HWSW Informatikai Kerekasztal: PARAJELENSÉGEK, avagy "Az Igazság Odaát van !" - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PARAJELENSÉGEK, avagy "Az Igazság Odaát van !" Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 06. 25. 14:59

Kutyafáját, Wick legközelebb szóljon nyár elején, odamegyünk huszan, levadásszuk azt a dögöt, azon ne múljon... jól jönne egy szúnyogmentes nyár :) ...

Piftu meg dühöng, mert erősen offirányba húzunk...se para, se normalitás...

#42 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 25. 16:01

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Kutyafáját, Wick legközelebb szóljon nyár elején, odamegyünk huszan, levadásszuk azt a dögöt, azon ne múljon... jól jönne egy szúnyogmentes nyár :) ...

[/quote]

Jó.

Akkor hatdimenziós egyszínű szivárvány. Ha ez sem elég paranormális akkor nem tudom mi az :D . A Szúgyogkiller Team-el kapcsolatban benne vagyok a dologban, szóval már csak 18 embert kell keríteni (ahogyan Marcellus Wallace, a Nagy Ember mondotta volt: feszítővassal és hegesztőpisztollyal).

:D :D :D
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?

#43 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 25. 20:55

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:

[/quote]

Hogy, mit ? Elaludtam (ezek a rohadt álomkórt terjesztő SZÚNYOGOK !!!) Szóval: Hmmm, irrgum-burrgum és hogy még... :mad:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#44 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 26. 07:37

Jujj-jujj-jujj, megjelent a topicgazda!!! Én, a csíkos hátú kis vadmalac kérek engedélyt meghunnyászkodni... :D :D :D
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

#45 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 26. 07:51

Marcellus Wallace, mi? 'Puska kellett volna, bazmeg...' :)

Egy kis para: munkahelyi gépem időnként beáll egy olyan állapotba, hogy ha netezek, és linkre kattintok, elkezd tölteni (kiírja az Explorer, hogy csatlakozás a következő helyhez stb...), és vár. Ha mégegyszer rákattintok, működik. Szerintem fura, nem?

#46 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 06. 26. 08:53

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Marcellus Wallace, mi? 'Puska kellett volna, bazmeg...' :)

Egy kis para: munkahelyi gépem időnként beáll egy olyan állapotba, hogy ha netezek, és linkre kattintok, elkezd tölteni (kiírja az Explorer, hogy csatlakozás a következő helyhez stb...), és vár. Ha mégegyszer rákattintok, működik. Szerintem fura, nem?
[/quote]

hát fura is, hogy még mindig nem állítottad be :)(valószínűleg az MTU)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#47 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 26. 11:12

Nekem erről a Marcellus Wallace-ról az jut eszembe, amikor Kínában anno a "Nagy Mao" idejében elszaporodtak a verebek. (képzelétek el; több madár volt, mint kínai). Na erre az "öreg" kiadta a népnek az ukászt:
"Vödröket, lábosokat, Wok-ot, mindenféle zajkeltőt elő ! Aki él és mozog ki az utcára, aztán dobolás !!!"
Ez ment is egy darabíg; egészen addíg, amíg a riadt madarak már nem bírták tovább a levegőben és leszálltak v. lepotyogtak. Na akkor kezdődött az "írtás", aminek eredményeképpen az ország egy jó időre megtisztult a madársz@rtól. Az már csak részletkérdés, hogy a köv. években az elszaporodott hernyók az összes gyümölcsfát csontig lezabálták !!! :D
Hááát, ennyit a szúnyogírtásról...

#48 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 26. 11:15

idézet:
Ezt írta Vulpes:
Én, a csíkos hátú kis vadmalac kérek engedélyt meghunnyászkodni... :D :D :D[/quote]

mintha az Izles Rendorseget hallgatnam :D :D
nem vagy veletlenul Megbizott? ;)

#49 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 26. 11:24

egy kis X-akta erzes: szombat este/ejszaka, mar majdnem elalszok mikor a vmi zugast hallok kintrol, azt hittem hogy kamion fog elduborogni. Na de nem, mert amint kierek az erkelyre 2 darab helikoptert latok pont a haz felett elszallni :cool: Jobbara csak a fenyeket lehetett latni, es nem szalltak magasan. A legjobb az volt, hogy amint hirtelen felalltam, majd kiszaladtam az erkelyre, mire kiertem elszedultem, s nehany pillanatig alig lattam, es majd atfordultam a korlaton... talan a vernyomas valtozas okaozta, hogy megszedultem....

a cdrom-ra senkinek sincs otlete :confused:

#50 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 26. 11:38

idézet:
Ezt írta *****:

hát fura is, hogy még mindig nem állítottad be :)(valószínűleg az MTU)
[/quote]

Hmmm... semmit nem tweakelgettem ezen a vackon... de miért csak időnként csinálja? Mondjuk heti 2 alkalom, és ha újraindítom, visszaáll normálisra. X ... de azért kösz!

#51 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 26. 11:54

majd MuldR kinyomazza :D :D

probald ki "alternativ bongeszovel" is

#52 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 26. 11:59

hogy en mire bukkantam: Waitec X-FILE DVD+RW

nem olvastam el hogy miert jo, csak a neve miatt linkeltem ;)

[inkabb a nem csicsas oldalt linkeltem]

[ 2002. június 26.: BlaSh szerkesztette a hozzászólást ]

Szerkesztette: blash 2004. 04. 13. 03:44 -kor

#53 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 26. 15:28

idézet:
Ezt írta BlaSh:

mintha az Izles Rendorseget hallgatnam :D :D
nem vagy veletlenul Megbizott? ;)
[/quote]

Nem. :D Az idézet haveri körből származik, hogy ők honnan szedték az már más tészta.
2006. III. 4.

#54 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 05. 09:47

Na itt az újabb példa: kezdődött azzal, hogy a Multimédia rovatban, az 5.1 TOPIC-ban Gabesz-nek írtam szépen az AC3 dekódolásról tegnapelőtt este. Próbáltam indítani AC3-as filmet. Erre Win Xp KÉKHALÁL !!! Restart, mégegy próba...eredmény ugyanaz. Last Known Good Configuration betöltése...4!!! bites színmélység...Restart-->gép nem indul; a System32Configsystem file korrupt v. hiányzik. Na bravó !
Próbálok mindent, de XP nem indul.(ja az csak hab a tortán, hogy addíg nem telepítettem újra, amíg tegnap este a barátomhoz átmenvén le tudtam menteni az EUDORA-ból a fontos leveleket. NTFS-t használok !!!). Este XP-t felrakom megint (március óta, ha jól számolom 9-edszer/magyar 3-szor-->nem vált be; angol 6-odszor/). Hajnalra minden beállítva..tente. Reggel felébredek...Gabesznak a választ megírom (mivel akkor ugyebár elszállt a Windows-al együtt)... NEM MŰKÖDIK az AC3 dekódolás !!! Nincs hang !!!
Restart...Hál' Istennek !!!...várjatok csak.............................iiigen, most van hang !!!
Ki érti ezt ??? Hát én ! Megmondom én a frankót ! Rájöttem. Fix, hogy Bill Gates FÖLDÖNKÍVÜLI !!! Gondoljatok bele; nem létezik, hogy van ilyen EMBER a földön !!! Nekem már régóta gyanús volt a fickó ! Láttátok az M.I.B című filmet ???
Hát ugyanaz a szitu, mint Will Smith tanárnőjével !

De van mégegy lehetőség. Valami földöntúli káros sugárzás árad belőlem ! A haverom meg van győződve róla, hogy engem nem szabad számítógép közelébe engedni, mert ha 3 éve jól működött is, akkor azonnal meghibásodik benne valami. Végül is ez is egy lehetőség. Lehet, hogy egyszer elraboltak az UFO-k ??? :rolleyes:
Hallod ezt UFO koma ? Szólj már a haveroknak, hogy mi van, mert addíg ez PARAJELENSÉÉÉG ! :eek: :eek: :eek:

#55 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 05. 14:03

Te a szamitogepeket rontod el, mig Muterom regebben a karorakat nyirta ki, pedig csak siman hordta :o Az orai elkezdtek sietni, majd megalltak, az elemcsere sem szamitott. A jelenlegi karoraja birja, kb 2 eve. Na, jo ez egy Doxa :D

leirom mar a tegnapi heliikopteres elmenyem:
nyitott erkelyto, megint fekszek a tv elott, majd a szokasos zaj. Megint egy helikopter [annyira nem furcsaltam, mert vmi tuntes vagy mi volt tegnap], es az aljan ket lampa, ami kb 2-3 masodpercenkent felvillant, de akkor ugy mint egy stroboszkop :eek: Ja es lefele iranyultak. Ez miert kell egy helikopterre :confused:

#56 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 10. 16:59

Na, újabb rejtély... Bekapcsolom a gépet, indítok egy videoklipet, erre látom ám, az új Media Player-t indítja el. (már rég a 6.x verziót állítottam be, mert útálom az újat). Semmi gond visszállítom. Látom ám Windows Commanderben, hogy az MP3-akhoz nincsen semmilyen program hozzárendelve. Pedíg a WINAMP már rég fel van telepítve és használtam is. Semmi gond, korrigálom. Nézem tovább, látom, hogy a PDF-ekhez semmi nincsen hozzárendelve. Na mondom ez nem stimmel. Adobe Acr. fel megint...minden rendben. De hogy mi okozta ezt ??? ÉS A PC SPEAKER MÉG MINDÍG CSIPOG POST ALATT !!! Hát ezért raktam én fel az új BIOST ? :mad:
Kezdek hinnio a barátomnak, aki szerint én csinálom (tudat alatt persze). Úgyhogy LAN party-kra nehogy meghívjatok !!! Annyi lesz a gépeknek.

#57 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 15. 12:56

Na a legújabb, bár már említettem máshol. Most már 5 napja nem animálnak a HWSW-s SMILIEK a gépemen, semilyen böngésző alatt. REJTÉLY ! :eek: :eek: :eek: <---ez is csak itt mereszti a szemeit...

Hmmm, visszanézve, egész jól elbeszélgetek itt magammal.

Magad uram, ha Olgád nincs !

#58 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 15. 13:06

idézet:
Ezt írta BlaSh:
es az aljan ket lampa, ami kb 2-3 masodpercenkent felvillant, de akkor ugy mint egy stroboszkop :eek: Ja es lefele iranyultak. Ez miert kell egy helikopterre :confused:[/quote]
Szabadtéri buli fénytechnika :D

#59 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 07. 15. 14:00

idézet:
Ezt írta BlaSh:
..........leirom mar a tegnapi heliikopteres elmenyem:
nyitott erkelyto, megint fekszek a tv elott, majd a szokasos zaj. Megint egy helikopter [annyira nem furcsaltam, mert vmi tuntes vagy mi volt tegnap], es az aljan ket lampa, ami kb 2-3 masodpercenkent felvillant, de akkor ugy mint egy stroboszkop :eek: Ja es lefele iranyultak. Ez miert kell egy helikopterre :confused:
[/quote]

Helyzetjelző, segít a látás utáni azonosításban, hozzád képest milyen pozícióban van a gép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#60 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 07. 17. 21:37

Idézet

Ezt írta piftuka:

Na a legújabb, bár már említettem máshol. Most már 5 napja nem animálnak a HWSW-s SMILIEK a gépemen, semilyen böngésző alatt. REJTÉLY ! :eek:    :eek:    :eek: <---ez is csak itt mereszti a szemeit...

ilyennel en is talkoztam, az okara nem jottem ra, nem lehet hogy vmi proxi, csak tippelek, ja nem ertek en am az ilyesmihez, max a parajelensegeket tudok produkalni  :)

Szerkesztette: blash 2004. 04. 13. 03:44 -kor

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.