HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#3221 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 09. 09:03

Új patch érkezik 18.-án!

#3222 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 09:04

A skillekkel kapcsolatban annyit szólnék hozzá, h nekem a tailoring / skinning páros bejön (mint kacsa a nokedlit). Teljesen hasznavehetetlen egy palának mind2, max a bag csinálásnak van értelme. Többnyire azt csinálom, h olyan tailor mintákat keresek, amihez bőr kell, így minden nyersanyag megvan a szint fejlesztéséhez. Jelenleg annyi heavy leatherem van, h csak na, be is vágom mindet az AHba. Tulajdonképpen kizárólag pénzszerzésre használom a skilleket...

Kovácsolás jobban megérné nekem, tudnék magamnak csináli cuccokat. Vagy enchant (tailor mellé nem is rossz, hiszen a tailorral csinált zöld cumók szétszedhetők)... De nem hiszem, h váltani fogok. Ott a pénz kereskedelmi eszköznek. Eladom a bőrt meg a bagokat (köpenyeket stb), és veszek enchantot meg páncélokat. SŐT! kinézem magamnak neten a szívemnek kedves páncélt, összeszedem az összetevőket, és egy ügyes kovács meg is csinálja minimum áron, hiszen neki is jó, ő is fejlődik tőle. Enchantra meg szereztem egy kincstári enchantert (akit szívesen lecserélek egy klánbélire), aki az én kedvemért beruház ilyenolyan enchantokba, csak adjak neki (tailorral csinált) alapanyagot...

EmPhY
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#3223 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 09. 09:17

A pachben úgy nézem összeszedték magukat a fiúk, a sámánnak csupa pozitív változást hoz a tapasz.  :up:
KomposztWC

#3224 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 09:24

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 8:04

A skillekkel kapcsolatban annyit szólnék hozzá, h nekem a tailoring / skinning páros bejön (mint kacsa a nokedlit). Teljesen hasznavehetetlen egy palának mind2, max a bag csinálásnak van értelme. Többnyire azt csinálom, h olyan tailor mintákat keresek, amihez bőr kell, így minden nyersanyag megvan a szint fejlesztéséhez. Jelenleg annyi heavy leatherem van, h csak na, be is vágom mindet az AHba. Tulajdonképpen kizárólag pénzszerzésre használom a skilleket...

Kovácsolás jobban megérné nekem, tudnék magamnak csináli cuccokat. Vagy enchant (tailor mellé nem is rossz, hiszen a tailorral csinált zöld cumók szétszedhetők)... De nem hiszem, h váltani fogok. Ott a pénz kereskedelmi eszköznek. Eladom a bőrt meg a bagokat (köpenyeket stb), és veszek enchantot meg páncélokat. SŐT! kinézem magamnak neten a szívemnek kedves páncélt, összeszedem az összetevőket, és egy ügyes kovács meg is csinálja minimum áron, hiszen neki is jó, ő is fejlődik tőle. Enchantra meg szereztem egy kincstári enchantert (akit szívesen lecserélek egy klánbélire), aki az én kedvemért beruház ilyenolyan enchantokba, csak adjak neki (tailorral csinált) alapanyagot...

EmPhY

ha szépen megkérlek gyártasz nekem pár bag-et? :)
8 slot-os bagjaim vannak

#3225 Felhasználó inaktív   XCsaCsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 09:37

Kérdés:

Alchemy-zni lehet anélkül hogy van Herbalism-od?

#3226 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 09:39

Idézet: XCsaCsa - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 8:37

Kérdés:

Alchemy-zni lehet anélkül hogy van Herbalism-od?

lehet, csak akkor vásárolnod kell az alapanyagokat a lötyikhez

#3227 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 10:00

Idézet: Fireblade - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 10:24

ha szépen megkérlek gyártasz nekem pár bag-et? :)
8 slot-os bagjaim vannak

küldtem 4et, de a készítéshez szükséges silket apránként add majd meg...

EmPhY
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#3228 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 10:07

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 9:00

küldtem 4et, de a készítéshez szükséges silket apránként add majd meg...

EmPhY

ok. thx  :respect:

#3229 Felhasználó inaktív   pitya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 10:13

Idézet: iHi - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 8:29

Nem tudjatok mitol lehet? elkepzelheto hogy az europai accountokhoz mas honlap tartozik?

Hali
európai oldal , itt próbált belépni az account managementbe?
Live fast... Die Never!

#3230 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 10:43

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 9:04

...
Kovácsolás jobban megérné nekem, tudnék magamnak csináli cuccokat.
...

Nehogy azt hidd, hogy olyan egyszerű a dolog.

Én eddig három olyan cuccot tudtam csinálni, amit megérte használnom (2 vért, egy kard). A többit mire meg tudom csinálni, régen jobb cumók voltak lootból vagy AHból.
Ráadásul a legidőigényesebb szakma, mert ugye mellé kell a bányászat, anélkül semmire sem mész a BS skilleddel.
Plusz pénzben sem éri meg a kovácsolás: ha csinálsz tárgyakat és eladod őket, még az sem fedezi az új plan-ek megtanulásának (vendortól vagy AHból) költségeit. :(

Idézet

SŐT! kinézem magamnak neten a szívemnek kedves páncélt, összeszedem az összetevőket, és egy ügyes kovács meg is csinálja minimum áron,

Ki az a kovács, aki pénzt kér azért, hogy hozott alapanyagból összedobjon egy cuccost? :think:

#3231 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 11:34

Idézet: Fireblade - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 9:39

lehet, csak akkor vásárolnod kell az alapanyagokat a lötyikhez

lehet, csak nincs értelme.

1. amihez nem semmi pénz kell
2. már a közepes - nemhogy a magas - növényeket sem lehet kapni még AH-ban sem...
3. ha mégis van akkor 40+ alkímisták elhalásszák, ők bírják pénzzel... múltkor egy norvég 43-ast próbáltam túllicitálni és 1 arany felett hagytam abba. ő vígan pakolta a pénzt tovább...

nem mellesleg pl tudok csinálni shadow oilt. hozzá kell fadeleaf, amiből egy 10-es csokrot láttam AH-ban. bőven két arany felett...

#3232 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 11:35

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 10:43

Ki az a kovács, aki pénzt kér azért, hogy hozott alapanyagból összedobjon egy cuccost? :think:

ugyanaz amelyik

"intensive BLUE GLOW on your meele weapon!!!!!! only 5G!!"

üzenetekkel szórja tele AH környéki tréd csatornákat :)

#3233 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 11:37

nemtom ti hogy álltok anyagilag, de én egy 24lvl human mage vagyok (herbalism/alchemy) és rettentő csoró vagyok :D 4 aranyat még nem is láttam egybe a zsebembe

Valamit én csinálok rosszul, vagy más hasonló szintű kari is pár arannyal a zsebébe kolbászolgat?

#3234 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 11:54

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 11:35

ugyanaz amelyik

"intensive BLUE GLOW on your meele weapon!!!!!! only 5G!!"

üzenetekkel szórja tele AH környéki tréd csatornákat :)

Az 5 arany túlzás, de az még nálam belefér, hogy ha saját alapnyagból csinálnak valamit neked a "jómunkásemberek" akkor pénzt kérnek érte. :) Hiszen nekik sem a legyek hordják össze. :)

Apropó, jómunkásemberek.

Nézegettem a thottbot-on a First Aid-et (már felvettem ezer éve, de soha nem gyúrtam rá :) ) és az oldal leírása szerint lehet enchantolni ezzel a szakmával... Ez tuti? :think:

#3235 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 11:58

Idézet: Fireblade - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 11:37

nemtom ti hogy álltok anyagilag, de én egy 24lvl human mage vagyok (herbalism/alchemy) és rettentő csoró vagyok :D 4 aranyat még nem is láttam egybe a zsebembe

Valamit én csinálok rosszul, vagy más hasonló szintű kari is pár arannyal a zsebébe kolbászolgat?

Ha ez megnyugtat, lvl32 vagyok, és állandóan csóró. :D Most például arra sincsen pénzem, hogy megjavíttassam a lerongyolódott felszerelésemet. :D

Van a másik véglet - aki állandóan AH-ba hordja az összeszedett cuccot, és annak örül, ha a lehető legdurvább cumókat viseli - de olyan nem akarok lenni. :) Inkább vagyok csóró, de jól érzem magam a WoW-ban, mint hogy állandóan azon agyaljak, hogy mennyi pénzem van. Arra ott a való élet. :)

#3236 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 12:43

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 8:20

Klán:
Tud már valaki a klánban 12+ -os Bagor készíteni?
A 12-eset tudom, hogy nehéz bőrből lehet készíteni... mindíg helyhiányos vagyok 
4*10 és az alap 16-os Bag amivel rohangálok... KEVÉS  

Klán 3:
Van Enchanter a klánban azt tudom... de hol jár szegényke?  :confused:
Mekkora a skillje?

BaluC

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 8:20

Klán:
Tud már valaki a klánban 12+ -os Bagor készíteni?
A 12-eset tudom, hogy nehéz bőrből lehet készíteni... mindíg helyhiányos vagyok
4*10 és az alap 16-os Bag amivel rohangálok... KEVÉS 

Klán 3:
Van Enchanter a klánban azt tudom... de hol jár szegényke?  :confused:
Mekkora a skillje?

BaluC :cool2:

Na kezdjük sorban!

Először is (sajnos) miután hozzájutottam a dobozomhoz ért az első sokk (bár a dobozhoz semmi köze a dolognak) nevezetesen hogy májusig nagyrészt csak hétvégén tudok játszani, mert a hétközbeni net-elérésem amin játszani is lehet mexünt... :( :reklamacio: 

Éppen ezért mikor fent vagyok akkor egy ccsomó emberrel nem vagy lig tudok beszélgetni, ezért nem tud senki semmit.

Naszóval én tailor/enchanter volnék, most egész pontosan nem tudom megmondani de sacc/kb 190/140-145 a két skillem, viszont a jobb enchantokhoz basznak dobni cuccokat a zöld tárgyak, illetve elég ritkán esik, nameg mivel iszonyú csóró vagyok mindig néhány cuccot inkább bedobok az AH-ba hogy legalább a szintlépéshez legyen elég pénzem.

Tehát enchantokért nálam lehet jelentkezni, illetve jövö hét vége felé (mivel márc 15-e lesz keddig otthon tudok maradni) ha minden igaz fogok tudni 12-es táskákat is bár ez lehet nagyon merész elképzelés részemről... :Đ (10-es táskát viszont bármikor bárkinek csinálok, csak küldjön hozzá heavy bört, mert az mindig hiánycikk nálam)

A  fentiekből következően ha valakinek esik tailor/enchanter recept akkor dobjon egy mailt hogy mi is az mielőtt eladja, ha nincs meg általában vevő vagyok az ilyenekre! ;)
User Error, replace user and press any key to continue...

#3237 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 12:59

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 10:58

Ha ez megnyugtat, lvl32 vagyok, és állandóan csóró. :D Most például arra sincsen pénzem, hogy megjavíttassam a lerongyolódott felszerelésemet. :D

Van a másik véglet - aki állandóan AH-ba hordja az összeszedett cuccot, és annak örül, ha a lehető legdurvább cumókat viseli - de olyan nem akarok lenni. :) Inkább vagyok csóró, de jól érzem magam a WoW-ban, mint hogy állandóan azon agyaljak, hogy mennyi pénzem van. Arra ott a való élet. :)

ok. ez megnyugtat hogy te is csóró vagy :D :D :D

Én is jólérzem magam a WoW-ban csóróként ;)

#3238 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 14:31

Nem is tudom, én lvl37 vagyok, 17 aranyam van, 1-2 arany alá csak akkor megyek, ha szintlépéskor az összes petem skilljét is megveszem. Mindezt csupán úgy, hogy herb-alc potionjait sohasem adom el, ebből ninsc pénzem, AH-ban is eddig 2 kék cuccot adtam el. Szal simán a q rewardokból meg a lootból kényelmesen megvan mindenem, ráadásul néhanapján még AH-ban el is verek 4-5 aranyat.

Majd lvl40-re leszek kíváncsi, hogy kell-e lovaglás skill az idézett pacihoz...

#3239 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 14:31

Mivel fejlesztenem kéne a First Aid skillemet, de nincsen hozzá linenem, kérem, akinek van felesben, szánjon meg vele! PK-et állom. De ne egyesével adjátok fel plz. :)
(Én barom, elfelejtettem, hogy linen kell a FA-hez, és elajándékoztam az összes linenemet, 20-asával... :omg:  :D )

Woolom van valamennyi, de valami 80-as skill kell, hogy megtanuljam a wool bandage-ot, most tartok 40-nél... :eek:  :(

Szerkesztette: Etele 2005. 03. 09. 14:36 -kor

#3240 Felhasználó inaktív   pitya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 14:52

Arathor szerveren tényleg ekkora paraszt minden hordás? Az egy dolog, ha összefutok velük akkor úgy tesznek, mintha nem látnának (ha alacsonyabb szintűek és/vagy kevesebben vannak), de ma Dolanart kempelte két suttyó, egy lvl32 undead warlock meg egy 40+ ork hunter. Persze odamentem védeni a gyengéket :D de lvl25 -ként nem bírtam a hunterrel meg a petjével.
Live fast... Die Never!

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

3 felhasználó olvassa ezt a témát.