HWSW Informatikai Kerekasztal: Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:02

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 19:48

Ööö... Bővebben?

Általában egyet szoktunk érteni, aminek tök örülök. Tényleg.

De azt nem érted (nem tom miért), h engem az zavar, ha vki az orrom előtt csinál olyasmit, amiről ÉN érzem magam rosszul.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#522 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:09

Ha nem olyan valaki, mint mások, akkor miért hangsúlyozza a másságát, és miért követeli ki, hogy őt a hangsúlyozott másságával fogadják el???"

A homoszexualitás a lakáson belülre tartozik ugyanúgy mint a kétnemű. Arra meg végképp semmi joga nincs senkinek hogy ezt felnövekvő gyerekek előtt propagálja! Ezért ne vonuljanak fel az utcán ott semmi keresnivalójuk ilyen megnyilvánulással nincs! Nehogy már összekeverjük a május elsejei felvonulással!

#523 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:17

"Állj!  Ne csúsztass, a melegek nem ártanak senkinek"

De ártanak és ez a baj. A serdülő gyerekek előtt propagálni, az nagyon súlyos bűn. A homoszexualitás a lakáson belülre tartozik ugyanúgy mint a kétnemű.

#524 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:19

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 19:48

Oda van írva, olvasd el mégegyszer. Ő is egyenlő ember akar lenni, ő is azt szeretné, ha mások elfogadnák. Miért érdekel téged, hogy más mit csinál, amivel neked nem árt? Furcsa vagy Te... Én viszont csak toleráns.

Csak éppen rosszul közvetítik a tömegek felé a másságukat az ilyen felvonulásokkal. Nem csak a heterokat zavarja az, hogy félmeztelen forrónadrágos férfiak kimázolt ábrázattal, dübörgő zenére, párzó mozdulatok kiséretében végig masíroznak a városon, hanem az olyan átlagos melegeket is taszítja, akik éppen most vívódnak a saját másságukkal és nem tudnak, nem akarnak azonosulni ezzel a meleg-képpel ( Úr isten, ilyenek a melegek? Nekem is így kéne viselkednem? De én képtelen vagyok így (is) élni.)

Ezek a csiri-csáré felvonulások pont az átlagos homoszexuálisok beilleszkedését és elfogadását nehezíti.

Megkérdeztem  még anno a cimborámat is erről (akiről írtam). De akkor, '96-ban még nem voltak ilyen meleg felvonulások, így a  tarvikról kérdeztem és a "nőies" homokosokról. Egyetlen szót mondott: Undorítóak.

Nem így kéne csinálni ezt szerintem. Már egész korán, kb. 14 évesen (8. osztályban), iskolai keretek között tájékoztatni kéne a fiatalokat, hogy igen: vannak ilyenek, ez normális, az emberek 5%-a ilyen, minden valószínűség szerint  genetikus háttere van, 100 emberből 5, senki nem menjen a dunának, ha úgy érzi Ő ilyen...  Amit a média közvetít a melegekről az baromság... Attól még lehet normális és értékes tagja a társadalomnak, mert ez nem betegség .... és így tovább.

Így valószínűleg nem ismétlődne meg a barátom és családjának tragédiája.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#525 Felhasználó inaktív   knifemaster 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:21

Sokan írjátok,hogy veszélyezteti a homosexualitás a népszaporulatot.
Már az ókori rómában is voltak homosexuálisok,mégis itt vagyunk.Globálissan túlnépesedés van a földön.
Ha le kell szűkíteni határokon belülre,akkor sem a meleget tehetnek arról,hogy Mo. népessége fogy.
Megnősűlhettem volna már,gyereket is vállalhattam volna,nem tettem.Nem azért mert meleg vagyok.

Ezekkel a felvonulásokkal kapcsolatban,szerintem,nem kell csodálkozni.Egyszer minden bomba felrobban.Ez most és így robbant,puccossan,polgárpukkasztóan.Ők felvonulnak,máshol meg tüntetnek,harcolnak az elnyomás ellen. Ok okozat törvénye.Ez nem azt jelenti,hogy tapsolok nekik,de nem is jelenti azt,hogy elitélem.Persze a jelmezbál biztos hogy nem kellene,de mindenki olyan fegyvert visz magával amivel hatást gyakorol,céljainak érdekében.

Szerkesztette: knifemaster 2005. 08. 25. 19:23 -kor

Nem hülye vagyok,csak tudatlan....

#526 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:23

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 20:02

De azt nem érted (nem tom miért), h engem az zavar, ha vki az orrom előtt csinál olyasmit, amiről ÉN érzem magam rosszul.

Én értem, de ez talán nem az ő hibájuk. A dohányosok látványától is rosszul érzed magad? (és akkor még nem is arról van szó, hogy az orrod alá fújnák a füstöt, az más tészta)

#527 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:29

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 20:17

"Állj!  Ne csúsztass, a melegek nem ártanak senkinek"

De ártanak és ez a baj. A serdülő gyerekek előtt propagálni, az nagyon súlyos bűn. A homoszexualitás a lakáson belülre tartozik ugyanúgy mint a kétnemű.

Ez szerintem tévedés. Nem lehet "buzit" nevelni. Ha nincs meg benne a genetikussan meghatározott hajlam, akkor a két lehetőség közül a heteroszexualitást fogja választani. Ha benne van, akkor kétesélyes. Ha becsapja magát és aláveti a személyiségét a normális szokásrendszernek, akkor bűntudatos hetero. Ha felvállaja magát, akkor homo. És szerintem ez a normális.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#528 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:33

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 20:17

Csakhogy ez nagyrészt nem propagálás kérdése. Nyilván, ha valakibe sulykolnak valamit, az hagy valami nyomot (lásd homoszexualitás elnyomása, ez nyilván fordított irányban is működik, volt is a Jóbarátok sorozatban egy vicces példa rá). A felvilágosítás, toleranciára nevelés talán még nem ez a kategória. Akkor talán a fiatalok is jobban megértik, miről van szó.

#529 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:33

"A dohányosok látványától is rosszul érzed magad"

Csak a dohányosoknál nem a látvány a baj, és a dohányos is tehet arról hogy dohányzik, sok ember szinte erőszakkal szoktatja rá magát és nem azért mert más teszi. A homók egy része pontosan így van.

#530 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:38

Van olyan homoszexuális is, akiben nincs meg az öröklött hajlam.
Amugy, ha a homoszexuális ne vonuljon fel, akkor ne legyen augusztus 20.as se, mert az meg engem zavar, mellesleg környezetszennyező. Akkor a hetero pár se járhasson kézenfogva, mert ez engem, mint aszexuális beálitottságút, esetleg zavar, és blabla napestig.
El kéne már felejteni ezeket a marhaságokat, hogy homokos=pedofil, gyerekgyilkos, neonáci, rabló. Ugyanis, ha nem vette volna senki észre, akad homoszexuális fórumtárs, és a szent toleranci nevében esetleg zavarhajta, hogy itt buziellenes felvonulást tartanak egyesek, és az emberiség kihalásával riogatnak másokat.

#531 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:39

"Ez szerintem tévedés. Nem lehet "buzit" nevelni"

Egy nem kialakult személyiséget félre lehet vinni. Hányan szoknak rá a dohányzásra akik önmaguktól soha nem tennék?

#532 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:40

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 20:33

"A dohányosok látványától is rosszul érzed magad"

Csak a dohányosoknál nem a látvány a baj, és a dohányos is tehet arról hogy dohányzik, sok ember szinte erőszakkal szoktatja rá magát és nem azért mert más teszi. A homók egy része pontosan így van.

Ne haragudj, de ez nem igaz.
"Divat buzik"? Talán ezrelékes nagyságrendben, ha előfordulnak. Aki meg ilyen az izony meg is érdemli, és nem kell sajnáni. Mert az akkor nagy valószínűség szerint, ha olyan lenne a légkör divat náci lenne és így tovább...

#533 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:44

"szent toleranci nevében esetleg zavarhajta, hogy itt buziellenes felvonulást tartanak egyesek, és az emberiség kihalásával riogatnak másokat. "

Nem riogatás hanem logikai következtetés. Az meg tévedés hogy egyesek vannak csak a homoszexualitás propagálása ellen.

#534 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:49

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 20:39

"Ez szerintem tévedés. Nem lehet "buzit" nevelni"

Egy nem kialakult személyiséget félre lehet vinni. Hányan szoknak rá a dohányzásra akik önmaguktól soha nem tennék?

A doháyzás azért egy kicsit más dolog...
Normális viszonyokat feltételezve ( tehát nem egy mesterséges elzárt tér, pl. hadihajó, börtön stb.) nem  lehet félre vinni a még képékeny személyiséget ezzel. Ezzel nem, mert jóval mélyebben gyökeredzik a nemi identitás, hogy ilyen befolyásolja. A dohányzás - és más szenvedély-betegségek - már más dolog szerintem.

#535 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 19:54

A homoszexualitást nem lehet "propagálni". Nem egy vallás, egy eszme, hanem egy állapot. És pont az a baj, hogy a legtöbb ember sz*rik megérteni, hogy van aki más. Ha nem lennének homoszexuálisok, akkor a pirosnadrágosokra köpködne, vagy a kékszeműekre, és igy tovább.
Egy homoszexuális kb annyira tehet arról hogy olyan a nemi beállitottsága, amilyen, mint a fehér/fekete/sárga/akármilyen ember a bőre szinéről. Megitélni ez alapján nemcsak rasszizmus, de ostobaság is.
Ennek örvén betilthatnád a rapzenét is, mert a négerséget propagálja, és mi lenne ha valaki egyfajta inverz jackoként néger akarna lenni?

#536 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 20:08

Idézet: Fanatic - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 20:29

Ez szerintem tévedés. Nem lehet "buzit" nevelni. Ha nincs meg benne a genetikussan meghatározott hajlam, akkor a két lehetőség közül a heteroszexualitást fogja választani. Ha benne van, akkor kétesélyes. Ha becsapja magát és aláveti a személyiségét a normális szokásrendszernek, akkor bűntudatos hetero. Ha felvállaja magát, akkor homo. És szerintem ez a normális.

Igen fiatal lehetsz...
Tudod mennyit számít, hogy két, ellenkező nemű szülő nevelje a gyereket?
Mivel sajátod még nincs, ezért nem tudod, hogy a nemi képet/viselkedést az azonos nemű szülődtől tanultad el Te is, és az ellenkező neműek viselkedését pedig az ellenkező nemű szülőd alapján ítélted meg, amikor még anyuci és apuci volt a világ. Ez így (lenne) természetes.

Sőt, azt is tőlük tanultad meg, hogyan kell viselkedni az ellenkező neműekkel. Nincsenek benne a génekben!
Ezért van az, hogy amennyiben egy tapló erőszakos barom az apa és veri a feleségét, akkor a fiúgyermeküknél sem lehet arra számítani, hogy a tenyerén fogja hordozni 20 évvel később a saját feleségét.
A rossz családi háttér még a bíróságon is enyhítő körülmény! :))
Gondolkoztál már ma?

#537 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Nekem személy szerint nincs semmi gondom a buzikkal. Igaz nem is ismerek egyet sem, vagyis nem tudom hogy az-e vagy sem. Pontosítok: azokkal a buzikkal nincs gondom, akik ugy néznek ki mint te vagy én, aki ugy öltözik mint te vagy én, és nem reklámozza, nem festi magát, nem csinálja a fesztivált. Kötve hiszem hogy ezzel ők el akarnak érni bármit is, vagy ha igen, akkor nemtom mikor jönnek végre rá, hogy ennek így semmi értelme.
Undorítónak tartom és nem utcára valónak. Semmi értelme, semmi eredménye. Max annyi hogy jól bebaszik, meg bedrogozik és jólérzi magát.
Legyenek olyanok mint a többi ember (nem a szexuális beállítottságra gondolok ezzel) és nem lenne semmi gond. Az emberek enélkül is egyre toleránsabbak lesznek napról napra. Persze nem mindenki, de azt ne várja el senki sem, hogy mindenki toleráljon mindent.

Ha meg ezt az utat választják - mint szerintük a másságuk elfogadtatásának egyetlen módját - akkor szó nélkül fogadják el azt is hogy az emberek nagy része hányik tőlük, és ellenszenvet érez.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#538 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 20:54

A homoszexualitást nem lehet "propagálni". Nem egy vallás, egy eszme, hanem egy állapot. És pont az a baj, hogy a legtöbb ember sz*rik megérteni, hogy van aki más. Ha nem lennének homoszexuálisok, akkor a pirosnadrágosokra köpködne, vagy a kékszeműekre, és igy tovább.
Egy homoszexuális kb annyira tehet arról hogy olyan a nemi beállitottsága, amilyen, mint a fehér/fekete/sárga/akármilyen ember a bőre szinéről. Megitélni ez alapján nemcsak rasszizmus, de ostobaság is.
Ennek örvén betilthatnád a rapzenét is, mert a négerséget propagálja, és mi lenne ha valaki egyfajta inverz jackoként néger akarna lenni?

Viszont ami homoszexualitás propogálásánál százszor kártékonyabb az szerintem pont a feka ganxta rap. Ezt még propogálni sem kell, elég ha a kis csóka bekapcsolja a VIVA-t. Látja, hogy hogyan kell élni: tetkók, nagy autók, bunkó stílus,eszközként használt nők, drogozás, fegyverek, lazák vagyunk, szarunk mindenre, sikk börtönviseltnek lenni...stb.

Marylin Mansont nem hiszi el, mert azt még ő is tudaja hogy egy idióta. De ezt elhiszi, hogy ez a menő, és Ő is így akar élni.

#539 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 20:12

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 20:38

Amugy, ha a homoszexuális ne vonuljon fel, akkor ne legyen augusztus 20.as se, mert az meg engem zavar, mellesleg környezetszennyező. Akkor a hetero pár se járhasson kézenfogva, mert ez engem, mint aszexuális beálitottságút, esetleg zavar, és blabla napestig.

Én azt kétlem erősen, hogy homoszekszuálisnak lenni; azt jelenti, amit a felvonuláson látni lehet. Lehet, hogy ők jobban tudják, de mi köze van az azonos neműek szerelméhez az extravagáns öltözködésnek, bájolgásnak, feltűnősködésnek? Ez érzésem szerint ugyanolyan exhibicionizmusból, valahovátartozásivágyból (jóvanna jobb nem jutott eszembe :Đ ) eredő magamutogatás, mint a rockerkülső, punkkülső, plázakülső, hiphápkülső, stb. Csak mosolyogni tudok az ilyesmin, ugyanúgy, mint azokon a kissrácokon akik azért mert láttak egy Eminem, vagy 50 cent klippet máris bőgatyába' bőatlétába', meg fejkendőbe' járnak, fél kilós aranylánccal a nyakukban; vagy az olyan kis csitriken, akik két szám meghallgatása után azonnal Nirvanas meg Linkin Parkos pólókat hordanak. De könyörgöm ezt felnőtt korára ki szokta nőni az ember...

Szerkesztette: snakekiller 2005. 08. 25. 20:12 -kor

#540 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 20:13

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 19:30

Az állatvilágban is előfordul és nem azért, hogy gátolja a faj szaporodását ;)

Pontosabb példát? Linket esetleg? Milyen állat az?
Gondolkoztál már ma?

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.