HWSW Informatikai Kerekasztal: Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   gxa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 30. 17:22

Idézet: charlie - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 18:10

akkor hogyvan?
hideg majd a éksöbbi időszakban (szovjetunio végéig) erősen védik a pentagont, aztán lazzantanak, mert biztos nincs veszély, majd 5 éve megint erősen védik?

nemá

Nem várták meg vele a hidegháború végét:

Idézet

In 1976, the Pentagon began offering guided tours to the general public, as part of the American Bicentennial. [5] Tours for the general public were suspended after the September 11, 2001 attacks, and are now only available on a pre-arranged basis to veterans and other groups.

Idézet

Before the September 11, 2001 attacks, an escalator ran from the Metro station to the Pentagon lobby. After the attack this escalator was blocked off and later removed as part of the Pentagon Renovation Program.

Kár...  :(
Link

#1002 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 17:36

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 1:11

ennek tükrében....

hunSUB thx for Tomcat

ki, mit, hol, hogyan gondol....

Isteni csámcsogni való az összeesküvéselméletek kedvelőinek, nem több. :)
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1003 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 17:37

jo a film, jot szorakoztam rajta. hogy mennyi az igazsagtartalma... aztat en nem tudom.  :)
JóSebesség

#1004 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 18:34

nem vagyok összeesküvés elmélet párti, sőt mitöbb, nem is hiszek az ilyesmiben. azonban minden jel arra utal, hogy "nem igazán" az történt ott szeptember 11.-én amit megetettek a köztudattal. és az én véleményem az, hogy ilyen horderejű, hovatovább történelmi jelentőségű eseménynél a valós indokok ilyen mértékű elferdítése már -az USA által nagyon hangoztatott- demokrácia elleni támadásnak vélem.
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#1005 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 18:41

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 15:58

Némileg elfugult "gondolatébresztő".

Miért mi az elfogultság jelen esetben? Aki eltér attól, amit az usa hivatalosan kiadott közleményben, az már elfogult dolog? Ilyen esetben nem lehet elfogultságról beszélni. Ki iránt lenne elfogult? Ha nem lenne "elfogult" akkor min kellene elgondolkozni? Ha ugyanazt szajkózná, ami a hivatalos állásfoglalás akkor mi lenne az alap a gondolkodásra?

#1006 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 18:42

Idézet: gxa - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 18:22

Kár...  :(

Mintha a metróból jött volna fel az állítólagos 757 :bolond: ok

#1007 Felhasználó inaktív   gxa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 19:08

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 19:42

Mintha a metróból jött volna fel az állítólagos 757 :bolond: ok

:omg:
Egy Boeing nem is, de egyébként _akárki_ felmehetett a metróból és körbenézhetett a Pentagonban. És az is biztos, hogy az útvonal, amin körbevezetnek, sokszor eléggé magas rangú emberek irodája előtt vezetett el. Egy fémdetektoros ellenőrzés volt ugyan, de aki akar, az még ezerféle módon tudott volna galibát okozni.

#1008 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 19:11

Nincs biztos védelem. Minden biztonsági rendszeren van rés. Ha más nem akkor az emberek akik kezelik.

#1009 Felhasználó inaktív   gxa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 20:55

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 20:11

Nincs biztos védelem. Minden biztonsági rendszeren van rés. Ha más nem akkor az emberek akik kezelik.

Ezt magyarázom én is.

#1010 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 21:28

Ezt a toronyrobbantásos dolgot nem találom túl meggyőzőnek, de a pentagonos résszel valami tuti nem stimmel.

ha jól tudom az az egyetlen nyilvánosságra került video, amiből az alábbi linken levő képek vannak:
http://911research.wtc7.net/pentagon/evide...fiveframes.html

Ne mondják nekem, hogy 2001-ben, a világ legerősebb országának biztonsági központját efféle vacak VHS minőséget se elérő kamerákkal védik. (anno tévében is leadták, tényleg ilyen minőségű, nem a jpeg kavar be, sőt a frame-rate is nagyon alacsony) Ráadásul ez volt a helyszínhez legközelebbi.
Továbbá eléggé furcsálom, hogy a biztonsági kamera óráját ilyen szinten leszarják, holott ez tipikusan az a műfaj, ami az archívumban turkászással nyer értelmet.

Továbba az is érdekes, ahogy aznap a hírekben megjelent a dolog. Kezdetben helikopterről beszéltek, utána kisrepülőről ami a helikopterpálya mellett zuhant le, utána már nem is annyira volt kicsi az a repülő, míg végül eljutottak a végső változathoz.

Szóval gyanús...

#1011 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 22:07

Idézet: gxa - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 21:55

Ezt magyarázom én is.

Én meg úgy értettem, hogy ha valaki valamit el akar érni, ezután is el tudja. Ezzel, hogy egy túristalátványosságot kiiktattak. Csak azt mutatják ki: "igen, be vagyunk szarva a terroristáktól" De valójában ezzel nem nagyon csökken a kockázatuk. Csak a megvalósítás módja lesz más, ha valaki be akar juttatni valamit.

#1012 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 22:11

Szerintem az amerikaiak tudtak mindenről. X ezer embert feláldoztak, ugyanúgy mint Pearl Habornál, azért, hogy  anno beléphessenek a II. világháborúba.

Szeptemberben pedig a legfőbb ok, az olaj, és az azóta az amerikai adófizetők pénzéből elkölthető dollármilliárdok a terrorizmus ellen évente. Fegyverkezni kell, az Ősellenség megszünt, de mit is csináljanak azzal a sok katonával??? Egy részét lefedik a terorista ellenes dollármilliárdok, a másik része pedig, az évente kreállt terrorizmust támogató országok elleni háborús tervek, majd a háború. Ezek semmi mást nem szolgálnak, mint Amerika, és Izrel érdekeit, a befolyás növelését a Közel-Keleten, és az olaj.
Az amerikaiak hazudnak mint a vízfolyás. Anno, Kuvaitban az amerikaiak gyújtották fel a halott Kuvaiti katonákat,  civil áldozatokat,  hogy a világ közvéleményét a maguk oldalára állítsák. Volt erről egy szép kis dokumentumfilmecske a Spektrum műsorán...., amerikai, évekkel a háború után készítették. Egy arcát nem mutató amerikai tiszt nyilatkozta aki részt vett benne, a halott emberek felgyújtásában.

Ne mondja nekem senki, hogy az amerikai titkosszolgálat a Moszaddal karöltve nem szerez tudomást, egy kb egy évi szervezőmunkát igénylő támadássorozatról.
Valaki nyilvánosságra hozta a valós adatokat??, hogy abban az épületben átlagosan mennyien dolgoznak egy átlagos napon, és mennyien dolgoztak a támadás napján.... .

Izrel és az Arab államok közötti konfliktust kellene megoldani korrekt módon, mindkét fél számára megfelelően, mert egy vallási fanatikus megnyomja a gombot, és akkor az egész világnak annyi.

Egyszerű. Az izreli és az arab országok vezetőit egy épületben "hermetikusan" elzárni a külvilágtól, ha kell befalazni őket (Lsd pápaválasztás régen), és addig ki nem jönnének, míg meg nem eggyeznek. Felszáll a füst a kéményből...., megeggyeztek, kijöhetnek, minden ok.

Szerkesztette: Macska 2006. 04. 30. 22:19 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1013 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 22:32

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 17:25

Dokumentumfilmben hallottam, hogy külön rakétra és radarrendszere van, de ez mér régebben volt, nem emlészem a címre.

Nem is pontosan az őzés, hanem maga a légiforgalom egy eléggé ellenőrzött dolog. Barátnőm ahol dolgozik, csak kis 50 fős gépek vannak, sima utaszállítás. Ahogy nem válaszoltak már küldték is a vadászgépeket. Ha egy nagy utasszállító letér a megadott útvonalról, akkor azt a légiforgalmi irányítással meg kell beszélnie. Ők adják meg a pontos adatokat, hogy merre menjen. Nem hiszem, hogy engedélyezték volna azt az útvonalat, valószínűleg nem is válaszoltak. Ilyen esetben pedig nem nagyon várnak, egyből ráküldenek pár gépet, hogy megnézzék mi a baj.
Múlt évben még Magyaroszágon is vadászgépet küldtek egy kis osztrák sportgépre ha jól emlékszem, mert nem válaszolt a rádión.
Ezek után Te el tudod képzelni, hogy egy bazi nagy gép csak úgy repked össze vissza és senki se törődik vele?

(hadititok): a paksot védő légvédelem szó nélkül leszedheti a közel repülő/tiltott zóna engedély nélkül  repülőket, ez főleg sep.11 után/jugó háború, 91-95 között volt így....

ha jól tudom volt közvetlen irányítású rakéta is az erőmű közvetlen (kb 5 km.) közelében : ergo bármikor mint egy patriotot rá tudták volna ereszteni kamikazéra a régi orosz töltetet is.

Volt példa cseheknél h. tényleg közel ment az ottani nuk erőműhöz egy gép és volt kb 30 mp ük a harci gépek pilótáinak h. elhessegessék őket onnan- aztán pukk lett volna!!

Szerkesztette: WEbshark 2006. 04. 30. 22:35 -kor

#1014 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 22:38

Idézet: iljicSke - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 16:08

Igaz, ha nem tudjuk, hogy milyen ötvözetet használtak az épületekben akkor ez oda-vissza lehet igaz vagy hamis.

Ne kábítsatok el már bakker.
Nem vagyok sem tűzoltó (kivéve, ha álltalános iskolás koromban tűzoltóversenyekre, tűzóltótáborokba jártam, beleszámít), sem tűzszerés..
De nemigaz nem láttatok már egy kigéett házat felvételekről.

Egyrészt, nemcsak a kerozin fog égni, hanem minden más körülötte lángrakap.
Simán keletkezhettek olyan helyek az épületben, ahol megrekedt a hő és akár 1000°C fokos csúcshőmérsékletet mértek.

Egyébként azzal egyetértek, hogy sok homályos pont van az üggyel kapcsolatban ,de azért a túlzott elméletgyártás is butaság.

Idézet

Ne mondja nekem senki, hogy az amerikai titkosszolgálat a Moszaddal karöltve nem szerez tudomást, egy kb egy évi szervezőmunkát igénylő támadássorozatról.

Most pl én fogom magam, bekattanok, kiveszek egy szobát egy toronyházban.
Fél év alatt egy szobát telihordok ammonium nitráttal, meg hozzávaló gyújtóanyaggal és begyújtom tuti hogy eltűnik az épület a föld színéről. akárhol is van az épületben...
Miért szerezne róla bárki tudomást?
Te is egymagad megszervezhetnéd.
Ha mindennak egy chipses zacskó anyagot viszel csak fel, már bőven elég.

Nem féltem a titkosszolgálatokat sem, de azért nem kellene túlzásba esni.
szerintem.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#1015 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 22:39

Idézet: HavocS - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 16:37

Ja igen. Láttátok a Bowling for Columbine (Kóla, Puska, Sültkrumpli) c. dokumentumfilmet? A Columbine középiskolában történt mészárlás okait, és a szabad fegyverviselést tárgyalja. Remek film, ha jól tudom, Oscar díjas is.

911 Fahrenheit ... szintén jó és passzol..

#1016 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 22:49

Idézet: GI - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 23:38

Ne kábítsatok el már bakker.
Nem vagyok sem tűzoltó (kivéve, ha álltalános iskolás koromban tűzoltóversenyekre, tűzóltótáborokba jártam, beleszámít), sem tűzszerés..
De nemigaz nem láttatok már egy kigéett házat felvételekről.

Egyrészt, nemcsak a kerozin fog égni, hanem minden más körülötte lángrakap.
Simán keletkezhettek olyan helyek az épületben, ahol megrekedt a hő és akár 1000°C fokos csúcshőmérsékletet mértek.

Egyébként azzal egyetértek, hogy sok homályos pont van az üggyel kapcsolatban ,de azért a túlzott elméletgyártás is butaság.

Most pl én fogom magam, bekattanok, kiveszek egy szobát egy toronyházban.
Fél év alatt egy szobát telihordok ammonium nitráttal, meg hozzávaló gyújtóanyaggal és begyújtom tuti hogy eltűnik az épület a föld színéről. akárhol is van az épületben...
Miért szerezne róla bárki tudomást?
Te is egymagad megszervezhetnéd.
Ha mindennak egy chipses zacskó anyagot viszel csak fel, már bőven elég.

szerintem.

Ez mekkora ötlet! :idea: :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1017 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 22:59

Idézet: GI - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 23:38

...............
szerintem.

Elmondták, hogy egy ilyen akció szervezése miből állna, és egy kicsit összetettebb, mint az, amiről te ott írsz. Hidd el. És ez tartott kb. 1 évig. Szóval..., amit leírtam, bizony van valós alapja.
Nem abból áll, hogy van pár pilóta aki megtanul minimális szinten Being-et vezetni, pár ember késsel, és fellszállnak a repülőre. Az egy év megszervezést, az akció bonyolultságát, és ennek végrehajtásához szükséges lépéseket amerikaiak elemezték, persze, arra nem tértek ki, amit én felvetettem, azaz, hogy nem jutott egyetlen titkosszolgálat tudomására egy ilyen bonyolultságú, szervezett akció.
Erről is láttam egy elemzést, amerikaiak voltak. Ez nem egy szobában szerveződik.

Szerkesztette: Macska 2006. 04. 30. 23:02 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1018 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 23:01

Idézet

Ez mekkora ötlet!

:D
Azért egy átlag magyar épületnek elég lenne csak egy nitrogénes műtrágya ifával is nekimenni.
A bérleti díjat is megspórolod.  :Đ

Elöbbibe az a nagyon jó, hogy a szobát ott is kiveheted, ahol statikailag a legsérülékenyebb az épület.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#1019 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 23:01

azért, hogy beviszed a cuccot szépen lassan, vagy eltéritesz x boing-et szvsz nem egy kategória..
ja, multkor volt a seconds blabla az ngc-n, ott azt mondták, hogy a boingok abszolút nem voltak fullon, kb 30-50%-os kihasználtságban voltak (mármint aznap)
most akkor ez vagy nemigaz, vagy én eztse értem, hogy elindítanak egy repülöt félig üresen?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1020 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 23:04

Idézet: charlie - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 0:01

[...]
most akkor ez vagy nemigaz, vagy én eztse értem, hogy elindítanak egy repülöt félig üresen?

Úgy tudom, hogy a repülőgépeket általában nem tankolják teli, csak a menettávolsághoz szükséges mennyiség + 10-20%, így lehetséges, hogy már felszállás után se voltak teli.

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.