HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#1841 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 07. 11:24

Nem tom én a kovácsolást nagyon meggyűrlöltem... poén meg minden, de egy idő után már olyan cuccok kellenek, hogy beszerezhetetlen... ha mondjuk 1 kovácsnak ketten gyűjtik az anyagot (a kovács is bányászik és van mondjuk a csapatban egy kari aki semmi gyártó professiont nem ismer csak mondjuk herbalism/minig, így 2 produktív professiont űzőt is segít) akkor mondjuk elviselhető, de 1 mindig található jobb cucc dropból mint amit gyártani dut (kivétel ez alól egy páncél, ami 204-defes, 16 erőt és 6 staminat ad, de ehhez kéne, hogy legyen egy olyan gemed, amit a giant clamek 1.5%-os esélyel dobnak, ezekből a kagylókból soknak kéne lenni ratchet közelében a tengerben ehhez képest az egész partvidéket bejárva találtam 3-at, szal gyártsátok le, ha tudjátok). A másik gond a kováccsal, hogy sok időt igényel és nem érnek a kovácsolt cuccok eleget, hogy igazán nagy profitot hajtsanak.

Jó lenne letisztázni, hogy ki mit fogcsinálni véglegesben, mert látható, hogy nem teljesen összehangolt a professionok munkája. Kéne egy enchanter is, azzal az egyetlen probléma, hogy kétlem, hogy jobb cuccot tud gyártani mint amit magasabb szinten találni lehet a gameben...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1842 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 11:26

Idézet: UfoZ - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 11:18

Nekem herbalistként jött elő hiba: vannak bugos növények, amiknél "guggolva ragadok" ha megpróbálom leszedni. Utána nem tudok ellenféltől cuccot lootolni. Úgy is marad amíg nem loggolok ki/be.

Amúgy, hol érdemes tölteni a világvégét? Lv21 körüli night elf rogue.

Menj el mondjuk ironforge-ba, ott poénul nézett ki a világváge, de lehet, hogy a tünde főváros se lesz rossz :D

Szerkesztette: Nevl 2005. 02. 07. 11:27 -kor

#1843 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 11:30

Idézet: UfoZ - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 11:18

Nekem herbalistként jött elő hiba: vannak bugos növények, amiknél "guggolva ragadok" ha megpróbálom leszedni. Utána nem tudok ellenféltől cuccot lootolni. Úgy is marad amíg nem loggolok ki/be.

Amúgy, hol érdemes tölteni a világvégét? Lv21 körüli night elf rogue.

Ohh tényleg, bár ez nekünk gyakorlatilag általános loot hibaként jelentkezett, eltünedezős quest itemek esetén volt hogy 3-an nekirontottunk egyszerre az itemnek, és egyszerre akartuk felrántani, mert korábbi tapasztalatból ugyanezen tárgyat, ha időben próbáltuk, akkor ketten is fel lehetett venni :D Nah rohadtnagy beragadás lett a vége :)

De ez kliens oldali bugnak tűnt, mert elég sok minden lootolással előjött későbbiekben, nekem skiningnél is, illetve havernak herbalism keretében. A stable bug viszont sajnos szerver oldali, ezt megerősítette a GM is, aki mellesleg kb 15-20 másodperccel(!) a hiba jelentése után jelentkezett is a válasszal :up:

Talán még a cleansing the fulborg quest esetén volt kis hiba, de ez tulajdonképpen abból adódott, hogy partyban csináltuk meg(amivel általában nincs gond). Itt a fulborgok ugye nekirohannak a kajának, és utána  nem lenszek agrok, sőt mégcsak támadhatók sem. Namost nálunk haver ezt lerakta, majd a megjelenő satyr-t levertük, és mindketten megkaptuk a quest itemet tőle, viszont nekem megmaradt az előzetes 4 tárgy is és attól félve, hogy nem lesz meg a quest, én is letettem...nah nem kellett volna :D Megvadultak ugyanis a fulborgok, totál összevisszaság lett, mert, amikor az ember leteszi, odaspawnol a szerver néhány dögöt, hogy a player lássa ahogy felkajálják amit kitett, namost amik eddig barátságosok voltak azok ellenségesek lettek, az újjonan megjelentek pedig barátságosok, és ezt nagyjából 2 percente váltogatták :) Volt olyan hogy a fulborg még csapott, de én már nem tudtam visszatámadni, csak elfutni.
A legjobb viszont az volt, mikor úgy döntöttünk, szégyen a futás, de mint tudjuk hasznos, sétálunk kint a tengerpatron, békés rákmészárlás keretében, mikoris az erdőből kirontott egy megvadult fulborg, és nekünk támadt :D A poén az volt, hogy kb 2 km-re lehettünk már akkor a táboruktól :)

#1844 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 12:38

Ilyen bugok vannak 3-4 napja egy nagyon jó kesztyű tűnt el a karimról...
Copper mining közben rendszeresen beragadok, vannak bizonyos copper bányák, amik valamiért bugosak, azokba akárhányszor megyek vissza beragadok, bár volt rá példa, hogy beragadtam egy bányába rejoin, egy nem messze levő bányát kitermeltem, majd vissza a beragadóshoz és láss csodát akkor már lehetett rendesen bányászni... érdekes...

#1845 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 07. 13:07

A növényszedős bugot én is észrevettem, elég idegesítő volt.

Ma már leszek 5 után, úgyhogy a 8órai találkozó nekem ok, biztos jó poén lesz, meg lehet csoportképeket csinálni.
Mondjuk vicces leszek a 15ös karimmal, ráadásul csütörtökön minden jobb cuccomat elküldtem a srácoknak (pénzt, potit, tatyót), de nem baj, majd megvédetek, én meg gyógyítok, meg feltámasztok.

A végső csapásra kiványcsi leszek.
Akkor csinálunk hordás gildet is péntektől, vagy csak szövetségesekkel akartok lenni? Mert én még mindíg a tauren sámánt preferálom, de ha mindenki szövetséges lesz, akkor indítok 2 karit, és leszek mondjuk törp paladin.
Mindenképp szeretnék veletek nyomni, bár a hordát preferálom. A gild neve mi lesz, vagy marad a jelenlegi? :D

Meg kéne beszélni, hogy PvE vagy PVP, hányas szerver, valamint ki mi lesz. Ajánlom, hogy Kecsöpp megint szedje össze a listát, olyan jól csinálta az OB előtt is...
A professionok is fontosak lehetnek, ezért jó volna azokat is megbeszélni.

Most ennyi. Éljen a NokiPörkiUbiSali gild közössége!!! :respect:
KomposztWC

#1846 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 13:11

Idézet: Grillo - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 13:07

A növényszedős bugot én is észrevettem, elég idegesítő volt.

Ma már leszek 5 után, úgyhogy a 8órai találkozó nekem ok, biztos jó poén lesz, meg lehet csoportképeket csinálni.
Mondjuk vicces leszek a 15ös karimmal, ráadásul csütörtökön minden jobb cuccomat elküldtem a srácoknak (pénzt, potit, tatyót), de nem baj, majd megvédetek, én meg gyógyítok, meg feltámasztok.

A végső csapásra kiványcsi leszek.
Akkor csinálunk hordás gildet is péntektől, vagy csak szövetségesekkel akartok lenni? Mert én még mindíg a tauren sámánt preferálom, de ha mindenki szövetséges lesz, akkor indítok 2 karit, és leszek mondjuk törp paladin.
Mindenképp szeretnék veletek nyomni, bár a hordát preferálom. A gild neve mi lesz, vagy marad a jelenlegi? :D

Meg kéne beszélni, hogy PvE vagy PVP, hányas szerver, valamint ki mi lesz. Ajánlom, hogy Kecsöpp megint szedje össze a listát, olyan jól csinálta az OB előtt is...
A professionok is fontosak lehetnek, ezért jó volna azokat is megbeszélni.

Most ennyi. Éljen a NokiPörkiUbiSali gild közössége!!! :respect:

Na ezt a guild nevet gyorsan el is felejthetjük...

Egyébként szerintem tök 8, hogy milyen serveren toljuk majd a lényeg, hogy jó legyen a csapatmunka. Én human paladin leszek és inkább a támadós, sok damge osztós, mindenkit a szarból magát feláldozva kihúzós fajtából szerintem! :D

#1847 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 13:17

HWSW legyen a csapat neve sztem , és én is megpróbálok majd arra a szerverr menni ahol ti lesztek :D :D
Mert az OB-n elpancserkodtam, és egy olyan szerveren voltam ahol rajtam kívűl 1 magyar volt csak :D
De azért egyedül is jól elkalandozgattam

Szerkesztette: Fireblade 2005. 02. 07. 13:18 -kor

#1848 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 13:21

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 12:11

Egyébként szerintem tök 8, hogy milyen serveren toljuk majd a lényeg, hogy jó legyen a csapatmunka. Én human paladin leszek és inkább a támadós, sok damge osztós, mindenkit a szarból magát feláldozva kihúzós fajtából szerintem!

En is palan gondolkozom, vagy pap, vagy warlock
De mindenkeppen EMBER

Mi is megszivtuk tegnap kicsit
Ket tauren bemereszkedett Goldshireba egy 24-es nemtommi meg egy 26os saman. (nagy batorsag volt, mert az atlagszint kb lvl5 lehet arrafele Aztan odaertunk nehanyan :D, begyalaztuk oket, aztan mikor kergettuk a szellemet egyiknek, mindig gnoll taborok fele futott. Azok meg rontottak rank jol, a vegen mar vagy 50 lvl 6-8-as gnoll kergetett bennunket, de megallni nem volt idonjk, mert uldoztuk a samant :)
Amikor meg megalltunk szegeny Wandat kolrulvettek aztan bedaraltak :D. De jol nezett ki amikor 50 gnollon egyszerre sult el a frostarmor.
Mi meg befutottunk a vizbe, mert szerencsere azok nem tudtak uszni :) (rendes csapat vagyunk na) :)

Jobb drop: A csapatbol egyik ember lootolt egy set darabot. En mondjuk nem voltam ott, de epp nalam van a cucc, megigertem hogy holnap visszaadom ;)

Bugos loot: mi is talalkoztunk szamtalan bugos novennyel.

Es a kovacs mesterseggel nekem is tele a tokom, kovacs ziher, hogy nemleszek. Meg banyasz se, mert a tobbiek mindig basztattak, hogy turom a foldet mint egy budos torpe. Mellesleg igazuk volt.
Orultem, hogy vegre lecsereltem az asot, akkor jott a foldturas :)

Ja megalakult az Antitorpe liga (tagok meg ugyan nincsenek) :) majd a veglegesben keresunk tagokat, akik a torpet nem soroljak az ertelmes fajok koze :) mert a torpek szorosek, budosek, es egesz nap a foldet turjak. (tisztara mint a vakond, aki koztudottan nem a legokosabb allat a vilagon.)

Szerkesztette: TCs da LaMa 2005. 02. 07. 13:22 -kor

--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#1849 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 13:28

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 12:11

Egyébként szerintem tök 8, hogy milyen serveren toljuk majd a lényeg, hogy jó legyen a csapatmunka. Én human paladin leszek és inkább a támadós, sok damge osztós, mindenkit a szarból magát feláldozva kihúzós fajtából szerintem! :D

Valami Knights of the Raven King vagy valami hasonló nevet találtunk ki nem Nevl?

De felőlem lehet HWSW is :)

A NokliPöriUbiSali túl étvágygerjesztő, és minden második ember kiröhögött eddig vele, de én büszkén vállaltam :D

Amugy én Final-ba Human Priest leszek, csak hogy legyen egy gyógyítós, uccsó percben megmentős, buffolós, "vigyázzatokrámfiukmerthalekaszabolnakmindenkihullik" karakteres :)

Este 8-kor akkor tali majd valahol, szerintem legyen Orgrimmar :)

Szerkesztette: Bird_of_Prey 2005. 02. 07. 13:29 -kor

#1850 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 07. 13:50

Lehet hogy mégsem pala leszek, hanem prieszt, mert nekem bejött ez a gyógyítgatós szerep, nem feltétlenül akartam mindig az élvonalban harcolni. A sámán mondjuk jó a közelharcban is magasabb szinten, de 15ösként még lett volna hova fejlődni.

A gildnek én vagyok a keresztapja, úgyhogy aki elkezdi szidni annak ellátom a majd a baját jól... :D

Este 8 Ogrimmar a főkapu előtt kint, így nm fog az sem szaggatni, akinek gyengébb a gépe. Szólok Cukinak is.
KomposztWC

#1851 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 13:58

:up:

#1852 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 14:13

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 20:21

Ha belegondolok, hogy a Guild Wars-ban ennél nagyságrendekkel nagyobb bugok voltak, és még azt sem nevezném zavarónak, akkor tényleg elég bugmentesre sikeredett :D

Leszámitva hogy néha elszáll a szerver meg ilyenek  :cool:

azert ne keverjuk a szezont a fazonnal!

Guild Wars valoban beta, meg el sem keszult az egesz jatek, ficsorok meg kidolgozas alatt allnak stb.
Ezzel szemben a WoW open beta nem a jatek beta allapotara vonatkozik, hanem a szerverek terheleset volt hivatott felmerni,stb. A jatek a nagy lecson tul megjelent, tehat mondhatni mar retail valtozat az is amivel mi jatszunk.
Sz'al kar osszevetni a kettot, a GW tenyleg beta, a WoW nem.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1853 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 14:18

Idézet: skyflash - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 1:25

Kicsiny csapatunk ma sem pihent :cool:

Elugrottunk Darnassusba, és kicsit megszivattuk az elfeket. Az őrség itt is -akár csak Stormwindben- tehetetlen volt.

szerencsetekre hogy nem voltam eppen "otthon"  :smoker:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1854 Felhasználó inaktív   iHi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 14:23

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 14:21

En is palan gondolkozom, vagy pap, vagy warlock
De mindenkeppen EMBER

Mi is megszivtuk tegnap kicsit
Ket tauren bemereszkedett Goldshireba egy 24-es nemtommi meg egy 26os saman. (nagy batorsag volt, mert az atlagszint kb lvl5 lehet arrafele Aztan odaertunk nehanyan :D, begyalaztuk oket, aztan mikor kergettuk a szellemet egyiknek, mindig gnoll taborok fele futott. Azok meg rontottak rank jol, a vegen mar vagy 50 lvl 6-8-as gnoll kergetett bennunket, de megallni nem volt idonjk, mert uldoztuk a samant :)
Amikor meg megalltunk szegeny Wandat kolrulvettek aztan bedaraltak :D. De jol nezett ki amikor 50 gnollon egyszerre sult el a frostarmor.
Mi meg befutottunk a vizbe, mert szerencsere azok nem tudtak uszni :) (rendes csapat vagyunk na) :)

Jobb drop: A csapatbol egyik ember lootolt egy set darabot. En mondjuk nem voltam ott, de epp nalam van a cucc, megigertem hogy holnap visszaadom ;)

Bugos loot: mi is talalkoztunk szamtalan bugos novennyel.

Es a kovacs mesterseggel nekem is tele a tokom, kovacs ziher, hogy nemleszek. Meg banyasz se, mert a tobbiek mindig basztattak, hogy turom a foldet mint egy budos torpe. Mellesleg igazuk volt.
Orultem, hogy vegre lecsereltem az asot, akkor jott a foldturas :)

Ja megalakult az Antitorpe liga (tagok meg ugyan nincsenek) :) majd a veglegesben keresunk tagokat, akik a torpet nem soroljak az ertelmes fajok koze :) mert a torpek szorosek, budosek, es egesz nap a foldet turjak. (tisztara mint a vakond, aki koztudottan nem a legokosabb allat a vilagon.)

Ja holnap kerem vissza az ovet. a ringet megtarthatod. :)
Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.

Ragnaros: Scarab Lord Vernita - 80 Rogue

#1855 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 14:23

Idézet: MPCRS - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 2:06

Biztos jó gáma... De félő, hogy gond lesz a szerverekkel... Havi ~1-1,5 millió euroból (kezdetben) nem tudom mire fussa... Jó, ha 2db 386SX után fizetni tudják a villanyszámlát...  :D

:think: igen, valoszinuleg Blizzardek csorok es befektetes nelkul akarjak elinditani az egeszet, es arra lesz utalva, hogy ha a jatekosok fizetnek akkor lesz szerver, ha nem akkor meg nem. :D Ne beszeljunk butasagot kerem :) 
PS: az biztos hogy kezdetben nem fogja a legnagyobb nyereseget hozni, sot majdnem biztos hogy egyaltalan. Nepszeruseget tekinte, ez szerintem nem fog sokaig tartani.
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#1856 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 14:25

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 9:07

Nem tudom mennyire megvalósítható ötlet, de jó lenne összehozni mindkét oldal harcosait, és csinálni egy jó nagy csoport képet :D :respect:

... meg dueleket :D

harcosok,paladinok,druidak reszkessetek!

mage-ek, warlockok,papok..... riszpekt  :respect:  :Đ
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#1857 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 14:31

Idézet: Grillo - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 13:50

Lehet hogy mégsem pala leszek, hanem prieszt, mert nekem bejött ez a gyógyítgatós szerep, nem feltétlenül akartam mindig az élvonalban harcolni. A sámán mondjuk jó a közelharcban is magasabb szinten, de 15ösként még lett volna hova fejlődni.

A gildnek én vagyok a keresztapja, úgyhogy aki elkezdi szidni annak ellátom a majd a baját jól... :D

Este 8 Ogrimmar a főkapu előtt kint, így nm fog az sem szaggatni, akinek gyengébb a gépe. Szólok Cukinak is.

Megláttam a guild nevet nem tudtam, hogy mit csináljak... sírjak vagy lemészároljam azt aki kitalálta...

Egyébként jó lesz az a név amit kitaláltunk itt Bird of Prey kollégával :)

A priest jó, végülis DPS-ben se annyira vészesen szar, de ha az átlag teljesítményt nézzük akkor az idő 90%-ban gyógyít...

#1858 Felhasználó inaktív   Red 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 14:51

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 10:12

Tényleg, ki kapott valami frankó dropot?

talan 1-2 kutyu amit sok penzert eladhattam.

a cuccok 90%-at az arveresen vettem. csak surunk kell figyelni mert a kis szemetladak, mindig felul licitaljak a jo cuccokat!  :D

#1859 Felhasználó inaktív   iHi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 15:21

Hol tudnam a leghamarabb megvenni a jatekot?
Mert ha elorendelem azt penteken postazzak csak en meg mar penteken jatszani akarok vele...

Meg egy diszdoboz se lenne rossz.
Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.

Ragnaros: Scarab Lord Vernita - 80 Rogue

#1860 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 15:32

Nos akkor az bukta, mert az összes Magyarországra rendelt Collector's Edition-t elkapkodták, meg előrendelték, szóval nem nagyon fogsz találni. Hétvégén csak akkor tudsz vele játszani, ha bemész és személyesen megveszed :)

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.