HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#881 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 11. 21:49

Üzenet megtekintéseIdézet: K.G. - Dátum: 2010. 08. 11. 18:22

Tudom, hogy no zeraw, de remélem valaki tud segíteni. Aki esetleg a Razoros verziót töltötte le, annak elindult a keytro? Nálam nem bír vele a windóz.

Addig örülj, férges. NOD32 és Ad-Aware is bejelzett.
 aláírás
Spoiler

#882 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 11:26

VÉGRE! Sokadjára ma végre sikerült megcsinálnom az Opening Gambit: Gold Achievement-t, na de még hogy! :laugh:

http://screenshot.xf...102507908-4.jpg

Az utolsó egység egy tank volt. Hihetetlen izgalmas volt amikor néztem az időt és azt hogy a tank mikor lesz kész. :laugh: Fúúú, nagyon komoly volt. :Đ
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#883 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 11:31

lol mekkora mák :-D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#884 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 12:11

Nem semmik ezek a bajnokságok amik most kezdodtek. Ha valaki jól játszik, simán nyerhet tobb-tízezer dollárokat is. Nem tartom hulyeségnek ha valaki dob minden más multis játékot (CoD stb.) és csak erre koncentrál, mert ennek úgymond "haszna" is van :D

Más.

Custom gamekbol nézzétek meg ezeket a mapokat, el lehet veluk szórakozni: Nexus Wars, The Card Game, Overrun meg Heroes of the Ancient Temples (ez utóbbi egy nagyon jó DotA klón).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#885 Felhasználó inaktív   MadDragon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 12. 12:17

Üzenet megtekintéseIdézet: worxland - Dátum: 2010. 08. 11. 20:49

VÉGRE! Sokadjára ma végre sikerült megcsinálnom az Opening Gambit: Gold Achievement-t, na de még hogy! :laugh:

http://screenshot.xf...102507908-4.jpg

Az utolsó egység egy tank volt. Hihetetlen izgalmas volt amikor néztem az időt és azt hogy a tank mikor lesz kész. :laugh: Fúúú, nagyon komoly volt. :Đ

Enyém jobb :p
Kép

Szerkesztette: MadDragon 2010. 08. 12. 12:18 -kor

#886 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: MadDragon - Dátum: 2010. 08. 12. 12:17

Enyém jobb :p
Kép

Grat! :) Én most végeztem a challenge-ekkel.
http://a.imageshack....00812132120.jpg

Amúgy én eddig csak a Nexus Wars-t próbáltam, de az jó. Egyre jobb ilyen fanok által készített mapok kerülnek fel. :)

Szerkesztette: GammaShock 2010. 08. 12. 12:36 -kor

- Stephen King -

#887 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 13:55

Gratula, skacok :) En eddig csak bele-belenezegettem a challengekbe. Egyelore a Wings of Liberty achievementeket akarom kimaxolni. Mar csak egyetlen egy szem kell (complete the game on Normal under 8 hours) de nem hiszem hogy a Hard meg Brutal vegigjatszas utan oriasi kihivas lesz.

#888 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 12. 13:55

Gratula, skacok :) En eddig csak bele-belenezegettem a challengekbe. Egyelore a Wings of Liberty achievementeket akarom kimaxolni. Mar csak egyetlen egy szem kell (complete the game on Normal under 8 hours) de nem hiszem hogy a Hard meg Brutal vegigjatszas utan oriasi kihivas lesz.

Hát ez már most nagy teljesítmény, grat! :cool2: Én az utolsó küldetést kipróbáltam Hard-on achievement-re, de csak 57%-ig bírtam. :Đ
                                 - Stephen King -

#889 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 14:49

Legvedelmet vagy Nydus Wormoket iktattad ki?

#890 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 15:11

Amikor Hard-on próbáltam akkor Nydus Worm-öket. Első végigjátszásnál a légvédelmet.
                                 - Stephen King -

#891 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 15:20

Elso vegigjatsznal (Normalon, nem eredeti jatekkal) en is a Nydust iktattam ki de Hardon meg Brutalon a legvedelmet valasztottam. Igazabol nem tudom melyik konnyebb bar igy talan tobb ertelme van a statikus vedelemnek. Ha kell nehany tipp akkor ez utobbiban szivesen segitek, legi egysegek ellen viszont nem igazan van tapasztalatom ezen a palyan. Ugyebar Normalon megcsinaltam elsore de azzal a taktikaval sokra nem mennel :-D

#892 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 15:51

Természetesen majd egy-két tippet szívesen elfogadok. :D
                                 - Stephen King -

#893 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 16:45

Rendben, imhol All In (utolso kuldetes) taktika Brutalon, legi egysegek kiiktatasa utan:

Egyseggyartas:
- barracks+tech reactorbol marineokat meg nehany medicet venni folyamatosan
- ket factory+tech reactorbol fosni kell a tankokat
- starport+tech reactorbol nehany wraith es banshee a meglevo haromhoz

Vedelem:
- siege tankok az emelkedo alatt (ahol az artifact van) kb. 4-6 sorban, a kezdesnel kapott ket battlecruiser mehet felejuk hogy lelovoldozzek azt ami eleinte atjut
ehhez a ket homokzsak-kupacot meg a mercenary epuletet el kell pusztitani, kulonben nincs eleg hely (kar erte de rossz helyen van)
az egesznek az a lenyege hogy egy pontbol veded be mindket bejaratot igy nem oszlik meg a vedelem
- bunker nem kell, az elejen kapott negy darabot is el lehet adni (miutan van eleg tankod, visszahuzod onnan a vedoket es akkor adod el)
- emelkedore ket planetary fortress (hogy blokkoljak a feljarot) es egy harmadik felulre mert ott is lesznek nydus wormok es azt le kell szedned (a tankok nem tudnak odaig felloni)
- ha van (legyen! :-D) akkor psi disruptor a tankok ele a bejarathoz es a planetary fortressek ele is menjen egy-egy

Tamadas:
- felbukkano nydus wormoket azonnal le kell kapni a wraith+banshee sereggel, cloak modban
wraith egyebkent azert hasznos mert neha lesz egy-egy overseer amit gyorsan le kell szedni kulonben szetkapnak mindent a hydraliskek
egy ido utan igyis-ugyis felmorzsolodik ez a sereg es nem igazan lesz penz utanpotlasra mert minden asvanyt tankokba kell olni
(akkorra mar lesz egy fel kepernyonyi beloluk ami szetszed mindent, ultraliskeket beleertve)
- Kerrigannek kell nekimenni a marine+medic sereggel (stimpacket ne felejtsd el hasznalni), eleg gyorsan leszedik es nem veszitesz tankokat sem
utana azonnal potold a gyalogosokat

Artifactet csak a legvegen kell hasznalni (96% korul) mert ott mar nagyon durva lesz a zerg tamadas. Be lehet nyomogatni elotte is de akkor nem lesz meg az achievement. En mazochista vagyok es minden achievementet Brutalon szereztem :Đ

#894 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 16:50

Köszönöm szépen! Érzem hogy vért fogok izzadni. :Đ
                                 - Stephen King -

#895 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 18:22

én még nem vagyok a végén de látom van itt pár progamer,úghyogy akkor én is kérnék segítséget.
hardon kezdtem el(úgy, hogy soha a büdös életbe nem láttam még starcraftot)nem mondom h szar vagyok de jonak sem nevezném magam
naszóval a 2. kristályos pályán vagyok(zeratullal v mivel)amikor az a zerg hybrid lófasz állandóan jön felém.
eljutottam oda h a 2 épületet újraindítottam de egyszerűen nem tudok előrébbjutni.a boss állandóan támad +ba még kisebb csapatok is.próbáltam h összedobok egy nagy arkhón sereget és elindulok de az első nagyobb "checkpointnál" simán bezúzták.

szóval van vmi jó taktika erre a pályára?
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

#896 Felhasználó inaktív   freddy66 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 18:53

Hali.

Nekem Razor verzió van meg. Simán telepit, updatolja online, de a keytro-t nem tudom lefuttatni. A "Keytro.exe hibát észlel ... stb Másnak is volt evvel gond, és mi a megoldás. ?

Szerkesztette: freddy66 2010. 08. 12. 18:55 -kor

#897 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 19:08

@zero0 vedelemnek mindket oldalon 6-8 photon cannont ajanlok meg egy rakat stalkert es immortalt. Dark templarokat ne eroltesd mert a hybrid detector es kinyirja oket (egyeb seregek ellen viszont kitunoek). Stalkerekkel el tudsz egyenkent blinkelni mikor lemegy a pajzsuk. Ha megvan a templar archives akkor kapsz egy szem high templart, azt vidd a bazisodba es mikor jon a hybrid akkor nyomj ra egy feedbacket hogy leszivd az energiajat.
Ha nem sietsz (achievement miatt) akkor szedd le eloszor a jobb, aztan a bal oldali bazist. Archonokat is csinalhatsz (high templarokbol peldaul).
Also bazist vagy lerohanod egy bazi nagy archon+stalker+immortal sereggel...

...vagy trukkozol:
Spoiler

#898 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: freddy66 - Dátum: 2010. 08. 12. 18:53

Hali.

Nekem Razor verzió van meg. Simán telepit, updatolja online, de a keytro-t nem tudom lefuttatni. A "Keytro.exe hibát észlel ... stb Másnak is volt evvel gond, és mi a megoldás. ?

pár kommentel előrébb már volt,a razor1911 jol tolja az ipart de a starcraft2 nem sikerült neki.hagyd a faszba az egészet és a reloaded cracket használd. :sleep: [nekem elindította a keytrot de nem aktiválta a játékot]

Ilsyde: köszi a válaszod remélem így sikerül :happy:
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

#899 Felhasználó inaktív   freddy66 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 22:23

Üzenet megtekintéseIdézet: zero0 - Dátum: 2010. 08. 12. 19:31

pár kommentel előrébb már volt,a razor1911 jol tolja az ipart de a starcraft2 nem sikerült neki.hagyd a faszba az egészet és a reloaded cracket használd. :sleep: [nekem elindította a keytrot de nem aktiválta a játékot]

Ilsyde: köszi a válaszod remélem így sikerül :happy:

Kösz. Kipróbálom a Reloaded verziót akkor ;-)

#900 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 15:37

Ma reggel megcsinaltam a challengeket is gold szinten. Csak nekem tunt az utolso 3-4 palya extra konnyunek? Roachos/infestoros palya nagyon egyszeru volt (mesz elore es elfoglalod az egysegeket), protoss shortcutolasnal csak sietni kellett, terran build ordernel 4:30 maradt (ketszer kell restartolnom mert azt senki nem mondta hogy tamadni is fognak :Đ) pedig lehettem volna gyorsabb is, terran tulelosdinel (zerg rush meg zealot rush) az elso hullam vesztesegei es leverese utan nincs kihivas csak egysegeket kell pumpalni. Bezzeg a masodik meg harmadik palyan (protoss meg zerg counter) gondolkodni is kellett.
Lehet hogy csak nekem van valami furcsa eszjarasom. Ami nekem konnyu az masnak nehez es forditva :-D

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.