HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#2621 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 15. 15:41

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 16:39

nemtom mennyire ismeretlen a hely, de remélem hogy benne is lesz a dobozban, aminek benne kell lennie...

Nem bontottam ki, amit eladtam az ismerőseidnek, de súlyra megegyezett az én saját dobozommal :)

#2622 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 17:05

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 15:16

Akkor ez furi.
A banknál azt mondták, a pénz átment... de a specialreserve-esek nem kapták meg? :omg:

Bocs hogy zaklatott vagyok, meg kifakadtam, de nekem se a legyek hordják össze... :(

Havernek volt ilyen tavaly, lineage2 account aktiváláskor, hogy a lét zárolták, de az aktiválás nem sikerült. Végülis az volt, hogy banknál a pénz zárolva vagyon, és aztán sztornó után kb 1-másfél héttel később megszüntették a zárolást, és megmaradt a pénze.

szerk.: mondjuk érdekes volt, mert valami fogalmam sincs hogyan van ez a levonósdi a számláról, nem tudom nálad mennyi pénz volt a számlán, hogy mondjuk csak annyit tettél-e esetleg rá, amennyi fedezte volna a tranzakciót, de nálunk úgy volt, hogy 3an akartunk fizetni egy accountról. első körben két játékra való összeget utalt a srác a számlájára, elsőt aktiválta, megnéztük mennyit vont le, és még maradt rajta annyi, hogy a következő is pont kijöjjön, és maradjon rajta egy bizonyos összeg, ami ugyan már nem volt túl sok, viszont a második accountot nem sikerült aktiválni. Mindannyiunkat enyhe idegbaj kerülgetett, ugyanis a pénzt szépen zárolták, viszont a serialt nem kaptuk meg. Később kellő telefonálás és hajtépés után közölték, hogy majd a havi záráskor visszavonják a zárolást, és nem kell aggódni. Ez persze nagyban megnyugtatott minket, akik akkor már rég játszani szerettünk volna...végül még aznap sikeresen beaktiváltuk a két másik accountot is, úgy hogy 3 accountnyi pénzt áttettünk, és a végén a maradékot levettük...de csak kb két héttel később szünt meg a zárolás az "elveszett" account áráról. Hát a cimborám nem kicsit volt ideges azokon a napokon...

Más:
Rendeléssel kapcsolatban azt olvastam más fórumon, hogy van aki a shop.game.net-ről rendelte múlt hét csütörtökön, és ma kapta kézhez. Kemény 11300ft ellenértékében, szállítási költséggel együtt.

Szerkesztette: Yv@n 2005. 02. 15. 17:20 -kor

#2623 Felhasználó inaktív   Diavolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 17:39

Nincs valakinek elfekvoben normalis aron wow?
MSI KT3 ultra ARU deszka-AMD XP1800+@(1,62Ghz)-512 DDR RAM 333Mhz - Ati Radeon 9700pro - meg egy csíz a csupasz körtefán! - :D
*** IRC-n #diszko csatornan FEARnet neven --> http://diszko.uw.hu/ *** BahNhoF Rulz ;)

#2624 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 18:19

Idézet: Chinpira - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 15:41

Nem bontottam ki, amit eladtam az ismerőseidnek, de súlyra megegyezett az én saját dobozommal :)

ha jól hallottam, korrekt példányt kaptunk úgyhogy köszönjük mégegyszer :) :up:

#2625 Felhasználó inaktív   XCsaCsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 18:26

Most akkor mi van ezzel a special reserve-vel? Én is onnan akrtam rendelni?

Én is csatlakozok!

World Of Warcraft-ot vennék normális áron!

Előre is köszönöm!

#2626 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 20:15

Nemtok belépni a játékba :(  :reklamacio:

Másnál is hasonló a helyzet?

#2627 Felhasználó inaktív   mATy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 20:21

Idézet: Fireblade - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 19:15

Nemtok belépni a játékba :(  :reklamacio:

Másnál is hasonló a helyzet?

sajnos igen :(
ABIT IC7-G + INTEL P4 3GHz 800MHz Prescott + Zalman CNPS7000A-Cu + 2x512MB(DDR400) + RADEON 9600 XT 128MB (SAPPHIRE) + LG StudioWorks 775N + CREATIVE SB Live! 5.1 + MAXTOR 6E040L0 40GB + LG 8320B CDRW + LG 8120B DVD + DEXXA Optical Mouse + MICROSOFT Windows XP Professional SP2 + ADSL(2048 kbit/s)

#2628 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 20:25

Hivatalos fórumról:

1. 02/15- Realms Restart | 2/14/2005 4:33:55 PM PST
Quote this post Reply to this post
The European World of Warcraft realms will be restarted over the next few hours to implement a hotfix. All servers will be restarted with 15 minutes notice.
We apologise for any inconvenience caused.

#2629 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 23:03

Sokan panaszkodnak a szerveren a nehéz belépés miatt, sokaknak fél órába is betelik, nekem 2-jára sikerült. Állítólag az authentical szerver betegeskedik, legalábbis ezt magyarázták /1 generalban :). Most éppen lvl20 Taliesin, tudok mostmár idézni csapattársat szal szóljatok, ha kell :D.

u.i.: veszek magic cloth cuccokat, wand-ot, dagger, off-hand-es cuccokat, alchemy recepteket, mindenféle herbet, szal ha van ilyened légyszi gondolj rám és /w, köszi

#2630 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 23:59

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 23:03

Sokan panaszkodnak a szerveren a nehéz belépés miatt, sokaknak fél órába is betelik, nekem 2-jára sikerült. Állítólag az authentical szerver betegeskedik, legalábbis ezt magyarázták /1 generalban :). Most éppen lvl20 Taliesin, tudok mostmár idézni csapattársat szal szóljatok, ha kell :D.

u.i.: veszek magic cloth cuccokat, wand-ot, dagger, off-hand-es cuccokat, alchemy recepteket, mindenféle herbet, szal ha van ilyened légyszi gondolj rám és /w, köszi

Valami szenvedés van tanusíthatom, de nem csak auth szerver, illetőleg nem tudom hogy hat ki az auth szerver a játékra miután már bejutottál a szerverre, nekem kb 10. próbálkozásra (kb másfél óra, persze nem hammereltem a szervert, csak néha pár percenként megnéztem megy-e már) sikerült is belépni, pikk pakk, tehettem nagyjából 10 lépést, rátoltam az interactot egy NPC-re és a következő pillanatban megint a logon screen-en voltam, mert szépen kivágott a francba. no mindegy, ma nem játszom, majd holnap melóhelyről windowed mode-ban :)

Néztétek már, hogy work safe? ha elveszti az ablak a focust, akkor a történés megy tovább, már nem csak szerver oldalon, hanem a renderelés is zajlik szépen, viszont a hangot lenyomja :)

#2631 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 00:16

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 17:05

..., nem tudom nálad mennyi pénz volt a számlán, hogy mondjuk csak annyit tettél-e esetleg rá, amennyi fedezte volna a tranzakciót, ...

Bőven többszöröse volt a számlán. :)

Közben sűrű emilváltások után kiderült, hogy valóban csak zárolták a pénzt, viszont a bankot mikor felhívtam csak vonogatták a vállukat, hogy márpedig náluk semmi gubanc, a specialreserve-nél van a baj (anyukám ott dolgozik, szóval rendesen utánanéztek).

A specialreservesek azt írták, hogy "Unfortunately the order could not be placed because the credit card company refused to authorise the payment." ami furi, a bankosok is csak néztek, hogy mi a fene. :) Holnap törlik elvileg a zárolást nekem, viszont így nem lesz +1 WoW-om: áldom az eszem, hogy megvettem pénteken.

Remélem sikerül sztornózni (a specialreserve nem tesz semmit a továbbiakban, merthogy szerintük a hiba a banknál van, a bank szerint (ahol van ugye benfenntes, szóval inkább nekik hiszek) minden okés...).

Kis magyar idill az EUban. :) :omg:  :D

Szerkesztette: Etele 2005. 02. 16. 00:19 -kor

#2632 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 00:22

Legalább a pénzed nem veszett el :up: :)

#2633 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 00:42

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 0:22

Legalább a pénzed nem veszett el :up: :)

Nyugtával dícsérd a napot... :D

#2634 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 01:18

Eddig bírtunk játszani Asdamékkal, de úgy kivágott a szerver, mint a macskát (pedig már csak 1 pár pillager kellett volna...) :( ma este másodszor vág le. És ezért még fizetek is... áááá!!!!  :reklamacio:

EmPhY
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#2635 Felhasználó inaktív   csuvakka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 01:22

már jó, jöhettek vissza!

#2636 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 10:05

Ja, a legjobb: a 20 ezres WoW-t itt is reklámozó figura emilt írt, mikor olvasta, hogy nem jött meg az Angliából rendelt példányom, hogy ha kell, 20k-ért tud adni.

Kaján mosollyal írtam vissza, hogy "Kösz, de van WoW-em". :)

Chinpiráékkal tegnap jót toltuk. :) Csak az az elite kroki nem kellett volna, LOL. :)

Ezüstöt még mindig nem tudom hol bányásszak. :(

Szerkesztette: Etele 2005. 02. 16. 10:06 -kor

#2637 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 10:29

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 10:05

Ja, a legjobb: a 20 ezres WoW-t itt is reklámozó figura emilt írt, mikor olvasta, hogy nem jött meg az Angliából rendelt példányom, hogy ha kell, 20k-ért tud adni.

Kaján mosollyal írtam vissza, hogy "Kösz, de van WoW-em". :)

azt tanácsolnám neki, hogy próbálja meg 12k-ért, úgy biztos elkel.

:nevet2:

#2638 Felhasználó inaktív   Sven 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 16. 10:48

Mi a Bloodscalp pvp-n vagyunk s -lekopogom-eddig még semmi gubanc, probléma nem akadt. Mindig sikerült elsőre felmennem, s még egyszersem vágott ki... Gyertek át ide.
egy érdeklödő Malkavita

#2639 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 11:03

Idézet: Sven - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 10:48

Mi a Bloodscalp pvp-n vagyunk s -lekopogom-eddig még semmi gubanc, probléma nem akadt. Mindig sikerült elsőre felmennem, s még egyszersem vágott ki... Gyertek át ide.

Akkor mázlis vagy, öcsém esténként Bloodscalp előtt áll sorban 5-10 percet...

#2640 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 11:04

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 11:05

Chinpiráékkal tegnap jót toltuk. :) Csak az az elite kroki nem kellett volna, LOL. :)

Na igen, mikor az ember 13-14-es, nem szereti annyira, ha egy 22++-os mob csócsálja a hátsóját :)

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.