HWSW Informatikai Kerekasztal: Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! Értékeld a témát: -----

#2121 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 31. 02:54

Idézet: Asker - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 0:23

A törököknél az a nemzeti hős aki Dugovics Tituszt lerántotta...

Szerintem azt sem tudják, ki volt. Harcos nemzet kissé, nem a "megmaradunk" a nagy tett náluk. De kinek mi jutott, ez nem értékítélet, inkább olyan tényféleség...
(hála és dicsőség, kik becsülettel éltek, s haltak, bármely oldalon  :respect:)

Idézet

A harcot, amelyet őseink vívtak,
Békévé oldja az emlékezés
S rendezni végre közös dolgainkat,
Ez a mi munkánk, és nem is kevés.

Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#2122 Felhasználó inaktív   Jackal6 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 31. 15:16

Idézet: keselyuu - Dátum: 2002. szept. 11., szerda - 15:06

Én azt mondom hogy Amerika megérdemelte a támadást fellengzős világuralmi politikája miatt, viszont nem érdemelte meg az az X ártatlan áldozat, akik aznap bementek dolgozni hogy végezzék a munkájukat. Remélem ilyen nem lesz több, viszont remélem azt is,ha Amerika megtámadja Irakot akkor az lesz az Ő 2. Vietnamjuk. Mióta a SZU összeomlott az USA azt hiszi, neki mindent lehet. Az olajárak olyan szintem meg fognak urani, hogy mi európaiak letesszük az autót...ez persze nem igaz az USAra,ahol az itteni benzinárért 4 liter (1 gallon) benzint kapnak...

Egyért imádkozom: Ne legyen háború, és ne legyen több ÁRTATLAN áldozat.

Üdv!
Ezt nagyon undoritó nak találom!
Értem h nem csak Irak a hibás valóban amerikai ak is de, gondolj bele az megoldás h 3000 ártatlan embert megölnek gondold el apukád elköszön tőled megy munkába és soha nem látod többé il. azt a sok embert a repülőn gyerekek anyukák akik nek semmi közük nincs hozzá de mégis bele keverednek két pénzéhes hatalom vágyra szomjazó ország miatt én nem vok amerika imádó bár jobban velük vagyok mint irakal ott minden gyereket már arra tanitanak h fegyvert ragadjon és öljön. és te zat mondod "megirdemelték" ?
Máshogy gondolnád ha szeretidet veszitenéd el csak mert egy két arab baromnak kell az olaj a PÉNZ <- itt basztuk el a világot a pénznél pénz nélkül egy deci vizet nem ihatsz meg meg pusztulsz éhen a világ sajnos unodirtó ma fel.

Ma felkötötték Szadam Huszeint örültem is de nem is mert sajnos ezzel csak egyre közelebb kerülünk Nostradamus jóslátához miszerint 2010 környékére eljő a 3. világháboró... hát amien pénzéhes emberek vannak sajnos el is fog jönni és hiába valahol csak ők kezték minket is érint európát is sőt mi szivjuk meg majd!
Én ugyan 15 éves vagyok nem titkolom a korom rengeteg dolgom mentem már túl nemré vesztettem el a Bátyámat de a korom ellenébe jól átlátok mindentés mindenkit sajnos vhol elbasztok ezt a világot!
Azt mondom bár újból kezdhetnénk de ugyan ez lenne olyanok vagyunk legbelül mint az állatok!
Ösztöneink vannak csak azt nem értem h jutottunk idáig pénzért megy minden!
A lényeg látva miket irtok csak ideges leszek pláne téged keselyü a halált csak az érdemli meg ki nem féli v ki más életét elveszi én úgy gondolom én nem félem a halált egy időben vágytam is rá....
az a sok ember nem érdemelte meg a halált hiába még ha a az amerikai elnök egy seggfej is nem lehet hibáztatni azért más embert!
De sajnos az emberek mégis ilyenek!
It egy példa az osztálytársaim jött ebben a félévben egy új osztálytárs aki Román származású 13 évet élt ott nah és mit tesz nek vele szidják és megverik hecből sőt iet beszolnak mikor halloták egyszer a tv ben h két román megvert egy magyart ekkor majd ők leverik rajta! mien logika ez? ő volt az a két román? lehetetlen h ő jobb ember legyen csak mert Román száramzású? nem! És az a duma amit sűrűn hallok h öljük meg a zsidókat valóban nem egy okos nép de ott is lehetnek jó emberek valahol nem is tehetnek róla úgy nevelik őket és ezzel viszatérek arra h miért utálom nagyon irakot és a afganisztán népet mert ott sajnos minden gyermeket már úgy nevelnek és hiába nem tenné ha jók nevelnék meg teszi olyan lesz minda környezete GYILKOS ezért öszintén egy nép az övéké mit nem sajnálnék holtan látni! akit lehet gyerekt kimentenék de, többi mind ölni kész ember. És az a baj én se tudom mi lenne a megoldás mi vethetne véget a háborúnak hiába álnék oda az igazság sosem nyer ezzel ! Sajnos igazság nem létezik az  ha oda mennék és meg kérdezném miért kellet megölni azt a sok embert hisz az nem megoldás?! hát kiröhögnének és megölnének! Mert az állatokat többre tartom anál a népnél de sok másnál is! úgy Viselkedünk mintha felsőbb rendűek lennénk náluk...dehogy vagyunk egyszerűbb az életük!
Remélem megérted h mind a xar pénzért van olajért és ezt nem éri meg egy ember élete sem nem h 3000 é semmi nemér a pénz az ember életéhez képest én azt mondom ,de ez sajnos az életben mégsem igy van!
Ez a baj...

#2123 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 16:38

http://www.metacafe.com/watch/450679/bbc_r...before_it_fell/

Idézet

BBC Reported Building 7 Had Collapsed 20 Minutes Before It Fell
An astounding video uncovered from the archives today shows
the BBC reporting on the collapse of WTC Building 7 over
twenty minutes before it fell at 5:20pm on the afternoon of more...

9/11. The incredible footage shows BBC reporter Jane Standley
talking about the collapse of the Salomon Brothers Building
while it remains standing in the live shot behind her head.
How did the BBC know that it was going to collapse? And why
did they report the collapse when it is clearly standing in
the background?

Szerkesztette: Asker 2007. 03. 06. 16:42 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#2124 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 16:44

Idézet: Asker - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 16:38

Jaj, hagyjuk mar ezt... lejart lemez.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2125 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 08:48

11-én nem jött fel ez a topik. Most találtam egy videot, az egyik ikertoronyba lifteznek fel, videokamerával. >>link<<

#2126 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 15:02

Idézet: Omega - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 9:48

11-én nem jött fel ez a topik. Most találtam egy videot, az egyik ikertoronyba lifteznek fel, videokamerával. >>link<<

:respect:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2127 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 08:46

És még egy jó video: >> a WTC építése <<. :cool:

#2128 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 07. 07:48

http://motor.sport.hu/article/Palik__Abnor..._meg_a_versenyt