HWSW Informatikai Kerekasztal: True Crime Streets Of L.A. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

True Crime Streets Of L.A.

#21 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 18. 22:11

Idézet: gagyi - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 17:58

Hát nem Fighting force inkább Gta Klón.

Pedig már nagyon kéne, egy ilyen megyek előre és minden szobában le kell verni 10 rosszembert játék. A Fighting Force az egyetlen ami ilyen volt PC-re tudtommal. Emlékszem, már a 90-es évek közepén is állandóan ilyen játékokra vágytunk, és panaszkodtunk, hogy csak konzolon van.

#22 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 08:40

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 0:11

Pedig már nagyon kéne, egy ilyen megyek előre és minden szobában le kell verni 10 rosszembert játék. A Fighting Force az egyetlen ami ilyen volt PC-re tudtommal. Emlékszem, már a 90-es évek közepén is állandóan ilyen játékokra vágytunk, és panaszkodtunk, hogy csak konzolon van.

Oni
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#23 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 12:16

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 9:40

Oni

HÁt az agyamat eldobom, ki volt az a dilettáns marha, aki ezt kitalálta? Leszedtem, az ONI demot, egy önkicsomagoló zip, ez eddig ok, de elindítom, kitömöríti valahova tempbe, vagy akárhová, és minden beavatkozás és kérdés nélkül elindítja már magát a programot, semmi telepítés. Csak azt vettem észre, hogy már az intro megy, kilépés után meg letörölte az egészet  :reklamacio:  :down:

#24 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 13:01

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 13:16

HÁt az agyamat eldobom, ki volt az a dilettáns marha, aki ezt kitalálta? Leszedtem, az ONI demot, egy önkicsomagoló zip, ez eddig ok, de elindítom, kitömöríti valahova tempbe, vagy akárhová, és minden beavatkozás és kérdés nélkül elindítja már magát a programot, semmi telepítés. Csak azt vettem észre, hogy már az intro megy, kilépés után meg letörölte az egészet  :reklamacio:  :down:

hat meg aki kitalalta h csak bizonyos helyeken lehet menteni háhá
az egy nagy g*ci volt, van oylan h 10 perc alatt atverekeded magad nagy nehezen csomo ellenfelen aztan atjutsz egy masik reszre es meg mindig nem ment vazz, aztan persze rossz helyre lepsz es kaput
kihullott csomo hajam ott :grrr:
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#25 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 13:42

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 14:16

:D
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#26 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 13:43

Idézet: playback - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:01

hat meg aki kitalalta h csak bizonyos helyeken lehet menteni háhá
az egy nagy g*ci volt, van oylan h 10 perc alatt atverekeded magad nagy nehezen csomo ellenfelen aztan atjutsz egy masik reszre es meg mindig nem ment vazz, aztan persze rossz helyre lepsz es kaput
kihullott csomo hajam ott :grrr:

ha az ONI-rol beszelsz akkor nem volt az egy olyan nehez jatek,ellenben nagyon fasza volt. Rengetek mozgast tudtal megtanulni, az ellentol meg a fegyvereket is elvehetted
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#27 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 13:46

No mind1, mindenesetre arról megbizonyosodtam, hogy az ONI nem egészen az amit kerestem.

Túlságossan sztori orientált, nem csak a fight-on van a hangsúly, és a mangás stílust sem szeretem.

#28 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 14:39

hogy a true crimehoz is szoljak nekem tetszett amit ebben a videoban mutattak
ugyhogy johet :smoker:
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#29 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 08:34

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:46

No mind1, mindenesetre arról megbizonyosodtam, hogy az ONI nem egészen az amit kerestem.

Túlságossan sztori orientált, nem csak a fight-on van a hangsúly, és a mangás stílust sem szeretem.

Szamomra letfontossagu a jo sztori, barmennyire is akcioorientalt legyen a jatek.
Valoban sztori orientalt a jatek,de szerintem adj neki meg egy eselyt. Kesobb igencsak nagy bunyok lesznek, akarom mondani tomegbunyok. A mozgasok jok, tobbfele kombot is be lehet tanulni,stb.
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#30 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 09:23

Na igen rosszul fogalmaztam, nem is a sztoriorientáltság a baj, hanem inkább maga a sztori nem tetszett, és az h. futurisztikus. (És nem lehet tárgyakat felvenni, és hozzávágni az ellenfelekhez :)

#31 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 14:44

Idézet: armandusy - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 13:22

itt nem a stílusról van szó hanem itt mindenki baszogatja a másikat de senki nem segít akkor miért jó?

Nekem is segít valaki PRIVÁTBAN.  :smoker:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#32 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 14:59

Ráadásul nekem se indul el...  :cool:

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#33 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 09:04

Ajjajj, mi lesz itt ebből...  :rolleyes:

#34 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 23. 09:29

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 10:04

Ajjajj, mi lesz itt ebből...  :rolleyes:

Mi lenne? Bannolni kell 10 évre a kis hülyét! Akkor talán már serdülőkorba lép. :p
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#35 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 14:34

:D :respect:  ;)

#36 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 15:48

Douglas:  :respect:

IV epizód után írnék egy értékelést PC Guru módra:

Grafika: 13/25
Zene: 12/15
Játékélmény: 33/40
Kategórián belül: 9/15
Összhatás: 3/5

Szumma: 69%

+ : nagy város, sok autó, jó zenék, "jó zsaru-rossz zsaru" rendszer
- : idejétmúlt grafika, gagyi hangeffektek és fizika

A GTA 3 és VC fényévekkel jobb, de maga a játékélménye ennek se rossz ha túltesszük magunkat a botrányszagú grafikán.

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#37 Felhasználó inaktív   MrZed 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 22:20

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 10:23

Na igen rosszul fogalmaztam, nem is a sztoriorientáltság a baj, hanem inkább maga a sztori nem tetszett, és az h. futurisztikus. (És nem lehet tárgyakat felvenni, és hozzávágni az ellenfelekhez :)

Azt hiszem, hogy a Hulk tetszene Neked!  :D
Itt aztán lehet vagdalózni mindennel!

http://hulk.vu-games.com/uk/

#38 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 00:24

Nem, ott néha kell rejtőzködni is, ha nem vagy zöld:D

#39 Felhasználó inaktív   Engar 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 24. 10:13

Kép

Kép

Jo kis game ez ne hagyjatok ki.

Nekem abszolut nem gta feeeling jon le, teljesen mas az egesz.
Eleve itt mi vagyunk a torveny.
A varos oriasi nagy, es "kellemes". Lehet szaguldozni autopalyan vagy a gettokba  maszkalni.
Mindig torenik valami bunteny - neha tul surun is - de valtozatosak, attol fuggoen dinamikusan, hogy epp merra jarunk.
Az autos uldozesek meg kicsit konnyebbek mert ugy vettem eszre ha nem megyunk egybol utanuk akkor a kovetkezo sarkon bevarnak :)
Valamint a kocsik sokkal jobban birjak a strapat mint mondjuk a gtakban.
Bunyozas - Lovoldozes - Uldozes - Verseny.
Valamint tobb interaktivitas az utca emberevel.
Mindenkit meg lehet bilincselni at lehet motozni, van hogy megdjak magukat ha felmutatod a jelvenyed, van hogy figyelmezteto lovesre, de az is elofordul, hogy kirangatnak vkit egy kovcsibol es elkotik a verdajat aztan azzal menkulnek. Aztan ha nagyon leamortizalod akkor kiszall vagy megadja magat vagy keres masik verdat - volt hogy 20 percen at uldoztem egy urget - es nem volt "unalmas" egy cseppet sem, meg amit fentebb irtam, hogy bevar a karnyarnal - tehat egy elkurt kanyar miatt nem lesz vege az uldozesnek.
Aztan van egy ilen JO/ROSSZ pontozasi rendszer is.
Pl ha minden konfliktust fegyveres uton rendezel, akkor negativ zsaru lesze, persze neha nincs mas ut, mert hiaba rugdosod ha 20m-rol tuzel rad.
Aztan van pl a becsuszo szereles, kirugod labat pofara esik :) - csak azt nem ertem ilyenkor miert nem tudja raadni a bilincset.
van jopar bug is de miert ne lenne...

Hasonloan mint a gtakban van garazs - itt lehet menteni - viszon csak sajat verdaink vannak, akarmilyennel nem lehet beallni. Viszon eltulajdonitott verdaval versenyezni azt igen - fura :)

Van autoszerelo ha gallyra ment a verda, van "cellovolde", eddzoterem (kickbox) - kombokat lehet alkalmazni - van max payne vetodes :) - eleg sok kezelo billyentyu is van - megkulonboztet normal, kuzdo, fegyveres, autos modokat.

A kocsinal valtoztathato a kamera allas, azonban belso nezet nincs.

A hazakba sajnos nem lehet bemenni, a grafika nem a legszebb, de en ugy velem a GTA3 sem volt szebb csak eppen szinesebb. Viszont a terep sokkal nagyobb. Csomo helyen le lehet bontani a keritest, a deszka lapokat, a tuzcsapokat, a kukakat, meg ha egy beton utelzaronak utkozunk az is megrped, nem beszelve a kocsirol ami szinten szethullik.

Nincs nagy gepigenye, sztem regebbi masinakon is vigan fut. Annak ellenere, hogy bazi nagy a terep nem all le toltogetni.

Neha csak setalgatok es figyelem az esemenyeket - sok nyugtunk nincs mert mindig lesz vmi  korulottunk. Pl egy gyorshajtot uldoz egy kollega es az orom elott meszelnek el.

Ami elsore nem tetszett az a "kamera kezeles". Fal mellett alok neha beragad, el kell indulni egy iranyba ha korbe akarok nezni. A hazakba "bemegy" a kamera, ekozben meg semmit nem latni...ez nagyon gaz.

Nem talaltam az iranyitasban a joyt.

Az jarmuveket random pakolassza ki mint a gta3ban. Elnezek egy iranyba jon egy auto, beulok egy verdaba utana akarok menni es mar nicns ott...

Nem talaltam Replay funkciót, pedig neha jokat lehetne kacagni a tortenteket.
Fohosunk meg kozbe allandoan vagja pofakat, mikor kialltam az ut kozepere es majdnem elutotte egy auto elegge ledermedt az arckifejezese :)

Valamint van ujja az embereknek, amiket kulon tudnak mozgatni is :)

Az ai nem tul okos, neha felhajtanak a jardara es beszorulnak valamibe akkor ugy 5x nekimennek :) meg ha eloleny is az a vmi - aztan elkezdenek random forogni es mas iranyba probalkozni.

Meger egy miset - megha olyan konzolos is de szorakoztato :)

A kocsi iranyitasa turheto, bar ha lassan megy nem akar fordulni, ha gyors akkor meg kicsit rangatos de azert elmegy, van kezifek, duda, meg szirena is, - kocsibol termeszetesen ki lehet lodozni :)

Szerkesztette: Engar 2004. 05. 24. 10:14 -kor

#40 Felhasználó inaktív   The JaCKaL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 19:41

Hello!

Nekem nem akar menni a játék 4-cd verzioja!
Nem fogadja el az eslő cd-t.
"Bztosnági másolat" Alcohol 120% al másolva.
Más hogy van ezzel?
Kérlek segitsetek!
Esetleg javito exe? :-)
The JaCKaL

ASUS P4P800; P4 1,6A -> 2,4 (1,5V) , 2x512 Samsung DDR400 ; Maxtor 120GB 7200 ATA133 ; Samsung 80GB ATA133 ;
MSI Geforce FX5900XT 128MB TV ; SB Live 5.1 ; Samsung SyncMaster 765MB.

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó