HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#201 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 08. 10:56

noh kérem szépen, 3 napi töltögetés után végre leért a gém, és tegnap este volt alkalmam kipróbálni.

nagyon jó a hangulata, nagyon tetszik. Viszont a karakter alkotás az elég gyengus-ra sikerült,
kevés variáció van, ha szépen elkezdik belakni a világot a játékosok, akkor sztem könnyen találkozhacc a hasonmásoddal :(
Szóval nem egy SWG szintű karakter alkotás van benne.

Egyenlőre csak a kezdő küldiket csinálgattam, amik abból állnak hogy a környékbeli szörnyekből ölj meg X darabot. De én ezt is nagyon élveztem.

Human Mage karakterrel irtom az ellent PvP serveren. A megölt szörnyeknél lehet találni pénzt, tárgyakat, páncélokat, szal mindenféle dolgot.

alapjába véve nagyon tetszik, biztosan megfogom venni a játékot ha megjelenik.

Szerkesztette: Fireblade 2004. 10. 08. 10:57 -kor

#202 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 14:11

Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. okt. 8., péntek - 11:56

...Viszont a karakter alkotás az elég gyengus-ra sikerült,
kevés variáció van, ha szépen elkezdik belakni a világot a játékosok, akkor sztem könnyen találkozhacc a hasonmásoddal :(...

Na pont ettől féltem. De azért gondolom a felvett ruha, pajzs, sityak, stb módosítja a kinézetedet, rendesen? Mintha valahol olvastam volna hogy lehet tetkót nyomatni  :think: ?
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#203 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 14:17

Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. okt. 8., péntek - 11:56

noh kérem szépen, 3 napi töltögetés után végre leért a gém, és tegnap este volt alkalmam kipróbálni.

nagyon jó a hangulata, nagyon tetszik. Viszont a karakter alkotás az elég gyengus-ra sikerült,
kevés variáció van, ha szépen elkezdik belakni a világot a játékosok, akkor sztem könnyen találkozhacc a hasonmásoddal :(
Szóval nem egy SWG szintű karakter alkotás van benne.

Egyenlőre csak a kezdő küldiket csinálgattam, amik abból állnak hogy a környékbeli szörnyekből ölj meg X darabot. De én ezt is nagyon élveztem.

Human Mage karakterrel irtom az ellent PvP serveren. A megölt szörnyeknél lehet találni pénzt, tárgyakat, páncélokat, szal mindenféle dolgot.

alapjába véve nagyon tetszik, biztosan megfogom venni a játékot ha megjelenik.

Valami főszál van a dologban?! Hogy működik a harc? A játékmenet milyen?! Párbeszédek?!

Többi játékossal mennyire lehet együttműködni?!
Skillek mennyire változatosak?!
Milyen az élővilág sokféle ellenség van, vagy inkább kevés....

Szerkesztette: Nevl 2004. 10. 08. 14:21 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#204 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 16:26

Nevl, te kis telhetetlen :D szvsz főszálat a betában ne várj(de kehet nem is lesz) a skilleket is folyamatosan módosítják, pl: 1 hónapja eltűnttették teljesen a skillpontrendszer és valami talent dologra álltak át. A többi kérdésre meg egész jól választ kaphatsz mondjuk egy kis http://worldofwarcraft.hu/ olvasgatás után :)
Persze az élménybeszámólokat várjuk ide is, mert mi szegény halandók nem jutottunk, be a betába.

Amúgy sebaj, napokon belül lehet kezdeni jelentkezi az USA Open Betara aminek az a lényege, hogy elméletileg minden jelentkező be is jut... amúgy Amreica only lesz dehát a stress test is az volt mégis voltak rajta magyarok :D
In Flames We Trust

#205 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 19:16

Eh, lefogadom hogy nem sokkal jobb a Lineage 2-nél. Esetleg az aki L2-vel nyomult és ezt is megveszi, teszteli, véleményezhetné. (Lin 2-ot OB óta nyomtam, egy hónapja hagytam abba az embertelen grind és a  rengeteg hülye játékos miatt)

Szerkesztette: Hubert 2004. 10. 08. 19:16 -kor

Next stop, Wonderland.

#206 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 19:31

Na szóval vki akkor elmondhatná mi az a grind :D

szerk: Ja és hülye játékosok: figyu a WoW jelenleg a leginkább futtatott mmorpg, a csapból is ez folyik. Szvsz ha egyszer beindul tele lesz hülye játékosokkal :( OK hogy kialakulhatnak értelmes közösségek akik elküldik őket a búsba, de addig...

Szerkesztette: pascal 2004. 10. 08. 19:35 -kor

In Flames We Trust

#207 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 19:44

Télleg, Fireblade: a Mage karival mennyire megy a közelharc, mennyire vagy halott ha elfogy a mana, nem zavaró az elejéna kevés/gyenge varázslat?

Ja és legalább női human mage? :D szvsz jobban néz ki...
In Flames We Trust

#208 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 19:47

Tudom hogy kicsit OFF de van ITT 1-2 mmorpg (7 oldal) ami teljesen ingyenes 1-2 próbát megérhet. Van közte jól hangzó is.

#209 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 20:07

Idézet: pascal - Dátum: 2004. okt. 8., péntek - 18:44

Télleg, Fireblade: a Mage karival mennyire megy a közelharc, mennyire vagy halott ha elfogy a mana, nem zavaró az elejéna kevés/gyenge varázslat?

Ja és legalább női human mage? :D szvsz jobban néz ki...

Human/MAGE male :)

eddig amilyen küldiket kaptam ott nem volt gond a közelharcal, eddig Fireball bevált, de sajna még csak egy-két órát jáccottam vele.

Mindegyik faj, és kaszt szimpatikus, de eddig a fantasy RPG-kben mindig valamilyen harcos voltam, ezért most úgy gondoltam kipróbálom a MAGE kasztot, de eddig teccik

Szerkesztette: Fireblade 2004. 10. 08. 20:09 -kor

#210 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 22:12

Idézet: pascal - Dátum: 2004. okt. 8., péntek - 17:26

Nevl, te kis telhetetlen :D szvsz főszálat a betában ne várj(de kehet nem is lesz) a skilleket is folyamatosan módosítják, pl: 1 hónapja eltűnttették teljesen a skillpontrendszer és valami talent dologra álltak át. A többi kérdésre meg egész jól választ kaphatsz mondjuk egy kis http://worldofwarcraft.hu/ olvasgatás után :)
Persze az élménybeszámólokat várjuk ide is, mert mi szegény halandók nem jutottunk, be a betába.

Amúgy sebaj, napokon belül lehet kezdeni jelentkezi az USA Open Betara aminek az a lényege, hogy elméletileg minden jelentkező be is jut... amúgy Amreica only lesz dehát a stress test is az volt mégis voltak rajta magyarok :D

Tudom, én viszont egy személyes élményre lennék kíváncsi nem egy hivatalos team által összeállított önimádásra :D

Na majd open betara jelentkezek hátha :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#211 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 16:58

Idézet: pascal - Dátum: 2004. okt. 8., péntek - 18:31

Na szóval vki akkor elmondhatná mi az a grind :D

to grind = darál, elnyom, gürcöl, keményen megdolgoztat

Itt inkább az utolsó ketto.

Ez akkor van amikor játszol, fejlodgetsz, latod hogy jön egy fickó csilivili páncélban vagy fegyverrel, neked is kell olyan, ja, o lvl 40, te meg csak húsz, megvetted a legjobb cuccokat a szintedhez, de még messze állsz a legközelebbitol, nincs senki online akivel partizhatnál, vagy esetleg nem éri meg mert több XP-t kapsz egyedül, nincs semmi érdekes küldetés már amit megcsinálhatnál, vagy esetleg van olyan ami ismételheto, vagy egyszeruen csak meg kell ölj 500 ugyanolyan szörnyet, mert ok adjak a legtöbb Xp-t a legkevesebb munkával.

Szóval a grind jellemzo a legtöbb MMORPG-re, és a fejlodés-pénzszerzés érdekében végzett ismétlodo tevékenységet jelenti, ami hamar unalamassá válik.
Mert ugye, nem engedhetik hogy 30-40 óra alatt maxra fejlodjél mint egy szingli RPG-ben, mert ezek havidíjasak, viszont több havi játékidot nem lehet megtölteni ugyanolyan minoségu tartalommal mint egy rövidebb nem MMORPG játékot.
Persze, mivel ez MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game), a hiányzó tartalmat a más játékosokkal való kapcsolatok és szerepjáték kellene jelentsék ... sajnos ez nem mindig van így.
Fontosabb lenne hogy a játék online világában más játékosokkal való kapcsolatod minoségét díjazza valamiképp a rendszer, ne csak a monszták öldöklése számítson tapasztalatnak.
Next stop, Wonderland.

#212 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 11:25

THX, szóval a mázlisták, akik bejutottak közöljék szépen mennyi grind van a WoWban :)

Szerkesztette: pascal 2004. 10. 10. 11:26 -kor

In Flames We Trust

#213 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 11:40

Idézet: pascal - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 10:25

THX, szóval a mázlisták, akik bejutottak közöljék szépen mennyi grind van a WoWban :)

nagyon király a gém sztem.

Én SWG-ztem előtte és azt azért hagytam, abba mert rettentő unalmasak kükdik voltak, szinte midegyik ugyanaz volt, felvettél a MISSION TERMINAL-ból küldiket, és ugyanaz volt mindegyik, ha fejlődtél akkor annyi különbséggel hogy erősebbek voltak szörnyek. De a szörnyeknél nem találtál semmit, ha megcsináltál egy dungeont- akkor nem kaptál érte semmi tárgyat vagy valami. szal ez nekem kúvára nem jött be.

Viszont itt a WoW-ban nagyon király kis küldiket kap az ember. pl: a favágó telepen megkérnek hogy gyűjtsd be a fákat az erdőből, mert a farkasok és medvéktől nem tudják. vagy menj el az XY farmra,és nyird ki a bandita vezért, hozd el a gyűrűjét. és a küldikért nem csak pénz+XP-t kap az ember, hanem soxor lehet választani valami tárgyat jutalomként. stb stb. Szal nem olyanok a küldik végig hogy menj le a partra és nyirj ki X darab szörnyet.

Sztem nagyon jó hangulata van és nagyon fílinges gáma. Én ugyan még nagyon az elején vagyok, de nagyon bejövős a gém.

#214 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 15:04

Szerintem MMORPG játékról csak 1-2 havi játszás után lehet eldönteni hogy mennyire jó. Ha majd november végén is tetszik neked akkor lehet én is megpróbálom ... azaz ... izé ... inkább nem játszom többet MMORPG-vel. Nem jó az az emberfiának ... :)
Next stop, Wonderland.

#215 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 15:16

Öl, butít, nyomorba dönt? :D
In Flames We Trust

#216 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 20:51

Ja. :D
Next stop, Wonderland.

#217 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 21:37

Idézet: pascal - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 16:16

Öl, butít, nyomorba dönt? :D

valamibe meg kell halni :) :burr:

#218 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 08:03

Idézet: Hubert - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 14:04

Szerintem MMORPG játékról csak 1-2 havi játszás után lehet eldönteni hogy mennyire jó. Ha majd november végén is tetszik neked akkor lehet én is megpróbálom ... azaz ... izé ... inkább nem játszom többet MMORPG-vel. Nem jó az az emberfiának ... :)

Ez mondjuk így van.

#219 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 05:42

http://origo.hu/player/index.html?video=ht...20',560,495

ha a fenti nem menne

http://origo.hu/player/index.html?video=http://ondemand.video.axelero.hu/origoplay/jatekpark/0922_wow-smbu.wmv&tipus=film&adatok=World%20of%20Warcraft%20-%20Prodigy%20Fun%20video%20',560,495

copy->paste :) WoW Prodigy Fun video :D

#220 Felhasználó inaktív   Aruns 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 13. 17:10

Idézet: Hubert - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 19:51

Ja. :D

Hubert, te vagy a Hubert a Domerol?

Okosan megfogalmazott kerdes :D

Téma megosztása: