Driver 3, az új király ?
Elküldve: 2004. 06. 22. 10:36
Emmyire nem lehet rossz :confused:
vagy mégis? remélem pc-re jobbat készítenek!
vagy mégis? remélem pc-re jobbat készítenek!
Elküldve: 2004. 06. 22. 10:43
Annyira tényleg nem rossz. Amit ír az első ember, nos igen, a vízből néha elég lehetetlen kijutni, néha az emberke a felborult autóból se mászik ki. (no ez már bosszantóbb) Igaz persze, hogy elég érdekesen kell borulni, mittomén ház és kerítés közé, de van, hogy nem mászik ki.
Misszióból csak párat csináltam, javarészt csak autókázom a városban, rengeteg ugratót lehet találni, háztetőkön autózni, ilyesmi.
Pillanatra sem állítom, hogy tökéletes lenne a játék, de azért a totál szartól is messze áll. El lehet vele azért tölteni az időt, csak valóban lényeg, hogy túlontúl sokat ne várjon tőle az ember.
Misszióból csak párat csináltam, javarészt csak autókázom a városban, rengeteg ugratót lehet találni, háztetőkön autózni, ilyesmi.
Pillanatra sem állítom, hogy tökéletes lenne a játék, de azért a totál szartól is messze áll. El lehet vele azért tölteni az időt, csak valóban lényeg, hogy túlontúl sokat ne várjon tőle az ember.
mgf
Elküldve: 2004. 06. 22. 13:07
Nem a reklámmal kelelt volna foglalkozniuk és akkor tényleg jo játékot csináltak volna
Elküldve: 2004. 06. 22. 13:17
Idézet: mgf - Dátum: 2004. jún. 22., kedd - 8:31
Teljesen mindegy, hogy az ember egy kis autóba, sportkocsiba, vagy motorra ül, nem nagyon lehet ellépni a többiektől.
Ugyan ez volt a dRiver1-ben is, midnen autó azonos sebességre volt képes, és a gyorsulás is megegyezett, így nem is lehetett lerázni benne a rendőröket sem, csak ha az ai bugjait kihasználtad.
Elküldve: 2004. 06. 22. 13:20
De amúgy beigazolódott, amit vártam, az itteni leírások alapján, ez játékmenet szempontjából 1:1-ben a driver1. Annyi különbség, hogy hozzátettek valami crappy gyalogos részt.
Elküldve: 2004. 06. 22. 13:22
Idézet: ferix - Dátum: 2004. jún. 22., kedd - 10:00
Ez a kép akkor is brutális. Nattyon tetszik. 
Szerintem kitűnően bemutatja, mennyire szar is a sérülésmodellezés a programban. Előre generált sérülések, az autó oldala behorpad, az eleje és a hátulja kicsit meggyűrődik, de nem túlzottan. Ennyi.
Ilyen helyzetben az a lambo kb 5cm-re lapulna, és darabokra kellene, hogy hulljon.
Le merem fogadni, bár ezt nem tudhatom, de 90%-ot tennék rá, hogy a kamion éppen annyi sérülést visel el mint bármelyik autó a játékban
Elküldve: 2004. 06. 22. 14:29
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. jún. 22., kedd - 12:22
Le merem fogadni, bár ezt nem tudhatom, de 90%-ot tennék rá, hogy a kamion éppen annyi sérülést visel el mint bármelyik autó a játékban 
Igen, lényegében ez így van, ráadásul ami szintén nem tetszett, hogy lehetetlen összetörni benne az autókat, pontosabban az van amit Múmia is említett. Hiába vagyok kamionnal, ugyan úgy kb. 5 percig kell tutujgatni valami kis verdát is vele, mire kileheli a lelkét. Ettől függetlenül higyjétek el, kellemesen el lehet vele tökörészni, vagy csak ennyire ínséges időket élünk?
mgf
Elküldve: 2004. 06. 22. 14:56
és mi van a hangokkal? nagyobbak a városok mint a gta-ban? valamiben jobb ez mint a gta? és miben rosszabb? regéljetek....
Elküldve: 2004. 06. 26. 15:55
Idézet: PAJ01 - Dátum: 2004. jún. 22., kedd - 13:56
és mi van a hangokkal? nagyobbak a városok mint a gta-ban? valamiben jobb ez mint a gta? és miben rosszabb? regéljetek....
A hangok nem rosszak!
A pálya elég nagy. Lehet össze-vissza autókázni. A baj tényleg az, hogy nem tudod lerázni a zsarukat+bugok!!!
És a legrosszabb a PS2-es verzióban a célzás. Ez katasztrófális még auto aimmel is. Pedig az elején nem úgy játszottam vele.
A lényeg a lényeg: ha valaki szerette a Driver 1-et, és nincs túl nagy elvárása, akkor a 3 is tetszeni fog!
Elküldve: 2004. 06. 27. 17:14
Idézet: yak - Dátum: 2004. jún. 26., szombat - 16:55
A lényeg a lényeg: ha valaki szerette a Driver 1-et, és nincs túl nagy elvárása, akkor a 3 is tetszeni fog!
Én szerettem, de azért 7 év eltelt azóta, ők sem gondolják komolyan, hogy ugyanazt eladhatják most, nem csoda, hogy iszonyú negatív kritikát és lehúzást kap a program mindenhol.
Elküldve: 2004. 06. 27. 20:24
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. jún. 27., vasárnap - 16:14
Én szerettem, de azért 7 év eltelt azóta, ők sem gondolják komolyan, hogy ugyanazt eladhatják most, nem csoda, hogy iszonyú negatív kritikát és lehúzást kap a program mindenhol.
Ez mind rendben!
Én is eljátszogatok vele, de a bugok például kib@szott idegesítőek.
Ha azon idegeskednék hogy miért nem lett jobb, attól még nem lesz jobb!
Egyszer ezt is végig lehet nyomni!
Elküldve: 2004. 06. 27. 20:50
Idézet: yak - Dátum: 2004. jún. 27., vasárnap - 21:24
Én ugyan nem idegeskedek rajta, viszont egyáltalán nem kell végigjátszani, én nem is teszem.
Elküldve: 2004. 07. 02. 11:52
Hali!
Na én végig is játszottam.
Szerintem nem volt annyira szar, mint egyesek állítják.
Na mindegy.
A PC-s verzió szerintem csak abban lesz jobb, hogy könnyebb lesz célozni.
Ja meg persze legalább 2.8-as P4 kell majd neki
Na én végig is játszottam.
Szerintem nem volt annyira szar, mint egyesek állítják.
Na mindegy.
A PC-s verzió szerintem csak abban lesz jobb, hogy könnyebb lesz célozni.
Ja meg persze legalább 2.8-as P4 kell majd neki
Elküldve: 2004. 07. 02. 12:20
Idézet: yak - Dátum: 2004. jún. 27., vasárnap - 21:24
Én értem Múmia mire céloz és teljesen egyetértek vele. Manapság egyre több olyan játék jön ki hatalmas marketinggel, amelyek még a tömegtermék jelzőt sem érdemlik meg. Elkapkodott bughalom az egész és egyre ritkább az igényesen kivitelezett, minőségi játék.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2004. 07. 02. 12:33
Valóban az a baj, hogy nem korrelál a játék minősége az előzetes elvárásokkal. Ha önmagában kellene értékelni, bizonyára nem lenne ilyen lesújtó a róla kialakult vélemény. De egy ilyen sokatígérő reklámhadjárat után már kevésbé megbocsátható, amit a játékosok orra elé tettek. Mert bizony nem erről volt szó. Na ez a baj.
Mindenesetre luking forvard a pécés verzió.
Mindenesetre luking forvard a pécés verzió.
üdv, kwarki
Elküldve: 2004. 08. 12. 20:06
Idézet: poopa - Dátum: 2004. aug. 11., szerda - 20:48
Mikor jelenik meg?
Október körül, ha emlékezetem nem csal.
Elküldve: 2004. 08. 13. 20:17
Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 21:06
Október körül, ha emlékezetem nem csal.
A legutolsó dátum amiről hallottam, az nyár közepe volt. Ehhez képest megint ugrik..... kár, pedig nagyon várom.
thx
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.
Elküldve: 2004. 08. 13. 20:27
Részemről szeptember végéről tudok, a nyár már nagyon régen el lett tolva nyár végére, júni 21-én csak konzolra jelent meg.
mgf

Súgó
A téma zárva.