Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 9:56
Szerintem bőrtatyót csak tudok csinálni... Van bőrtáska, meg vászonzsák. Gondolom zsákot tud a sza csinálni. Mindegy.. kiderül hamar, mert 48on van a leatherworking skillem, még kettő és megyek tuningra és ott kiderül mit lehet.
Csak szeretnél tudni
Tegezt és lőszertartót tudsz gyártani. Nekem most van 90-en a leatherworking, a skinning valahol 130 körül. Mindent megnyúzok amit érek, városban fut az őzike rohanok rá és leeresztem a vérit, jó lesz még valamire a bundája
Most egy leatherworker quest-el szopok, rohadtsok helyet emészt fel az inventoryból. 68 bőr kell a cuccok legyártásához, de szrencsére kint a kontinensen már dobják rendesen a ruhájukat a lények.
Amúgy én kb lvl2 óta nyomom partyban egy haverommal, Ő NE Druid, én Hunter vagyok. Csak akkor nem voltunk partyban mikor offline volt, de ilyenkor meg horgásztam úgyhogy a horgászatom is fent figyel már 120-on

Gyakorlatilag egyedül a pet illetve a shapeshift questeket nem együtt csináltuk, minden mást közösen csépelünk, és eddig nem igazán volt probléma. Nagyon állat a játék, és iszonyat jó helyek vannak benne.