HWSW Informatikai Kerekasztal: Akvarisztika, terrarisztika - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Akvarisztika, terrarisztika Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 08. 11:12

Idézet: Sniper - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 8:48

WiZARD:  :eek:  ha semmi nyoma, akkor max elparologhatott, de ahhoz nagyon be kellett ragadnia a futesnek :)

na ezaz.
a szűrőt megnéztem, lehet hogy nem volt 100%osan összerakva, de amíg itthon voltam fél órán keresztül nem eresztett.
és ha ereszt is akkor se tűnik el 30 liter víz a földről :)

családom szerint hülye vagyok és tuti nem is töltöttem fel az akváriumot
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2462 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 11:19

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 11:12

na ezaz.
a szűrőt megnéztem, lehet hogy nem volt 100%osan összerakva, de amíg itthon voltam fél órán keresztül nem eresztett.
és ha ereszt is akkor se tűnik el 30 liter víz a földről :)

családom szerint hülye vagyok és tuti nem is töltöttem fel az akváriumot

Vagy volt egy pilllanat amikor hirtelen megnőtt a hőmérséklet a lakásban és elpárolgott :D
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#2463 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 11:21

Kép

Kép

Kép

Kép
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2464 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 11:33

:up:  jofejek  :cool: ... en is akarok tekit  :reklamacio:
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2465 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 11:43

Idézet: Nevl - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 10:38

Ja és fotózd le magad majd tedd fel ide a képet :D

BTW még mindig tendereztetek itt a hwsw-n jó ötletre, hogy mit kezdjek a 110L-es aksimmal. Szeretném szépre berendezni lehetőleg új halállománnyal is.
A nyerő pájázó kap egy 25 cm-s algaevő halat :)

ötletek ide is jöhetnek, 120as aksiba :D de nincs felesleges algaevőm :( :D
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#2466 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 11:55

Idézet: Lilu - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 12:43

ötletek ide is jöhetnek, 120as aksiba :D de nincs felesleges algaevőm :( :D

Lehet maradok a halak eladás - találtam boltot, ahol beveszik - benövényezés és kis halak rajban megvevés terv mellett :D
Elsőre kék vagy vörös neonokra gondoltam, de az egyik boltban ajánlottak egyéb kishalakat is, amik szintén tömegben nyomják :) Kérdés csak az, hogy mennyit bír el egy ekkora aksi.

A hydor prime viszont nagyon gyengélkedik 1 hete tisztítottam ki és tegnapra teljesen leállt. Nem tom mi van vele, drága dolog ahhoz, hogy kevesebb mint 1 év után megadja magát.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2467 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 12:05

Idézet: Nevl - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 12:55

A hydor prime viszont nagyon gyengélkedik 1 hete tisztítottam ki és tegnapra teljesen leállt. Nem tom mi van vele, drága dolog ahhoz, hogy kevesebb mint 1 év után megadja magát.

Akkor ezen még van gari...  :rolleyes:
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2468 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 12:15

Idézet: Nevl - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 11:55

Lehet maradok a halak eladás - találtam boltot, ahol beveszik - benövényezés és kis halak rajban megvevés terv mellett :D
Elsőre kék vagy vörös neonokra gondoltam, de az egyik boltban ajánlottak egyéb kishalakat is, amik szintén tömegben nyomják :) Kérdés csak az, hogy mennyit bír el egy ekkora aksi.

nekem több helyen is azt mondták(régen be volt rendezve az aksim), hogy az effajta halakra(guppy, molly. neon---tehát a kishalakra) 2liter/darabot kell számolni :) tehát a tiedre azt mondanám, hogy max 50, mert ugyebr színültig se rakod...:)

én most vegyeset sznék, olyanokkal akik nem bántják egymást, pl  a fent említettek :D
van egy jó oldal, ahol sokszor ingyen vagy minimálért adjáka  halakat túlszaporodás végett..én is szereztem így :D
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#2469 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 12:35

Idézet: Sniper - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 13:05

Akkor ezen még van gari...  :rolleyes:

Ja csak ahhoz a számlát is meg kéne találni :D

#2470 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 12:47

Idézet: Lilu - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 13:15

nekem több helyen is azt mondták(régen be volt rendezve az aksim), hogy az effajta halakra(guppy, molly. neon---tehát a kishalakra) 2liter/darabot kell számolni :) tehát a tiedre azt mondanám, hogy max 50, mert ugyebr színültig se rakod...:)

én most vegyeset sznék, olyanokkal akik nem bántják egymást, pl  a fent említettek :D
van egy jó oldal, ahol sokszor ingyen vagy minimálért adjáka  halakat túlszaporodás végett..én is szereztem így :D

Hmmm végülis 50 hal se rossz, ha jó a színviláguk és együtt vannak. Ha lenne időm is megcsinálni szívesen nekiugranék... :)
Ezek a halak mennyire legelik a növényeket?! (jó volt, amikor elhoztam a ekreskedésből valami vastag levelű vackot, amit állítólag egyik hal se eszik meg, aztán reggelre tövig legyalúlták a sügerek :D)

#2471 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 12:58

"Olyan jelenséggel küzdök most már 3-ik alkalommal, hogy kb. 3 nap alatt az egyik akváriumban (50L)
a növények kb. 80%-a elrohad (az a része ami a kavicsok felett van), majd hamarosan újra nőnek, és ez most már 3-ik alkalommal történik meg.
A víz 3 hetente 1/3 csere, mielőtt elkezedenek rohadni a vízen nem látszik semmi, a halak jól vannak, próbáltam már növényeknek vitamint csepegtetni de semmi sem hat... láttatok már ilyet mitől lehet?"

Valakinek erre ötelete?  :confused:
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#2472 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 13:01

Idézet: Nevl - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 12:47

Hmmm végülis 50 hal se rossz, ha jó a színviláguk és együtt vannak. Ha lenne időm is megcsinálni szívesen nekiugranék... :)
Ezek a halak mennyire legelik a növényeket?! (jó volt, amikor elhoztam a ekreskedésből valami vastag levelű vackot, amit állítólag egyik hal se eszik meg, aztán reggelre tövig legyalúlták a sügerek :D)

a sügerek lehet, de amiket én említettem, azok nem bántják őket...nekem csak akkor volt gondom mikor a kedvenc kis narancssárga csigáim elszaporodtak..na, azok mindent megettek :( 
én úgy néz ki most végre letelepedtem, úgyhogy én lassan fogom magam és végre berendezem :) hiányzik, imádok benne gyönyörködni :)  amúgy nem tom mennyire ismered őket, de az tuti, hogy a guppyk nagyon szaporodnak jó környezetben ;) tehát nem kell egyből 30at venni :)

#2473 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 13:03

Idézet: Exemplary - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 12:58

"Olyan jelenséggel küzdök most már 3-ik alkalommal, hogy kb. 3 nap alatt az egyik akváriumban (50L)
a növények kb. 80%-a elrohad (az a része ami a kavicsok felett van), majd hamarosan újra nőnek, és ez most már 3-ik alkalommal történik meg.
A víz 3 hetente 1/3 csere, mielőtt elkezedenek rohadni a vízen nem látszik semmi, a halak jól vannak, próbáltam már növényeknek vitamint csepegtetni de semmi sem hat... láttatok már ilyet mitől lehet?"

Valakinek erre ötelete?  :confused:

hát erre sajnos nincsen...:( de neked is tudom ajánlani EZT az oldalt itt talán többet tudnak segíteni ;)

#2474 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 13:08

Idézet: Lilu - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 14:01

a sügerek lehet, de amiket én említettem, azok nem bántják őket...nekem csak akkor volt gondom mikor a kedvenc kis narancssárga csigáim elszaporodtak..na, azok mindent megettek :( 
én úgy néz ki most végre letelepedtem, úgyhogy én lassan fogom magam és végre berendezem :) hiányzik, imádok benne gyönyörködni :)  amúgy nem tom mennyire ismered őket, de az tuti, hogy a guppyk nagyon szaporodnak jó környezetben ;) tehát nem kell egyből 30at venni :)

Még annó voltak guppy-k, de nem nagyon szaporodtak... persze 2 vitorlás hallal és pár kisebb de igencsak agresszív döggel a nyakukban nem is nagyon lehet :D

#2475 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 13:13

Idézet: Lilu - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 13:03

hát erre sajnos nincsen...:( de neked is tudom ajánlani EZT az oldalt itt talán többet tudnak segíteni ;)

Köszi  :respect: , weboldalt megnéééz.
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#2476 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 13:14

Idézet: Nevl - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 13:08

Még annó voltak guppy-k, de nem nagyon szaporodtak... persze 2 vitorlás hallal és pár kisebb de igencsak agresszív döggel a nyakukban nem is nagyon lehet :D

nekem szaporodtak mint a nyulak :D de vitorlással nem szabad összerakni őket! :)

#2477 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 13:14

Idézet: Exemplary - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 13:13

Köszi  :respect: , weboldalt megnéééz.

nincs mit, remélem hasznát veszed ;)

#2478 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 13:15

Idézet: Lilu - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 14:14

nekem szaporodtak mint a nyulak :D de vitorlással nem szabad összerakni őket! :)

Annó mindig vettünk neonokat is, nagyon csodálkoztam, hogy miért tűnnek el nyomtalanul, aztán talán Sniper világosított fel, hogy természetes tápláléka a vitorlás halaknak a neon :D

#2479 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 13:18

Idézet: Nevl - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 13:15

Annó mindig vettünk neonokat is, nagyon csodálkoztam, hogy miért tűnnek el nyomtalanul, aztán talán Sniper világosított fel, hogy természetes tápláléka a vitorlás halaknak a neon :D

én is szerettem volna vitorlásokat, de tesóm példáján tanultam :D  ha lesz sok guppym és neked is akkor cserélhetünk ;) állományfrissítés céljából :D

#2480 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 14:52

Idézet: Lilu - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 14:18

én is szerettem volna vitorlásokat, de tesóm példáján tanultam :D  ha lesz sok guppym és neked is akkor cserélhetünk ;) állományfrissítés céljából :D

Benne vagyok ;)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126