Idézet: Sasfióka - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 21:26
Tudatosan írtam és várva vártam, hogy ezt megjegyezd. Mint a postban szerepelt, nem egyfajta "section" volt Tokyoban, hanem számos. És a buzirészleg volt egy a sok között. Nem több és nem kevesebb. Én a meleg társadalom jelzőt is elfogadom, ha nincs mögötte a magyar díszbuzi töltet. De mint "önálló társadalom" bizony sért.
SF
Gondolom észrevetted, hogy tisztellek.
De most úgy érzem, kicsit túl érzékenyen fogod fel ezt a témát.
Ha azt mondják valamire, hogy zenésztársadalom, akkor az az a mikroközösség, amit zenészek alkotnak (minden pejoratív felhang nélkül). Ha azt mondják, hogy művésztársadalom, ha azt, hogy filmestársadalom, ha azt, hogy férfitársadalom, stb., mind azt jelöli, hogy az adott megnevezést sajátjának érző egyén beletartozik.
Én személy szerint ha kimondom azt, hogy melegtársadalom, akkor semmilyen sértő szándék nincs bennem. Úgy értelmezem, ahogy le van írva, az a mikroközösség, amelynek a tagjai melegek. Pont.
Aztán hogy kik tartják/mondják/harsogják magukat melegnek, az már - úgy érzem - nem a heterok dolga.
Amennyiben sértő számotokra, hogy ők is ugyanannak vallják (kirakatból) magukat, mint amik becsületesen Ti vagytok, hááát, a hetero társadalom sokat nem tehet. Csak Ti oldhatjátok meg.