HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#781 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 04. 15:17

Kivancsi vagyok hogy mikent mukodik. Visszajelez-e stb. Hazaerek aztan meglassuk :p
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#782 Felhasználó inaktív   Nomad010 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 15:41

Ezennel hivatalosan is kijelentem, hogy a világ legjobb játéka! :D

#783 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 16:10

Csak engem nem enged be a játék? Beírom a jelszavamat és utána nem jelenik meg a profil képem se az hogy mikor voltam fent utoljára, hiába van ott az ENTER gomb, semmi nem történik. :-o
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#784 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 16:13

Tényleg vmi gebasz van. Lenyomtam egy pályát, amin nem volt meg 1 achivement sem. Befejeztem és hiába lett meg 2 is, egyiket sem adta meg... Meg közben pittyegett, mintha ki meg bejelentkeztem volna :think:

Kiléptem és most már engem sem enged be :Đ

Szerkesztette: BoGab 2010. 08. 04. 16:15 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#785 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 16:16

Lehet hogy beszart a BNet. Tegnap toltam Hardon es mar a palya vegen voltam, mondom mindjart meglesz mindharom achievement. Erre bal oldalon kis kek uzenet: Disconnected from BNet, achievements won't be saved stb. na mondom b+, erre ra ket masodperccel: Connected to BNet :think: :-D
Kicsit varjatok vele, lehet hogy most tesznek fel uj patchet vagy birizgaljak a szervereket. Majd ujrainditjak aztan jo lesz. Csak jelentkezzetek ki/be bar elvileg ugyis ledob.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#786 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2010. 08. 04. 16:13

Tényleg vmi gebasz van. Lenyomtam egy pályát, amin nem volt meg 1 achivement sem. Befejeztem és hiába lett meg 2 is, egyiket sem adta meg... Meg közben pittyegett, mintha ki meg bejelentkeztem volna :think:

Kiléptem és most már engem sem enged be :Đ

Hát akkor bizony valami gebasz van a Bnet-el. Ez nem jó, de megnyugtat hogy ezzel kapcsolatba nem vagyok egyedül. :D
                                 - Stephen King -

#787 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 04. 17:16

Lehet hogy beszart a BNet. Tegnap toltam Hardon es mar a palya vegen voltam, mondom mindjart meglesz mindharom achievement. Erre bal oldalon kis kek uzenet: Disconnected from BNet, achievements won't be saved stb. na mondom b+, erre ra ket masodperccel: Connected to BNet :think: :-D
Kicsit varjatok vele, lehet hogy most tesznek fel uj patchet vagy birizgaljak a szervereket. Majd ujrainditjak aztan jo lesz. Csak jelentkezzetek ki/be bar elvileg ugyis ledob.

Az achivementet így is buktam, az a train robberys pálya amúgysem a szivem csücske... Nyomhatom le még 1x... :reklamacio: :Đ

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#788 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2010. 08. 04. 16:19

Az achivementet így is buktam, az a train robberys pálya amúgysem a szivem csücske... Nyomhatom le még 1x... :reklamacio: :Đ

De a küldetés végefele nem mentettél? :s
                                 - Stephen King -

#789 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: GammaShock - Dátum: 2010. 08. 04. 17:26

De a küldetés végefele nem mentettél? :s

Nem emlékszem, ahhoz be kéne tudni jelentkezni :p

#790 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 17:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 04. 10:56

Egyebkent nem emlekszem de mikor elkezdodnek a kuldetesek Char bolygon, vissza lehet menni az elozo palyakra? Marmint nem azokra gondolok amiket kihagytam (mert azokra tudom hogy nem lehet) hanem amiket mar megcsinaltam egyszer. Azert kerdezem mert ki akarok maxolni mindent (achievementek miatt).

Charon szerintem már nem lehet újrajátszani missziókat, viszont ha végzel a legutolsó küldetéssel is, akkor újrajátszhatod bármelyik küldetést bármilyen nehézségi szinten (azokat is, amelyikeket a kampány során amúgy nem választottál, pl Tosh utolsó küldije (Ghost vs Spectre), vagy Havenes utolsó küldi (segítesz-e Arielnek, vagy sem)). Kantinos játékgéppel sajnos már nem lehet játszani akkor, szóval újra kell kezdeni a kampányt előbb-utóbb.

#791 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 17:37

Szintén zenész, nem enged be. Annyi tudok, hogy WoW-ban 24 órás leállás van a legtöbb szerver esetén karbantartás miatt...de ennek nem kellene az SC2 érintenie, ugye?:)

Battle Net disconnect esetén érdemes nagyon vigyázni, ha achievementekre vadásztok, mert nekem volt olyan, hogy disconnectet kaptam, majd kiírta, hogy az achievementeket nem fogja nyilvántartani. Ez természetesen oké, azonban a misszió végén bejelentkeztem, lejátszottam pár pályát, és csak utána vettem észre, hogy még mindig nem kapok meg egyetlen egy achievementet sem (első végigjátszás, a sztorira figyeltem :)). Azt hiszem egy SC2 újraindítás oldotta meg végül a dolgot.

BoGab: a játék ment bizonyos időközönként, ha visszatöltöd az legutolsót, és úgy fejezed be újból a pályát (természetesen online), akkor elméletileg meg kell kapjad az achievementet.

Szerk.: BREAKING NEWS, Blizz tud róla, majd csinál is valamit, de előbb még vacsiznak és utána kivizsgálják, hogy Bob a hörcsög, aki a szerverterem áramellátásáért felel, miért adta be a kulcsot 1 hét után. Fotó Bobról:
Kép

Szerkesztette: Péntek 2010. 08. 04. 17:41 -kor

#792 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 17:41

Remélem, hogy megkapom, mert irgumburgum lesz :reklamacio: :Đ

#793 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 17:56

Az a vonatos pálya szerintem mégegy Firefly referencia. Mass Effect is tele van vele, SC2-ben is van néhány. Végulis ha úgy vesszik, majdnem az egész játék tiszteletnyilvánítás a Firefly felé :)

@Péntek koszi, ez nagyon jó hír :up: Akkor tudok olyat csinálni hogy Hardon végigtolom aztán elkezdem újra Brutalon de úgy hogy az elozo végigjátszás miatt minden fejlesztés ki lesz maxolva.
Ja, és vegyél fel te is friendnek :D

Szerkesztette: Ilsyde 2010. 08. 04. 17:56 -kor

#794 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 04. 18:56

Az a vonatos pálya szerintem mégegy Firefly referencia. Mass Effect is tele van vele, SC2-ben is van néhány. Végulis ha úgy vesszik, majdnem az egész játék tiszteletnyilvánítás a Firefly felé :)

@Péntek koszi, ez nagyon jó hír :up: Akkor tudok olyat csinálni hogy Hardon végigtolom aztán elkezdem újra Brutalon de úgy hogy az elozo végigjátszás miatt minden fejlesztés ki lesz maxolva.
Ja, és vegyél fel te is friendnek :D

De barátkozósak lettünk hirtelen :p :Đ

Megy, lehet tolongani, viszont kiírja, hogy achivements disabled.

Szerkesztette: BoGab 2010. 08. 04. 18:00 -kor

#795 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 04. 18:56

Nem teljesen. Akkor kapod meg fejlesztést, amikor amúgy megvetted a kampány során! Tehát nem lehet az első pályán Battlecruiserekkel nyomulni :) Annyi előnye azért van, hogy brutalon a missziókban nem kell a zerg/toss upgradeket keresgélni, hiszen úgysem számítanak.

#796 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 18:08

Ja hát úgy értem hogy például már a második pályától fogva lesznek erosebb bunkereim, hasznosabb medicjeim meg automata refinerym stb. azaz nem kell fejlesztgetni ergo ennyivel is konnyebb lesz a Brutal. Attól féltem hogy például az utolsó pályát csakis Brutalon lehet tolni mert lehetetlen visszatérni és újrapróbálni.
Vegyél fel friendnek.

:Đ

Nem mondom biztosra de szerintem azért vagyok ilyen az SC2 kapcsán mert megszoktam a chatet de egyelore olyan a játék mint a temeto. Remélhetoleg hamar osszedobják a chat channel supportot. Addig próbálom osszeszedni az embereket. Végulis miért ne, nem muszáj kompetitív meccseket játszanunk de hasznos ha van kommunikáció a játékról.

#797 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 18:15

Itt nincs ilyen groupos téma, mint steamen? :think:

#798 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 18:27

10 days triallal nyomom, 5 match-et toltam le az 50 ilyen felkeszitobol masok elle, akik szinten kezdok es kurvara kikapok mindig :(
Nagyon nem erzem ezt az egeszet, pedig tetszik es lehet megvennem. Hogy lehet ebban tanulni vagy vmi sikerelmenyt elerni, mert ez igy lehangolo :(
Terran vagy Zergel szoktam lenni protosst abszolut nem vagom, de fogalmam sincs semmirol :(

#799 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: FEARnet - Dátum: 2010. 08. 04. 18:27

10 days triallal nyomom, 5 match-et toltam le az 50 ilyen felkeszitobol masok elle, akik szinten kezdok es kurvara kikapok mindig :(
Nagyon nem erzem ezt az egeszet, pedig tetszik es lehet megvennem. Hogy lehet ebban tanulni vagy vmi sikerelmenyt elerni, mert ez igy lehangolo :(
Terran vagy Zergel szoktam lenni protosst abszolut nem vagom, de fogalmam sincs semmirol :(

Ne aggódj, fel a fejjel, mindenki így kezdte. :happy: Én eddig 3-4 meccset játszottam le az 50 gyakorolható meccseből de mindig kikaptam. Gyakorolni leginkább a botok ellen tudsz(én ott szoktam), szépen lassan de menni fog és majd meglátod hogy ha minél erősebb botokat győzöl le annál jobban fognak menni a multis meccsek. Arról nem is beszélve hogy ha 2v2, 3v3, vagy 4v4 meccset játszol akkor ott nem csak te lehetsz a ludas. Játékon belül "tanulni" én úgy szoktam hogy megjegyzem az egységek, épületek billentyű kombinációját pl.: Terran: Barrack "B" betű, Barrack-on belül a Marine "A" betű és így tovább. Hajrá! :cool2: Ja és mindenképp vedd meg, megéri!!! ;)
                                 - Stephen King -

#800 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 18:57

@FEARnet itt találsz segítséget meg stratégiát minden fajhoz: http://wiki.teamliqu...raft2/Main_Page
Youtube-on meg nézegess replayeket. Ha van konkrét kérdésed akkor szívesen segítek (Gold ligában voltam a bétában, eggyel a legjobb alatt szóval túl nagy hulyeségeket nem fogsz tolem hallani :)) de általános tippeket sajnos nagyon sokáig tartana írnom. Béta fórumon ugyan megejtettem de fene tudja hogy hol van már az a topic.
Mindenesetre kezdésnek nem ajánlom a zergeket, a terran meg foleg a protoss a legátláthatóbb.

@Bogab elvileg lesz majd klán meg group támogatás.

Szerkesztette: Ilsyde 2010. 08. 04. 18:58 -kor

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.