HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#961 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 20. 15:54

Hmm... Ha mar felhoztad a WoW-ot, most olvasom hogy az uj kiegeszito (Cataclysm) mar a BNet2-t fogja hasznalni. Ez pontosan mit jelent? Utoljara akkor jatszottam vele mikor kijott a Burning Crusade de sehol nem lattam meg BNet1-et sem. Karaktervalaszto kepernyo, login es kesz.
Meg ha nem gond, picit irhatna valaki errol az uj kiegrol, tegnap nezegettem rola bemutato videokat youtubeon (TotalBiscuit narraciojaban, termeszetesen :-D) es kicsit kedvet kaptam hozza hogy kiprobaljam. Az alapjatek megvan de nem tudom aktivalni a BNeten (azt irja hogy mar hasznalatban van a kulcs ???), gondolom a Bruning Crusade meg a Lich King azert nem kell hozza.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#962 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 20. 16:16

Idézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 20. 16:54

Hmm... Ha mar felhoztad a WoW-ot, most olvasom hogy az uj kiegeszito (Cataclysm) mar a BNet2-t fogja hasznalni. Ez pontosan mit jelent? Utoljara akkor jatszottam vele mikor kijott a Burning Crusade de sehol nem lattam meg BNet1-et sem. Karaktervalaszto kepernyo, login es kesz.
Meg ha nem gond, picit irhatna valaki errol az uj kiegrol, tegnap nezegettem rola bemutato videokat youtubeon (TotalBiscuit narraciojaban, termeszetesen :-D) es kicsit kedvet kaptam hozza hogy kiprobaljam. Az alapjatek megvan de nem tudom aktivalni a BNeten (azt irja hogy mar hasznalatban van a kulcs ???), gondolom a Bruning Crusade meg a Lich King azert nem kell hozza.

Nem éppen mai cikk mondjuk...
BNet

Warden

Catalysm features

Az alapjáték helyett szerintem (főleg ha nem megy) egyszerűbb a free trialt kipróbálni, 10 nap alatt simán eldönthető, bejön-e:
free trial
Mostani állapotában jelentősen meg lett könnyítve a szintezés, bármikor simán bele lehet kezdeni, mert nagyon hamar lvl 80-ra húzhatja magát az ember. Meg az új kieg kijövetelekor amúgy is lesz egy csomó új alt a két új fajjal.

#963 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 20. 16:26

Nem lehet, hogy már aktiváltad és van vmi accountod és a bnetbe való bejelentkezéskor a merge wow account opció pont erre való? :think:
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#964 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 20. 18:09

Próbáltam mindenféle kombinációt de szerintuk nem létezik a WoW accountom. 4 éve játszottam utoljára de tudtommal nem torlik ki a profilokat. Most hívom a customer supportot, elején szóltak hogy 10 perc a várakozási ido. Ez volt 25 perce.

@Orgi koszi az információt. Triallal az a bajom hogy az csak az alapjáték (az nekem is megvan csak nem mukodik), a Cataclysmet gondolom meg kellene vennem. Vagy béta kulcsot szerezni, annak meg néztem utána hogy miként lehet.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#965 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 20. 18:36

Nálatok se jó még az avatar meg az achievement rész? :glare:
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#966 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 20. 18:39

Idézet: GammaShock - Dátum: 2010. 08. 20. 19:36

Nálatok se jó még az avatar meg az achievement rész? :glare:

Nem. Fórumon megy a hiszti, blizzard meg csendben van.

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#967 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 20. 18:56

Na, 53 perc után megvan az eredmény. Bediktáltam a CD kulcsot, megkérdezte hogy szerintem mi az account nevem és kiderult hogy nem pontosan azt használtam (mivel más megelozott anno így picit átírtam), aztán válaszoltam a titkos kérdésre és kész. Megvolt a Merge Account is, koszi BoGab.

Hogy ne legyen teljesen off:

Storm of the Imperial Sanctum (DotA szeruség bár szerintem a Heoes of the Ancient Temple sokkal átláthatóbb és talán jobb map)

Szerkesztette: Ilsyde 2010. 08. 20. 18:58 -kor

#968 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 20. 19:31

Avatar resz? En valaszthattam mas avatart ha erre gondoltal

#969 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 21. 15:39

Létezik webes felületen olyan rész, ahol meg lehet nézni melyek a legnépszerűbb vagy legfrissebb custom pályák?
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#970 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 21. 15:42

sc2mapster

#971 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 10:17

Azert az bakker eleg geca, hogy a gazgyujtogetos kuldetes harmadik Achievement-je az, hogy Hard-on ne engedd, hogy a Protoss akar egyetlen tartalyt is leszivjon. Kosz te kocsog, mar az elso 5 percben ramegy az egyik tavolira, amihez eloszor at kene verekedni magad egy kisebb bazison.

#972 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 10:23

Idézet: Cellular - Dátum: 2010. 08. 22. 10:17

Azert az bakker eleg geca, hogy a gazgyujtogetos kuldetes harmadik Achievement-je az, hogy Hard-on ne engedd, hogy a Protoss akar egyetlen tartalyt is leszivjon. Kosz te kocsog, mar az elso 5 percben ramegy az egyik tavolira, amihez eloszor at kene verekedni magad egy kisebb bazison.

Egyetértek, elég nehéz az az achi. :Đ
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#973 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 14:09

Idézet: Cellular - Dátum: 2010. 08. 22. 11:17

Az kibaszott nehéz. Pont ma csináltam meg :Đ

Ha nem upgradelgeted az MMM-et és nincs kimaxolva nem is tudom sikerülhet-e. Elsőre natúr egységekkel próbáltam, ott egyszerűen elfogytam, kifogyott a mineral és nem tudtam a bázisán tartani. Mondjuk lehet, hogy nem kell kimaxolni, de a medic gyógyítás gyorsítója tutira kell és talán marauder lassítója is. Igazából a trükk az, hogy összedobsz egy csapatot és cirkálsz a térképen az elején. Akkor csak ott a közeledbe fog próbálni gázlelőhelyet lezárni. Közben mint az eszement fosni kell a marineket meg a mediceket és a maraudereket meg pár goliath sem árt, azok gyorsabban leszedik a void rayeket. Ami még nekem fontos volt, hogy a bázisát ami jobbra átlósan van el kell foglalni, különben nem tart ki a mineral. Aztán én pofátlanul becuccoltam a bázisa 2 kijáratához 30-40 egységgel meg 2 barrack-kal, amiben a supply limit ellenére mindig full queue volt, gondolva az utánpótlásra. Fegyver és armor upgradeket is már az elején érdemes kifeleszteni.

Aminél tegnap kajak dührohamot kapta, amikor hardon megpróbáltam zeratullal végigrohanni az overmindos pályán. Mondom poén kipróbáljuk. Csak nem sikerül... Nézek youtubeon videót, mondom annyira adja magát, hogy ez lehetetlen, hogy nem így kell. Erre faszikámnál jön 1 ultralisk és 1 roach amikor átrohan egy bázison, nekem 3 ultralisk, 3 roach, mondanom sem kell blink ide vagy oda nem sikerült átvergődni rajtuk meg a halom spine crawleren... Patch gyanús... :D

Legjobb az a csinálj meg 5/10/15/20/25 pályát hardon/brutalon, na az aztán olyan frankón összevissza számol, hogy öröm nézni. Hol azt veszi, hogy akkor összesen hányat csináltál meg, hol azt, hogy az adott kampányban amiben játszol hányat... :omg:

Szerkesztette: BoGab 2010. 08. 22. 14:20 -kor

#974 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 14:49

Marauder lassito upgrade-jenek a hasznara eddig nem jottem ra. Altalaban csak azt az 1 nyamvadt celpontot lassitja amit lo, namost ez rohadtul nem segit semmin, max nyer masfel masodpercet mire elerik.
Kifejlesztettem a Planetary Fortress-t, de basszus ha tudom, hogy innentol kezdve nem szallhat fol a Command Center hagyom a francba es inkabb a radarosat valasztom.

#975 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 14:55

Idézet: BoGab - Dátum: 2010. 08. 22. 17:09

Az kibaszott nehéz. Pont ma csináltam meg :Đ

Ha nem upgradelgeted az MMM-et és nincs kimaxolva nem is tudom sikerülhet-e. Elsőre natúr egységekkel próbáltam, ott egyszerűen elfogytam, kifogyott a mineral és nem tudtam a bázisán tartani. Mondjuk lehet, hogy nem kell kimaxolni, de a medic gyógyítás gyorsítója tutira kell és talán marauder lassítója is. Igazából a trükk az, hogy összedobsz egy csapatot és cirkálsz a térképen az elején. Akkor csak ott a közeledbe fog próbálni gázlelőhelyet lezárni. Közben mint az eszement fosni kell a marineket meg a mediceket és a maraudereket meg pár goliath sem árt, azok gyorsabban leszedik a void rayeket. Ami még nekem fontos volt, hogy a bázisát ami jobbra átlósan van el kell foglalni, különben nem tart ki a mineral. Aztán én pofátlanul becuccoltam a bázisa 2 kijáratához 30-40 egységgel meg 2 barrack-kal, amiben a supply limit ellenére mindig full queue volt, gondolva az utánpótlásra. Fegyver és armor upgradeket is már az elején érdemes kifeleszteni.

Aminél tegnap kajak dührohamot kapta, amikor hardon megpróbáltam zeratullal végigrohanni az overmindos pályán. Mondom poén kipróbáljuk. Csak nem sikerül... Nézek youtubeon videót, mondom annyira adja magát, hogy ez lehetetlen, hogy nem így kell. Erre faszikámnál jön 1 ultralisk és 1 roach amikor átrohan egy bázison, nekem 3 ultralisk, 3 roach, mondanom sem kell blink ide vagy oda nem sikerült átvergődni rajtuk meg a halom spine crawleren... Patch gyanús... :D

Legjobb az a csinálj meg 5/10/15/20/25 pályát hardon/brutalon, na az aztán olyan frankón összevissza számol, hogy öröm nézni. Hol azt veszi, hogy akkor összesen hányat csináltál meg, hol azt, hogy az adott kampányban amiben játszol hányat... :omg:

Nemtom, en kb 10 perc utan elfoglaltam azt a nyersanyagos bazist es fostam az egysegeket, de igy is leszivott 6-ot mert mire odaertem legalabb 2 orjarata vedett es uton volt a harmadik. Normal-on poppet konyebb volt :)
De most Hard-on tolom ujra, mas kuldeteseket valasztva. Az se volt egyszeru amikor a Protoss anyahajo megy kiirtani az emberi koloniakat. 3-bol 2-t nem szabad engedni elpusztulni az Achievement-ert. Na ez kb ugy max 15 perc, lehet csak 12. Nem sikerult, ertelemszeruen. Mondjuk az hulyeseg, hogy csak a palya teljesitese utan tudod meg, mit is kellett volna csinalni, hogy megkapd a pontokat. Kezd elolrol miutan megtudtad, hol cseszted el. Jo fej.

#976 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 15:22

Zeratullal az "Overmindos kuldetést" én is úgy csináltam hogy nem vittem magammal semmit, void prison meg blink képességeket használtam. Még a probeokhoz sem kellett hozzányúlnom, bázissal sem foglalkoztam. Óramutató járásával ellentétesen kezdtem neki. Ami sokat konnyít rajta hogy minden csáp után felgyógyulsz. Értelemszeruen ne állj le harcolni, az a lényeg hogy elvergodj a kovetkezo beaconig. Ha ultralisk jon akkor tedd sztázisba és blinkelj amint lement a cooldown. Elso nekifutásra én is felépítettem a bázisomat stb. de aztán kipróbáltam hogy mukodik-e így is a dolog és ja, mukodik :)

A "terrazine gázos" kuldinél meg az volt hogy két sereget pumpáltam (armoryból maxra upgradelt medic+marine, marauderbol csak néhány kell a colossusok miatt). Egyiket kikuldtem balra, másikat jobbra és folyamatosan vettem hozzájuk az egységeket. Mikora protossok lezárták volna az egyik gázlelohelyet akkor nekimentem az ott lévo seregemmel, visszavertem a támadókat és azonnal kikuldtem 1-2 SCV-t hogy lehetoleg az ott lévo két gázt elhappoljam. Nyilván ilyenkor nem sok egysége van amivel meg akar állítani. Bázisokat eleinte érdemes elkerulni. Így egyiket sem bírták lezárni (két sereggel pillanatok alatt ott lehet teremni ahol kell, amint jon a légiero marinenak stimpack benyom, elorefut és szétkap mindent). Egyedul a colossus tud igazi károkat okozni. Ja, mercenary campbol érdemes megvenni a marinecsapatot ahányszor csak lehet.

Marauder azért jó hogy lassít mert lehet vele kiteolni (meglovod az egységet, visszarohansz picit, megint meglovod stb.) de fejlesztéssel még ennél is jobb lesz mert teruletre hat a rakéta. Onnantól mindent belassít (zerglingek, zealotok, banelingek stb.) és sokkal konnyebb leszedni oket.

Planetary fortress meg a comsat radar kozott lehet késobb váltogatni. PF egyébként nagyon hasznos tud lenni mert tonnányi életereje van és még lovolodozni is tud.

Mikor a protoss anyahajó akarja elpusztítani a kolóniát akkor csak vikinget kell fosni (2-4-et egyidoben) és azzal szétszedni mindent. Berepulsz, lerakétázod a légi dolgokat, átalakítod oket és szétlovod a nexust aztán rohanás a kovetkezo bázisra. A legalsó a legnehezebb (van archon stb.) de ha van elég viking akkor az sem vészes.

Achievementeket pálya kozben is meg tudod nézni fent a menuben, ha jól emlékszem akkor F9.

#977 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 19:22

Nah akkor OFF.

Szerintem ez csak PR duma, lévén már most megkapta a bnet integrációt, ami leginkább a realid friendlist-ben mutatkozik csak meg wow alatt, más szerepe nincs tudtommal.

szerk.: Ja de. Ha lerohad a bnet, akkor lerohad a wow friend list is. Ez új fícsör, eddig ilyen nem volt. :)

Meg ha nem gond, picit irhatna valaki errol az uj kiegrol, tegnap nezegettem rola bemutato videokat youtubeon (TotalBiscuit narraciojaban, termeszetesen :-D) es kicsit kedvet kaptam hozza hogy kiprobaljam.

Tömören annyi, hogy újragyúrják a régi kontinenst, ahol a vanilla wow játszódott. Bizonyos részei átalakulnak, fejlődnek, ahogy az idő múlásával változtak a dolgok, nomeg maga a catacalysm is kifejtette "jótékony" hatását. Durván leegyszerűsítve a lényeg, hogy mostantól lehet repkedni ott is, ahol eddig nem lehetett, lett két új faj, és az összes talentfát lenyírták kb a fele méretre. :)

Az alapjatek megvan de nem tudom aktivalni a BNeten (azt irja hogy mar hasznalatban van a kulcs ???), gondolom a Bruning Crusade meg a Lich King azert nem kell hozza.

A régi accountod meg kellene legyen, és importálható bnet alá is, külön menüpont alatt, ami erre szolgál. (Akár több is, török havernél két account van, ilyenkor a wow a bnet login után felkínálja, hogy melyik accounttal szeretnél belépni.) Viszont jelenleg az egyes kiegészítők egymásra épülnek, szóval az utolsóhoz kellenek a korábbiak, kipróbálni így most csak az alap játékot lehet, aminek sok értelme így nincs.

Cata esetén ez annyiban változhat, hogy mivel a régi zónát átalakítják, így az 1-60as rész komplett rewampolva lesz, az akkori trial már majd az új kezdő területeket tartalmazza, gondolom csak az akkor elérhető alap fajokkal, amiket a kiegészítő hoz, azokkal nem lehet kipróbálni(jelenleg legalábbis így van, de ki tudja miként változtatják meg, hisz ilyen jellegű átalakításra ami a kieggel jön még nem igazán volt példa)

Szerkesztette: Yv@n 2010. 08. 22. 19:23 -kor

#978 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 21:07

Koszi :up: Tegnap indítottam egy Draenei karit de két óra alatt 1 emberrel találkoztam a kezdon. Elég uncsi volt egyedul grindolni, hamar bele is untam. Régebben (4 éve) olvasgattam a szovegeket de most már leszoktam róla. Bár haver mondta hogy néhol érdemes mert nem rossz a sztori... engem foleg az érdekelne (meg a helyszínek), nem az "olj meg 4/6/8/10/12/14/16/18/20/stb. lényt" kuldik :)

#979 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 23. 18:27

Megvan a másik kedvenc achivementem... Odin megszerzős küldetés hardon, hogy ne menjen a health 30% alá. Oké, hogy egy idióta vezeti a szar robotot meg, hogy fos a rádió, de nem tudtak volna felkiabálni/mutogatni neki, hogy ne menj még te balfasz, mert még enm javítottunk meg? :omg:

#980 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 23. 19:07

Kell nehany SCV (pl. ketto mert az egyiket szetlovik) amikkel tudod javitani harc kozben meg azutan. Csak vigyazz rajuk, huzd vissza oket mikor tankok stb. esnenek nekik, esetleg kapcsold ki az automata javitast. Mondjuk nekem itt science vesselem is volt ami javitja a jarmuveket (mint a medic). Olyan 6-8 darab :-D
Wraitheket kell fosni aztan szetcsapni mindent. Brutalon eleg sok raven volt ugyhogy a cloakot nem is igazan hasznaltam. Vikingekre manualisan tamadj mert messzebbre lonek mint a wraith. Meg arra is figyelj hogy azelott menj neki a kozvetkezo bazisnak es szedd szet a durvabb egysegeket mielott az Odin megindul, kulonben nagyon gyorsan lestrapaljak. Azaz nem supportolni kell hanem megtisztitani elotte a terepet. Minden bazis utan ments egyet stb. Legalabbis Brutalon nekem igy sikerult.

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.