HWSW Informatikai Kerekasztal: Driver 3, az új király ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Driver 3, az új király ?

#141 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 14. 22:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 21:28

A legutóbbi videót elnézve, engem már nem nagyon érdekel, hogy mikor jön, ez a Driver1 feljavított grafikával, semmi több.

Istenem, de imádtam a Driver 1-et !  :cool:  :respect:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#142 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 23:21

Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 23:48

Csatlakozom.  :up:
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#143 Felhasználó inaktív   Normika 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 23:31

Valamelyik haverom elkerte a CD-t, aztan tovabbadta valakinek, aki aztan egyszer megtalalta a rumliban es odaadta valakinek, aki aztan...
Szoval elhanytak, pedig most nagyon szivesen elovennem, jo lenne egy kis nosztaldzsi :(
Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon                               British Airways

#144 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 09:56

Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 23:48

Igen én is, de imátdam a Test Drive 1-et is, mégis röhögnék ha valaki olyan szintű prgoramot adna ki.

#145 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 10:29

Azért csak elkanyargunk vele, ha megjelenik végre, legfeljebb közben majd nagyon utáljuk. :D
mgf

#146 Felhasználó inaktív   ferix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 10:48

Álom:
Opcióban csinálnának egy olyan menüpontot hogy törés, és ezen belül lenne 2-3 lehetőség ennek fokozására.  :omg:  És így mindenki boldog lenne.... talán.  :)
Pizza szállító robogó hátulján: Ha nem figyelsz valaki éhen döglik!

#147 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 11:39

Ezt kb csak azért nem csinálják, mert nagyon változtatná a játékmenetet. Ha egy menekülő főgonosz 3-4 autót félrelök, és már leáll az autója az út szélén, túl könnyűvé válik. Ha egy rendőrkordonon próbálsz áttörni, és nem tudsz utána még elgurulni, túl nehézzé. Persze, reálissá, de egy könnyed kikapcsolódásra rögtön alkalmatlan lenne.
...

#148 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:15

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 8:56

Igen én is, de imátdam a Test Drive 1-et is, mégis röhögnék ha valaki olyan szintű prgoramot adna ki.

A grafika aktualizálva van és törnek az autók is (engem abszolót nem zavar, hogy totál irreálisan) !
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#149 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:25

Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 13:15

A grafika aktualizálva van és törnek az autók is (engem abszolót nem zavar, hogy totál irreálisan) !

A Driver1-ben is törtek én úgy emlékezem. És a grafika sem olyan nagy szám szvsz.

#150 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:33

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 13:25

A Driver1-ben is törtek én úgy emlékezem. És a grafika sem olyan nagy szám szvsz.

Mihez képest? Pályaversenyhez képest nem, nyílt városnak viszont jó. A kocsik nem a legszebbek, cserébe a város sem a legrondább, innentől nem a grafikával kell nagyot alkotniuk. Amúgy is a konzolos verzióból csináltak videókat, honnan tudod, hogy PC-re nem hajlandóak mondjuk szebb textúrákat csinálni legalább?
...

#151 Felhasználó inaktív   ferix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 12:46

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 13:33

Amúgy is a konzolos verzióból csináltak videókat, honnan tudod, hogy PC-re nem hajlandóak mondjuk szebb textúrákat csinálni legalább?

Általában nem sok a remény. pl. Gta3, Mosott grafika, viszont szaggat mint állat.  :)
Vice city- ez már jól szalad csak ugyanúgy életlen textúra. Talán van még példa csak nem jut eszembe.
Ettől független én is remélem hogy fordítanak rá időt.

#152 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 13:47

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 13:25

Törtek bizony. Ráadásul szerintem a korához képest elég jól, nem csak egy damage meter volt. És nem is a kereke kezdett el lötyögni, mint pl. a MM-ben. Grafika: nem is kell nagy szám, inkább a fizikával foglalkozzon a proci! :p

#153 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 07:31

Vigyázzatok, hogy hová parkoltok a Lambóval, mert könnyen így járhattok :D

Kép

Egyébként maga a játék nem rossz, rengeteget játszottam vele, de valóban lehetne jobb is, többre számítottam. A grafikával nincs komoly gond, kellemes, jóval "városszerűbb" mint a Vice city-ben.

Azonban a relative sok bug bennemaradt a játékban, nem tudom, hogy ezekből javítanak e valamit a PC-s megjelenésre. A törés szimuláció egészen kellemesre sikeredett, bár zavaró, hogy túl "nehezen" törnek össze az autók, de mindenképpen látványos töréseket/ütközéseket lehet produkálni benne.

Zavaró momentum, hogy sebesség érzet nem túlzottan van a játékban, lényegében egyforma gyorsan megy benne minden fajta autó, hogy miért, azt nem igazán értem. Teljesen mindegy, hogy az ember egy kis autóba, sportkocsiba, vagy motorra ül, nem nagyon lehet ellépni a többiektől.

Kíváncsian várom a PC-s megjelenést, bár nagy valószínűséggel semmiben nem lesz más mint a konzolon megjelent.
mgf

#154 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 08:53

A GameSpot-on 5.4-re ertekeltek a jatekot (a maximum 10 pontbol),azert ez eleg gaz  :omg: :(
Szerintem a PC-s verzio sem lesz sokkal jobb
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#155 Felhasználó inaktív   ferix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 09:00

Ez a kép akkor is brutális. Nattyon tetszik.  :cool:

#156 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 09:05

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. jún. 22., kedd - 7:53

A GameSpot-on 5.4-re ertekeltek a jatekot (a maximum 10 pontbol),azert ez eleg gaz  :omg: :(

Nab@zzz. Akkor kár volt ez a nagy beharangozás.. :omg:

Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 06. 22. 09:06 -kor

#157 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 09:08

Idézet

Driver 3 is full of the sorts of glitches and problems that final retail products shouldn't have. The graphical issues that are in the retail version of Driver 3 for the Xbox are the sorts of things that may make you wonder how this game even made it through Microsoft's submission and approval process and onto shelves. While the game itself isn't completely broken, it's uninspired and frequently frustrating or boring. Consider that, along with all the glitches, and it adds up to be a game that isn't worth your time or money.

-GameSpot

:(
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#158 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 09:38

Na akkor ezis Traod típusú játék lesz... :mad:

#159 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 09:42

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. jún. 22., kedd - 9:53

A múvikból kiderült, hogy nem lesz nagy szám ez a játék.  :rolleyes:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#160 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 09:52

Felhasználók értékelése:(Xbox)

1.0 (By Loki1111)
This game is the worst game ever I cant believe that Atari can make such a crappy game it is unbelieveable I had this game for PS2 2 days before it came out the PAL version and I played it for 10 mins and I said to my self this is the worst game I had ever played I ran up some stairs and I got to the top and I just died for no reason I got stuck in a pool and could not get out who ever let this game in production should get slapped in the face for being so dumb I am never going to buy a Atari game ever agian and if you read this review Atari which I hope you do..... YOU SU*K WANG

3.6 (By PaulyT24)
Unbelievable that after all this time a game gets released this unpolished and completely unfun. The character model looks like something aproxmiating tomb raider would have in 1997. A flat, barely three dimensional white upper torso with two jaggedy stiff blue tubes for legs. I think the most fun I had with the game was the first time I made the character move sideways and watched the freaky jumping jacks looking animation that was supposed to resemble running. The driving sequences are a little better, as you're not forced to look at your character, although when in car you're assaulted with gross looking pedestrians to make up for it.

For those of you that enjoy completely unfair and obnoxious "do it over and over again until you luckily get it right" chase sequences, you're in for a super duper deluxe double dose amazingly lame gaming experience with this one. Like to arbitrarily lose for no apparent reason? You got it. Like to have your target in sight right in front of you and still lose? Check. Like to play the same chase over and over and over until you manage to somehow win? Thats here too.

The fun factor in this game is close to zero and its a shame to see atari betting the house on such a mediocre unfun product. This game should have never left development in this state (obvious publisher rushing here) and to be fair to the publisher, looking at the state it's in now, they may as well have released it now as it probably wouldnt have gotten much better in the long run anyway. If you insist on playing Driv3r, score a copy of GTA3, scratch out the title and writer Driv3r over the top of it. You can at least delude yourself you're playing the game and have a good time doing it.

I feel sorry for the reviewers that actually have to sit and play crap like this for hours on end. It took me all of 30 minutes to realize I would never ever play this craptastic pile of poo again for as long as I lived.

Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 06. 22. 09:52 -kor

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.