Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 11:49
World of Warcraft
Elküldve: 2005. 01. 16. 12:04
KÉP

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2005. 01. 16. 12:14
Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 12:04
Áh én indítok 1-2 karit amit csak veletek nyomok meg 1-2-t amit amúgy, meg 1-2-t a többi ismerős kedvéért...mint diabloban is
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy
Elküldve: 2005. 01. 16. 13:05
Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 23:55
Megoldás: felmész a fenti linkre, flasget beizzít, folytatás beállít, wow kliens gyorsan megvan! Figyelni kell, hogy a beállításoknál a.jc kiterjesztés használata NE legyen kipipálva, különben letölti az egészet előről!
idokozben pont ezt csinaltam.Sajnos mar nem megy az ftp es pont az installer.exe nem jott le
majd elkerem beecitol
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2005. 01. 16. 15:12
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 14:05
idokozben pont ezt csinaltam.Sajnos mar nem megy az ftp es pont az installer.exe nem jott le 
majd elkerem beecitol
majd elkerem beecitol
Tegnap délután akartam beizzítani az ftp-t, mivel szükségét éreztem a felkészülésnek.
Legelső pillanatra a pap (priest) tetszett a legjobban, és most is egyre jobban...
Már megterveztem a karit [tiszta diablo
Ha lenne valaki oly szíves, egy-két nap erejéig kölcsönkérném... béta után úgyis vásárlás lesz a teljesre.
A jövöd csakis rajtad múlik.
Elküldve: 2005. 01. 16. 15:26
Idézet: Goody - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 15:12
Ha lenne valaki oly szíves, egy-két nap erejéig kölcsönkérném...
Mit? :confused:
Elküldve: 2005. 01. 16. 15:35
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 12:14
Áh én indítok 1-2 karit amit csak veletek nyomok meg 1-2-t amit amúgy, meg 1-2-t a többi ismerős kedvéért...mint diabloban is 
Hátha ezt megcsinálod és nem unod meg de nagyon gyorsan akkor minden
Elküldve: 2005. 01. 16. 15:41
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 16:26
Mit? :confused:
Semmit... jelenleg tárgytalan :Đ
Majd február végén - márciusban, addig olvasgatok tovább, nézegetem a képeket, stb...
Elküldve: 2005. 01. 16. 15:46
Idézet: Goody - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 14:12
Tegnap délután akartam beizzítani az ftp-t, mivel szükségét éreztem a felkészülésnek.
Legelső pillanatra a pap (priest) tetszett a legjobban, és most is egyre jobban...
] - holy/disc . valszeg human/female szövetséges oldalon.
Ha lenne valaki oly szíves, egy-két nap erejéig kölcsönkérném... béta után úgyis vásárlás lesz a teljesre.
Az aki megvette és plussz költség (MO-ra nem is jött hivatalos) árán hozzájutott a Pre-Orderhez, az tuti nem adja ki a keze közül.
Már boccs, de bármit csinálhat vele egy "idegen". Egy haverom kölcsönadta a klántársának az accját, amikor meg megkérte, hogy már ne játszon vele, mert összesen hárman vannak az accra= letörölte az összes acchoz tartozó karaktert + el is akarta lopni (pass megváltoztatás).
A haverom gyorsabb volt, előbb lépett, de nem sokon múlt. Lehet, hogy Te nem vagy ilyen, de szerintem mindenki csak a legközelebbi embernek adja oda, akiben megbízik és nem "ismeretlennek".
Elküldve: 2005. 01. 16. 15:51
Sziasztok.
Nekem is előállt az a szomorú leállás 82%-nál, és az imént próbáltam flashgettel leszedni az említett helyről a cuccot, de azt mondja nem jó a password.
Valaki ma próbálta?
Nekem is előállt az a szomorú leállás 82%-nál, és az imént próbáltam flashgettel leszedni az említett helyről a cuccot, de azt mondja nem jó a password.
Valaki ma próbálta?
Elküldve: 2005. 01. 16. 16:38
Idézet: mtubi - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 16:46
Az aki megvette és plussz költség (MO-ra nem is jött hivatalos) árán hozzájutott a Pre-Orderhez, az tuti nem adja ki a keze közül.
Már boccs, de bármit csinálhat vele egy "idegen". Egy haverom kölcsönadta a klántársának az accját, amikor meg megkérte, hogy már ne játszon vele, mert összesen hárman vannak az accra= letörölte az összes acchoz tartozó karaktert + el is akarta lopni (pass megváltoztatás).
A haverom gyorsabb volt, előbb lépett, de nem sokon múlt. Lehet, hogy Te nem vagy ilyen, de szerintem mindenki csak a legközelebbi embernek adja oda, akiben megbízik és nem "ismeretlennek".

Akkor még1x szeretnék elnézést kérni,
1. Mint már többen is letöltötték nekem is csak az kellett volna, viszont eddig olvastam
fajokról, kasztokról, képességekről, és szinte mindenről
ami kimaradt az a játékbeli azonosítás, vagyis account, hiába lenne meg a letöltött progi,
ha nem tudok mivel feljelentkezni (ezt írtad Te is)
Természetesen megvárom a magyarországi megjelenést, nem sietek,
adig is csak több tapasztalat lesz mások szemszögéből...
2. Nem úgy ismernek, de ezt felesleges írnom, mert Te nem ismersz
(meg még sokan mások sem... ua ismeretlen)
lényeg: no problemo, türelem.
Elküldve: 2005. 01. 16. 16:48
Idézet: Glorfindel - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 15:51
Sziasztok.
Valaki ma próbálta?
Valaki ma próbálta?
Ezt a 82%-os mizériát én úgy oldottam meg hogy a letöltő fájlt újra letöltöttem és egy másik mappából (az eddigit érintetlenül hagyva) elindítottam a letöltést... szépen folytatta...
Az ftpnek már állítólag kampec és azért nem megy a letöltés...nem próbáltam.
Elküldve: 2005. 01. 16. 16:50
Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 15:35
Hátha ezt megcsinálod és nem unod meg de nagyon gyorsan akkor minden
a tiéd! 
Hány faj is van? 6? És osztály?
Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 01. 16. 16:51 -kor
Elküldve: 2005. 01. 16. 17:05
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 16:50
... (hűűű de jó ez a 4444-es postom
)
jaja, van lehetőség az tuti!
Elküldve: 2005. 01. 16. 17:24
Idézet: Goody - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 15:38
Akkor még1x szeretnék elnézést kérni,
1. Mint már többen is letöltötték nekem is csak az kellett volna, viszont eddig olvastam
ami kimaradt az a játékbeli azonosítás, vagyis account, hiába lenne meg a letöltött progi,
Ne értsd félre, nem rád értettem!
Sok fórumban olvastam, hogy kölcsön accot kérnek, hogy kipróbálhassák. Szerintem mindenkinek van 2-3 barátja, aki szívesen kipróbálná a WoW-ot. Akkor meg inkább olyan embernek adja, akit személyesen is ismer, teljesen megbízhat benne. Én is kaptam, de eddig csak 3 órát (7-es szintű ork hunter lett az eredmény
Elküldve: 2005. 01. 16. 17:37
Lehet hogy volt már róla szó, de jól látom a helyzetet, hogy a karaktereknek nem lehet szóköz a nevében, tehát csak egy nevük lehet? Az amerikai hivatalos oldalon néztem a fórumot, és ott mindenkinek egy neve volt. Ha ez így van, akkor lehet tudni, hogy ennek mi értelme van?
Elküldve: 2005. 01. 16. 17:41
Idézet: mtubi - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 18:24
Sok fórumban olvastam, hogy kölcsön accot kérnek, hogy kipróbálhassák.
Sajnos láttam én is azt a fórumot, de nem fogok közéjük tartozni
Elküldve: 2005. 01. 16. 18:13
Idézet: Chinpira - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:37
ennek mi értelme van?
semmi ... blizzard dizájn
Elküldve: 2005. 01. 16. 18:32
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:50
...
Inkább 8 nem ?
Szövetség : Dwarves, Gnomes, Humans, Night Elves + Horda : Orcs, Trolls, Undead, Tauren
Osztályok (classes) [9] :
Druid | Hunter | Mage | Paladin | Priest | Rogue | Shaman | Warlock | Warrior
És még ott jönnek a képzettségek :
Alchemy
• Potion List
Blacksmithing
• Weapons Plans
• Mail Plans
• Plate Plans
• Trade Goods
Enchanting
Engineering
• Armory Plans
• Cloth/Parts Plans
• Goblin Plans
• Gnome Plans
Leatherworking
Tailoring
Herablism
• Herb List
Mining
Skinning
• Skin List
Első/másodlagos képzettségek és egyéb kiegészítő skillek.
Nekem kifejezetten tetszik, elég változatos lesz...
Elküldve: 2005. 01. 16. 19:06
Idézet: Chinpira - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:37
Lehet hogy volt már róla szó, de jól látom a helyzetet, hogy a karaktereknek nem lehet szóköz a nevében, tehát csak egy nevük lehet? Az amerikai hivatalos oldalon néztem a fórumot, és ott mindenkinek egy neve volt. Ha ez így van, akkor lehet tudni, hogy ennek mi értelme van?
Asszem ezeket a karaktereket elfogadja: _ [] de nem vagyok biztos benne.
Elküldve: 2005. 01. 16. 21:25
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 17:48
Ezt a 82%-os mizériát én úgy oldottam meg hogy a letöltő fájlt újra letöltöttem és egy másik mappából (az eddigit érintetlenül hagyva) elindítottam a letöltést... szépen folytatta...
en folytattam a letoltest az ftp-rol, be is fejezte,de az install kiakadt mikor a terrain.mpq-t instalalta
Lehet leserult az installer tome.mpq (ez a file volt az amelyiket nem sikerult befejezze) Sajnos semmi error-t nem ad,csak egyszeruen all es all, es nem tortenik semmi.
Te akkor a "WoW-1.1.2-Installer-Downloader-enGB.exe"-t toltotted le megegyszer?
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci

Súgó
A téma zárva.