Dohányzás: pro és kontra
Elküldve: 2002. 09. 04. 12:00
Elküldve: 2002. 09. 04. 15:13
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Shr: az igazat megvallva Lamex jegyezte meg a dolgot, írjuk elfojtott arrogáns sovinizmusom számlájára......szerintem is fontatlan, mint egy rosszul telepített Office
[/quote]
én nem tekintem annak. hwsw, egyszerűen vetted a valószínűbb dolgot. amíg nem komoly, nem baj, ha téved az ember, mert nem gondol a kivételekrelame meg minek beszél bele a más dolgába, ennyi ideje van? (igen)
no. én nem örülnék, ha könnyedén venném a deák teret. nem vagyok mazochista, csak én ember vagyok s nem árt, ha a rossz dolgokat nem bírom jól, mert akkor a jók felé mozdulok el. ez sokszor jó. pl ha szervezetemnek kell a jó levegő és a mozgás, akkor nem lustálom el, hogy kimászkáljak.
viszont a vízipipa egész más, mint a cigaretta.
egy ismerősöm füvezni is azért nem, mert többnyire cigi... még jó, hogy van vízipipa. szeretem a lehetőségeket, akár van esélye a velük élésnek, akár nem.
Elküldve: 2002. 09. 04. 15:43
idézet:
egy ismerősöm füvezni is azért nem, mert többnyire cigi... [/quote]
...ez jó...semmi heroin, mert nem bírom a tűszúrást...... amúgy engem is pont az érdekelne, hogyan kell vizipipában füvet szívni... persze egy haverom szeretné tudni,nem én...
... ja, és a Deák teres dolgot nem gondoltam komolyan... emlékszem, mikor gyerekként először jártam arra, megdöbbentett, hogy látszik a füst a levegőben... Rákospalotai vagyok, nem egy hűdetiszta környék, de azért más...
... és a 4 általam ismert dohányszívási módszer közül igazán a cigi és a szivar zavaró, a pipáknak a legtöbb ember szerint nagyon is kellemes a füstje...azok az igazán társasági dohányzóeszközök...igazad van, lényeg, hogy legyenek alternatívák![]()
Elküldve: 2002. 09. 14. 16:38
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 09. 14. 17:16
Idézet
Elküldve: 2002. 09. 19. 16:55
Na mindegy, nem is térítő szándékkal írtam, csak úgy.
Elküldve: 2002. 09. 19. 17:43
A füvezésről annyit: én csináltam, nem is gyengén
Otthon sem bagózom a házban, mert undorító lesz tőle a szoba-kárpitok stb., csak a kertben, ahol külön virágcserepet használok gyűjtőnek. Bent (irodában) fel sem merül a zárttéri dohányzás. A szórakozóhelyek füsttel telítettsége még számomra is hihetetlen mértékű, egyszerűen elviselhetetlen töménységű füst képes felgyűlni, nem is szívesen járok le.
Hát ennyi dióhéjban.
Elküldve: 2002. 09. 19. 18:11
idézet:
Ezt írta ASi:
Aztán elegem lett az egészből, és egyszer nem vettem többet. Szar volt 1-2 napig, vettem is otthonra rendes pipát illatos, drága dohánnyal, 1-2 napig elmammogtam vele, aztán az is kész. Most így 1 hónap után azt mondom, hogy kurva jó, hogy abbahagytam. Nem krákogok, dzsuvázok, havi kb 15.000-el beljebb vagyok, ami majdnem a fele albérlet[/quote]
Akaraterő kérdése az egész! Én tudom magamról, hogy nagyon nehezen tudnék leszokni, így nem is próbálkozom vele...![]()
Elküldve: 2002. 09. 19. 22:39
a dohányosokat értem meg legkevésbé. elég sokat ismerek, megkérdeztem mi a jó benne, konkrétan egyik se tudott válaszolni, megnyuxik meg ilyenek....
büdös lesz az ember tőle, rák......
alkoholista valaki legyen, nem zavarja környezetét (maximum ha lehány, vagy belédköt
drogost is megértem valamennyire, de dohányosokat nem igazán.
többnyire nem zavar, megszoktam, hogy ha el akarok menni valahova, akkor nem tudok mit csinálni ellenük
de azt már nagyon utálom, hogy szórakozóhelyre elmegyek, vágni lehet a füstöt, és éjjel/reggel hulla fáradtan hazajövök, és muszáj megmosakodnom, hajat mosni (mer különben párnámat is moshatom ki másnap mer undorító szaga van, és érzem ahogy száll a bűz a hajamból)... mer k*rvára zavar hogy bűzlök a sok kedves embertársam miatt.
szóval tényleg jó lenne valami ellene
Elküldve: 2002. 09. 19. 22:57
Nem igazán értem...Lehet-e előnye (pro?) valaminek, amitől tele leszel kátránnyal meg még több száz hasonlóan "kedves" anyaggal??? Passzívan is szívok elég füstöt, francnak se hiányzik aktívan
OFF
A kávét sem értem, minek isszák, amíg ittam (a seregben
/OFF
Elküldve: 2002. 09. 20. 15:13
idézet:
Ezt írta NeoPampalini:
Dohányzás: pro és kontra
A kávét sem értem, minek isszák, amíg ittam (a seregben) csak a pulzusom lett tőle szaporább, de ugyanolyan jól el tudtam aludni utána
[/quote]
Ja, és ráadásul ha hozzászoksz, akkor már csak azért kell innod, hogy ne aludj el, pedig ha soha nem is ittál volna, akkor nem is lennél álmos![]()
![]()
Elküldve: 2002. 09. 20. 15:48
idézet:
Ezt írta NeoPampalini:
A kávét sem értem, minek isszák, amíg ittam (a seregben) csak a pulzusom lett tőle szaporább, de ugyanolyan jól el tudtam aludni utána
[/quote]
le is fogok szokni róla. csersavas izé
meg sokaknak stimulálószer. nekem aztán nem. egy szikra élénkítő hatása nincs rám. most van egy nagy zacskó neszkuvikomamúgy íze van a kávénak. bár csak egyetlen fajta nescafét vagyok képes meginni, a többit és a főzött kávét nem, mert rossz az íze. s ha legalább a fele (ideális: 80-90%) nem tej és cukor, akkor megint nem műx...
nem iszom ám mindennap és semmi függésem nincs tőle. nem hat rám. csak íze van.
offolok, zavar valakit? szerintem kevésbé, mint engem a cigifüst...
Elküldve: 2002. 09. 23. 09:06
... ja, és inkább teapárti vagyok, abból is lehet ilyen szemkinyitósat csinálni... 5-6-x filter egy csészébe... hatékony tud lenni...
Elküldve: 2002. 09. 23. 10:27
Elküldve: 2002. 09. 23. 12:34
Elküldve: 2002. 09. 23. 13:14
Elküldve: 2002. 09. 25. 08:15
Szerintem 10 éppen rászokó emberből 6-7 tuti nem szokna rá, ha csak az erősebb cigi lenne kapható. Mert szinte divat lett, hogy akkor kezdjük egy kis bikafing extra-szuper Light-tal, és az idő múlásával menjünk egyre feljebb...
Ettől függetlenül, én még dohányzom...
Idézet
Elküldve: 2002. 09. 25. 13:23
idézet:
Ezt írta GNR:
Lehet, hogy már volt róla szó, de a teában TÖBB koffein van, mint a kávéban...[/quote]
Egész pontosan nem koffein, hanem tein van benne aminek ugyanolyan a hatása
Elküldve: 2002. 09. 25. 14:22
Elküldve: 2002. 09. 25. 14:36
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Hehe... én valahogy úgy vagyok a light cigikkel, ahogy anno a cowboyok lehettek a vaktölténnyel...'persze, dörren, füstöl, de amúgy semmi értelme...'[/quote]
Na ez meg a másik... Mindent, vagy semmit...![]()
Idézet

Súgó
A téma zárva.