogy a folyamatosan érkező zergek is a marine-okat támadják, akik úgy már nagyon kevesek Kerrigan ellen.
Tény, hogy eddig én sem találtam jobb taktikát ellene (Pfortressek repair mellett kibírnak egy special attackot tőle, de nem mindig rájuk dobja)...úgyhogy marad ez :)

Jól láttam amúgy, hogy 50% alatt és felett is kétszer-kétszer jön Kerrigan szinte egymás után?

#1048 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 06:18

Nem figyeltem meg - pontosabban valamiert nem erre figyeltem :-D - de Brutalon mintha legalabb hatszor lattam volna.

Elejen konnyu kivedeni marineokkal mert le tudod szedni legi egysegekkel a nydus wormoket tehat nem igazan tamad rad sokminden. Csak a lila alap horda (native brood :-p) de nagyon keves barna. Aztan kesobb, mikor mar nem tudsz mit kezdeni a wormokkel (az ereklye elpusztitja oket de egyik achievementhez csak egyszer szabad hasznalni es az a vegen lesz) akkor nagyobb baj van. Arra figyelj hogy ne rohanj ki tul messzire, nezd meg mekkora a tankjaid hatotavolsaga es allj annak a szelere. Mikor jon Kerrigan akkor a tankok leszedik a zergeket, a marineok meg Kerrigant. De teljesen igaz hogy az utolso egy-ket hullamban szinte az osszes marine el fog veszni igy allandoan potolni kell oket. 30 az olyan egeszseges letszam, legyen koztuk medic meg nehany marauder is a lassitas miatt. Stimpacket told be mielott odaer Kerrigan (hogy addigra felgyogyitsak oket a dokik) meg kozben is egyszer vagy ketszer, attol fuggoen hogy mennyire birja. Amit az elejen kidob - az a narancsszinu aoe kepesseg - teruletet celoz tehat csak annyi hogy mozgasban kell tartani a marinegombolyagot es nem fog tul nagy veszteseget okozni.

Olyat is olvastam hogy valaki specterekkel vagy thorokkal perma-stunolja. Jol hangzik csak nekem tul problemasnak tunt igy nem probaltam ki. Lehet nektek segit. Planetary fortress blokkrol is hallottam.
Meg volt egy srac aki leyamatozta de szerintem ehhez is kell nehany marine hogy azokra tamadjon es ne a battlecruiserekkel krikettezzen.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1049 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 06:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 24. 12:02

Ki is írja hogy BNet szerverrel gond van vagy csak szórakozik?

@hajsza tudok a LotRO ingyenessé tételérol, ott tényleg van normális torténet is? Mert akkor lehet belenéznék, valahol van béta kulcsom...

Van, nekem is megvan a LOTRO+MOM+SOM (a megjelent 2 kieg). Sztem baromi hangulatos, már aki szereti az ilyesmit :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1050 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 08:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 09. 01. 07:18

Nem figyeltem meg - pontosabban valamiert nem erre figyeltem :-D - de Brutalon mintha legalabb hatszor lattam volna.

Elejen konnyu kivedeni marineokkal mert le tudod szedni legi egysegekkel a nydus wormoket tehat nem igazan tamad rad sokminden. Csak a lila alap horda (native brood :-p) de nagyon keves barna. Aztan kesobb, mikor mar nem tudsz mit kezdeni a wormokkel (az ereklye elpusztitja oket de egyik achievementhez csak egyszer szabad hasznalni es az a vegen lesz) akkor nagyobb baj van. Arra figyelj hogy ne rohanj ki tul messzire, nezd meg mekkora a tankjaid hatotavolsaga es allj annak a szelere. Mikor jon Kerrigan akkor a tankok leszedik a zergeket, a marineok meg Kerrigant. De teljesen igaz hogy az utolso egy-ket hullamban szinte az osszes marine el fog veszni igy allandoan potolni kell oket. 30 az olyan egeszseges letszam, legyen koztuk medic meg nehany marauder is a lassitas miatt. Stimpacket told be mielott odaer Kerrigan (hogy addigra felgyogyitsak oket a dokik) meg kozben is egyszer vagy ketszer, attol fuggoen hogy mennyire birja. Amit az elejen kidob - az a narancsszinu aoe kepesseg - teruletet celoz tehat csak annyi hogy mozgasban kell tartani a marinegombolyagot es nem fog tul nagy veszteseget okozni.

Olyat is olvastam hogy valaki specterekkel vagy thorokkal perma-stunolja. Jol hangzik csak nekem tul problemasnak tunt igy nem probaltam ki. Lehet nektek segit. Planetary fortress blokkrol is hallottam.
Meg volt egy srac aki leyamatozta de szerintem ehhez is kell nehany marine hogy azokra tamadjon es ne a battlecruiserekkel krikettezzen.

Pf blokkot próbáltam tegnap, de olyan 65% környékén jön egy hullám, amikor kerrigan + csomó ultralisk, de ott lebontották a pfemet, kerrigan meg a tankjaimat. Mondjuk nekem egy olyan perverz ötletem van, hogy amikor jön a büdös ribanc még előtte odacélzok ghosttal egy atomot hátha szétszedi :Đ

Csak tegnap este ezt már nem volt kedvem kipróbálni :)

Amúgy nem nehéz pálya még hardon sem, csak ha nem használhatod az artifactot úgy elég csúnyán benehezül...

#1051 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 09:03

Aha, artifactben az a jo hogy leszedi a nydus wormoket is -> kesobb kevesebb zerggel kell megbirkozni.

Sikerult tegnap az 50 kill a Belly of the Beast palyan?

#1052 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 09. 01. 10:03

Aha, artifactben az a jo hogy leszedi a nydus wormoket is -> kesobb kevesebb zerggel kell megbirkozni.

Sikerult tegnap az 50 kill a Belly of the Beast palyan?

Meg eleve az, hogy amikor már jól rád másztak és látod, hogy gáz lehet one-click elven elég szépen kitakarítja a környéket. Így viszont erről le kell mondani.

Jaja! Nem mondom, hogy simán, mert 20x visszatöltöttem, de egyszercsak kiírta, hogy megvan. Amúgy érdekes módon hardon nem volt olyan nehéz, de ezt már több pályán észrevettem. Lehet azért, mert már tudom mit kell csinálni :Đ

#1053 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 10:00

szerintem ugy van hogy

Easy = autowin
Normal = Easy
Hard = Normal
Brutal = Hard

Zerg kampanytol viszont nagyon felek mert nekik nincs sem normalis vedelmuk, sem neheztuzerseguk. El nem tudom kepzelni hogy vinnem vegig ezt a Wings of Liberty kampanyt Brutalon zergekkel :huh: Kiveve ha a kiegeszitoben kapnak lurkereket meg valami durvabb vedelmi/blokk epuletet.

#1054 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 09. 01. 10:00

Zerg kampanytol viszont nagyon felek mert nekik nincs sem normalis vedelmuk, sem neheztuzerseguk. El nem tudom kepzelni hogy vinnem vegig ezt a Wings of Liberty kampanyt Brutalon zergekkel :huh: Kiveve ha a kiegeszitoben kapnak lurkereket meg valami durvabb vedelmi/blokk epuletet.

Bárcsak már ott tartanánk, hogy azon kelljen gondolkodni hogy vajon ott hogy fogunk taktikázni. :( Még olyan messze van. :(
                                 - Stephen King -

#1055 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 15:53

Olvastam h a zerg kampany inkabb rpg rlemekkel lesz gazdag, nem gerilla strategiaval mint ez. A protoss meg diplomacias.

#1056 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 15:59

Az a jo hogy achievmenteket nem egyszerre kell megszerezni. Pl a zeratulos 50 kill soran eloszor csak lobaltam a labam mig kibanyasztam mindharom telepet, kozben zeratul vedte a bazist es olt mint a rosseb. Aztan kov menetben 20 perc vagy mi. Igy csinaltam mar par palyan. Most hardon jon Kerrigan epuletpusztitos kuldije. Nemtom hogy kene megcsinalnom hogy elobb vegezzek mint o 6 epulettel. Az ultralisket majd normalban, a palyat meg hardon fogom, hardon egyutt a ketto tul lassu lenne.

#1057 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2010. 09. 01. 15:53

Olvastam h a zerg kampany inkabb rpg rlemekkel lesz gazdag, nem gerilla strategiaval mint ez. A protoss meg diplomacias.

Ez ismerosen cseng, koszi az infót. Reméltem is hogy nem akarják ugyanezt a játékmechanikát ráeroltetni a zergekre mert nem mukodne. Terran inkább defenzív, zerg meg offenzív.
Akkor viszont várom.
Diplomáciát utálom a legtobb RTS-ben de a Blizzard csak nem cseszi el a kampányban.

A Mobius-os pályán ahol Kerrigannek nem szabad elpusztítania 6 épuletet... hát én azt nagyon kiszámoltam, utolsónál már javában verte szét mikor nekimentem az MMMel :-D Gondolom Hardon azért picit konnyebb. De a brutalisk miatt nekem is újra kellett kezdenem.

#1058 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 16:25

Spoiler

Szerkesztette: Cellular 2010. 09. 01. 16:26 -kor

#1059 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2010. 09. 01. 16:59

Az a jo hogy achievmenteket nem egyszerre kell megszerezni. Pl a zeratulos 50 kill soran eloszor csak lobaltam a labam mig kibanyasztam mindharom telepet, kozben zeratul vedte a bazist es olt mint a rosseb. Aztan kov menetben 20 perc vagy mi. Igy csinaltam mar par palyan. Most hardon jon Kerrigan epuletpusztitos kuldije. Nemtom hogy kene megcsinalnom hogy elobb vegezzek mint o 6 epulettel. Az ultralisket majd normalban, a palyat meg hardon fogom, hardon egyutt a ketto tul lassu lenne.

Ha van herculesed akkor az a pálya elég könnyű. A lényeg, hogy fosod a mmm-et, közben mész az első és a második pontra. Amikor mész a harmadikra jól jön a hercules, nagy, sokat bír, egyszerűen beszállsz oda a zerg bázisra kicsit manőverezve, ahol az utolsó datacore van és kipakolsz mindenkit. Nekem 2 herculesnyi egységgel sikerült, egy kevés volt. Ha nincs hercules akkor több medevac kell, csak azt ha lelövik mindenki meghal.

#1060 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 01. 16:33

Van hercules, kiraly cucc :)

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52