HWSW Informatikai Kerekasztal: Driver 3, az új király ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Driver 3, az új király ?

#581 Felhasználó inaktív   ASi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 19. 19:32

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 18:12

De, 48.. igazad van. És tetszett (mármint a Driv3r és a jelenlegi configomon, nem a ZX Spectrumon).  :D

bepe, LOL:D:D

#582 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 19:33

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 11:50

Tegnap kollega szétlötte az autókat, és biza nagyon szépenm rugozótt ahogy hirtelen kidurant a kerék, sérüléssel nem tudom hool van probléma :). Kismillió darabból álnnak az autók! (értsd-30-50, ha sokáig  törögetsz egy autót, sok-sok különböző dolog megy gallyra, pl asszem a lamburghinin hátul is egymáson 3 lemz mozgott(3 valós lemez), tehát a modellezésre nem lehet panasz.
Kíváncsi vagyok miben jó neked a kocsik modellezése, írhatnál példát, és hogy ebben miért rossz :omg: .

ne keverjül  a2-t... autok modellezése meg fizikája... pl az autók modellezése elég jol sikerül at gt4-ben:)
akkor jo a modellezés ha pl mikor kilovod a kerekeket akkor nem lesz szögletes meg a kormány helyén nem egy kép van... jó vegül is nem csunya csak azért mondom mert ugy beharangozták hogy milyen brutális lesz meg minden és ez manapság sztem már átlagos... ja es a "szétlövés" láttam a discoverin:) hogy ha belelősz egy autóba egy glock al akkor lyuk keletkezik nem csak szikrázik... ha nem hazudták volna azt akkor el se várnám de igy...
fizika meg.... jo végül is nem a legrosszabb de azt még mindig nem csinálták meg hogy 200al nekimész egy oszlopnak akkor mi történjen... hát nem az hogy visszapattansz róla! az azé tényleg durva hogy kamionnal ugyanugy gyorsulok mint bármi mással... ja meg sztem egy busz képes arra hogy kidontson egy villanyoszlopot de nem ebben a játékban.... ja meg ha autot akarok törni akkor ott a jo öreg flat out..:) de ez már más tészta....
ja meg  a város kérdés... inkább csináltak volna 1db, fele ekkora várost de azt normálisan...
WWW.ANARCHIA.ATW.HU[B][I][U][SIZE=7][COLOR=red]

#583 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 19:46

Idézet: iljicSke - Dátum: 2002. júl. 3., szerda - 10:42

A www.hardwired.hu  fenn van egy 10 megás video mit főznek a srácok a konyhájukban. Nézzétek meg, döbbenjetek meg és várjuk együtt !

Megnéztem azt a videót. Utána megnéztem pár custom made videót is.
És megdöbbentem.
!!! HOGY MEKKORA A KÜLÖNBSÉG !!!
Három év alatt elég rendesen fejlődött a program... Visszafele szvsz.

Ezt nevezem PR munkának ;) :respect: :reklamacio: :omg:
"I have to do this..."

#584 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 20:03

Idézet: scip - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 19:46

Ezt nevezem PR munkának ;) :respect: :reklamacio: :omg:

Isten hozott a játékiparban... DNF? :Đ :p
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#585 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 20:24

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 21:03

Isten hozott a játékiparban... DNF? :Đ :p

:offtopic:

DNF ? :think: Do Not Fuck ? :D
Sajna gyuknukem már a legritkább esetben jutna rola eszembe.

1ébként szvsz ott nem a marketing dolgozik hanem az online sajto. Pár éve megmondta a fejleszto, valami "venicdán" szöveget nyomtak. Szoval szerintem nem sok közük van a hypehoz :)

Nem akarom szétoffolni a totyikot de najon kíváncsi leszek az U8 motorral ellátott havok v 5.0 fizikai engine-t használó Duke Nukem Forever (jessz leírtam :D ) mennyi profitot fog majd termelni. Azon azért el lehet gondolkodni meddig kíván még a 3D Realms ánril motorokat vásárolgatni.  :omg:

Nahh hátha van valami újság  :D

:ontopic:
"I have to do this..."

#586 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 20:34

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 19:33

ja meg ha autot akarok törni akkor ott a jo öreg flat out..:) de ez már más tészta....

Megbocsáss de azért abban, ez sokkal jobb mint a flatout.

Idézet

ja meg  a város kérdés... inkább csináltak volna 1db, fele ekkora várost de azt normálisan...

Mi is a baj várossal?

#587 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 22:12

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 11:20

Igen nekem is a billentyűzetkiosztáson kívül mindent beállít azt nem mindig.

Pipával kell kijönni a menüből, nem ESC. De ez minden második játéknál így van... :think:
ALWAYS COCA COLE

#588 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 22:14

Hmm fent van a játék. A grafika az elég furcsa(Gef4Ti4200), olyan mintha a várost leöntötték volna sósavval, a hangok is furcsán jönnek. Tök torzak. Miért lehet ez? Directx?

#589 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 22:16

Idézet: lehella - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 22:14

Hmm fent van a játék. A grafika az elég furcsa(Gef4Ti4200), olyan mintha a várost leöntötték volna sósavval, a hangok is furcsán jönnek. Tök torzak. Miért lehet ez? Directx?

Igen, a színek meg a fényviszonyok elég furcsák...a textúrákról nem is beszélve. De nem ez és nem is a grafika a lényeg ebben a játékban.  :)

Üdv: Bepe

#590 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 22:18

Nekem is olyan sárga minden, mintha sóval vagy sósavval leöntötték volna a várost. Pedig xpsp2+dx9.0c+r9500pro+cat5.1whql combo-val tolom.

#591 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 22:28

Hang??? Érdekes volt mert mikor a földet néztem akkor halk volt majd felnéztem és felhangosodott minden. Próbáltam lőni, hát nem hazudok de olyan volt mint amikor GTA3-ban a drogtól bekábulva lőssz, és hasonló hangok jöttek. Nem tudom hogy erre ki emlékszik.
Nekem SP1, dy9.0c, gef4ti, nvidia66.93

#592 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 23:04

A GT4, GTA3, GTA:VC, DNF és egyéb nyalánkságokkal kapcsolatban írogatóknak mellékelnék egy képet:

Kép

;)

#593 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 23:07

hehe jópofa kép  :cool:  :p
"I have to do this..."

#594 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 23:10

Köszi :D
Akkor másféle hasonlatokkal dobálózzunk ezentúl :Đ

#595 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 23:12

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 19:06

Mi a szart kell csinálni abban a barom küldetésben, ahol a hajót kell követni motorral? :bolond: volt aki kitalálta ezt.

Követni csak addig tudom amíg el nem fogy az út a víz mellől onnan nincs tovább. Eltávolodni nem tudok, mert akkor rögtön failed, ha leelőzöm akkor is, ha lemaradok akkor is, a motorról lelőni nem tudom, ha meg leszállok mire lőhetnék rég elhúzott. Átszállni hajóra nem lehet, mert nem engedi a program, hiába megyek a part mentén álló hajókhoz nem enged beszállni. Akkor sem ha lelövöm aki benne van. Szóval ez egy BAROMSÁG.

Amikor a "végére" érsz egy fa "dobbantón" fel tudsz menni a motorral, onnan az úton kell tovább üldözni.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#596 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 23:17

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 23:04

A GT4, GTA3, GTA:VC, DNF és egyéb nyalánkságokkal kapcsolatban írogatóknak mellékelnék egy képet:

Jópofa kép

;)

Miért? Mindegyiknek van köze hozzá.
GTA - konkurencia, sőt az alapok megteremtői ebben a műfajban...
DNF - a "sosemfogokmegjelennidehülyítek" műfaj megteremtői, amit egyre gyakrabban használnak manapság...

Szal nem olyan off ez :D
Minden csak nézőpont kérdése :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#597 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 23:17

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 23:12

Amikor a "végére" érsz egy fa "dobbantón" fel tudsz menni a motorral, onnan az úton kell tovább üldözni.

Igen felmegyek ez egyértelmű de aztán az út is elfogy.

Itt van képen, a piros útvonalon követem és ott megszakad az út, ha az utat próbálom követni, akkor failed, ha a víz mellett megyek tovább, akkor meg falba ütközöm.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1111271086.gif

Szerkesztette: Mumia 2005. 03. 19. 23:24 -kor

#598 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 00:43

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 19:34

Megbocsáss de azért abban, ez sokkal jobb mint a flatout.

Mi is a baj várossal?

őőő nem minden esetben... emlkéxem mikor még csak kis muvikat láttam flat out rol és volt egy ilyen "teszt" hogy ráesett egy zongora egy autóra... na ott normálisan nézett ki a dolog... itt meg ráhajtok kamionnal egy lambora és meg sem érzi... meg amit mondtam hogy 220-al a fának... szted melyik játékban közeliti meg jobban a valóságot?  flatout jobban izlik meg látványosabb NEKEM

városokkal meg az a baj  amit ti is beszéltetek hogy rossz minoségőek a texturák meg villog stb lényegében csak ennyi a baj... ja meg a sinek nélküli metró és egyébb nyalánkságok... azt viszont nem tom hogy hasonlit e tényleg az eredeti városokra... állitolag sok kutato munkát végeztek de én már nem hiszek nekik... járt már valaki az érintett városokban?:)

az miért van hogy normál kamera nézetben mondjuk megyek egy busszal ránézésre lassan és thrill cam modban ha ki van kapcsolva  lassitas akkor repeszt mint állat... ott van valami csaloka dolog vagy csak én hülyültem meg..:) az durva hogy opciokban beallithatod a hogy kph vagy mph aztán játékban meg nem irja ki.

#599 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 02:14

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 0:17

Igen felmegyek ez egyértelmű de aztán az út is elfogy.

Itt van képen, a piros útvonalon követem és ott megszakad az út, ha az utat próbálom követni, akkor failed, ha a víz mellett megyek tovább, akkor meg falba ütközöm.

Emlékeim szerint.
1, menj az úton (mehetsz a homokban is, út biztonságosabb)
2, ahol elakadtál, ott egy S van. Én a bokrokat obbról kerültem, így nagyobb ívbe mehettem tovább( ott a fal mellett is van annyi hely, hogy motorral el lehet férni, de úgy lemaradsz)
3, asszem arra megy tovább - a boot felirat fölött cseréltek autóra. Utána mész, majd lövöldözésben lelövöd. Célszerű majd befarolni az autóval a sarokba, hogy fedezékbe legyél.

Előző hozzászólóknak (nem keresem ki):
Ha kilőtted a kereket, a felni fényes, nem a gumi.
Sósavas dolog érdekes, próbáljatok reinstallt, szomszéd szobába az oldotta meg a problémákat.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1111281297.gif

Szerkesztette: MC Pite 2005. 03. 20. 02:18 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#600 Felhasználó inaktív   mrall 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 20. 08:17

:mad: hy szerintem egy pocsék játék a Driver 3!
Tele van buggal hibákkal és néha beakadt a játék amit nem értek!

a configom!:

amd Opteron 248 proci , 2gb ecc ddr memória , asus sk8n alaplap  Ati radeon 9800pro  kártya !

(nem kamu a config ha kell adok fotót róla!)

ezzel is csak azt akartam mondani hogy itt komolyan kéne futnia de nem néha 30 fps ez röhelyes ! szerintem nagyon nvidia-ra lett nyomva a gama és sok a hiba!

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.