HWSW Informatikai Kerekasztal: Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 25. 17:48

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 18:45

Én sem szeretem, ha plázacicákat, kilós aranylánccal vagizó embereket, vagy tetkós izompólós menő csávókat látok, de azért el nem ítélem őket, pedig mind nagyon mutogatnak valamit.

Hát...

Ahogy gondolod.

Meguntam ezt a vitát.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#482 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 18:45

Én sem szeretem, ha plázacicákat, kilós aranylánccal vagizó embereket, vagy tetkós izompólós menő csávókat látok, de azért el nem ítélem őket, pedig mind nagyon mutogatnak valamit.

Nem is tudtam, hogy a plázacicák felvonulásokat szerveznek...  :think:

szerk: elgépelés

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 08. 25. 17:49 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#483 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 18:21

Miért az számít, hogy nyilvánosságot kapnak? Attól hirtelen minden más lesz? Egy neonácit is akkor ítél el az ember, ha tüntetésekre jár, amúgy meg senkit nem zavar? Csak én érzem az itt feszülő ellentmondást?

Nyilvánosságot kapnak? Nem kapnak, KÖVETELNEK!!!
De elmagyaráznád nekem, miért tartozik ez a nyilvánosságra?

És igen. Egy neonáci akkortól lesz a társadalomra veszélyes, ha nyilvánosan, csoportosan kezdi hangoztatni a nézeteit.

Persze azért remélem nem freud-i elszólás, hogy a melegekre példának a neonácik jutnak eszedbe...
Gondolkoztál már ma?

#484 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 17:49

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 18:48

Nem is tudtam, hogy a plázacicák felvonulásokat szerveznek...  :think:

szerk: elgépelés

:nevet:

Júj, de megnéznék egy ilyet. :)
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#485 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 17:50

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 18:49

:nevet:

Júj, de megnéznék egy ilyet. :)

:offtopic: Azt hittem a kopasz kigyúrt műmajer felvonulást... :p :D

#486 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 17:52

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 18:48

Nem is tudtam, hogy a plázacickák felvonulásokat szerveznek...  :think:

Ja, hogy te csak úgy veszed észre őket :).
De szóljál, ha a gyülekezési szabadsággal van gondod, mert azt talán nem itt kéne megbeszélni.

#487 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 17:52

Amugy, neonácik: nekem tökmindegy ha nem mutogatja, akkor is gebedjen meg. És igen, nekem is van olyan amikor meglátok valakit, és azt mondom, ez pusztuljon.
Reggelente szoktam látni egy ilyet. Az őrsnél melózok, reggelent a metrótól ahogy kijön az ember, ott szokott állni egy srác, olyan 20éves forma. Tarkopasz fej, fekete farmer vagy gyakorló, doc martens, benne fehér fűző, asszem ezt nem kell magyarázni, és náci-style b*szomnagy, halálfejes övcsat. Plusz egyéb kiegészitők, ami ilyenkor szokásos, lánc és tsai. Ez a srác nálam az a kategória, akihez reggel legszivesebben odamennék, és egyszerüen beleüriteném a tárat bármilyen tesztőlegesen megválasztott közepes kaliberű kézifegyverből. És bár undoritó dolog rosszat kivánni bárkinek, de remélem egy este elkapják az őrsnön egyébként nem kis számban előforduló honi dakoták, és elintézik a seggét.

#488 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 17:53

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 18:50

:offtopic: Azt hittem a kopasz kigyúrt műmajer felvonulást... :p :D

Azt is. :D

#489 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 17:56

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 18:52

Ja, hogy te csak úgy veszed észre őket :).
De szóljál, ha a gyülekezési szabadsággal van gondod, mert azt talán nem itt kéne megbeszélni.

Jóvan' látom megértettél.  :omg: Én sem szervezek felvonulásokat, a "69-ezők társasága" tagjaként, mert baromira nem tartozik senki másra, hogy kivel mikor és hogyan szeretem (csinálni). Egyébként nem zavarnak a melegek, de ezeket a felvonulásokat nem értem.

#490 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 18:02

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 18:48

Nyilvánosságot kapnak? Nem kapnak, KÖVETELNEK!!!
De elmagyaráznád nekem, miért tartozik ez a nyilvánosságra?

És igen. Egy neonáci akkortól lesz a társadalomra veszélyes, ha nyilvánosan, csoportosan kezdi hangoztatni a nézeteit.

Persze azért remélem nem freud-i elszólás, hogy a melegekre példának a neonácik jutnak eszedbe...

Homokos neonácik?  :think:
Vagy mi van? :)
Végül is igaz: Az SA-ban annak idején egy csomó meleg volt, és a vezérük Ernest Rhöm is az volt. A hosszú kések éjszakáján pont ezért (is) szabadultak meg az SA nagy részétől.

Bocs az offért...
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#491 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 25. 18:07

"A társadalombiztosítás? Nem vagyok homo, de akkor a fenti gondolatmenet szerint, ha a gyerekeim nem tudnak eltartani öregkoromra, akkor dögöljek meg???
Mi a f@ér' fizetem a nyugdíjjárulékot?"

Ezt a témát tényleg nem érted. Hiába fizetsz bármennyi járulékot, ha nyugdíjas korodban nem lesz egy aktív dolgozó korosztály aki termel, hiszen az újratermelődés nélkül a társadalom feléli az előbb megtermelt jövedelmet.

#492 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 18:09

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 18:52

Amugy, neonácik: nekem tökmindegy ha nem mutogatja, akkor is gebedjen meg. És igen, nekem is van olyan amikor meglátok valakit, és azt mondom, ez pusztuljon.
Reggelente szoktam látni egy ilyet. Az őrsnél melózok, reggelent a metrótól ahogy kijön az ember, ott szokott állni egy srác, olyan 20éves forma. Tarkopasz fej, fekete farmer vagy gyakorló, doc martens, benne fehér fűző, asszem ezt nem kell magyarázni, és náci-style b*szomnagy, halálfejes övcsat. Plusz egyéb kiegészitők, ami ilyenkor szokásos, lánc és tsai. Ez a srác nálam az a kategória, akihez reggel legszivesebben odamennék, és egyszerüen beleüriteném a tárat bármilyen tesztőlegesen megválasztott közepes kaliberű kézifegyverből. És bár undoritó dolog rosszat kivánni bárkinek, de remélem egy este elkapják az őrsnön egyébként nem kis számban előforduló honi dakoták, és elintézik a seggét.

Nézd, csak azért mert van, létezik, közterületen van, attól még miért bántanád?
Neked az öltöny, másnak a farmer, másnak az army-styl.

Nem a toleranciámról vagyok híres, de azért azt túlzásnak tartom, hogy valakit csak az öltözködéséért és a közterületre merészkedéséért meg kéne ölni.
Ameddig semmi olyat nem tesz, amivel megbotránkoztatja, sérti mások erkölcsi érzékét, addig nincs semmi gond...

Szerintem.
Gondolkoztál már ma?

#493 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 18:09

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 19:07

"A társadalombiztosítás? Nem vagyok homo, de akkor a fenti gondolatmenet szerint, ha a gyerekeim nem tudnak eltartani öregkoromra, akkor dögöljek meg???
Mi a f@ér' fizetem a nyugdíjjárulékot?"

Ezt a témát tényleg nem érted. Hiába fizetsz bármennyi járulékot, ha nyugdíjas korodban nem lesz egy aktív dolgozó korosztály aki termel, hiszen az újratermelődés nélkül a társadalom feléli az előbb megtermelt jövedelmet.

Na jó, de akkor az összes meddő is dögöljön meg? Kössük fel mind?  :confused:

#494 Felhasználó inaktív   DiVaD87 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 18:10

Átolvasgattam a topicot...így Én is leírnám a véleményemet...

Szerintem addig nem gond, amíg nem vonulnak fel hanem otthon elvannak...de azért az szerintem nagyon gáz lenne ha az ilyen párok gyereket vállalnának. Jó persze lehet jönni T.B.-vel; de valljuk be: NEM ez a természetes. És ha ilyet látna egy gyerek egész életében... :omg: Meg azt sose fogom érteni, hogy mi a bánatért kell reklámozni...nem kell bújkálni, de ez legyen az ember privát dolga. SZVSZ.
Ismerkedni meg lehet nekik a hot club-ban...nem kéne, hogy a normális helyeket elcsesszék(itt most arra értem,hogy ha szórakozóhelyre megy emiatt, akkor ilyen helyre menjen ne "normál" helyre).  :(

Amúgy sok olyan ember van, aki valamelyik embertársát ne ölné meg puszta ránézés után.... :rolleyes:

#495 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2005. 08. 25. 18:13

"A hosszú kések éjszakáján pont ezért (is) szabadultak meg az SA nagy részétől."

Nem az SA részt kért volna a hatalomból.

#496 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 18:15

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 18:56

Jóvan' látom megértettél.  :omg: Én sem szervezek felvonulásokat, a "69-ezők társasága" tagjaként, mert baromira nem tartozik senki másra, hogy kivel mikor és hogyan szeretem (csinálni). Egyébként nem zavarnak a melegek, de ezeket a felvonulásokat nem értem.

Akkor röviden. Valaki meleg. Ez minden bizonnyal meglátszik rajta, és nem azért, mert ki akar tűnni, hanem mert számára az a viselkedés természetes. Ettől többen kinézik, abnormálisnak tartják ésatöbbi. Meg akarja mutatni magát, hogy ő is létezik, neki is vannak olyan jogai, mint a többi embernek. Hangsúlyozza másságát, felvonulásokon vesz rész. Más embereknek ez nem tetszik, kinézik, abnormálisnak tartják ésatöbbi. Szóval azért mert te nem vonulsz fel, miért zavar?

#497 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 18:19

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 19:15

Akkor röviden. Valaki meleg. Ez minden bizonnyal meglátszik rajta, és nem azért, mert ki akar tűnni, hanem mert számára az a viselkedés természetes. Ettől többen kinézik, abnormálisnak tartják ésatöbbi. Meg akarja mutatni magát, hogy ő is létezik, neki is vannak olyan jogai, mint a többi embernek. Hangsúlyozza másságát, felvonulásokon vesz rész. Más embereknek ez nem tetszik, kinézik, abnormálisnak tartják ésatöbbi. Szóval azért mert te nem vonulsz fel, miért zavar?

Minden meleg felvonulásokra jár és affektál???

Na...ezt ugye nem gondoltad komolyan?

#498 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2005. 08. 25. 18:22

"Na jó, de akkor az összes meddő is dögöljön meg? Kössük fel mind"

Ez nem így van. A sérültekről gondoskodik a társadalom. Aki nem tud teljesíteni valamit attól nem várják el.De aki drogozik az ne várja el hogy más termelje meg a szükséges javakat. Könnyű arra hivatkozni hogy nem tudom teljesíteni.De nem hiszem hogy azt nem lehet megérteni hogy a homoszexualitás a társadalom halálát jelenti.

#499 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 18:23

Akkor röviden. Valaki meleg. Ez minden bizonnyal meglátszik rajta, és nem azért, mert ki akar tűnni, hanem mert számára az a viselkedés természetes.

Te biztos vagy abban, hogy akik a felvonulásokon meglehetősen érdekes göncökben mutogatják magukat, azoknak tényleg ez a természetes? Nem gondolod, hogy sokan érezhetően rájátszanak a "másságra"? Hogy mindezt csak azért teszik, mert a hozzájuk hasonlóktól ezt látták? Másrészt attól, hogy valaki meleg, miért kéne, hogy radikális módon eltérjen (például) az öltözködése az átlagétól?

#500 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 18:24

Nézd meg pl a gyerekeket. Kiközösítik a legkissebbet, a legkövérebbet, a szemüvegeset, a fogszabályozósat. Szerinted nekik mind meg kellene próbálniuk "kilógni" a tömegből? A kövérnek pl halálra kéne magát zabálni? Utána meg tüntetni menni? Vagy szerinted a melegeket jobban elfogadják, ha tüntetéseken vesznek részt?

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 08. 25. 18:28 -kor

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »