****Dumaparty
Elküldve: 2003. 07. 26. 08:08
idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
Jó reggelt[/quote]
jó reggelt a-n-d-r-e-w
![]()
Elküldve: 2003. 07. 26. 08:16
idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
Neked is bianca[/quote]
Kösz.
![]()
Na, megiszom a kávét, rekonsztruálok még egy kicistés indulunk. Itt nincs messze tölünk a piac, 10 perc gyalog.
Elküldve: 2003. 07. 26. 08:32

barbra: Boldog névnapot kívánok!

Elküldve: 2003. 07. 26. 08:36
idézet:
Ezt írta doszy:
Sziasztok!
barbra: Boldog névnapot kívánok!![]()
[/quote]
Szia, doszy,
köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!És neked is egészségedre!
![]()
Letéptem ezt a hanga szálat...
Elküldve: 2003. 07. 26. 08:37
idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
Jó reggelt[/quote]
Szia, a-n-d-r-e-w..)
Elküldve: 2003. 07. 26. 08:38
idézet:
Ezt írta doszy:
Sziasztok!
barbra: Boldog névnapot kívánok!![]()
[/quote]
Szia
Ma van a névnapja?
http://www.smilieman...ie=816103-0.png![]()
Elküldve: 2003. 07. 26. 08:45
idézet:
Ezt írta bianca:
Szia! Köszönöm
, igen tudnám még aludni, ma szabadnapos vagyok.
Megyünk majd piacra. Ez itt késöbb kezdik mint nálatok.
[/quote]
Szép napot és jó "piacolást" neked, bianca!
Azért vannak dolgok, amelyek országoktól függetlenül állandók. Ha másként is történik a "piacolás", de azért látod: szombat délelött Németországban is és Magyarországon is - általában - piacra mennek az emberek, hogy elláthassák a hétvégi "hadtáp" feladatait.Én is piacra indulok most. Húslevest kell főznöm ma, ahhoz pedig szerintem mindig friss hozzávalók kellenek.
Elgondolkodtam egy kicsit ezekről a szombati piaci bevásárlásokról. Gyerekkoromban ennek szertartása volt. Bevásároltunk zöldséget, gyümölcsöt és TERMÉSZETESEN vettünk lángost, azt haza vittük és együtt megette a család, csak úgy a csomagolópapírról, a konyhaasztalnál. Én szőlőt is szerettem hozzá enni. Nagyon finom volt. De talán a hangulata miatt (is) emlékszem rá ilyen szépen.
Mit vásárolsz és kivel és valójában hol is? (Hú, mennyi kérdésem van!) Csak arra emlékszem, hogy Németországból dumcsizol velünk...
Elküldve: 2003. 07. 26. 08:47
idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
Szia
Ma van a névnapja?
http://www.smilieman...ie=816103-0.png[/quote]
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy.
Ha nem is a barbra-knak, de valóban "ma van a névnapja".![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 26. 08:52
idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
Nem tudom miért, de barbarának hittelekDe mostmár tudom
[/quote]
Szerintem a mai napi név legalább olyan szép, mint a barbra, sőt! Hogy úgy mondjam.![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 26. 09:58
idézet:
Ezt írta barbra:
Szerintem a mai napi név legalább olyan szép, mint a barbra, sőt! Hogy úgy mondjam.![]()
[/quote]
Akkor mostantól mintegy virtuálisan is felveheted a barbrát...
Cépet, jót, hazaértem![]()
Elküldve: 2003. 07. 26. 10:08
idézet:
Ezt írta [Lulu]:
Akkor mostantól mintegy virtuálisan is felveheted a barbrát...
Cépet, jót, hazaértem[/quote]
Szia.![]()
Elküldve: 2003. 07. 26. 11:44
idézet:
Ezt írta barbra:
Szép napot és jó "piacolást" neked, bianca!
Azért vannak dolgok, amelyek országoktól függetlenül állandók. Ha másként is történik a "piacolás", de azért látod: szombat délelött Németországban is és Magyarországon is - általában - piacra mennek az emberek, hogy elláthassák a hétvégi "hadtáp" feladatait.Én is piacra indulok most. Húslevest kell főznöm ma, ahhoz pedig szerintem mindig friss hozzávalók kellenek.
Elgondolkodtam egy kicsit ezekről a szombati piaci bevásárlásokról. Gyerekkoromban ennek szertartása volt. Bevásároltunk zöldséget, gyümölcsöt és TERMÉSZETESEN vettünk lángost, azt haza vittük és együtt megette a család, csak úgy a csomagolópapírról, a konyhaasztalnál. Én szőlőt is szerettem hozzá enni. Nagyon finom volt. De talán a hangulata miatt (is) emlékszem rá ilyen szépen.
Mit vásárolsz és kivel és valójában hol is? (Hú, mennyi kérdésem van!) Csak arra emlékszem, hogy Németországból dumcsizol velünk...[/quote]
Elöször én is gratulálok neked névnapodhoz! ...... untána a kérdésekvalastása.
![]()
Sanyival mentem, ferjemmel.
Hát a piacot gyorson elintéztük, nem sokat vettünk, crémeszinü kicsi müvirágokat kerestem, nem volt.
Ezért még boltokba menntünk és ott kaptam.
Alexandra esküvöhez kell, magam csinálok neki a menyaszonyi koszorút, igy olcsobb és ö crémeszinü rúhaba megy, paszolni kell minden.
A piac itt van köszelben. 10 perc gyalogg, a sportcsarnoknál szokták csinálni, mindig szombaton.
Ez a varos telyes centrumba van, ahol lakom. A centrum tele sok párkkokkal és olyan helyekkel ahol mindig valamit lehet csinálni.
Hmmmmmmm, lángost én is szeretem, téjföllel.
![]()
Elküldve: 2003. 07. 26. 11:49
idézet:
Ezt írta bianca:
Hmmmmmmm, lángost én is szeretem, téjföllel.
[/quote]
Meg még egy kis sajtot reá.
Hmmm, éhes lettem...![]()
Elküldve: 2003. 07. 26. 12:52

Elküldve: 2003. 07. 26. 12:54
idézet:
Ezt írta doszy:
Én meg jól laktam. Bélszínjavát ettem csárda módra, ami egy közepesen átsütött bélszínt, egy hortobágyi palacsintát és köretként hagymás-szalonnás nokedlit takar. Valami isteniek így együtt. Nyamm...[/quote]
Azért én a hortobágyi palacsintát külön enném meg...![]()
Elküldve: 2003. 07. 26. 13:01
idézet:
Ezt írta [Lulu]:
Azért én a hortobágyi palacsintát külön enném meg...[/quote]
Nemnem, nekem nagyon finom volt a kétféle íz együtt (amúgy egy tányéron volt az egész).
[ 2003. július 26.: doszy szerkesztette a hozzászólást ]