HWSW Informatikai Kerekasztal: Dohányzás: pro és kontra - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dohányzás: pro és kontra Értékeld a témát: -----

#2541 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 21. 07:35

Idézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 21. 07:30

Valamelyik malacfejű ifisúmácher norbbuzi emlegette fel az ótót. Nem tudom, az hogyan jött ide. Mert aztán baromira párhuzamba állítható a dekkezéssel.

Mert megint te vagy a helikopter a többiek meg mind hülyék. Gratulálok. A szellemi szintedhez és a stílusodhoz is. Szerintem frontoljál egy tinifórumon. Valami kis 10 éves pöcs lehetsz. Menj el háromkerekűzni.

Ennyi. Ebbe minden precízen a helyén van, szót sem érdemel többet. :) Gratulálok hozzá ismét a sarokban találod magad. :p

#2542 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 07:55

Idézet: norb - Dátum: 2011. 04. 21. 08:35

Ennyi. Ebbe minden precízen a helyén van, szót sem érdemel többet. :) Gratulálok hozzá ismét a sarokban találod magad. :p

Annyi. Amannyi. Precízen csak ebbeN lehetne akármi is a helyén, kis szövegértelmezési király. Milyen ismét?

Addig ne szólj hozzá a témához, míg nem tudsz a felvetésekre normális hangvételű, tárgyilagos ellenérvet írni, aminek a dohányzáshoz van köze, nem a személyeskedéshez.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2543 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 08:18

Tiszta mókás ezt a topikot olvasni. Hozzá se szólok, csak nézelődök :D
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#2544 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 08:21

Idézet: Gery80 - Dátum: 2011. 04. 21. 09:18

csak nézelődök

Az fizetős. Minden megkezdett hónap 10 rugó. Mindjárt írom a számlaszámot.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2545 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 21. 09:14

Idézet: Gery80 - Dátum: 2011. 04. 21. 08:18

Tiszta mókás ezt a topikot olvasni. Hozzá se szólok, csak nézelődök :D

Ne hallgas rá, ez ingyenes. :)
Ingyen színházat a népnek! Egy komplett darabot simán lehetne rendezni az ide tévedő böfögőkkel és mást nem is kell csinálniuk csak böfögni. :)

#2546 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 21. 09:15

Idézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 21. 07:55

Annyi. Amannyi. Precízen csak ebbeN lehetne akármi is a helyén, kis szövegértelmezési király. Milyen ismét?

Addig ne szólj hozzá a témához, míg nem tudsz a felvetésekre normális hangvételű, tárgyilagos ellenérvet írni, aminek a dohányzáshoz van köze, nem a személyeskedéshez.

Még precízebben a szövegértési király EBBEN az esetben EBBE a témába, háááát...nem is tudom kicsoda. :)
Addig szólok hozzá, amíg a témához én tudok egyedül normális hangvételű, tárgyilagos véleményt írni, aminek a dohányzáshoz van köze, nem az általatok képviselt buta, idióta, fasz, sánta, gyökér, atomtudós, pszichiáter, matekzseni, Dex fan, pilóta, futball menedzser, mosónő, kislány, cigifüstöt büfögés és szitkozódás az alap kiindulási pontotok és az e köré épülő felületesen tudományos magyarázatotok, mely semmi másról nem szól csak értelmetlen halandzsáról. :laugh:

Nah, további jó önelégülést, most már mindenki ismeri a stílusotokat és kérlek ne hagyjátok abba, mert ennyien, ilyen jól még soha nem szórakoztunk rajtatok. :) Beleértve az összes topikot, melyben képviselitek suta szürkeállományotok színét-javát.
Vigyázzatok a cigarettázó emberekkel, mert büdösek lesztek tőlük, a mosópor pedig nem részese a csíkos gatyának. :)
pá-pá libsik. :cool2:

#2547 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 10:55

Idézet: norb - Dátum: 2011. 04. 21. 10:15

Még precízebben a szövegértési király EBBEN az esetben EBBE a témába, háááát...nem is tudom kicsoda. :)
Addig szólok hozzá, amíg a témához én tudok egyedül normális hangvételű, tárgyilagos véleményt írni, aminek a dohányzáshoz van köze, nem az általatok képviselt buta, idióta, fasz, sánta, gyökér, atomtudós, pszichiáter, matekzseni, Dex fan, pilóta, futball menedzser, mosónő, kislány, cigifüstöt büfögés és szitkozódás az alap kiindulási pontotok és az e köré épülő felületesen tudományos magyarázatotok, mely semmi másról nem szól csak értelmetlen halandzsáról. :laugh:

Nah, további jó önelégülést, most már mindenki ismeri a stílusotokat és kérlek ne hagyjátok abba, mert ennyien, ilyen jól még soha nem szórakoztunk rajtatok. :) Beleértve az összes topikot, melyben képviselitek suta szürkeállományotok színét-javát.
Vigyázzatok a cigarettázó emberekkel, mert büdösek lesztek tőlük, a mosópor pedig nem részese a csíkos gatyának. :)
pá-pá libsik. :cool2:

Valóban elmélyült a vita.

Én is túlzásnak tartom, amit manapság a dohányzással művelnek, hogy káros, és sehol nem szabad rágyújtani, stb.
De annyit azért hozzáfűznék, hogy a füsttől valóban büdös lesz az ember ruhája. Füstszagú. És nem dohány illatú, az más. Nem attól, hogy elsétál melletted az utcán egy bagózó alak, hanem ha beülsz egy helyiségbe, ahol többen füstölnek.
És persze, az alsóruházatot cserélgeti az ember minden nap, de a felsőt nem mindig.
Gondolom te sem veszel fel minden nap új öltönyt, vagy pulcsit vagy kabátot, és viszed mosodába, tisztítóba az előző napit.

#2548 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 12:18

Csak én érzek párhuzamot Dex és ennek a norbgyereknek az értelmi színvonala között?!

Annyira szánalmasan ostoba és tetejében ő sem veszi észre, hogy a szajkózott f@szságai mellé kb. a kutya sem áll...
El se gondolkozik, hogy vajon miért lehet ez...
Miért hiszi és mire alapozza az ilyen 'ember', hogy itt nem ő, hanem rajta kívül mindenki más az idióta?! :(

Aki ide betér az jó esetben kiröhögi, rossz esetben pedig elszörnyülködik, hogy már megint itt egy újabb potencionális ámokfutó.
:(

Szerkesztette: chris77 2011. 04. 21. 12:19 -kor

#2549 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 21. 12:27

Idézet: Gery80 - Dátum: 2011. 04. 15. 15:26

Akkor mi van, ha este megyek haza gyalog, cigizve, és utamba esik egy buszmegálló? Oltsam el a cigit, amíg a megálló területén áthaladok, és aztán gyújtsam meg újra? :D

Buszmegálló előtt 10 méterrel megállsz 2 perc cigiszünetre. Ne reszeljük már a fingot.
Make love not Wor.

#2550 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 21. 13:59

Idézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 21. 12:18

Csak én érzek párhuzamot Dex és ennek a norbgyereknek az értelmi színvonala között?!

Annyira szánalmasan ostoba és tetejében ő sem veszi észre, hogy a szajkózott f@szságai mellé kb. a kutya sem áll...
El se gondolkozik, hogy vajon miért lehet ez...
Miért hiszi és mire alapozza az ilyen 'ember', hogy itt nem ő, hanem rajta kívül mindenki más az idióta?! :(

Aki ide betér az jó esetben kiröhögi, rossz esetben pedig elszörnyülködik, hogy már megint itt egy újabb potencionális ámokfutó.
:(

A párhuzam sajnos köztetek és Dex között van, mert akkor kajáltat meg titeket, amikor csak akar. Hatalmas a sötétség abban a topikban, ámbár felettébb mulatságos. :)

Azért mert én állítok valamit és jön a 16.000 post-os keménymag, max. 5 fővel, akkor mégis mi van? :) Viccesek vagytok maradjunk annyiban. :)

Aki ide betéved, az jó esetben jól kiröhög benneteket, hogy 16.000 post és több évnyi fórumozás után bárki leoltja az öreg rutinos ámokfutókat. Rossz esetben elszörnyülködik rajtatok, hogy szétoffoljátok a topikot és mind a kemény 5 fő egy dudát fúj, azon hisztizik, hogy mosni kell, nomeg a cigarettafüst belement a szemébe. Dereng már valami? :laugh:

#2551 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 14:03

Idézet: norb - Dátum: 2011. 04. 21. 14:59

A párhuzam sajnos köztetek és Dex között van, mert akkor kajáltat meg titeket, amikor csak akar. Hatalmas a sötétség abban a topikban, ámbár felettébb mulatságos. :)

Azért mert én állítok valamit és jön a 16.000 post-os keménymag, max. 5 fővel, akkor mégis mi van? :) Viccesek vagytok maradjunk annyiban. :)

Aki ide betéved, az jó esetben jól kiröhög benneteket, hogy 16.000 post és több évnyi fórumozás után bárki leoltja az öreg rutinos ámokfutókat. Rossz esetben elszörnyülködik rajtatok, hogy szétoffoljátok a topikot és mind a kemény 5 fő egy dudát fúj, azon hisztizik, hogy mosni kell, nomeg a cigarettafüst belement a szemébe. Dereng már valami? :laugh:

https://forum.hwsw.h...ost__p__6933608

Még mindig te görcsölsz rajta. Leoltani a világítást szoktuk, embert utoljára talán 16 évesen.

#2552 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 14:09

Idézet: norb - Dátum: 2011. 04. 21. 14:59

Aki ide betéved, az jó esetben jól kiröhög benneteket,

én mint betévedő sem a többieken röhögök. illetve nem is röhögök senkin. mert ez már szánalmas. de viszont érdekes egy nézeted van azt meg kell hagyni. én veled le sem állnék vitatkozni, mert legyőznél a rutinoddal.(persze ezt nem bántásnak mondom, csak én simán leszarnám a dolgot, nem érdekelne, legyen "igazad", lekakálom.)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2553 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 21. 14:24

Idézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 21. 14:03

Még mindig te görcsölsz rajta. Leoltani a világítást szoktuk, embert utoljára talán 16 évesen.

Felettébb sokoldalú és tartalmas a szókincsed, olyan 16 éves szintet sem megütő. :)
Ezért görcsölsz még mindig itt, ahelyett, hogy a písz elvét gyakorolnád. Most akkor miről beszélsz? :)
Ha nem esett volna le, engem megszólítottak, téged meg a kutya sem kérdezett. :) Menj beszélgess Dex-el, a felnőttek dolgába meg ne üsd a zorrod. :laugh: Taknyos. :p

#2554 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 14:28

:Đ

#2555 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 21. 14:45

Idézet: des - Dátum: 2011. 04. 21. 14:09

én mint betévedő sem a többieken röhögök. illetve nem is röhögök senkin. mert ez már szánalmas. de viszont érdekes egy nézeted van azt meg kell hagyni. én veled le sem állnék vitatkozni, mert legyőznél a rutinoddal.(persze ezt nem bántásnak mondom, csak én simán leszarnám a dolgot, nem érdekelne, legyen "igazad", lekakálom.)

Ez egy példás hozzáállás. :)
Hála Isten rutintalan vagyok ilyen téren (nem úgy, mint a tizenxezerposztosok), de igazad van, érdekes nézeteik vannak az itt lévőknek. Sajnálattal tapasztalom, hogy ilyen öreg motorosoknál is elszakad a cérna, mert ki kell mosni az inget aminek már dögszaga van. Ha valaki olyat ír, ami nem az ő szájaízinek való vagy nem ért vele egyet, akkor képesek a sértődésre, a szitkozódásra, majd habzó szájjal próbálják az elcseszett dolgaikat "megjavítani". Igazad van, ez valóban szánalmas.

Konkrétan én olyan szinten leszarom a rigolyáikat, amire nincsen megfelelő szó, csak hát valaki állandóan megszólít és ugye illik válaszolni.

#2556 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 14:47

Idézet: norb - Dátum: 2011. 04. 21. 15:45

Ez egy példás hozzáállás. :)
Hála Isten rutintalan vagyok ilyen téren (nem úgy, mint a tizenxezerposztosok), de igazad van, érdekes nézeteik vannak az itt lévőknek. Sajnálattal tapasztalom, hogy ilyen öreg motorosoknál is elszakad a cérna, mert ki kell mosni az inget aminek már dögszaga van. Ha valaki olyat ír, ami nem az ő szájaízinek való vagy nem ért vele egyet, akkor képesek a sértődésre, a szitkozódásra, majd habzó szájjal próbálják az elcseszett dolgaikat "megjavítani". Igazad van, ez valóban szánalmas.

Konkrétan én olyan szinten leszarom a rigolyáikat, amire nincsen megfelelő szó, csak hát valaki állandóan megszólít és ugye illik válaszolni.

Csúsztatni már tudsz. :Đ

#2557 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 14:51

Idézet: norb - Dátum: 2011. 04. 21. 15:24

Menj beszélgess Dex-el, a felnőttek dolgába meg ne üsd a zorrod. :laugh: Taknyos. :p

Átolvasva az utóbbi napok termését, azt kell, hogy mondjam, hogy Dex messze értelmesebb, mint te, és ezerszer szívesebben vitatkoznék inkább vele, mert ő is löki ugyan a hülyeséget, de legalább nem bunkó módon, mindenkit lenézve! Szánalomra méltó, amit művelsz! :-(
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2558 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 14:54

Idézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 21. 13:18

Lehet párhuzamot vonni, de mégsem ugyanaz a kettő, Dex ugyanis emberi hangon próbál meggyőzni mindenkit a hülyeségeiről.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2559 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 21. 14:55

Idézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 21. 14:47

Csúsztatni már tudsz. :Đ

Ez száraz tartalom, itt semmi nedvesség nincs. :laugh:

#2560 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 21. 14:56

Idézet: bega - Dátum: 2011. 04. 21. 14:51

Átolvasva az utóbbi napok termését, azt kell, hogy mondjam, hogy Dex messze értelmesebb, mint te, és ezerszer szívesebben vitatkoznék inkább vele, mert ő is löki ugyan a hülyeséget, de legalább nem bunkó módon, mindenkit lenézve! Szánalomra méltó, amit művelsz! :-(

Akkor veled nagy baj van. :)

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.