HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#2661 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 16. 19:13

Idézet: coolrob - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 16:48

Apaf3j ment privi segits kérlek:)

Válaszoltam.
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#2662 Felhasználó inaktív   dduvi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 19:45

Javítás dduvinál.

Bloodscalp (PvP) - Alliance
------------------------------
Kecsöpp -> Kylikki  (Human Mage)
Asdam -> Asdam  (Human Rouge)
Kecsöpp -> Frey - (Gnome Warlock)
CitroM -> Shadowcat (Human Rogue)

Bloodscalp (PvP) - Horde
----------------------------
Grillo -> Grillo  (Tauren Shaman)
Orgi -> Orgi  (Ork Warrior)
BaluC -> Baluc  (Tauren Shaman)
flinta -> Greenaxe  (Ork Warrior)
flinta -> Magicturmix  (Undead Mage)

==============================================================================

Arathor (PvE) - Alliance
---------------------------
iHi -> Vernita  (Human Female Priest)
itldj2 -> Wanda  (Human Female Mage)
BaluC -> Captainb  (Human Paladin)
Kecsöpp -> Fionn  (NE Warriorcsaj)
Slaider -> Nightlady  (NE  Female Hunter) LVL 23
DOOMER -> Fatum  (Human Female Warlock)
Péntek -> Buffy  (Human Female Mage)
Péntek -> Roxy  (Human Female Paladin)
aDannyBoy -> FizNankai  (Gnome Mage)
Eiki -> Taliesin  (Human Warlock)
dduvi -> Elanoir  (Humán female Rogue)
dduvi -> Dworin (Törp male Warrior)
dduvi -> Imladris (NE female Hunter)
skyflash -> Xell  (Human Paladin)
Etele -> Etele (Dwarf Warrior)
Fireblade -> Fireblade  (Human Mage)
csuvakka -> Alia  (Human Priest)
Nevl -> Arthorius (Human Paladin)
EmPhYteuTA -> Riona (Dwarf Female Paladin) - [tailor, skinner]
Asdam -> Asdam (Dwarf Hunter) Még lesz egy Warlockom is valahol
Apaf3j -> Pandorin (Dwarf Warrior) (lassan fog fejlödni szegény)
???? -> Celebrimor (NightElf) (NÁLA TESSÉK A GUILD LISTÁT ALÁÍRNI! AMINT MEGLÁTJÁTOK HOGY ONLINE GYERÜNK LEROHANNI AKI MÉG NEM ÍRTA ALÁ, LEGYEN MÁR MEG A "HwSw klán"!!!)

Arathor (PvE) - Horde
-------------------------
DOOMER -> Lilit  (Undead Female Warlock)
Péntek -> Nightshadow  (Undead Female Priest)

#2663 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 19:47

már nem kell aláírni ;)

Megalakult az Arathor PvE szerveren a HWSW klán  :cool:  :respect:

#2664 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 19:54

Idézet: Fireblade - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 19:47

már nem kell aláírni ;)

Megalakult az Arathor PvE szerveren a HWSW klán  :cool:  :respect:

csatlakozni attól még lehet gondolom :)

#2665 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 20:35

Jeeeeee, kibányásztam az első ezüstadagomat. :)

Olyan breastplate-et csináltam (kovácsquest során kaptam) hogy beszarás. :) Sajnos még nem tudom hordani, de a kovácsolásra ráment minden megtakarított alapanyagom. :(

#2666 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 20:53

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 16:59

Javaslom mindenki írja hozzá a nevéhez a skilljeit is, az is sokat segít majd, tudunk csinálni a másiknak cuccokat, meg esetleg tudunk a másiknak gyűjtögetni.
...

Etele Dwarf Warrior, Miner/Blacksmith. Szóval jöhetnek a kovács receptek ezerrel. :D Hogy a jövőben tudjak nektek korrekt fegyvert/vértet kovácsolni.

Jellemző, hogy a bétáben csomó blacksmith receptet dobtaka monszták, most még egyet sem, pedig a kivácsolásom 100 fölött van, ergo tudnék brutál tárgyakat is csinálni már... :( :omg: Persze zöld tárgyakat sem dobtak nekem még nagyon... :D

#2667 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 23:06

jó akkor már az első nap megkérdem, hogy lehet kilépni a klánból? nem volt feltétel hogy x szint alatt nem lehet együtt játszani a többiekkel ugyanis...

Baluc, annyit megtehettél volna hogy szólsz hogy kidobsz a csapatból. a küldi befejezése előtt ez azért ritka bunkó lépés volt...

#2668 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 23:51

:think:
Túl alacsony szintű voltál, vagy mi történt? :think:

#2669 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 17. 00:35

IMHO a klánunk nagyon jó. A chat kifejezetten frankó, illetve hasznos, hogy tudunk egymásnak segíteni. Mondjuk az elég nagy gond, hogy per pillanat a saját skilljeim miatt zöld cuccokat ritkán tudok adni, de ha végre találok egy frankó wool droppoló helyet, akkor onnantól lehet majd sorba állni. A Linen cloth pedig, ahogy game közben is írtam jó biznisz...

Akinek kell 8-as tatyó, szóljon, illetve ha van küldjön woolt (a fine fonál ajándék) Igyekszem minél hamarabb a tailoringet 200 felé tornászni és akkor jöhetnek majd a 10-12-es táskák és a durva ruhák.

Igazság szerint fáj a szívem a bétás hunteremért, meg a leatherworkingért, mert az volt a legegyértelműbb és legkönnyebben tuningolható skill.

Amúgy Etele igazad van... 4-5 Gold gyüjtögetéssel, ha jól emlékszem te mondtad. Néztem mi mennyibe kerül majd nekem a következő szinteknél és látom szükségem lesz nekem is annyi zsetonra.

Főleg ha teleportálgatni akarok majd. Viszont rohadt sok időt megspórol a mage. Kint a világ végén útba esik egy kocsma, heartstonet lerakom, teleport IFbe vagy SWbe, aztán a kővel meg vissza... Eddig volt, hogy fél óra ment el csak azzal, hogy jöttem-mentem városokba
chill,
aDoayen

#2670 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 05:32

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 23:51

:think:
Túl alacsony szintű voltál, vagy mi történt? :think:

most lehet én nem értek valamit, de nem mindegy hanyas voltam? a csapatban voltam és kész. csapattagokat meg nem dobálunk ki :think:

egyébként most nemtom mi számít túl alacsonynak, mert ha így nézzük a coast isn't clear küldihez mind alacsonyak voltunk... csak tudod elvoltunk pár órán keresztül a küldi teljesítésével majd amikor a legnehezebb részéhez érkeztünk, a vége előtt Baluc kidobott és bevett egy 21-es idegent. nem tudom utána többieknek meglett-e küldi, de hogy nekem nem lett meg és nem is fogom tudni megcsinálni még egy ideig, az tuti. tény hogy nem tudtam túl sokat segíteni, mivel a 18-20 dögökhöz 13-asként túl alacsony voltam (többiek 15-16), de tudtommal a partytagokat segítjük :think: ráadásul visszafelé Péntek kivételével otthagyott mindenki a parton, és ha éppen nincs feltöltve a hearthstone, most szívhattam volna ezerrel a +5-6 szinttel magasabb dögök közt - casterként ráadásul. nemtom mekkora klánélet lesz így itt, ha már első nap kidobnak valakit partyból, csak mert alacsony. nemtom melyikőtök örülne ha a cél előtt megakadályozzák hogy átfusson rajta...

egyébként több évet játszottam dio2-vel is de ilyen húzás partyban soha sehol nem volt szokás. ez azért elég megdöbbentő.

Szerkesztette: DOOMER 2005. 02. 17. 05:38 -kor

#2671 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 08:17

A klán vezetője ki tud rakni, ha megkérded, de asszem van rá parancs is /qguild vagy ilyesmi. Én egyébként az Arx Pannonia tagja vagyok (wow.hu-sok), jó a közösség sok taggal. Állandó ingyenes cuccfelajánlások a guild chaten, klántagtól tilos bármit is kérni ellenszolgáltatásként, mindig találni csapatot nehezebb questekre.

#2672 Felhasználó inaktív   rz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 17. 08:29

hat bazz ez az installer ez gaz...

#2673 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 08:40

Idézet: Orgi - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 8:17

A klán vezetője ki tud rakni, ha megkérded, de asszem van rá parancs is /qguild vagy ilyesmi. Én egyébként az Arx Pannonia tagja vagyok (wow.hu-sok), jó a közösség sok taggal. Állandó ingyenes cuccfelajánlások a guild chaten, klántagtól tilos bármit is kérni ellenszolgáltatásként, mindig találni csapatot nehezebb questekre.

azért megvárnám az érintett reagálását, kitudja mik derülnek ki amiről nem tudok :)

#2674 Felhasználó inaktív   Sven 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 17. 08:50

Tegnapelőtt volt egy igen érdekes esetem a NE druidámmal. akkor 10. szintű voltam, :ninja: épp a Medvévé változáshoz szükséges küldit csináltam, amikor meg kell keresni a Nagy Medve Szellemet... Előtte, barátaim miatt Stromwind környékén voltam, de emiatt visszatértem Darnassusba (az elfek fővárosába 2 kontinenssel odébb)  :fly:

No, én egy picit másfele indultam el, s bemásztam egy barlangba. vmi csoda folytán sértetlenül -nagy dögöktől körülvéve- egész mályre jutottam. Ekkor eszmélt a program: Minden körülöttem lévő dög rámrontott.. Persze kb 1-3 másodperc alatt meghaltam.. :spirit: A lelkem vagy 8 percet töltött azzal,hogy meglelje testem, feltáamdtam.. újra, azonnal szétszedtek. S ez így ment. Úgy 5. próbálkozás után a temetőben keltem életre inkább. No, amint kiléptem a temetőből, szörnyűséges halálos bestiák támadtak rám, s egyetlen ütéssel leterítettek.. vagy 10x ismétlődött ugyanez.. A heartstone-nal próbálkoztam eltelepoltárni, persze azonnal lemészároltak..  :help: végül, bebújtam a Síklény alá, s imát rebegve vhogy siekrült elteleportálnom :fear:  .. Persze vhova az emberek világába, úgyhogy utazgathattam viszza -többszöri átszállással- az elfekhez...  :fuck: 

Bocs, a hosszúságért, remélem, vki végigolvassa azért..
egy érdeklödő Malkavita

#2675 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 09:17

barrens southern-ben az út mellett közel, dél felé nézve barra, az egyik közeli hegyoldalban van silver spawn

#2676 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 17. 10:12

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 6:32

most lehet én nem értek valamit, de nem mindegy hanyas voltam? a csapatban voltam és kész. csapattagokat meg nem dobálunk ki :think:

egyébként most nemtom mi számít túl alacsonynak, mert ha így nézzük a coast isn't clear küldihez mind alacsonyak voltunk... csak tudod elvoltunk pár órán keresztül a küldi teljesítésével majd amikor a legnehezebb részéhez érkeztünk, a vége előtt Baluc kidobott és bevett egy 21-es idegent. nem tudom utána többieknek meglett-e küldi, de hogy nekem nem lett meg és nem is fogom tudni megcsinálni még egy ideig, az tuti. tény hogy nem tudtam túl sokat segíteni, mivel a 18-20 dögökhöz 13-asként túl alacsony voltam (többiek 15-16), de tudtommal a partytagokat segítjük :think: ráadásul visszafelé Péntek kivételével otthagyott mindenki a parton, és ha éppen nincs feltöltve a hearthstone, most szívhattam volna ezerrel a +5-6 szinttel magasabb dögök közt - casterként ráadásul. nemtom mekkora klánélet lesz így itt, ha már első nap kidobnak valakit partyból, csak mert alacsony. nemtom melyikőtök örülne ha a cél előtt megakadályozzák hogy átfusson rajta...

egyébként több évet játszottam dio2-vel is de ilyen húzás partyban soha sehol nem volt szokás. ez azért elég megdöbbentő.

:respect:
Elnézést, de SENKIT sem tettem ki a csapatbol aki ott volt!

Az élet és mana csíkod teljesen fekete volt (halott voltál) de ez huzamosabb ideig:(
Nem tudtam, hogy merre vagy, élsz e vagy kiléptél.
Az Open Béta alatt volt egy ilyen bug, hogy aki kilép és a partyban volt az végig aktív partítag marad pedig már kilépett...  :(
Azt hittem, hogy kiléptél és megint csak ez a bug jött elő...

:respect:  Nem tudtam, hogy még aktív vagy.
  Nem akartalak megbántani és kicseszni sem veled...  :respect:
Dió2-ztünk is együtt és ott sem tettem soha semmit a csapat / a csapattársak ellen. Most sem szándékoztam...

Ha aktív voltál akkor elég lett volna /w -zni és máris visszaveszlek...

Tényleg elnézést kérek  :respect:
Azt tudom felajánlani, hogy visszamegyek veled (és esetleg másokkal) és segítek befejezni a Q-et...

Más:
Ez a klánon belüli "ingyen" felajánlások:
Nagyon szép és nemes dolog! Én is eszerint cselekszem ami tőlem tellik, de vannak akik nem...
Mindenki próbál "megélni" de a csapat a lényeg (még ha nem is mindíg fest úgy a dolog)...

BaluC  :respect:
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2677 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 10:49

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 5:32

...

Azért ne nyelj le keresztben, csak próbáltam rájönni, mi volt a baj. :omg:

#2678 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 10:54

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 10:12

...
Ez a klánon belüli "ingyen" felajánlások:
Nagyon szép és nemes dolog! Én is eszerint cselekszem ami tőlem tellik, de vannak akik nem...
Mindenki próbál "megélni" de a csapat a lényeg (még ha nem is mindíg fest úgy a dolog)...
...

Hát én tegnap vettem 60 ezüstért klántagtól 4 8-as bag-et. :) :D

De mivel biztos sok melója volt vele, nem kárhoztatom az eladót.

Én azt várom, hogy normális nyersanyagokat tudjak bényászni, mert akkor tudok kovácsolni a klántagoknak brutál cuccokat - na de amíg senki nem jön pl. Westfallba segíteni (találtam bányát, ahol van ezüst, de lvl16-osként egyedül nem boldogulok) ércbeszerző körútjaimon, nem tudok értelmes cuccokat csinálni nektek. Tudjátok: segíts, hogy segíthessek! :omg:
Szóval ha online vagyok, és valaki (lvl15 környékén) ráér, akkor szóljon, hogy tudjunk menni bányászni. Ugyanis ha nincsen tin meg silver, nem tudok jó cuccokat csinálni, és nem fejlődik a blacsmith skillem, ezáltal még kevésbé tudok jó cuccokat csinálni... értitek.

Sajna a copper-ből nem tudok olyan dolgokat kovácsolni, hogy megérje viselni őket. :(

#2679 Felhasználó inaktív   Glorfindel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 10:56

Sziasztok.

Látom a Celebrimor mellett még mindig a kérdőjel van, nos az én vagyok.  :D
Amint mondtam ingame, valaki lenyúlta a nevemet, ezért lett most Celebrimor. Középfölde hűség.  :D
Tegnap valami BlackRose klánnal lenyomtuk a LochModanban a két ogres elite küldetést. Wanted:Chok'sul és a The Mercenaries. Elég szívatós volt, de megérte.

Már várom a raidokat, mikor megjelenik az egész hwsw klán teljes pompájában... :D

#2680 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 11:09

jólvan, felejtsük el... viszont akkor ez nagyon fura és akkor jobb ha a többiek is figyelnek erre ezentúl...

! ugyanis lehet, hogy még mindig van valami bug... az az idegen resurrectelt, de nem engedett feltámadni, csak 2 perc múlva (ezt írta ki)... én meg írtam hogy egyszerűen emiatt nem tudok menni... ezek szerint akkor hiába írtam ezerrel a partyba, hogy mi a helyzet, senki se hallotta amit írtam? :think:

(fekete meg azért volt a csík mert nem támadtam fel, direkt ezért mert vártam a 2 perc leteltét)

érdekes egyébként, mert addig enged chatelni, amíg a relase spiritre nem kattintasz, de ezek szerint már akkor sem látják a többiek amit írsz?  :confused:

bocsi mindnekinek hogy felkaptam a vizet, de álmomban sem gondoltam volna arra hogy nem látjátok amit írok :(

Szerkesztette: DOOMER 2005. 02. 17. 11:11 -kor

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.