HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#761 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 02. 14:17

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 13:38

Hamarosan ... nagyon hamarosan! :)
De én már elkezdtem gyűjteni mindenféle cuccokat hozzá :) Mert már az irányítás nem újdonság ugye nekem se és láttam 1-2 igen jó dolgot hozzá gondoltam beszedegetem őket hogy ne akkor kezdjem el keresni amikor már késő és rég játszani kell :) :D

Ja, nemsokára tényleg itt lesz... jó, hogy belinkelted mert tényleg hasznos kis kütyünek tűnik... :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#762 Felhasználó inaktív   mtubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 14:51

Hamarosan....Nagyon Hamarosan....Sajnos a Blizz nem a gyorsaságáról, hanem a csúsztatásokról híres...........
:wc:  :tired:

#763 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 15:24

Idézet: mtubi - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 14:51

Hamarosan....Nagyon Hamarosan....Sajnos a Blizz nem a gyorsaságáról, hanem a csúsztatásokról híres...........
:wc:  :tired:

Hát... illene, hogy ne csússzanak, annyit nem kell már dolgozni szerintem ezen a game-en, hiszen amerikában már megjelent.... kíváncsi lennék, hogy mit pöcsölnek itt!

#764 Felhasználó inaktív   mtubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 23:46

Nem a game-el lehet a gond itt az EU-ban. Inkább a nemzetek sokaságával, vagyis a piac nem elég egységes, mint az USA-ban. Plussz több nyelv, szerver gondok, stb.
És SZERINTEM a Blizz nem vette elég komolyan és most se veszi eléggé komolyan az EU-s piacot.
Pl. az EU-s fórum nem ment kb. 1 hétig...Miért? Olyan nagy gond azt megoldani?Eléggé komolyan foglalkoznak vele? Vicc,hogy most keresnek még embert az EU-s részleghez...Ha komolyan vennék és vették volna, akkor nem dec. végén jut eszükbe, hogy hoppá, le vagyunk maradva - MIKÖZBEN AZ USA-ban MÁR NOV.26-án MEGJELENT!!!!! :reklamacio:
Tudom, már le lettem hurrogva,hogy túl sötéten látom, de még egy rohadt dátumot nem kaptunk, csak az a Kiba... EARLY....és SOON és társai....Amiben a Blizz király....csúsztatni,halasztani...
Azt megértem, hogy ha nincs kész a progi, ne adják ki, de könyörgöm, már KÉSZ a játék, már csak a szerverekkel lehet gond és a fordítással...Miért kell rá +2-3 hónap, mint az USA-ban?Ott 2-3 nap alatt majdnem megduplázták a szervereket (41+35), itt meg mi van??????? :confused:
Teljesen sohasem lesz kész, mindig jönnek ki patchek, mint a W3-hoz is, ez teljesen korrekt. Én játszottam az USA OB-án és VOLT olyan státuszban, már akkor, hogy fizessek érte... :smoker:
Szóval ismét arra jutottam, hogy a Blizzard leszarja, hogy mi van itt... :think: Majd lesz valahogy stratégia...
Nem vagyok lelkibeteg emiatt...Már beletörődtem, talán március....Early March or May???  :omg:
Na BUÉK!  :cool: 

#765 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 03. 01:45

:(

Ismétlem önmagam. :(
KomposztWC

#766 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 02:27

Áh az USA verzióra is kiadás elött 2 héttel (vagy még annyi se volt de vissza lehet olvasni) kerestek alkalmazottat :)
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#767 Felhasználó inaktív   mtubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 09:01

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 1:27

Áh az USA verzióra is kiadás elött 2 héttel (vagy még annyi se volt de vissza lehet olvasni) kerestek alkalmazottat :)

OK, akkor mondok még valamit. Ha visszaolvastok az EU-s oldalon a 2004-es évi visszatekintőben, akkor csak nézzétek meg a dátumokat. Az USA closed Beta március közepén kezdődött!!! :eek:
Az EU-s Closed Beta meg szept. 30-án!!! :reklamacio:
FÉL ÉV!!!!! Lehet, hogy a Blizzard nem is akart EU-ban WoW-ot???
Csak aztán rájött, hogy talán itt is érdemes...Vicc... :omg:
Ha nem tetszene a játék, hagynám a fenébe és nem is fizetnék érte...

#768 Felhasználó inaktív   mtubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 09:03

Talán az EU-ban is kijön Nov. 26 + fél év múlva...  :D

#769 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 10:02

Ennyit nem fognak késni vele, egyébként engem nem érdekel, hogy mennyit kell rá várni amig a game jó és szórakoztató nem vaalmi csili-vili sz@r... szal inkább várok 2 hónapot és játszom laggggggmentesen, mintsem megkapjam most és állandóan a helyben dekkoló semmit se csináló karikat nézzem!

#770 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 10:24

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 11:02

...szal inkább várok 2 hónapot és játszom laggggggmentesen, mintsem ...

Ki tudja hány +szervert kell majd belőni az EU lagmentesség miatt :)
A jövöd csakis rajtad múlik.

#771 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 11:35

Idézet: Goody - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 10:24

Ki tudja hány +szervert kell majd belőni az EU lagmentesség miatt :)

Remélem, hogy egyet se, tanulhattak a US open tapasztalataiból és tuti, hogy észrevették, hogy NAGYON nagy keresete van EU-ban a game-nek, ezért is szerintem a késleltetés (főoldalukon is volt erről szó... szal meg tudom érteni, hogy kicsit átgondolják az EU-s elképzeléseiket).

#772 Felhasználó inaktív   mtubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 12:30

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 10:35

Remélem, hogy egyet se, tanulhattak a US open tapasztalataiból és tuti, hogy észrevették, hogy NAGYON nagy keresete van EU-ban a game-nek, ezért is szerintem a késleltetés (főoldalukon is volt erről szó... szal meg tudom érteni, hogy kicsit átgondolják az EU-s elképzeléseiket).

Sajnos szerintem se lesz teljesen zökkenőmentes majd az EU-s beindulás.
Arra vagyok kiváncsi, hogy itt mennyi idő alatt lesznek plussz szerverek a tehermentesítésre (ami az USA-ban 2-3 nap volt). Soon, Early....
Mivel a szerverek üzemeltetése nagyon költséges, tuti, hogy először kevesebb szerver lesz, mint kéne, aztán az igényhez (a megvásárolt + előfizetések) igazítják majd. Az OK, hogy mindenki be van indulva a WoW-ra, de nem mindenki akar, vagy tud fizetni is érte.

Szerkesztette: mtubi 2005. 01. 03. 12:32 -kor

#773 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 12:41

Idézet: mtubi - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 12:30

Sajnos szerintem se lesz teljesen zökkenőmentes majd az EU-s beindulás.
Arra vagyok kiváncsi, hogy itt mennyi idő alatt lesznek plussz szerverek a tehermentesítésre (ami az USA-ban 2-3 nap volt). Soon, Early....
Mivel a szerverek üzemeltetése nagyon költséges, tuti, hogy először kevesebb szerver lesz, mint kéne, aztán az igényhez (a megvásárolt + előfizetések) igazítják majd. Az OK, hogy mindenki be van indulva a WoW-ra, de nem mindenki akar, vagy tud fizetni is érte.

Én bevallom, bár nem vagyok büszke rá, eddig életemben 1 játékot vettem meg eredetiben és az a Diablo 2-volt, ez többek között annak is köszönhető, hogy a halál se fog 10K-ért gameket venni, ha egyszer nem éri meg.
Erre a játékra viszont tuti, hogy áldozni fogok, mert ezt nehéz megunni... sok leheetőség, szinte bejárhatatlan világ... nagyon komoly lesz!
Én nem látom ennyire borúsan a világot, annyira nem érdekel, hogy egy game mikor jelenik meg amig szórakoztató és jó, egyik se éri meg azt, hogy dühöngjek érte. Egyébként a szerverek számának kiküszöbölésére lesz jó az EU-s open beta, arra is kíváncsi leszek :)

Ja egyébként épp most jutott eszembe, hogy 99%, hogy a fordítások miatt csúszik ennyit a game... nem akarják kiadni 1 nyelven azt majd jön a többi inkább megvárják míg késsz van az összes fordítás és utána egyszerre kinyomják őket. És szvsz ez megmagyarázza, hogy miért kell ennyit várni... csak összehasonlításépp részt vettem a Gothic 1 magyarra fordításában, anyanyelvi szinten tudok angolul és 2000 sor lefordítása 1-1,5 nap munka volt, jó elég szabadon csináltam :) Az a 2000 sor a G1 történetének kb a negyede. Tehát az egész lefordítható úgy 5-6 nap intenzív munkával(ebbe benne van az ellenőrzés és stilizálás is). Annak a game-nek a története, beszédei szövegei, a WoW világának... egy ezrede lehet, kb Westfall kiteszi azt amit A G1 tud produkálni... akkor gondolj bele, hogy meddig tarthat lefordítani a teljes világ összes szövegét, spell, fegyver, item leírását, tipjeit, szabályait, helpjét, majd ezt megstilizálni, beilleszteni, proofreadelni és elfogadtatni.... ja és mindezt 3 nyelven!

Szerkesztette: Nevl 2005. 01. 03. 12:48 -kor

#774 Felhasználó inaktív   mtubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 18:51

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 11:41

Én bevallom, bár nem vagyok büszke rá, eddig életemben 1 játékot vettem meg eredetiben és az a Diablo 2-volt, ez többek között annak is köszönhető, hogy a halál se fog 10K-ért gameket venni, ha egyszer nem éri meg.
Erre a játékra viszont tuti, hogy áldozni fogok, mert ezt nehéz megunni... sok leheetőség, szinte bejárhatatlan világ... nagyon komoly lesz!
Én nem látom ennyire borúsan a világot, annyira nem érdekel, hogy egy game mikor jelenik meg amig szórakoztató és jó, egyik se éri meg azt, hogy dühöngjek érte. Egyébként a szerverek számának kiküszöbölésére lesz jó az EU-s open beta, arra is kíváncsi leszek :)

Ja egyébként épp most jutott eszembe, hogy 99%, hogy a fordítások miatt csúszik ennyit a game... nem akarják kiadni 1 nyelven azt majd jön a többi inkább megvárják míg késsz van az összes fordítás és utána egyszerre kinyomják őket. És szvsz ez megmagyarázza, hogy miért kell ennyit várni... csak összehasonlításépp részt vettem a Gothic 1 magyarra fordításában, anyanyelvi szinten tudok angolul és 2000 sor lefordítása 1-1,5 nap munka volt, jó elég szabadon csináltam :) Az a 2000 sor a G1 történetének kb a negyede. Tehát az egész lefordítható úgy 5-6 nap intenzív munkával(ebbe benne van az ellenőrzés és stilizálás is). Annak a game-nek a története, beszédei szövegei, a WoW világának... egy ezrede lehet, kb Westfall kiteszi azt amit A G1 tud produkálni... akkor gondolj bele, hogy meddig tarthat lefordítani a teljes világ összes szövegét, spell, fegyver, item leírását, tipjeit, szabályait, helpjét, majd ezt megstilizálni, beilleszteni, proofreadelni és elfogadtatni.... ja és mindezt 3 nyelven!

2 nyelven, mert az angol már megvan, ugyebár?  :cool:

Nem "csak" a megjelenéssel van a gond, az a bajom, ha ennyire foglalkoznak velünk (EU), akkor a szerverekkel, ill. a karbantartásokkal mennyire fognak? :rolleyes:
AZ OB meg nem fog segíteni. Az USA OB is laggolt, mint a szar, mégse volt elég szerver induláskor. (41+35)
A fordítás meg???Adják ki angolul, aztán plusszként a többit. A játékok nagyrésze megjelenik több nyelven és nem egyszerre, nincs kikötve. Szerinted a Blizz és a kiadó kihagyta volna a karácsonyi megjelenést itt az EU-ban, ha angolul itt is kijöhetett volna????PÉNZ-PÉNZ-PÉNZ :think:
A grafika szép, de MÁR kicsit elavultnak tekinthető, mint az összes Blizz játékban. Az idő a Blizz ellen dolgozik...Ami a pénzeskasszájának rossz....Engem megfogott a game, de sokaknak igenis számit a graf. és azok kiesnek idővel, sokan lehurrogták pl. a W3 grafikáját is.
Még a Final Bétával is itt szenvednek...Vicc...Olvastam a fórumban, hogy van aki még meg se kapta a Hivatalos oldalon megrendelt Pre-Order Packjét...Azért az komoly, hogy a Closed Béta az USA-ban fél évvel elöbb kezdődött!!!
A Blizzard nagyon jó game-eket tud csinálni, de hogy a üzleti politikája egy rakás szar, az is biztos!

#775 Felhasználó inaktív   mtubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 20:28

Jah, még1 a fordítással kapcsolatban.
Kész kell lennie, mivel az EU-s oldalon "Early :D"  2005 Január van írva, hogy lesznek német + francia szerverek is. Vagy lesznek félkész fordítások is?  :D
Le merném fogadni:
- az anyanyelvű szerverek megjelenése után jóval később jön ki a végleges  :down:
- miután kijön, itt is lagghegyek lesznek, amit jóval később orvosolnak plussz szerverek beállításával  :down:

:D

#776 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 22:42

Idézet: date= - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - nemtomóra:nemtomperc

Final Beta Test Plans
03/01/2005
In preparation for the imminent Final Beta Test of World of Warcraft, we will be shutting down the Closed Beta servers for maintenance and temporarily suspending the official forums within the next few hours. We regret the short notice, but are doing our utmost to roll out the Final Beta Test as quickly as possible. The downtime between the close of the current Beta and the start of the Final Beta Test will be kept to a minimum, although we are unable to reveal an exact start date at this time. However, we anticipate that this maintenance will only last a few days, whereupon the Final Beta Test will begin.
We will provide initial access to the Final Beta to those who attained a beta key through the official Blizzard pre-order campaign, as well current Closed Beta testers. These testers will maintain their existing account and characters. Additional testers will be included as the Final Beta moves forward.

More details regarding the Final Beta, including the start date, will be announced here shortly,(csak hogy pontosítsunk :D) so please stay tuned. We are working hard to bring you the next exciting phase of World of Warcraft as soon as possible.

Szal pár nap és kezdődik a Final Beta ahova kis idő elteltével az ingyenélők hada is beléphet... (remélem ez nem ezenn a hétvégén lesz mert most Guild-wars van :p :D) (szvsz ez még 3-3 1/2hét)

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 01. 03. 22:44 -kor

World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#777 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 23:10

Mivel én munkás emberré avanzsáltam ezért nem leszek korlátlan online, max délután 6 körültől, estig... Ti is korlátozzátok ám magatokat!!! :)

#778 Felhasználó inaktív   mtubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 06:54

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 21:42

Szal pár nap és kezdődik a Final Beta ahova kis idő elteltével az ingyenélők hada is beléphet... (remélem ez nem ezenn a hétvégén lesz mert most Guild-wars van :p :D) (szvsz ez még 3-3 1/2hét)

Hallelúja!
Attól én sem félek, hogy pár nap és itt az EU-s open béta. Január vége, február eleje (közepe) valószínűbb erre. "Early Febr.= Febr.30."  :D
És mondjuk rá másfél-két hét és kijön (jó esetben).
Gondolom sokan osztják őket, ha beírták, hogy: "We are working hard"  :D

#779 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 04. 16:53

Előrendelte a pcdome-ban, most már van ár is (11990).

A szobatársam most is nyomja, szereztem neki 10 napos accot havertól, aki megrendelte a collctors edet. Én nem akarok nekikezdeni, majd a teljessel. Most már egészen biztos hogy megint tauren sámán leszek, meg kipróbálom majd az undeadet is.

Már csak pár hét (5-8)  :D
KomposztWC

#780 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 17:20

Idézet: Grillo - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 16:53

Előrendelte a pcdome-ban, most már van ár is (11990).

A szobatársam most is nyomja, szereztem neki 10 napos accot havertól, aki megrendelte a collctors edet. Én nem akarok nekikezdeni, majd a teljessel. Most már egészen biztos hogy megint tauren sámán leszek, meg kipróbálom majd az undeadet is.

Már csak pár hét (5-8)  :D

Ejnye... akkor nem igazán gamelünk majd együtt... én tuti, hogy paladint fogok indítani! :)

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »