HWSW Informatikai Kerekasztal: Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! Értékeld a témát: -----

#1381 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 13. 10:53

Idézet: Asker - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 11:12

én még eredetiben láttam, megnézem még1szer.

Tudom meg ajanlani az Olajfalok es Az igazi Mao cimu alkotasokat... ;)

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 08. 13. 10:59 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1382 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 11:10

Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 11:53

Samott

Nekem is ez jutott eszembe, de nem mertem leírni... :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1383 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 11:46

Bunkerbloggerek

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1384 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 13. 15:20

"Ölni vagy ölni hagyni? Ezzel a súlyos morális dilemmával küzd hetek óta az izraeli vezetés. A Hezbollah arzenálját a levegőből nem lehetett megsemmisíteni, közben a napi száz-kétszáz rakéta árnyékában lakhatatlanná vált Izrael egyharmada, a több tucat halott mellett milliárdos az anyagi kár."..."Izrael most egyedül küzd a létéért, vállalva a háborúval járó súlyos áldozatokat és felelősséget. Kritikusai Párizstól Budapestig hangosak, de tudniuk kell: Izrael ellenségei nem csak a zsidóságot, de a keresztény civilizációt is likvidálni akarják. A libanoni háború rólunk is szól."
folytatás

no comment.

Szerkesztette: Basic 2006. 08. 13. 15:27 -kor

#1385 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 15:31

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. aug. 12., szombat - 19:26

És Libanon útjai, hídjai is terroristák hogy azokat is rombolja tudatosan? Tudod ezt a német fasiszta hadsereg csinálta, pld az oroszok nem.

Ebbe nagyon felesleges bekeverni holmi ideológiát. A visszavonuló hadseregek mindenhol pusztítanak maguk után, hogy az üldözők dolgát nehezítsék.

#1386 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 15:34

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 15:31

Ebbe nagyon felesleges bekeverni holmi ideológiát. A visszavonuló hadseregek mindenhol pusztítanak maguk után, hogy az üldözők dolgát nehezítsék.

szerintem libanon esetében, csak taktika. el kell vágni az utánpótlást.

Szerkesztette: Basic 2006. 08. 13. 15:40 -kor

#1387 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 15:55

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 16:20

"Ölni vagy ölni hagyni? Ezzel a súlyos morális dilemmával küzd hetek óta az izraeli vezetés. A Hezbollah arzenálját a levegőből nem lehetett megsemmisíteni, közben a napi száz-kétszáz rakéta árnyékában lakhatatlanná vált Izrael egyharmada, a több tucat halott mellett milliárdos az anyagi kár."..."Izrael most egyedül küzd a létéért, vállalva a háborúval járó súlyos áldozatokat és felelősséget. Kritikusai Párizstól Budapestig hangosak, de tudniuk kell: Izrael ellenségei nem csak a zsidóságot, de a keresztény civilizációt is likvidálni akarják. A libanoni háború rólunk is szól."
folytatás

no comment.

Tényleg no comment a cikk. :) Iszonyatos elfogultság, a történelmi tények totális negligálása süt belőle.

Igen-igen megcsináltuk. Mi, a "nyugati civilizáció". Arrafelé (de nem csak ott, lásd Amerika, Afrika) több-kevesebb bajjal, de megéltek emberek, amíg a kapzsi európai be nem tette oda a lábát, hogy kizárólag a mihamarabbi saját boldogulását szem előtt tartva leigázza, tönkretegye az őshonos népeket. Kvázi magunknak köszönhetjük, hogy a Föld lakosságának 90%-a legjobb esetben is semlegesen viszonyul hozzánk. Mert olyannyira fejlettek vagyunk, hogy hirtelen magasabb rendűnek is képzeljük magunkat. Mindent megtehetünk büntetlenül. Mi, a "nyugati civilizáció".

Erre lehet azt válaszolni, hogy előbb-utóbb ők is hasonlóképpen cselekedtek volna. De a történelem másképp alakult, ez csak egy "ha" marad akkor is...

#1388 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:06

Idézet: Asker - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 10:02

Meg mi szükség volt a második atomra?

Termeszetesen. Azert nehany szamadat nem arthat. Bar a bombak hatasa vitatott, mintegy 210-220 000 emberre teszik a halalos aldozatok szamat (a sugarbetegseget szenvedetteket is beleertve).

Elozmenyek. 1945 marciusaban gyujtobombakkal szortak meg Tokiot. A kulonbozo becslesek teteje kb. 100e civil aldozat ember. Augusztusra mar mintegy 60 japan varost bombaztak szanaszet. A ket atombombat megolozo okinawai csataban 50-150e civil, 100-125e japan es 72e amerikai pusztult el. Jogosnak tunik hat az amerikaiak felelme, hogy a) a japanokat keptelenseg megtorni az eddigi modszerekkel (ie. hagyomanyos bombazas) b) egy hagyomanyos invazio (Operation Downfall) meglehetosen sok amerikai eletet kovetelne. A japanok oruletes tempoban termeltek a kamikazenak szant repulogepeket, raadasul kifejezetten a szallitohajokra kepeztek ki oket, a becslesek szerint az invazios erok mintegy fele-harmada meg a hajon meghalt volna.

Igazabol a japanoknak egy szerencsejuk volt: az amerikaiknak nem volt tobb atombombajuk amit rajuk szorjanak, kulonben augusztus 12-en valoszinuleg kaptak volna meg egyet...

#1389 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:36

nemcsak 1et, többet is, sőt szvsz németeknek is jutott volna csakúgy mert az olyan jó, és fínom  :Đ
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1390 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:38

Idézet: Samott - Dátum: 2006. Aug. 13., Sunday - 10:53

Samott

nagyon ügyes. mint mások is beidézték:

Idézet

A történelmet a győztesek írják.
Szal mi csak ez egyik /erősebbik/ oldalt látjuk.
a másik is volt már: 

Idézet

Vae victis!

Idézet

Idézet
A történelmet a győztesek írják

Milyen igaz. Nemrég láttam egy BBC dokfilmet vmi Normandiától Berlinig volt a címe. Így úgy mutatta a haláltáborokat, gázkamrákat, papolt hogy mit tettek ezek a németek. Igen igazuk van, teljes mértékben, de itt jön a képbe hogy a történelmet a győztesek írják:  Drezda és a többi városra bombaszőnyeget terítettek, arról egy másodperc se volt nemsok. Meg mi szükség volt a második atomra? ezért:
Idézet
Vae victis!

A fenti két idézetttel közel tökéletesen le lehet festeni hogy mi a történelem.

csak tudod vhogy egyik képviselő se akarta a fiát harcolni küldeni, azt az egyet kivéve akinek kint volt a fia....  :D

ps:

Idézet

If you only knew the power of the Dark Side

Szerkesztette: Asker 2006. 08. 13. 16:49 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1391 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:44

Idézet: Asker - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 17:38

csak tudod vhogy egyik képviselő se akarta a fiát harcolni küldeni, azt az egyet kivéve akinek kint volt a fia....  :D

Nagyon jo, most mar ezt is tudom... ;) Te meg olvasd el azt a szocikket, amit Az igazi Mao alatt talalsz... ;)

Samott

#1392 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:54

Idézet: Samott - Dátum: 2006. Aug. 13., Sunday - 16:44

Nagyon jo, most mar ezt is tudom... ;) Te meg olvasd el azt a szocikket, amit Az igazi Mao alatt talalsz... ;)

Samott

Elolvastam. De Te is olvasd el, és értsd meg: csupán ezt a két mondatot:

Idézet

A történelmet a győztesek írják
Jelen pillanatban az USA a győztes. Én nem azt mondom hogy minden igaz a 9/11ből míg te a két linkel azt állítod hogy kitalált baromság.  Ilyen szűklátőkörrel nemtok mit kezdeni. bocs.  ;)

Idézet

Vae victis!
Segítek jó? Az utóbbi azt jelenti hogy Jajj, a legyőzötteknek.

ps:
Tudod Trójáról is miket mondtak hogy kitalált meg áhh ohh nemlétezik? Aztán ezt IS megtalálták...

#1393 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 17:30

Idézet: Asker - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 17:54

Elolvastam. De Te is olvasd el, és értsd meg: csupán ezt a két mondatot:  Jelen pillanatban az USA a győztes. Én nem azt mondom hogy minden igaz a 9/11ből míg te a két linkel azt állítod hogy kitalált baromság.  Ilyen szűklátőkörrel nemtok mit kezdeni. bocs.  ;)

Egy percig se vitattam se a "A történelmet a győztesek írják" se a "Vae victis!" igazsagat... en csak azt a modszert vitatom ahogy ez a "dokumentumfilmes" dolgozik. Adok meg egy linket: Hazugságoktól hemzseg az Oscar-díjas dokumentumfilm? (meg mielott belekotsz: igen, ez a "mester" egyik masik alkotasarol szol)

Ha mar szuklatokort emlegetsz: vedd eszre, pont ezt probalom nalad kezelni: mindig ketelkedj, nem csak a kormanyok hazudnak, hanem sajnos neha azok is, akinek pont ezeket a visszaeleseket kellene leleplezniuk.

Szerk: A hamis koporsószeg

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 08. 13. 17:44 -kor

#1394 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 13. 17:50

Idézet

Adok meg egy linket:

én is. megint.
Fifty-nine Deceits in Fahrenheit 9/11
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#1395 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 18:06

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 10:19

Nézzetek már meg egy holokaustról készült filmet, és gondoljátok át a leírtakat, mert nagyon durva és szomorú dolgokat olvastam. Nagyon sajnálom, hogy így gondolkoztok. Sanjnos az atiszemitizmus eléggé felütötte újra a fejét, nem számít a kulturális "fejlettség" ez kitörölhetetlen dolog. Sajnos.
Az emberek gyorsan elfelejtik a holokaustot. Lassan ua. úgy beszélnek és gondokoznak, mint annak idején hitler. Na én ezt soha nem fogom szó nélkül hagyni! Még itt a fórumon sem.

Istent kihagytad a gondolatmenetedből  :)  olvasd el Esaiás próféta könyvét, ami végig a holokauszt ígéretéről szól, ugyanis ez nem egy véletlen műve volt, hanem Isten engedélyével, tudomásával történt.

Mindenható, ha ez a szó bármit is jelent, akkor legalább annyit, hogy a saját népét megtudta volna védeni. De végig arról szól, hogy szétszóratja őket a világba, gödrökbe temetik őket, stb. tessék csak figyelmesen elolvasni. Mindez okkal történt. Isten népének a Zsidóknak nem az volt a dolga, hogy magukat minden népnél különbnek tartsák és kutyának, disznónak nézzenek minden más népet, hanem Isten azért választotta ki Őket, hogy Isten szívét, Isten igazságát hirdessék. Ezt sosem tették meg, sőt Isten fiát is megölték, de előtte az összes prófétát felkoncolták, akiket Isten hozzájuk küldött, hogy felébressze Őket.

Persze most szóba jöhet a predesztináció, ami elég hülye szó, de szerencsére van magyar megfelelője, a megváltoztathatatlanság, eleve elrendeltség. Jézus halálára szükség volt, ehhez Isten felhasználta a zsidó nép gonoszságát, mint ahogy Jézus elárulásához Júdás gonoszságát.

Szóval lehet most újat mondok, de az, hogy a zsidósággal megtörtént a holokauszt, az Isten akarata volt, már Jézus halála előtt többszáz évvel megjövendölték a próféták.

Olvasd el ezt az igét:

Idézet

Ám 3,6 
Ha megharsan a kürt a városban, nem riad-é meg a nép? Vajjon lehet-é baj a városban, a mit nem az Úr szerezne?

Isten szava ez, Isten azt mondja, hogy nem történhet semmi, amit nem Ő szerezne  :)  azért mindenható a neve. Még a szívdobogásod, a lélegzésed és az, hogy nő a hajad, szakállad, körmöd, az is ettől az akarattól és erőtől függ.

Nem hiába mondja a Biblia, hogy nem a magatokéi vagytok, minden ember Isten tulajdona testileg és lelkileg.
Nekem ha van négy disznóm az ólban és három elver egyet és nem hagyja a moslékhoz menni, akkor én gondoskodom róla, hogy legyen mit ennie és megleckéztetem, megtanítom a másik hármat, hogy nekem a negyedik disznó is fontos, hogy kövérre hízzon  :D

Mennyire inkább Isten népe, aki Isten nevéről neveztetik s azért lettek kiválasztva, hogy Isten akaratában járjanak és Isten szívét hirdessék. De Isten végig kemény nyakú népnek mondja Őket, akiket megtörni kell.

#1396 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 18:27

Idézet: guga - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 18:06

Istent kihagytad a gondolatmenetedből  :)  olvasd el Esaiás próféta könyvét, ami végig a holokauszt ígéretéről szól, ugyanis ez nem egy véletlen műve volt, hanem Isten engedélyével, tudomásával történt.

Mindenható, ha ez a szó bármit is jelent, akkor legalább annyit, hogy a saját népét megtudta volna védeni. De végig arról szól, hogy szétszóratja őket a világba, gödrökbe temetik őket, stb. tessék csak figyelmesen elolvasni. Mindez okkal történt. Isten népének a Zsidóknak nem az volt a dolga, hogy magukat minden népnél különbnek tartsák és kutyának, disznónak nézzenek minden más népet, hanem Isten azért választotta ki Őket, hogy Isten szívét, Isten igazságát hirdessék. Ezt sosem tették meg, sőt Isten fiát is megölték, de előtte az összes prófétát felkoncolták, akiket Isten hozzájuk küldött, hogy felébressze Őket.

Persze most szóba jöhet a predesztináció, ami elég hülye szó, de szerencsére van magyar megfelelője, a megváltoztathatatlanság, eleve elrendeltség. Jézus halálára szükség volt, ehhez Isten felhasználta a zsidó nép gonoszságát, mint ahogy Jézus elárulásához Júdás gonoszságát.

Szóval lehet most újat mondok, de az, hogy a zsidósággal megtörtént a holokauszt, az Isten akarata volt, már Jézus halála előtt többszáz évvel megjövendölték a próféták.

Olvasd el ezt az igét:

Isten szava ez, Isten azt mondja, hogy nem történhet semmi, amit nem Ő szerezne  :)  azért mindenható a neve. Még a szívdobogásod, a lélegzésed és az, hogy nő a hajad, szakállad, körmöd, az is ettől az akarattól és erőtől függ.

Nem hiába mondja a Biblia, hogy nem a magatokéi vagytok, minden ember Isten tulajdona testileg és lelkileg.
Nekem ha van négy disznóm az ólban és három elver egyet és nem hagyja a moslékhoz menni, akkor én gondoskodom róla, hogy legyen mit ennie és megleckéztetem, megtanítom a másik hármat, hogy nekem a negyedik disznó is fontos, hogy kövérre hízzon  :D

Mennyire inkább Isten népe, aki Isten nevéről neveztetik s azért lettek kiválasztva, hogy Isten akaratában járjanak és Isten szívét hirdessék. De Isten végig kemény nyakú népnek mondja Őket, akiket megtörni kell.

figyu! ez nem a vallási topic, egy kicsit próbálj elvonatkoztatni a vallástól! próbáld meg józan emberi ésszel v. szívvel szemlélni a dolgokat.  :mad:

#1397 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 18:29

Idézet: Samott - Dátum: 2006. Aug. 13., Sunday - 17:30

Ha mar szuklatokort emlegetsz: vedd eszre, pont ezt probalom nalad kezelni: mindig ketelkedj, nem csak a kormanyok hazudnak, hanem sajnos neha azok is, akinek pont ezeket a visszaeleseket kellene leleplezniuk.

Samott

hát nemtom nálad nem nagyon tűnik fel az hogy kételkedj a kormányokban...
vhogy mindig a kormányban kételkedők ellen vagy. legalábbis a hszeidbők ez vehető ki.

Szerkesztette: Asker 2006. 08. 13. 18:31 -kor

#1398 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 18:35

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 16:55

Tényleg no comment a cikk. :) Iszonyatos elfogultság, a történelmi tények totális negligálása süt belőle.

Egyetertek.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1399 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 13. 18:43

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 16:34

szerintem libanon esetében, csak taktika. el kell vágni az utánpótlást.

Ehem a házakat is azért kall lerombolni mert a rakétákat a mosókonyha ablakán lövik ki. A katyusák meg a nappaliban vannak.

#1400 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 18:56

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 19:43

Ehem a házakat is azért kall lerombolni mert a rakétákat a mosókonyha ablakán lövik ki. A katyusák meg a nappaliban vannak.

Ha nem is a nappaliban, de a hatsokertben... igen, a polgari lakossag koze rejtozkodes osi technika, ne legyenek illuzioid, itt is ezt alkalmazzak. Es persze ez is hozzatartozik a kephez:

Idézet

Ugyanakkor jó tudni, hogy a Hezbollah - újságírók által dokumentáltan - nem engedte a dél-libanoni lakosságnak, hogy elhagyják falvaikat. A New York Times július végi riportjában egy keresztény nő elmesélte, hogy a Hezbollah megölt egy férfit Bint Dzsbailben, mert el akarta hagyni a hatalmas harcok színterét adó várost.

Samott

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.