idézet:
Ezt írta L:
A gond ott kezdődik, hogy a cigi is nagyon szereti az embert és nagyon nehezen hagyja ott. Ha valami jó nő lenne megérteném, de csak egy füstölgő bűzrúd (bocsánat, kiket ez zavar,de...) . Szakítani kell Vele! S ez a legrosszabb, se cigi, se más, csak az elvonás és a vágy... Majd csak jobb lesz![/quote]
Sokan azt mondják, már a pipára való áttérés is segít (arról talán könnyebb leszokni, mert elég időigényes![]()
, de addig is legalább van valami pótcselekvés)...
Dohányzás: pro és kontra
Elküldve: 2003. 12. 07. 23:00
Elküldve: 2003. 12. 07. 23:06
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Sokan azt mondják, már a pipára való áttérés is segít (arról talán könnyebb leszokni, mert elég időigényes![]()
, de addig is legalább van valami pótcselekvés)...[/quote]
Ejjj, pipa. Pótcselekvésnek itt van a butaságok írása a Fórumba.![]()
Tényleg, pipa?![]()
Lehellet megszegik
Elküldve: 2003. 12. 07. 23:13
idézet:
Ezt írta L:
Ejjj, pipa. Pótcselekvésnek itt van a butaságok írása a Fórumba.![]()
Tényleg, pipa?[/quote]
. Mi van vele? Mostanság nem nagyon van időm és eshetésem rá, de szeretem. Hazudok, tegnap megtömtük barátom vizipipáját, az nagyon finom volt. Vagy ilyet ne írjak le?
![]()
Elküldve: 2003. 12. 21. 21:03
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 12. 21. 23:56
Elküldve: 2003. 12. 22. 09:04
Együtt szoktunk le a felségemmel, azóta vezetem a "megtakarítást". Most 673 208.- HUF.
Elküldve: 2003. 12. 22. 12:29
Ugyanakkor kávézókban stb. úgy érzem helye van a dohányzó helyeknek. Nekem nagyon jól esik kávé mellé a cigi.
Van egy szórakozó hely ahová ismerőseim társaságában nagyon szivesen járunk. Itt van doghányzásra kijelölt hely és dohányfüst mentes terület is. Amikor kijelölték a területeket akkor valójában megfelezték a vendégek számára rendelkezésre álló helyet. Ugyanis a nemdohányzó részben ha csak nincs valami rendezvény (pl. esküvő) senki nem tartózkodik. Így nem sok értelme van. (Úgyanúgy együtt van dohányos nem dohányos csak kevesebb helyen.)
Elküldve: 2003. 12. 24. 00:00
Dohányosokkal sok bajom nincs, ha nemjönnek 2 méternél közelebb.
Elküldve: 2004. 02. 05. 02:05
Jobb az élet cigi nélkül...
Elküldve: 2004. 02. 05. 08:49
idézet:
Ezt írta fLeSs:
Na mi a helyzet emberek? Én azóta sem gyújtottam rá (2003. dec.1), és nem is fogok. Hízás helyett elkezdtem fogyózni, tehát duplán segítek magamon.
Jobb az élet cigi nélkül...[/quote]
Gratula, ez szép teljesítmény. Én még nem szoktam le, de legalább nem is szoktam még rá
.
Elküldve: 2004. 02. 05. 09:00
Elküldve: 2004. 02. 05. 10:36
idézet:
Ezt írta Rod:
Sziasztok. A topicot olvasgatva arra gondoltam, hogy a mai két szál után úgy döntöttem, hiába van itt előttem, nem fogok rágyújtani ma többet. Holnap meg meglátjuk. Nem tervezek előre, mindig az adott napot kell túlélni.[/quote]
Estére meg fog változni az aláírásod...'A cigi olyan, mint a levegő: csupán a hiánya tűnik fel.'
.
Szurkolok.
Elküldve: 2004. 02. 05. 11:44
idézet:
Ezt írta fLeSs:
Na mi a helyzet emberek? Én azóta sem gyújtottam rá (2003. dec.1), és nem is fogok. Hízás helyett elkezdtem fogyózni, tehát duplán segítek magamon.
Jobb az élet cigi nélkül...[/quote]
Füstölgök magamban cigi nélkül.![]()
Néhány elszívódott azóta sajnos, mert jók a bagós barátok, de tiszta vagyok pár napja, s maradok is már.
Gratulálok fLeSs!Csak így tovább!
![]()
Lehellet megszegik
Elküldve: 2004. 02. 05. 12:10
idézet:
Ezt írta L:
Néhány elszívódott azóta sajnos, mert jók a bagós barátok, de tiszta vagyok pár napja, s maradok is már.
[/quote]
Bagós barátokat kerüld egy ideig, mert nagy a visszaesés veszélye. Pláne nagy egy-két pohár itóka ledöntése után. Amikor én küszködtem az elvonási tüneteimmel, egyszer elmentem egy barátomhoz, aki dohányzott. Legurítottunk 2-3 sört, majd ő rágyújtott. Paraszthajszál választott el a visszaszokástól. Inkább elköszöntem és elmentem haza, mert még néhány perc és kértem volna egy szálat. Utána meg lejtő...
[ 2004. február 05.: Thrawn szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 05. 13:08
Minden nap eszembe jut,de már tudom kezelni a helyzetet.
Nem dobtam ki a hamutartókat,cigi is van itthon.
Nekem ez volt a recept:
1.Lecsökkentettem az adagom 1,5 dobozról 2 szálra egy hét alatt.
2.Három napig tapasz volt rajtam.
3.Akartam!
4.Remélem ezután is akarni fogom!
Elküldve: 2004. 02. 05. 13:12
idézet:
Ezt írta olaj:
3.Akartam!
4.Remélem ezután is akarni fogom![/quote]
Itt a lényeg!![]()
Elküldve: 2004. 02. 05. 14:51
Ma már olyan, mintha az életben nem cigiztem volna. Akaratérő kell, semmi más.
Elküldve: 2004. 02. 05. 23:30
Amikor a metrón láttam azt a tapaszos reklámot, kuncogtam magamban. Sztem felesleges pénzkidobás, max az agyra hat szvsz. Rajtad van a tapasz, és azt hiszed, hogy attól majd leszoksz.
A kajálással is problémám volt az utóbbi időben, tavaly felszedtem majd 20 kilót...
Elkezdtem a szénhidrát-diétát, mert máshoz nincs kedvem (
Ha elkezdenék még sportolni is aktívan végre (kár volt abbahagynom a focit), akkor még gyorsabban lehet fogyni (evidens...
Szal a lényeg, hogy egyre jobban vagyok!
Elküldve: 2004. 02. 05. 23:33
Elküldve: 2004. 02. 06. 07:55
Az agyban a nikotin (és a cigerettába beépített stimulánsok
Ugyanakkor van olyan, akire nem hat így a cigaretta. Sok olyan embert ismerek, aki 'buliban' vagy nyaraláson elszív 1-2-3 doboz cigarettát, majd egyik napról a másikra semmi. Hiányérzet konvergál a zéróhoz. Szerencsések...

Súgó
A téma zárva.