Driver 3, az új király ?
Elküldve: 2005. 03. 30. 18:09
A fizika még a legtűrhetőbb benne szvsz. Bár sikerült egy olyan bravúrt bemutotnom, hogy az autó legalább 10-15 másodpercig csapódott, pörgött össze-vissza egy nem túl nagy erejű ütközéstől...
Ami nagyon gáz az a grafika (csúnya, bugos, lassú) és a 3rd person elemek (célzás, ember mozgása).
Ami nagyon gáz az a grafika (csúnya, bugos, lassú) és a 3rd person elemek (célzás, ember mozgása).
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2005. 03. 30. 18:12
Idézet: CooLDavE - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 18:03
Na.. hát aztán, belementem a bokorba, és a legalább 2-3 tonnás kamionnak így felrepül a hátulja
és akkor itt kiléptem és töröltem. Ha már GTA-t másoltak, akkor legalább jól tették volna.
Bye
Bye
1.5-2 tonna körülbelül egy nagy méretű széria személyautó, pl. egy Ford, vagy egy Bentley v. egy nagy V8-as amerikai szörny. A teherautók azért ennél sokkalta nehezebbek..
Elküldve: 2005. 03. 30. 18:13
Idézet: GAI - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 18:09
Ami nagyon gáz az a grafika (csúnya, bugos, lassú)
Halo Fíling of korsz. :Đ
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2005. 03. 30. 18:16 -kor
Elküldve: 2005. 03. 30. 19:54
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 18:05
Már nem azért, de a GTAban szerinted milyen volt a "fizika"?
A GTA-kban különböznek az autók tulajdonságai, legalábbis a gyorsulás, stabilitás, végsebesség elég látványosan, ütközéskor az se mind1, hogy Diablo-ban ülsz vagy IFA-ban !
A szóban forgó játékot végigtoltam és elborzadva letöröltem. Rossz nézni, hogy egy jó ötletből, temérdek $-ből és időből milyen szinten nem sikerült kihozni semmi jót sem.
Szerk.: az autókat nézve, Isztambult nem keverték össze Havannával a t. fejlesztők ?!
Szerkesztette: iljicSke 2005. 03. 30. 19:55 -kor
Elküldve: 2005. 03. 31. 09:34
Idézet: iljicSke - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 19:54
A GTA-kban különböznek az autók tulajdonságai, legalábbis a gyorsulás, stabilitás, végsebesség elég látványosan, ütközéskor az se mind1, hogy Diablo-ban ülsz vagy IFA-ban ! 
A szóban forgó játékot végigtoltam és elborzadva letöröltem. Rossz nézni, hogy egy jó ötletből, temérdek $-ből és időből milyen szinten nem sikerült kihozni semmi jót sem.
Szerk.: az autókat nézve, Isztambult nem keverték össze Havannával a t. fejlesztők ?!
Max a Havanna lakóteleppel
Én azt sem értem, hogy bennevan az a gagyi Nokia reklám lépten-nyomon (míg lépen nem nyomom),szóval akkor napjainkban játszódik. De a kocsik mind 70-es évekbeliek.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Elküldve: 2005. 03. 31. 20:46
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 9:34
Max a Havanna lakóteleppel
Én azt sem értem, hogy bennevan az a gagyi Nokia reklám lépten-nyomon (míg lépen nem nyomom),szóval akkor napjainkban játszódik. De a kocsik mind 70-es évekbeliek.
A Havanna itt tőlem pár száz méterre a 18kerben tele van 10 emeletes panellal. Azért vigyázzunk...
Üdv: Bepe
Elküldve: 2005. 04. 01. 08:11
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 21:46
A Havanna itt tőlem pár száz méterre a 18kerben tele van 10 emeletes panellal. Azért vigyázzunk...
Ismerem a helyet, egyszer majdnem odaköltöztem albiba:-)
Elküldve: 2005. 04. 01. 08:17
Ja hogy ON legyek, már két napja nem tudom megcsinálni az elején azt a küldetést amikor időre rombolni kell robbanó hordókat, egy sárga kocsival.
Elküldve: 2005. 04. 04. 10:00
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2005. ápr. 1., péntek - 7:17
Ja hogy ON legyek, már két napja nem tudom megcsinálni az elején azt a küldetést amikor időre rombolni kell robbanó hordókat, egy sárga kocsival.
Hú, azzal én is sokat szenvedtem. De később még nehezebb lesz!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2005. 04. 04. 10:04
Most pl. azzal szenvedek, amikor a furgont vezeti a csaj, nekem meg a hátsó ajtóból kell hentelni a "gonosz" kocsikat. Túl soxor nekem jönnek, és mindig lepukkan a furgon, aztán mission failed!!!
Hogy kell ezt megcsinálni? Próbáltam a kerekükre is célozni, meg a sofőrre is, de nem sikerült sehogy. Össze-vissza kanyarog a csaj, nehéz így célozni, ráadásul szaggat is rendesen...
Elküldve: 2005. 04. 04. 18:23
Idézet: bega - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 10:04
Most pl. azzal szenvedek, amikor a furgont vezeti a csaj, nekem meg a hátsó ajtóból kell hentelni a "gonosz" kocsikat. Túl soxor nekem jönnek, és mindig lepukkan a furgon, aztán mission failed!!!
Hogy kell ezt megcsinálni? Próbáltam a kerekükre is célozni, meg a sofőrre is, de nem sikerült sehogy. Össze-vissza kanyarog a csaj, nehéz így célozni, ráadásul szaggat is rendesen...
Szia!
Ha jol emlekszem, mar van granatvetod (talan 3 granattal). Azzal kell kezdeni es lehetoleg egy granat egy kocsi( vagy egy granat tobb kocsi:)). Igy a vegere marad eleg elet a furgonban!
Elküldve: 2005. 04. 04. 22:33
No, végig vittem.
Azt hiszem legközelebb csak azért fogom betölteni, hogy megnézzem még egyszer, utoljára a "kis"filmeket. A játékból többet nem kérek.
Várjuk sok szeretettel a SA-t!
Azt hiszem legközelebb csak azért fogom betölteni, hogy megnézzem még egyszer, utoljára a "kis"filmeket. A játékból többet nem kérek.
Várjuk sok szeretettel a SA-t!
Elküldve: 2005. 04. 04. 22:34
Idézet: Miki - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 17:23
Ha jol emlekszem, mar van granatvetod (talan 3 granattal).
Na tessék. Erröl én nem is tudtam. Mondjuk a géppisztollyal is kicakkoztam a motorháztetöt!
Elküldve: 2005. 04. 05. 08:00
Idézet: Miki - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 17:23
Szia!
Ha jol emlekszem, mar van granatvetod (talan 3 granattal). Azzal kell kezdeni es lehetoleg egy granat egy kocsi( vagy egy granat tobb kocsi:)). Igy a vegere marad eleg elet a furgonban!
Thx. Ezt én sem tudtam, majd próbálkozom vele!
Elküldve: 2005. 04. 05. 16:36
Valaki kipróbálta már, hogy milyen bonus van, ha egy pályán megölöd az összes Timmy Vercetti-t? Van egyáltalán valami?
Elküldve: 2005. 04. 05. 20:48
ugy tünik megtaláltam a játék legviccesebb részét... a making of -ot! lehazudják a csillagokat is... iskolapéldája a "hogyan adjunk el szart" című leckének nem sül le a pofájukrol a bor.. 1ébként nem tudjatok h a retail patchet hogy lehet felrakni a werzoihoz? vagy nem érdemes vele szenvedni?
Elküldve: 2005. 04. 05. 21:36
Megjelent PC-re is???
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!
Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).
Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).
Elküldve: 2005. 04. 05. 21:45
Idézet: Ladis - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 22:36
Megjelent PC-re is??? 
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2005. 04. 06. 18:38
Na most akadtam ki!
A hordodobalos teherautot kell likvidalni.
Pereg az ido, dobalja hordokat, ami raadasul mindig alattam robban es mindig felem jon!
Eselyem sincs, de azert vezessem a kocsit es meg nyomja is kozben a tuzgombot!
Kinomban a gombot raraktam az elore haladas gombjara, igy folyamatosan lo es cikkazas kozben neha eltalalja!
Erre nincs valakinek otlete?
Utolerni is keptelenseg a teherautot!
A hordodobalos teherautot kell likvidalni.
Pereg az ido, dobalja hordokat, ami raadasul mindig alattam robban es mindig felem jon!
Eselyem sincs, de azert vezessem a kocsit es meg nyomja is kozben a tuzgombot!
Kinomban a gombot raraktam az elore haladas gombjara, igy folyamatosan lo es cikkazas kozben neha eltalalja!
Erre nincs valakinek otlete?
Utolerni is keptelenseg a teherautot!

Súgó
A téma zárva.