HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#2061 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 09. 09:08

Idézet

Kedves WoW-rajongók, elorendelok!

Sajnos elég szomorú hír miatt keresünk meg titeket, mint ahogyan errol már valószínuleg olvastatok oldalunkon...A magyar forgalmazó az utolsó pillanatok egyikében módosított azon az ígéreten, melyet elozetesen kaptunk tolük, mely szerint lesz elegendo darab WoW az országban a kiadáskor, hogy kiszolgáljuk minden elorendelonket. Minket is hidegzuhanyként ért, hogy a Vivendi döntésének értelmében az országba sokkal kevesebb doboz érkezik, mint ahogyan az elore meg lett beszélve, és ennek következtében mi is csak elorendeloink kb. 1/3-át tudjuk kiszolgálni, önhibánkon kívül.

Ilyen esetben shopunkban "érkezési sorrend" alapján szolgáljuk ki a vevonket, így csak azok kapnak az elso WoW-szállítmányból, kiknek a visszaigazolási e-mailben megadott ID számuk kisebb mint "203" (a levél subject-jében találod). Sajnos a forgalmazó nem tudott egyértelmu tájékoztatást adni arról, hogy mikor érkezik a következo szállítmány, de amint tudomást szerzünk róla, és megbízhatónak véljük az információt, ti lesztek az elsok, akik megtudják.

Még egyszer had kérjünk elnézést a borzalmas kellemetlenségért, mind saját magunk mind a felettünk álló illetékesek nevében, ha már ok maguk ezt nem teszik meg...Az elorendeléseiteket nyilván ezek után is nyilvántartjuk, és a következo szállítmány ennek tükrében oszlik majd el.

Mint már egyszer azt leírtuk: a történet nem specifikus, hanem globális, és valószínüsíthetoen a serverek kapacitásával kapcsolható össze. Nem _csak_ a HCG.Shop-nak nem jutott elég, hanem senkinek sem. Nagyon sajnáljuk, tudjuk, hogy mennyire várjátok ezt a játékot, de ígérjük, hogy teljes eronkkel azon leszünk, hogy ezt a problémát megoldjuk, akár alternatív megoldások segítségével.

Megértéseteket nagyon köszönjük, elnézést...

üdv,

HCG.Shop
--
http://shop.hcgamer.hu

:(  :irigy:

Vivendi meg :kma:

#2062 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 09:16

Na ez válasz volt az előző kérdésemre, még ha olyan is, ami nincsen ínyemre. :(

#2063 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 09. 09:24

What if my Authentication Key is missing?

Page 1 of 1

Your World of Warcraft Authentication Key should be located on the cover of the manual if you have a Collector’s Edition, or the back of the CD case if you have a Standard Edition.

If you are certain the Authentication Key is not present there or anywhere else inside your copy of World of Warcraft, you should return your copy of the game to the place of purchase as soon as possible, and request an exchange.

Just as if the game were missing a disk or the instruction manual, a copy of the game that is missing an Authentication Key is defective. If the place of purchase is not able to provide you with a complete copy of the game, we can replace the Authentication Key per the instructions below.

Please mail in the World of Warcraft instruction manual to the P.O. box listed below. If the manual is missing, please send the CD case in its place. If you are missing both the manual and the CD case, you can send one of the game CDs. If you must do this, be sure to pack the CD as securely as possible; we are not responsible for any damage occurring from mailing the CD to us.

A $10 US dollar money order is required to cover processing costs for each Authentication Key replacement. No personal check or cash will be accepted.

If it has been less than 30 days since you have purchased the game, and you include a copy of the sales receipt showing the purchase date within 30 days, the $10 fee will be waived.

For all situations a note is required that explains what happened and what is needed. You will also want to include the following information in the letter:

Please type or print this information to avoid confusion.

Full Name:
Street Address:
City, State, Zip:
Country:
Phone number:
Email Address:
Please send all necessary materials to the following address:
WoW Authentication Key Replacement
Blizzard Entertainment
P.O. Box 18979
Irvine, CA 92623
We strongly suggest you use some form of tracking to make sure your mail gets to Blizzard Entertainment. If we do not receive your package, we cannot send a replacement key.

Blizzard Entertainment can only assist with North American English versions of our games. For international version assistance contact your local distributor using the International Contact information found here: http://www.blizzard..../icontact.shtml

Így lehet bónusz kulcshoz jutni.... ki kell számolni, hogy így olcsóbb-e :D persze kell valaki aki megválik a cd tokjától.

Szerkesztette: aDannyBoy 2005. 02. 09. 09:25 -kor

chill,
aDoayen

#2064 Felhasználó inaktív   leont 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 10:00

Etele: Felhivtam a cdgalaxist hogy meg e van a cuccom, Azt mondtak penteken mehetek erte.
Isten nem ver bottal, csak kisebb trükökkel.

#2065 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 10:08

Idézet: leont - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 10:00

Etele: Felhivtam a cdgalaxist hogy meg e van a cuccom, Azt mondtak penteken mehetek erte.

És te mikor rendelted meg onnan? (év hó nap óra perc mp :))
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2066 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 10:18

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 11:08

Én dec 5-én rendeltem meg a cd galaxisből, ma betelefonáltam, és azt mondták, hogy "előreláthatólag" fog jutni. Na kíváncsi leszek, mert ha két és fél hónapnyi előrendeléssel nem jutok gémhez, baromi morcos leszek :)

#2067 Felhasználó inaktív   leont 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 12:05

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 11:08

januar 31.-en rendeltem meg:)
Isten nem ver bottal, csak kisebb trükökkel.

#2068 Felhasználó inaktív   dduvi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 12:51

Sziasztok!

Február 3-án rendeltem meg este 22-kor az alapverziót.
Most beszéltem a CD Galaxissal, és minden OK! Félre van téve.
Pénteken lehet érte menni.
Tehát szerintem aki ez előtt rendelt...annak jut.
Bye!

ui: aki full para / mint én is  :D  / az hívja fel a CD Galaxist /per. ha ott rendelt/ és korrektül megmondják a tutit.

#2069 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 13:00

ENYÉM IS FÉLRE VAN TÉVE A PCDOME-ban!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Jeah...

Na ha valaki nagyon szeretné, ésa fizetésem is megjön, akkor az 576-ban foglalok 1-et és elhozom neki, azt majd megbeszélünk egy találkozót és megejtjük a cserét.. lehet jelentkezni.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2070 Felhasználó inaktív   rz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 09. 13:06

a special reserve-tol lehet meg rendelni: http://specialreserve.co.uk/

25 font plusz 3 font deliveri koltseg (~10640 huf)a faq szerint:

http://special.reser...n/about/faq.php

szerk: regi font arfolyammal szamoltam - 348 forintos font arfolyammal szamolva: 9744 huf

Szerkesztette: rz 2005. 02. 09. 13:09 -kor

#2071 Felhasználó inaktív   Fyz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 09. 13:43

Itthon mér 30€ a feltöltőkárta és nem 30$? Azért van egy kis különbség...
Hell is here

#2072 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 13:45

Jan 11-én rendeltem a cd galaxisból... aztmondták péntek tuti ... most vagy ők kapják a legtöbbet vagy fogalmuk sincs róla hogy kevesebb kerül az országba. De eldöntöttem, hogy a májust tuira nem fogom megvárni hanem megrendelem Amazonon legrosszabb esetben családtag címére és vele szépen felolvastatom a szériaszámot ... ez kb +1hétbe kerül. Ha ez se jön be akkor viszont NEM fogom megvenni és hajlok arra amit a blizzard végképp nem szeretne, márpedig játszani fogok vele és nem májusban.

#2073 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 13:46

Idézet: rz - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 14:06

szerk: regi font arfolyammal szamoltam - 348 forintos font arfolyammal szamolva: 9744 huf

Köszi az infót! Én megrendeltem tőlük is. :) Ha minden igaz, lesz egy fölös példányom. Szóval ha CD Galaxisból megkapom, és a barátaim is tudnak szerezni, akkor majd szólok, biztos kell majd valakinek. szerk: Szállítással együtt 30,5 font, ami aktuális középárfolyamon 10841 ft, szóval még jobb is, mint itthon, csak persze pénteken postázzák, és eltart biztos 4-5 napig legalább, amíg ideér.

Szerkesztette: Chinpira 2005. 02. 09. 13:52 -kor

#2074 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 13:48

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 13:45

Jan 11-én rendeltem a cd galaxisból... aztmondták péntek tuti ... most vagy ők kapják a legtöbbet vagy fogalmuk sincs róla hogy kevesebb kerül az országba. De eldöntöttem, hogy a májust tuira nem fogom megvárni hanem megrendelem Amazonon legrosszabb esetben családtag címére és vele szépen felolvastatom a szériaszámot ... ez kb +1hétbe kerül. Ha ez se jön be akkor viszont NEM fogom megvenni és hajlok arra amit a blizzard végképp nem szeretne, márpedig játszani fogok vele és nem májusban.

Hát igen... reméljük, hogy se Pc Dome se cd galaxis nem téved és meglesz a cucc mindkettőnknek... azt lehet hentelni! :)
Ismté összeáll a Csuvi+Kecsöpp+Nevl félelmetes triója :D :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2075 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 15:46

Énisénisénisakarok menni a trióba, hogy kvartett legyen! :)

Itt írom, elsőként :) : ha nem sikerül pénteken szereznem (márpedig nem hinném) WoW-ot, én vevő lennék egy példányra, az nem érdekel, hogy olcsóbban rendelte valaki külföldről, kicsengetem érte az itthoni bolti árat, és akkor még keresni is lehet rajtam. :D

#2076 Felhasználó inaktív   csuvakka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 16:25

Hm, a félelmetes trio...  :D
Remélem összejön. Viszont erre ami most van, természetessen én sem számítottam. Nem tartottam be a legalapvetőbb biztonsági protokollokat sem. Szemlesütve vallom be, hogy sehol nem rendeltem elő a JÁTÉKOT. Gondoltam bemegyek a bótba, leveszem a pócról, be a zsiguliba azt' nyomás haza jáccani. De a Blizzard első kvesztje ennél húzosabbnak tűnik.  :(
Olvasgattam itt-ott a forumokat, gyűjtögettem az infókat az elmúlt napokban. Megnyugtató megoldást nem találtam. Úgyhogy sorsom a véletlenre bízom és pénteken nyakamba veszem a várost. Küldetésem biza a szent Grál felkutatása!
A kedvenc színem pedig a kék!
Ja, nem! A barnaaaaaa.....  :cool:

#2077 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 16:47

...minden kezdés nehéz...

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1107964025.jpg

#2078 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 16:49

Ja ... így na jó akkor nem szoltam

http://www.wow-europe.com/en/

de már van fent 1-2 ár

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 13:00

Na ha valaki nagyon szeretné, ésa fizetésem is megjön, akkor az 576-ban foglalok 1-et és elhozom neki, azt majd megbeszélünk egy találkozót és megejtjük a cserét.. lehet jelentkezni.

Itt olvasva egy hozzászólást 2-vel feljebb lehet hogy van rá jelentkező!!! :( :)

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 02. 09. 16:58 -kor

#2079 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 16:57

Most én vagyok a vak, vagy a bankkártyás előfizetés havi díja tényleg nincsen fent az hírben? :think:

#2080 Felhasználó inaktív   Slaider 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 17:11

Idézet: rz - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 12:06

Sajnos nemtudok elég jól angolul h megértsem enek a rendelésnek a menetét, de érdeklődnék, h ez a cég akkor most szállít kis hazánkba is? Ha igen mennyi idő a rendeléstől kézhezvételig?

Szerkesztette: Slaider 2005. 02. 09. 17:11 -kor

AMD2500+ ABITNF7V2.0 Samsung2x512MB 400Mhz GeCUBE9550XT 2xMaxtor80GB LGCD-R/RW/DVD IIyama 19"LS902UT  DTK400W

NightladyLvL 70 NE Hunti <Rise Legacy><Arathor>
Ladynight LvL 62 Human Lock <Arathor>
ÉjszívLvL 70 NE Hunti <Hunicum><Kilrogg>
Qetz LvL 70 Dwarf Pap <Hunicum><Kilrogg>

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105