Menjen el mindenki szavazni !!!
Elküldve: 2002. 10. 19. 20:17
Az lenne a kérésem mindenki felé, hogy vasárnap menjen el szavazni a lakóhelye szerinti illetékes szavazókörbe, és adjon le érvényes szavazatot.
Köszönöm !!!
DeDe
Hozzászólás:X+4995!
Elküldve: 2002. 10. 19. 21:12
DE
kampánycsend van, és szerintem be kéne zárni a topicot, mielőtt olyan tartalmú hozzászólások érkeznének, amilyeneknek nem lenne szabad.
Elküldve: 2002. 10. 20. 12:34
Én nem írok semmilyen irányvonalat; viszont nemsokára indulok szavazni.
És érvényesen fogok szavazni, ezt megigérhetem...
/Nincs átszerkesztve semmi, csak próbálok valamit !!!/
[ 2002. október 21.: Dj.Kakukk, akinek csak 2 gépe műxik szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 20. 12:58
Elküldve: 2002. 10. 20. 14:33
Bár még semmi sincs fenn,de azért...
[url="http://"http://www.valasztas.hu"]http://www.valasztas.hu[/url]
------------
Hali UFO
Elküldve: 2002. 10. 20. 14:41
idézet:
Ezt írta D3D3:
Hellósztok !
Az lenne a kérésem mindenki felé, hogy vasárnap menjen el szavazni a lakóhelye szerinti illetékes szavazókörbe, és adjon le érvényes szavazatot.
Köszönöm !!!
DeDe[/quote]
Egyetértek... Indulok is. (nem tudom, de mintha az ismerősöktől azt venném le, hogy most sokkal kevesebben akarnak menni, mint az ogy. választásokon)
Attól függetlenül, hogy ki kire adja a voksát, menjen el, mert számít a véleménye
[ 2002. október 24.: FleetCommand szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 20. 14:45
idézet:
Ezt írta Netmaster:
Alig várom már a 19 órát. A választási műsor izgalmasabb mint egy akciófilm.[/quote]
Akkor majd kiváncsi leszek, kire/mely pártra szavaztál.
Ha gondolod, priviben.
Persze mindenképpen válaszolok !!!
Elküldve: 2002. 10. 20. 14:52
idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Attól függetlenül, hogy ki kire adja a voksát, menjen el, mert számít a véleménye[/quote]
ez rendben
viszont nagyon gyakran az a helyzet, h a polgarmesterjeloltek mindegyike roppant ellenszenves
akkor pedig tokmindegy
nemreg volt cikk arrol, h egy USA allamban hagyomanytiszteletbol megoriztek az "- egyik sem a fontiek kozul" kategoriat, es most az nyert...
Elküldve: 2002. 10. 20. 14:57
idézet:
Ezt írta Degeczi:
...
nemreg volt cikk arrol, h egy USA allamban hagyomanytiszteletbol megoriztek az "- egyik sem a fontiek kozul" kategoriat, es most az nyert...[/quote]
![]()
![]()
Elküldve: 2002. 10. 20. 16:03
idézet:
Ezt írta Degeczi:
nemreg volt cikk arrol, h egy USA allamban hagyomanytiszteletbol megoriztek az "- egyik sem a fontiek kozul" kategoriat, es most az nyert...[/quote]
Az nem Moszkvaban volt?
Vagy vmelyik szovjet utodallamban...
Elküldve: 2002. 10. 20. 16:59
idézet:
Ezt írta D3D3:
Az lenne a kérésem mindenki felé, hogy vasárnap menjen el szavazni a lakóhelye szerinti illetékes szavazókörbe, és[/quote]
...vigyen magával még egy embert!
bocs.
Elküldve: 2002. 10. 20. 18:05
[ 2002. október 20.: Netmaster szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 20. 18:24
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk, akinek csak 2 gépe műxik:
Akkor majd kiváncsi leszek, kire/mely pártra szavaztál.
[/quote]
Nálunk az egyik önkormányzati képviselőjelölt (MSZP/SZDSZ közös) programozó matematikus végzettségű, támogattam. Polgármesternek szintén MSZP/SZDSZ közös jelöltet választottam, főpolgármesternek Demszkyt. Listán a Centrum volt nálam a nyerő, a kisebbségi lapot üresen hagytam.
Elküldve: 2002. 10. 20. 18:36
p.s.:15 éves vagyok
[ 2002. október 20.: aDaM_X szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 20. 19:24
Elküldve: 2002. 10. 20. 19:27
idézet:
Ezt írta Netmaster:
Nálunk az egyik önkormányzati képviselőjelölt (MSZP/SZDSZ közös) programozó matematikus végzettségű, támogattam. Polgármesternek szintén MSZP/SZDSZ közös jelöltet választottam, főpolgármesternek Demszkyt. Listán a Centrum volt nálam a nyerő, a kisebbségi lapot üresen hagytam.[/quote]
Főpolgármester : Dr. Demszky Gábor - SzDSz
III. Ker. Polgármester : Bihary Gábor - MSzP-SzDSz
Lista : SzDSz.
Képviselőjelölt : Dr. Semjén Zsófia - MSzP
Kisebbségi : - (majd ha lesz olasz önkörmányzat)
Ennyi.
[ 2002. október 20.: Dj.Kakukk, akinek csak 2 gépe műxik szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 20. 19:49
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk, akinek csak 2 gépe műxik:
Főpolgármester : Dr. Demszky Gábor - SzDSz
III. Ker. Polgármester : Bihary Gábor - MSzP-SzDSz
Lista : SzDSz.
Képviselőjelölt : Dr. Semjén Zsófia - MSzP
Kisebbségi : - (majd ha lesz olasz önkörmányzat)
Ennyi.
[ 2002. október 20.: Dj.Kakukk, akinek csak 2 gépe műxik szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Te is 3. kerületi vagy ezexerint? Tarlóst már épp' itt az ideje eltávolítani. Nem sok értelmes dolg fűződik a nevéhez.
Viszont én nem az mszp-s jelöltet támogattam. Először el sem akartam menni szavazni, de aztán meggondoltam magam...
Elküldve: 2002. 10. 20. 20:14
idézet:
Ezt írta iljicSke:
Én a polgári összefogást támogattam minden lapon.[/quote]
Eredetileg nem akartam beszállni ebbe a "ki kire" buliba, de ha már így állunk, akkor..
én mindenhol a Fidesz-MPP-t támogattam (nem vagyok bpesti)
FleetCommand
Elküldve: 2002. 10. 20. 22:11
idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Eredetileg nem akartam beszállni ebbe a "ki kire" buliba, de ha már így állunk, akkor..
én mindenhol a Fidesz-MPP-t támogattam (nem vagyok bpesti)
FleetCommand[/quote]
Na, most, én bevallok valamit
Én nem vagyok egyik pártnak sem a híve. Tényleg.
Az SzDSz (eredetileg /'88-'89 -től/ szimpatizáns) nagyon balra tolódott, legalábbi ugye MSzP -ügyileg. '94 -ben jó volt, hogy kormányon volt, mert legalább egyfajta kontrollt tartott az MSzP 54 % (18%) -os többségén.
Aztán a Bihary Gábor - hát nem egy jó arc, valljuk meg, de bárki (szélsőség ohne), mint a Tarlós István (mi itthon Tartós-elvtársnak hívjuk). Ugyanis '90 -ben SzDSz -színekben indult, aztán MDF, majd Fidesz-támogatottság, most szintén Fidesz-MDF...
A lényeg : én szabad demokrata vagyok, ami ugye nem egyezik meg a párttal !!! Aki az ellenkezőjét állítja, azt feljelentem rágalmazásért !!!
Végül is : én mindkét oldalról ismerek becsületes, jóravaló, szorgalamas embert, illetve rohadék, álnok gennyládát is.
Ez nem fikázó topic, remélem a hangnem ez is marad.
Kicsit össze-vissza írok, de egyik szemem sír, a másik nevet, a harmadikmeg nem tudja, mit tegyen...
Ugye : Demszky OK, de a szocik többségben az országban is, meghát nálunk - úgy néz ki 52 % -körüli eredménnyel - a Tarlós nyer...
Elküldve: 2002. 10. 20. 22:33
idézet:
Ezt írta Netmaster:
...a kisebbségi lapot üresen hagytam.[/quote]
én sem tudtam mit kezdeni vele, nálunk (angyalfőd) egy A3-as méretű "lepedő" volt ~150 névvel, de magyar kisebbség nem volt rajta.

Súgó
A téma zárva.