World of Warcraft
Elküldve: 2005. 01. 09. 13:03
Megkezdődött az európai "final beta", s a közleményben arról is szó van, hogy amint a rendszer készen áll stabilitás szempontjából, megkezdődik az open beta.
Forrás
Forrás
Elküldve: 2005. 01. 09. 14:39
Idézet: beeci - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 13:03
Megkezdődött az európai "final beta", s a közleményben arról is szó van, hogy amint a rendszer készen áll stabilitás szempontjából, megkezdődik az open beta.
Forrás
Forrás
Akkor most összeteszem kezeimet felnézek a szép nagy kék logora és imát mondok azért hogy holnaphoz 1 hétre indúljon be az OB
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy
Elküldve: 2005. 01. 09. 14:56
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 14:39
Akkor most összeteszem kezeimet felnézek a szép nagy kék logora és imát mondok azért hogy holnaphoz 1 hétre indúljon be az OB

Úgylegyen!
Ha megvettem volna amcsi verziót, félek, hogy most a javító pszichológia szigorlatomra készülnék
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2005. 01. 09. 23:33
Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 13:56
Úgylegyen! 
Ha megvettem volna amcsi verziót, félek, hogy most a javító pszichológia szigorlatomra készülnék
Így lesz szigorlatod is meg Eu verziód is
Elküldve: 2005. 01. 10. 00:13
Idézet: Fireblade - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 23:33
Így lesz szigorlatod is meg Eu verziód is 
Az első már megvan, a másodikat maj holnap lehet, hogy elkezdem leszedni...
Elküldve: 2005. 01. 10. 09:21
Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jan. 9., vasárnap - 23:13
Az első már megvan, a másodikat maj holnap lehet, hogy elkezdem leszedni... 
én is leküzdöttem újra a 2.5Gb-ot. Nagyon lassan kúszott le
Most egy Warlock karit próbálgatok. Előző beta-ban human/mage voltam. Elég nehéz eldönteni milyen karit indítsak majd mikor megjelenik a gém, mert szinte midegyik nagyon tetszik.
Elküldve: 2005. 01. 10. 10:44
Idézet: Fireblade - Dátum: 2005. jan. 10., hétfő - 9:21
én is leküzdöttem újra a 2.5Gb-ot. Nagyon lassan kúszott le
Most egy Warlock karit próbálgatok. Előző beta-ban human/mage voltam. Elég nehéz eldönteni milyen karit indítsak majd mikor megjelenik a gém, mert szinte midegyik nagyon tetszik.
Hát ja... eddig én csak warlockot próbáltam illetve egy palát elvittem lvl 5-ig...
Elküldve: 2005. 01. 10. 11:37
Én még csak a kliens 37%-át szenvedtem le, de ez embertelen lasssssú!
De ha az open beta kezdetéig sem ér le akkor...
Bár nem hiszem hogy otthagyom majd a Galaxies-t holmi WoW-ért, főleg mert a grafika nem jön be meg zavar ez az szintfüggő csapatolás, főleg hogy szorgalmi időszakban ált csak hétvégén tudok játszani.
De azért: I'll give it a try!
Bár nem hiszem hogy otthagyom majd a Galaxies-t holmi WoW-ért, főleg mert a grafika nem jön be meg zavar ez az szintfüggő csapatolás, főleg hogy szorgalmi időszakban ált csak hétvégén tudok játszani.
User Error, replace user and press any key to continue...
Elküldve: 2005. 01. 10. 11:40
Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. jan. 10., hétfő - 10:37

Én simán otthagytam a SWG-t
A grafika az télleg jobb, vagy inkább ugyfogalmaznék hogy más. A karakter kreálás viszont nagyon profi a SWG-ben.
Elküldve: 2005. 01. 10. 11:42
Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. jan. 10., hétfő - 11:37

Hát, nem tom a szintfüggő csapatolás mi, de ha arra gondolsz, hogy nagy szintkülönbséggel nem tudsz végignyomni egy magasabb szintű küldetést, akkor igen van. De ez pont jó,mert nem fordulhat elő olyan, hogy egy magas szintű kari húz 5 másikat. (azaz, de megtörténhet, ha egy lvlv 60 karit találsz aki hajlandó is megcsinálni ezt, de akkor is igen nagy esélyed van a megdeglésre).
Elküldve: 2005. 01. 10. 11:54
Szerintem hiábavaló a WoW grafikán csüggedni. Nem azért lett ilyen mert nem tudtak volna jobbat a gyerekek, hanem mert így jön vissza a Warcraft hangulatvilága és bárki bármit mond az pedig igencsak visszajön! És ez kárpótol minden bakit.
Elküldve: 2005. 01. 10. 12:01
Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jan. 10., hétfő - 11:42
Hát, nem tom a szintfüggő csapatolás mi, de ha arra gondolsz, hogy nagy szintkülönbséggel nem tudsz végignyomni egy magasabb szintű küldetést, akkor igen van. De ez pont jó,mert nem fordulhat elő olyan, hogy egy magas szintű kari húz 5 másikat. (azaz, de megtörténhet, ha egy lvlv 60 karit találsz aki hajlandó is megcsinálni ezt, de akkor is igen nagy esélyed van a megdeglésre).
Ezen azt értem, hogy élvezetesen csapatjátszani csak veled egyszintű karakterekkel tudsz...
Én meg tuti lemaradok mindenkitől ha csak hetente 2 napot játszom.
Ergo vagy megyek egyedül vagy mindig kereshetek mindig más csapatot.
Szerk.: Még jó hogy lehet utólag szerkeszteni a post-ot, mert mindig hagyok benne egy-két bődületes hibát
Szerintem :ide kellene egy gumicsirke de nem találtam:
Szerkesztette: itldj2 2005. 01. 10. 12:06 -kor
User Error, replace user and press any key to continue...
Elküldve: 2005. 01. 10. 13:23
Nekem is csordogál lefelé, 44%, de csak nappal húzom, mert északa kikapcsolok, bár lehet, hogy nem kéne.
Attól félek legjobban, hogy megint csak egy napig lehet accot szerezni, és véletlenül lemaradok.
De úgysem!!!
Attól félek legjobban, hogy megint csak egy napig lehet accot szerezni, és véletlenül lemaradok.
De úgysem!!!
KomposztWC
Elküldve: 2005. 01. 10. 13:35
Valamelyik gémer online magazin feltehetné a szerverükre, és akkor nem kéne 2-3 napig tölteni
Elküldve: 2005. 01. 10. 14:38
Hát tényleg jó lenne... én holnap kezdem el leszedni, kíváncsi vagyok, hogy mennyivel fog jönni...
Elküldve: 2005. 01. 10. 14:41
Én tegnap este kezdtem 11 körül és ma reggel 6-10-ig nem ment ... most vagyok 37%-on. ... SZVSZ estére 50! (ha nem állítom le de nem akarom)
Elküldve: 2005. 01. 10. 14:45
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. jan. 10., hétfő - 14:41
Én tegnap este kezdtem 11 körül és ma reggel 6-10-ig nem ment ... most vagyok 37%-on. ... SZVSZ estére 50! (ha nem állítom le de nem akarom)
Asszem ezen a héten elintézem, hogy bekössék a legnagyobb UPC-s csomagot, 360kb/s -es letöltés elég jó lesz
Elküldve: 2005. 01. 10. 14:49
Na ugy dontottem, hogy most hogy bevezettek nalunk is a korlatlan adatforgalmat, kiprobalom a WoW-t.
Azt szeretnem tudni hogy PONTOSAN mit kell letolteni, mert 128kbit-es vonallal nem szeretnek semmi foloslegeset leszedni
Ezt kell: http://www.wow-europe.com/downloads/en/WoW...loader-enGB.zip ?
Azt szeretnem tudni hogy PONTOSAN mit kell letolteni, mert 128kbit-es vonallal nem szeretnek semmi foloslegeset leszedni
Ezt kell: http://www.wow-europe.com/downloads/en/WoW...loader-enGB.zip ?
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2005. 01. 10. 14:54
ja es szukseg lesz majd valami kulcsra vagy hasonlora az Open Betanal (FInal beta?)? Mert ha igen es nekem nincs olyan (marpedig nincs) akkor kar barmit is letoltsek
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2005. 01. 10. 15:08
Igen, azt!
De az csak egy 600k-s exe fájlt tartalmaz, amit ha elindítasz, akkor kezdődik a tényleges letöltés.
Nekem már 3 napja jön, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Most 47%-nál tart, bár én kikapcsoltam a peertopeer funkciót, mert nem nagyon lehet kimenő forgalmam.
Ja, és sztem ezt az open bétát a másik oldalon (Horda) fogom tölteni. Mivel a véglegesben valószínűleg ugyis a Szövetségesek oldalán indítom a fő karakteremet. Így legalább jól letesztelem mit tud a "sötét" oldal. Meg izgat egy kicsit, hogy milyen lehet egy böszme ork warriorral aprítani a tündéket egy hatalmas harci baltával.
Aha, kell majd cd-key egy account létrehozásához. Viszont ha elindul az open béta, akkor a játék honlapján, az acc kreálásnál mindenki kap free cd-key-t. Ami az open béta végéig érvényes. Csak gyorsnak kell lenni, mert hamar el szokott fogyni.
De az csak egy 600k-s exe fájlt tartalmaz, amit ha elindítasz, akkor kezdődik a tényleges letöltés.
Nekem már 3 napja jön, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Most 47%-nál tart, bár én kikapcsoltam a peertopeer funkciót, mert nem nagyon lehet kimenő forgalmam.
Ja, és sztem ezt az open bétát a másik oldalon (Horda) fogom tölteni. Mivel a véglegesben valószínűleg ugyis a Szövetségesek oldalán indítom a fő karakteremet. Így legalább jól letesztelem mit tud a "sötét" oldal. Meg izgat egy kicsit, hogy milyen lehet egy böszme ork warriorral aprítani a tündéket egy hatalmas harci baltával.
Aha, kell majd cd-key egy account létrehozásához. Viszont ha elindul az open béta, akkor a játék honlapján, az acc kreálásnál mindenki kap free cd-key-t. Ami az open béta végéig érvényes. Csak gyorsnak kell lenni, mert hamar el szokott fogyni.
Szerkesztette: csuvakka 2005. 01. 10. 15:11 -kor

Súgó
A téma zárva.