HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#641 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 28. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: -Turbo- - Dátum: 2010. 07. 28. 17:29

szerintem meg pont akkora hype a jatek korul hogy mindenkit erdekel.
Jaja. Boldog-boldogtalan megveszi a jatekot.

@BoGab ahol a strategianak nagyobb szerepe van mint a sebessegnek. AoE2 jo pelda.
Nyilvan minel gyorsabb valami annal kevesbe strategia tehat a TBS-ek az igaziak (mint a sakk is), az SC2 meg mar a masik oldal ahol nincs akkora szerepe a strategianak. Direkt gyorsra akartak a jatekot de ez az ara.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#642 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 28. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2010. 07. 28. 18:23

Csak kíváncsiságból. Mit nevezel normális stratégiának? :-D

Nem nekem lett feltéve a kérdés, de szerintem Total War széria, bármelyik része. Ahogy itt már elhangzott ez már kb. olyan mint az fps, minden azon múlik, hogy kinek milyen gyors a reakció ideje. Persze ettől még nem lesz rossz játék.

Üzenet megtekintéseIdézet: -Turbo- - Dátum: 2010. 07. 28. 18:29

szerintem meg pont akkora hype a jatek korul hogy mindenkit erdekel.

Engem nem, bár végső soron csak benéztem ebbe a topicba. :Đ De alapvetően a klasszikus értelemben vett rts, mint műfaj meghalt számomra.

Szerkesztette: Warton 2010. 07. 28. 21:26 -kor

#643 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 28. 21:24

Nekem eddig nagy csalódás a játék. Starcraft-tól minimum azt vártam, hogy vérbeli stratégia lesz aminek már az elején vért kell izzadni a győzelemhez. Ehhez képest mintha a tiberuan sun-al játszottam volna az első néhány pályán 1:1-ben ugyanaz még a küldetések felépítése is, meg az alien artifact dolog is 1:1-ben ugyanaz. És még talán annál is könnyebb eddig.

Amúgy egy kérdésem lenne, hogy kezdésnél nem lehet oldalt választani, ez azt jelenti, hogy csak és kizárólag egy oldalas a kampány, vagy ha végigjátszottam a rebelekkel, akkor utána lehet másik oldalt is kipróbálni?

#644 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 28. 21:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 07. 28. 21:24

Amúgy egy kérdésem lenne, hogy kezdésnél nem lehet oldalt választani, ez azt jelenti, hogy csak és kizárólag egy oldalas a kampány, vagy ha végigjátszottam a rebelekkel, akkor utána lehet másik oldalt is kipróbálni?

A zerg es protoss lemez kesobb fog megjelenni.
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#645 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 28. 21:32

Üzenet megtekintéseIdézet: andrew-- - Dátum: 2010. 07. 28. 22:26

A zerg es protoss lemez kesobb fog megjelenni.

...StarCraft II is to be released as a trilogy of games, starting with Wings of Liberty, focused on the Terrans, followed by Heart of the Swarm, revolving around the Zerg, and finally Legacy of the Void, devoted to the Protoss.

forrás: Wikipedia

Gondolom a "végén" lesz valami pöpec kis pack is benne mind a hárommal, mondjuk egy Collectors Edition 80 ezerért. :Đ

Dátumot nem tudok, hogy mikor várhatóak, de valamiért a 2011-es dátum rémlik, de bizonyára könnyen kideríthető annak, akit pontosan érdekel.
mgf

#646 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 28. 22:33

Évente jon az újabb rész teljes áron.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#647 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 28. 22:45

Ha nem Blizzard lenne, ezt véletlenül nem pofátlanságnak hívnánk? : ]
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#648 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 28. 23:09

Ez Activison, nem Blizzard. Játék is ezért lett elsietve. "Majd ha elkészul, majd ha elkészul, majd ha elkészul..." Activison rájuktaposott, erre mindjárt "július 27!!"
Nem csodálom hogy még javában dolgoznak rajta. Chat, klántámogatás meg hasonló alapdolgok majd patchek formájában fognak napvilágot látni mert nem volt idejuk befejezni a játékot.

#649 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 03:35

Minden esetre így 4 óra játék után, ahhoz képest, hogy én Red Alert 2 óta nem játszottam fél óránál tovább stratégiával... ez agyonüt. Minden elemében profi. Részletekbe most nem mennék, mert értelme úgy sincs, sokkal többet tud róla valószínűleg mindenki aki ide járt és várta, én csupán bele akartam kóstolni, de annyira megtetszett az íze, hogy míg "találok valamit az asztalon" addig valószínűleg fel sem állok.

Viszont pl Ilsyde, Te otthon vagy a témában, tőled egy szakértői kommentárt szívesen fogadnék. : ] Vagy Turbo és így tovább és így tovább... : ]

#650 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 04:33

Baaah itt csak ruszki nyelven aruljak!!! :Đ amugy meg 999rub = 6k huf egy eves elofizetessel a dvd dobozos kiadas, feleennyi a 4 honapos elofizeteses.

#651 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 05:07

Veszélyes ez a Starcraft, néztem pár profi meccset, főleg Terranosat ugye, hogy tanuljak a single részre legalább. Masq két meccsét láttam és hihetetlen amit művelnek. Valószínűleg újabb mérföldkő lesz ez a játék, én sem feküdtem még le sem, itt van 6 óra és komolyan gondolkozom, hogy skippelve az alvást tovább játszom...

#652 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 06:41

azert a starcraft 1 volt kb 30 kuldetes osszesen 3 kampanyra osztva... itt majdnem ugyanennyi lesz 3x.
nem mondanam, hogy pofatlansag. 15-20 ora siman benne van singleben.(persze mint mondtam az emelt ar az egy vicc. csokolom bobby kotickot)

Szerkesztette: -Turbo- 2010. 07. 29. 06:48 -kor

JóSebesség

#653 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 06:48

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2010. 07. 28. 18:23

Csak kíváncsiságból. Mit nevezel normális stratégiának? :Đ

Hearts Of Iron sorozat pl? :-D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#654 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 08:20

Üzenet megtekintéseIdézet: sQr` - Dátum: 2010. 07. 28. 23:45

Ha nem Blizzard lenne, ezt véletlenül nem pofátlanságnak hívnánk? : ]

De. :Đ

Mondjuk a Blizzard játékoknál legalább minőséget kapunk a pénzünkért.

#655 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 09:14

Hehe, az időre menő küldetéseket nem szeretem. Tegnap el is buktam. Csináltam 3 erős csapatot, fel is tártam a terepet, azután elbuktam, mert a zergek lenyúlták az artifactot. Na majd este a nemszeretem hasty módszerrel bearatom :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#656 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 09:32

Én még el sem kezdtem csak végigsétáltam az elso kuldetést :Đ Úgyhogy ne spoilerezzetek semmit légyszi. Na majd holnaptól már lesz rá idom...

sQr' ha izgi replayeket akarsz akkor keress rá The Little One-ra youtubeon. Nagyon meglepo dolgokat produkál a srác, nem az az uncsi pro 1v1.

#657 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: sQr` - Dátum: 2010. 07. 29. 04:35

Minden esetre így 4 óra játék után, ahhoz képest, hogy én Red Alert 2 óta nem játszottam fél óránál tovább stratégiával... ez agyonüt. Minden elemében profi. Részletekbe most nem mennék, mert értelme úgy sincs, sokkal többet tud róla valószínűleg mindenki aki ide járt és várta, én csupán bele akartam kóstolni, de annyira megtetszett az íze, hogy míg "találok valamit az asztalon" addig valószínűleg fel sem állok.

Viszont pl Ilsyde, Te otthon vagy a témában, tőled egy szakértői kommentárt szívesen fogadnék. : ] Vagy Turbo és így tovább és így tovább... : ]

Én nem látok benne semmi különlegeset, a játék maga eddig nem nyújt semmit, amit ne tudott volna akár a warcraft 1 is. Rövid és egyszerű küldetések, bázisépítés gyakorlatilag nincs eddig. Az átvezető rész se újdonság, x-wing alliance-ben volt hasonló a küldetések között. Én tényleg arra vártam, hogy ez majd mindent lesöpör az asztalról annyira új és annyira jó lesz.

#658 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 12:43

Én sajnos most vittem végig a kampányt. :) Nagyon tetszett az egész játék, kampány, történet, kár hogy ilyen hamar vége lett. Megérte megvenni a játékot! Nálam 11/10! :Đ (L) Kerrigan and Jim (L) :-D

*Szerk.* Egy valamit viszont nem értek! *** SPOILER *** Ugye arról volt szó a kampányban hogy jön valami hú de nagy szörny ami elpusztítja az egész univerzumut, ez ok. De amikor a végén Kerrigant visszaváltoztatjuk akkor ez a hú de nagy szörny nem fog felbukkanni? :)

Szerkesztette: GammaShock 2010. 07. 29. 12:52 -kor

Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#659 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 13:40

Turbo: Igen, most, hogy én is beleástam magam, "picit" megváltozott a véleményem. Ez így is bőven teljes értékű darab.
Etele: Valóban, ez mindig is így volt. : ]
Ilsyde: Én nem spoilerezem és köszönöm az ajánlatot, rá is keresek rögtön. Azért azok a meccsek amiket néztem is nagyon ütöttek. Masq remek játékos.
Mumia: Szerintem igen is van bázisépítés, pedig még csak kb 6 küldetést vittem végig, több helyen kellett figyelni erre. Én nagyon ötletesnek találom egyébként a missziókat, most eddig a kedvencem mikor a fertőzést kellett megállítani, de csak nappal lehetett, mivel éjjel előbújt a föld alól a fertőzött lakosság és rohamot indított a bázis ellen. : ] Persze mint mondtam, én úgy mond nem vártam sokat, eddig nem sok stratégiai játék tudott lekötni. Egyébként Te mit szerettél volna még benne látni? Szerintem ez így tökéletesre csiszolt. Ja és amin meglepődtem azok az ingame átvezetők és a küldetések közötti részek. Nagyon impresszív grafika ez egy stratégiai játéktól. o.O' A karakterek kidolgozása külön figyelmet érdemel.

#660 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: sQr` - Dátum: 2010. 07. 29. 13:40

Ilsyde: Én nem spoilerezem és köszönöm az ajánlatot, rá is keresek rögtön. Azért azok a meccsek amiket néztem is nagyon ütöttek. Masq remek játékos.

Azert ajanlottam a sracot mert nem csak siman pro hanem nagyon kreativan es szorakoztatoan jatszik. Persze van rengeteg pro jatekos es meccs de egyik sem ennyire kulonleges :Đ

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.