Idézet: Newfronter - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 9:58
Ok rendben... de akkor kinek eredeti itt a játék? Ha valakinek az akkor kérem ő mondjon véleményt róla és úgy tudom minősíteni a gémet...
Én nem akarok semmi warezt.. csak nem értem a hozzászólók véleménykülönbségét, mármint hogy valakinek tuti bejön és valakinek meg nem

Csak azért szóltam, mert konkrétan a fórumszabályzatba ütközik. Nos, hogy kinek van meg az eredetni, inkább ne firtassuk. Szerintem annak jön be, aki fellül tud emelkedni azon, hogy azért vett 80ezerért egy videokártyát, hogy egy optimalizálatlan fos konzol átirattal játszon. Nem rossz a látványvilág, a polygonszámra sem lehet panasz szvsz, az autók is egész jól kidolgozottak, de a texturák kritikán alluliak, arról nem beszélve, hogy pl döngetsz ezerrel a városban és a látótávolság felénél kezdi el kb kirakosgatni az autókat, ráadásul nálam pl 1 giga rammal töltöget közben.

A hangulat egész jó, az autók irányítása jóval nehezebb mint pl a GTA-ban, persze gondolom ez szándékos, a nevében is benne van, hogy
Driv3r, a fő hangsúly az autózáson van. a "Burnout" gomb pedig jópofa ötlet. Nekem vegyesek a benyomásaim, pár napig még nyúzom.