Idézet: padawan - Dátum: 2009. okt. 31., szombat - 0:17
Feltartod a sort? Hat igen, van amikor ilyen "szarok" (konkretabban nemtudom miert) a POS terminalok, de mostansag egyre tobb (persze meg nem az igazi) helyen kvazi lenyomod a zold gombot es jon a blokk effekt van.
Mert van mögöttük egy kiselejtezett ezeréves modem. :Đ
Egyébként az jó, ha már sok helyen változott a helyzet és nem lassú, de egyelőre akkor sem tudom megszokni. Lehet, hogy ez mindenkinek rossz, de nem mindent kell racionálisan csinálni. Kevesebb látra szóló kamatot kapok, jah mondjuk ez nálunk nem divat, de a ugye fizetésnél nem engem húznának le, hanem a boltot, szóval akár jobban is járhatnék, de inkább nem. Nagyértékű vásárlásnál, esetleg benzinkúton, már úgy ahogy, meg mondjuk külföldön már ok, de egy normál vásárlásnál, kis boltban, étteremben valahogy nem.
Igazából azt se fogom fel, miért nem kaphatom meg a fizetésemet készpénzben, ha akarom, szerintem ez nonszensz, és tekintsünk el attól, hogy jobban járok-e vagy sem, mert nem ez a szempont, hanem az, hogy nincs választási lehetőségem és mindenképpen el kell tartanom egy bankot is. Igaz, ha választhatnék is ezt választanám, de egész más szájízzel.
Meg ugye ott a magánnyugdíjpénztár, szintén ugyanez, megint nem lenne vele baj, csak mégis van, mert nem dönthetek, maximum abban, hogy kihez megyek, sőt, ha nem döntök, akkor megkapja az OTP, hmm, érdekes. :Đ Jó tudom, apróságokon lovagolok, de zavarnak. Megszoksz, vagy megszöksz.