HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 15. 20:01

idézet:
Ezt írta tRebroN:

hmm na igen Kapy ut multkor kora délután negyedik voltam a sorban a tetőn átlibbentünk a lámpán mivel zöldre váltott és elindultunk a lefelé van egy zebra még a nagy bal kanyar előtt asszem van egy utca is ott nyugdijas mamika nem is néz csak lelép az utrol octaviás aki első volt akkorát fékezett azt hittem nem tud megállni abs nem volt mert csikorgott persze velem együtt az egész sor fékezett én még kerültem is egy kicsit hogy biztos ami biztos ne ütközzek, ezzel most nem azt akarom kihozni hogy a nagyid tehet rola csak az hogy emberek vagyunk és mindenki hibázhat és hogy az éremnek két oldala van!

tRebroN
[/quote]

Hát igen... Ilyennel, és hasonlókkal nap, mint nap találkozok. Ilyenkor elgondolkodok, hogy mire is jó, ha a mögöttem jövő nem tartja be a követési távolságot, az előttem lévő, mikor lelép akárki a zebrára padlógáz. Még jó, hogy a gyalogosnak lenne elsőbbsége...
Akár be nem látható, akár belátható úton előzni záróvonalat átlépve? Hát, nemtudom. Nemvéletlenül van felfestve az a záróvonal elhiheted. Nekem volt már olyan, hogy le kellett mennem az útról /még jó, hogy volt épp ott egy buszmegálló/, mert 2 mercis előzött. Azt még láttam, hogy a sofőr melletti cicababa meg vihogott, hogy jajdeügyesvotálédeskiskopaszfaszfej. Nemrég volt egy ilyen előzés miatt baleset. A vétkes előző karcolás nélkül kiszállt a kocsiból, 2 ember, aki vétlen volt meghalt...
De sajnos nemvárhatunk mást. Ez magyarország. Rettenetes a közlekedési morál... Borzasztó, hogy szinte viccre fogták a kreszvizsgát az rtl-en. Ott vihogtak. Hát fasza, és ilyenek kölekednek az utakon. Jobban szigorítani kellene ezt az egészet. A büntetések /pénz/ növelésével csak a kevésbé jómódúakkal lehet kiszúrni. Egyszerűen nemtudom milenne a megoldás. Talán, ha mindenki magában eltöprengene, hogy nem csak a saját életével szórakozik az utakon, hanem másokéval is...
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#142 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 20:08

Halika :(
Hát nem sikerült,11 hibaponttal.Az előző 3 is 11 hibapont volt,az azelőtti 2 meg 16-19. :mad:
Köszi mindenkinek a drukkolást:
TRebron,Litium,NevL,mocsi,Joe39 - röppent a beígért KCS :D

de mi az a páv?????
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#143 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 20:30

idézet:
Ezt írta Mészike:

Hát igen... Ilyennel, és hasonlókkal nap, mint nap találkozok. Ilyenkor elgondolkodok, hogy mire is jó, ha a mögöttem jövő nem tartja be a követési távolságot, az előttem lévő, mikor lelép akárki a zebrára padlógáz. Még jó, hogy a gyalogosnak lenne elsőbbsége...
Akár be nem látható, akár belátható úton előzni záróvonalat átlépve? Hát, nemtudom. Nemvéletlenül van felfestve az a záróvonal elhiheted. Nekem volt már olyan, hogy le kellett mennem az útról /még jó, hogy volt épp ott egy buszmegálló/, mert 2 mercis előzött. Azt még láttam, hogy a sofőr melletti cicababa meg vihogott, hogy jajdeügyesvotálédeskiskopaszfaszfej. Nemrég volt egy ilyen előzés miatt baleset. A vétkes előző karcolás nélkül kiszállt a kocsiból, 2 ember, aki vétlen volt meghalt...
De sajnos nemvárhatunk mást. Ez magyarország. Rettenetes a közlekedési morál... Borzasztó, hogy szinte viccre fogták a kreszvizsgát az rtl-en. Ott vihogtak. Hát fasza, és ilyenek kölekednek az utakon. Jobban szigorítani kellene ezt az egészet. A büntetések /pénz/ növelésével csak a kevésbé jómódúakkal lehet kiszúrni. Egyszerűen nemtudom milenne a megoldás. Talán, ha mindenki magában eltöprengene, hogy nem csak a saját életével szórakozik az utakon, hanem másokéval is...
[/quote]

Látom hasonló a gondolkodásunk. Sajnos még én sem látom a megoldást, pedig már nagyon elkelne!

#144 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 20:39

idézet:
Ezt írta dani83:
Halika :(
Hát nem sikerült,11 hibaponttal.Az előző 3 is 11 hibapont volt,az azelőtti 2 meg 16-19. :mad:
Köszi mindenkinek a drukkolást:
TRebron,Litium,NevL,mocsi,Joe39 - röppent a beígért KCS :D

de mi az a páv?????
[/quote]

Nagyon sajnálom, pedig igazán szorytottam, nem baj következő alkalommal biztos, hogy sikerűlni fog!
Hajrá és kitartás!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#145 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 20:42

Elég jól meglendült most ez a téma.

Még fiatal vagyok, 22, több mint négy éve van jogsim és megteszem a magam kilóméterét, főleg augusztusban és szeptemberben.

Nekem úgy tetszik mikor az autóvezetőkre hárítanak mindent, és mondják, hogy nincs európai közlekedés. Ja kérem, van a vezetőknek olyan 20-30%-a, aki nem tud közlekedni, ezért a többieket is szidni kell?
A közlekedés többi résztvevőjével is meg kéne tanulni szabályosan közlekedni, mert ott is van vagy 40%-nyi, aki fütyül mindenre.

Nekem az tetszik, amikor a zöld hullám kellős közepén, normálisan mennek az autók 65-tel, folyamatosan haladva, ott, ahol 60-nal lehet menni, és hirtelen egy gyalogos nem bír magával és már pedig ő átmegy.

Este a kivilágítatlan kerékpárosoktól már a szőr fel áll a hátamon. Nem kell ahhoz száguldozni, hogy bajt csinálj. Nekem nem is egy estem volt, amikor a megengedett alatt mentem és csak az utolsó pillanatban sikerült elkerülnöm egy kerékpárost, aki szín józan volt, és neki állt feljebb.
Hiába mész 40-el ha hirtelen egy gyalgos "már pedig én lelépek" stílusban elindul.

Pár történet:

1. Megyek fényes nappal a forgalomban, 1x1 sávos út, keresztezve egy 2x2-vel, lámpás kereszteződés. Én az 1x1-en akartam egyenesen haladni. A lámpa piros, előttem egy kocsi áll. Ekkor mellém beáll egy kerékpráos kivülről. Majd zöldre vált a lámpa és elindulunk. Én haladnék egyenesen, mikor a kerékpáros úgy dönt, minden jelzés nélkül, hogy ő most előttem befordul a 2x2-e balra, oda ahova eleve keréprásonak és lassu járműnek tilos mennie. Én mentem már akkor vagy 30-cal. Satu fékkel kellett megállnom.

2. Vidéken haldok (Hajdú-Vid felé) 1x1-es út, előttem egy transit 80-cal megy, megengedett 90, de nem sietek. Van köztünk 10 méter. Hirtelen jelzés nélkül kivágódik a másik sávba és ekkor feltünt egy szinte álló kombájn, pont kanyar elején. Transit kikerüli még besorol és ekkor feltünik egy szembejövő kocsi. A két gépjármű között maradt vagy 2 centi. Majdnem csináltunk egy törés tesztet.

3. Ma jövök Debrecenbe az M3-ason. Rendes tempót diktálolok, 140, néha 145. Belső sávba húzódok, hogy megelőzzek egy teherautót. Ekkor mögém érkezik óriási sebbeségel egy nyálgép (most hirtelen ezt találtam ki rá) egy jó kis sport kocsival. Haladna a drága így jelez. Látom, hogy a külső sávban még a teherautó előtt, igaz kicsit messze van egy tranzit, amit még le tudok előzni és majd be megyek elé. Különben is 130-cal lehet menni. A kölyök nagyon sietett, hirtelen kivágódik a külső sávba és még a tranzit és köztem befér a belső sávba. Én nyomtam a dudát és tudtára adtam nemzetközi jelzésekkel a nem tetszésemet.

Én megfontoltnak tartom magamat. Nem száguldozok, ha még van alattam olyan kocsi, ami lehetővé teszi, még akkor sem megyek bele hülyeségbe.
Az úgy mondd, zselézett hajú, "este is nap szemüveget viselek, mert az kúúl" kölykökkel, akik lehetnek néha annyi idősek, mint én, de nekem kölykök maradnak, már a törpöm is tele van. Apuci alátesz egy kocsit, néha jobbat, néha rosszabbat és feszít benne. Olyan laza, hogy szinte már fekszik a kocsiban, jellegzetes féloldalas tartással.

A másik típus a mindent betartok, sőt még annál is inkább. Olyan jó dolog, amikor egy ilyen beszanadul és megy kemény 40-nel ott, ahol tábla engedi a városban a 60-at, de ő inkább biztosra megy, lassan járj tovább élsz elv alapján.

Néha az öregekkel is baj van. Megfigyeltem (haha, micsoda kijelentés), hogy a 60 év felettiek általában nem nagyon magabiztosak az úton. Van rá ellen példa is, az én nagyapám. 70 múlt jócskán, dinamikus, de biztos vezetéssel halad, igaz 18 éves kora óta sofőr, autó- és teherautóvezető.

Most hirtelen ennyi értelemeset (remélem majd megerősítenek benne páran, hogy nem mondtam(de lökött vagyok, hisz írtam) hülyeséget) sikerült kipréselnem magamból, pedig még valamit szerettem volna, de mivel cirka 3 óra alvást követően hajnali három óta fent, így kicsit fáradtan nem nagyon fog már az agyam.

Daihelyon
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#146 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 21:15

Igen,remélem énis!Mégeccer köszi!
De sajna 5 alkalom után megint le kell csengetni az elméleti vizsgadíjat :( (ami cca 16-18 rugó körül van)
Kicsit el vagyok keseredve,de hát Istenem,egyszer csak sikerül
Bízzunk benne ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#147 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 21:45

idézet:
Ezt írta dani83:
Igen,remélem énis!Mégeccer köszi!
De sajna 5 alkalom után megint le kell csengetni az elméleti vizsgadíjat :( (ami cca 16-18 rugó körül van)
Kicsit el vagyok keseredve,de hát Istenem,egyszer csak sikerül
Bízzunk benne ;)
[/quote]

pedig az irasbelire csak a s2gg2l2s az egyetlen neked ajanlhato megoldas, meg az hogy vidd magaddal a nyugodt fejed is.
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#148 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 21:49

idézet:
Ezt írta Nevl:

A nagy gáz ezekkel az, hogy kizökkentenek, teljesen elveszíti az egész utazás a ritmusát, össze vissza fékez aztán gyorsít, megint lefékez és az út tök egyenes és üres! Borzalmas egy ilyen ember mögött menni!
[/quote]

Igazad van, "Ezek" azok akik vegul is rapszodikusan vezetnek. Az tenyleg roszabb es veszelyesebb ha osszevissza fekez gyorsit. Hanyszor van az hogy varoson kivul tokoreszik 60 es 80 kozott (kanyarban 50 ;) ) majd mikor ezt megunom es elozni kezdek eszbekap, hogy ja! es gazra lep, nehogyma' megelozzem. Mondanom sem kell, hogy kalapos skodas bacsikarol van szo! :D

#149 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 09. 15. 22:05

idézet:
Ezt írta dani83:

de mi az a páv?????
[/quote]
pályaalkalmassági vizsgálat. [url="http://"http://www.igazolvanyok.hu/gepjarmu/gkfog.htm"]http://www.igazolvan...jarmu/gkfog.htm[/url]

#150 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 09. 15. 22:25

idézet:
Ezt írta Daihelyon:

3. Ma jövök Debrecenbe az M3-ason. Rendes tempót diktálolok, 140, néha 145. Belső sávba húzódok, hogy megelőzzek egy teherautót. Ekkor mögém érkezik óriási sebbeségel egy nyálgép (most hirtelen ezt találtam ki rá) egy jó kis sport kocsival. Haladna a drága így jelez. Látom, hogy a külső sávban még a teherautó előtt, igaz kicsit messze van egy tranzit, amit még le tudok előzni és majd be megyek elé. Különben is 130-cal lehet menni. A kölyök nagyon sietett, hirtelen kivágódik a külső sávba és még a tranzit és köztem befér a belső sávba. Én nyomtam a dudát és tudtára adtam nemzetközi jelzésekkel a nem tetszésemet...

...A másik típus a mindent betartok, sőt még annál is inkább. Olyan jó dolog, amikor egy ilyen beszanadul és megy kemény 40-nel ott, ahol tábla engedi a városban a 60-at, de ő inkább biztosra megy, lassan járj tovább élsz elv alapján.
[/quote]
gyöngyös és hatvan környékén szokott bóklászni a pályán egy opel rendőrautó.
kb 70-80-nal.
ténykedése (az hogy miért, nem derül ki), kimeríti az indokolatlan lassan hajtás fogalmát.
szerintem élvezkedve hallgatja a mögé beszoruló (120-130-cal!! néha több) autó fékcsikorgását, mert épp a "nyálgép" nem bír magával, és letol a belső sávból.
(ezt megkapom 170-nél is, csak mert nem a legfrissebb típussal közlekedek.)

#151 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 23:27

idézet:
Ezt írta mocsi:

Igazad van, "Ezek" azok akik vegul is rapszodikusan vezetnek. Az tenyleg roszabb es veszelyesebb ha osszevissza fekez gyorsit. Hanyszor van az hogy varoson kivul tokoreszik 60 es 80 kozott (kanyarban 50 ;) ) majd mikor ezt megunom es elozni kezdek eszbekap, hogy ja! es gazra lep, nehogyma' megelozzem. Mondanom sem kell, hogy kalapos skodas bacsikarol van szo! :D
[/quote]

Igen ez a kategória nálami is létezik, de megmutatom a teljes listát 1 a legelvislehetőbb és így megy a legrosszabbig!

1. elveszett 50 éves! Kicsit lassú, nem érzi a pedált, de legalább nem okoz balesetet
2. a harcos típus vagyok 30+ és egészen 60-ig (életkor) ezek aztán gátlástalanok ritmus nuku, gyerek a hátsóülésen de majdnem bemennek a busz alá
3. underterminált nő, ez az egyik legrosszabb a kormányt szinte harapdálja olyan közel van a feje a kerékhez és a karjuk szerintem az első 5 perc után elzsibbad és görcsbe áll így nem is tudnak jól reagálni, de a dudát azt ismerik
4. a szőke buxa! Jaj,ismeritek, pasi/apu berakja kis feneke alá a nagy behemót terepjárót/ kicsi de gyors kocsit, az meg vezetni próbál! Lassú, indexet nem ismeri, nyomja a dudát mint a kölnisprét, rágózik, telefonál, cigizik...
5. kigyúrt pasi a szőke buxával mellette! Na ez kb ugyan az mint az előző, csak paliban + jobban el van foglalva a barátnője egyes részeivel mint az útfigyeléssel

Itt jönnek a veszélyesek!
6. kalapos öregnéni! A kormány küllői közül szemléli 60 dioptriás SZTK keretes szemüvegén ezt a szürke világot (melynek puszta léte is jobban korlátozza térlátását mint amennyire segíti) és nem igazán érti, hogy miért dudál mindenki amikor 20-al megy a 40-es tempónál végülis ő ráér a barátnőjéhez érni a csúcsforgalomban! De amikor mellé ér valki, akkor aztán megpróbálja behozni lemaradását
6. kalapos öregúr! Úgy érzi, hogy ő még mindig az aszfalt ördöge és minden hívő autós őt féli! Komótosan vezet suzukijában, hogy közszemle tárgyává tegye fennséges mivoltát de közben már a hallókészülékkel sem hallja a mellette elsuhanó autók dudáját, arról már nem is beszélve, hogy a lámpa színei kicsit mosódnak és az imént említett járművek is valami gyorsan mozgó UMÓ-knak tűnnek(beazonosítatlan mozgó objektumok :D). Természetesen balra indexel és jobbra kanyarodik a behajtani tilos táblából hírtelen gyere csak szabad az út lesz és hasonlók.

De akkor még a parkolási szokásokat nem is említettem!

Ja és még egy külön kategória (senkire sem utalok itt félreértés ne essék)!

A jasszos gyerek! Ül a jó kis sportautóban, vagy kamu tuning verdában és nagyon érzi a sávokat a 90 Km/h símán megvan az első lámpáig, amikor is satufék, majd a mögötte komótosan jövő jármű megállás nélkül átmegy a lámpán míg ő nuláról indulhat! De behozza hátrányát, majd opsz ott egy gyalogos, nem baj elrántom a kormányt, nekem faszább a kasznim!

[ 2003. szeptember 16.: Nevl szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2003. szeptember 16.: Nevl szerkesztette a hozzászólást ]

#152 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 16. 08:05

Hirtelen még valami eszembe jutott.
Ahogy tegnap mentünk az M1-esen normális tempóban 140-nel, láttam, hogy előttünk messze van egy új Audi TT, közelebb érve láttam, hogy német rendszámú.
Korábban az Audi elment melletünk, amikor 100-ra vettük vissza a tempót, és ahogy újra felvettük a 140-et utolértük, a sofőr fiatal volt, de nyugodt, nem sietett sehova, egyenletes 130-cal ment. Még előttünk az Audi, és előzünk pár teherautót, mikor egy sport tuningolt Suzuki ér mőgénk. A Suzukis midenkit tolna ne le maga előtt. Mi is szépen kiálltunk a külső sávba, aztán az Audis is nyugodtan kiállt. És ekkor kicsit olyan furcsa volt és gondolkodtam. Lehet a Suzukisokban valami kényszerítési vágy van, hogy már pedig szuper a kocsi. Az Audis meg biztos úgy volt vele, hogy neki abszolut jó a kocsija, amit nem is kell bizonyítania.
Nem tudom ki hogy van vele, de engem a röhögés környékez mikor látom a fiatal Schumachereket egy tunungolt Suzukiban feszíteni, mint ha egy Lamborginiben ülnének. A baj az, hogy ezek általában összekeverik a Hungaroringet a városi utakkal és nem értik, hogy mit keres körölöttük a sok másik autó.

Daihelyon
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#153 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 16. 09:46

idézet:
Ezt írta Daihelyon:
Ahogy tegnap mentünk az M1-esen normális tempóban 140-nel, láttam, hogy előttünk messze van egy új Audi TT, közelebb érve láttam, hogy német rendszámú.
Korábban az Audi elment melletünk, amikor 100-ra vettük vissza a tempót, és ahogy újra felvettük a 140-et utolértük, a sofőr fiatal volt, de nyugodt, nem sietett sehova, egyenletes 130-cal ment. Még előttünk az Audi, és előzünk pár teherautót, mikor egy sport tuningolt Suzuki ér mőgénk. A Suzukis midenkit tolna ne le maga előtt. Mi is szépen kiálltunk a külső sávba, aztán az Audis is nyugodtan kiállt. És ekkor kicsit olyan furcsa volt és gondolkodtam. Lehet a Suzukisokban valami kényszerítési vágy van, hogy már pedig szuper a kocsi. Az Audis meg biztos úgy volt vele, hogy neki abszolut jó a kocsija, amit nem is kell bizonyítania.
Nem tudom ki hogy van vele, de engem a röhögés környékez mikor látom a fiatal Schumachereket egy tunungolt Suzukiban feszíteni, mint ha egy Lamborginiben ülnének. A baj az, hogy ezek általában összekeverik a Hungaroringet a városi utakkal és nem értik, hogy mit keres körölöttük a sok másik autó.

Daihelyon
[/quote]

Igen ez így van, a sok szar garázs kamu tuningos suzukival meg hasonló autókkal jönnek feszíteni a kemény csávók, de az első rendes autó letolja őket az útról! Sajnos egyesek azt hiszik, hogy az autóikban a tunig/a lóerők nekik is adnak valami plusszt, ami miatt ők a "kings of the road"...!

#154 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 16. 14:19

idézet:
Ezt írta Daihelyon:

Daihelyon
[/quote]

Te még nem láttál/éreztél normális suzikit :D azolyan miko odalépsz é sérze da nyomatékot meg a zerőt már ugy 6200-nál meg is van vagy a 75 %-a a gyárinak és szász minta szél gécó és lenyomsz mindenkit minta zállat és akko' te király csávo vagy vazze- ez a real tuning suzukis yeaaaaaaaahhhhh

tRebroN :D :D

#155 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 16. 14:45

idézet:
Ezt írta tRebroN:

Te még nem láttál/éreztél normális suzikit :D azolyan miko odalépsz é sérze da nyomatékot meg a zerőt már ugy 6200-nál meg is van vagy a 75 %-a a gyárinak és szász minta szél gécó és lenyomsz mindenkit minta zállat és akko' te király csávo vagy vazze- ez a real tuning suzukis yeaaaaaaaahhhhh
[/quote]

Aztán jaehh de baj van mert fék az nuku és az első póznára felkenődsz!

#156 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 16. 16:28

idézet:
Ezt írta tRebroN:

[/quote]

:D

Daihelyon
Csak azért is.

#157 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 17. 07:28

Öcsémet tegnap kapta el egy járőr robogóval.
Amilye volt az öcsének: robogó,
amilye nem:
- jogsi,
- bukó,
- adás-vételi,
- biztosítás!
Még az volt a szerencséje, hogy vele a rendőrtanonc foglalkozott ( az öreg rendőr a haverjával ), így csak mint bringást büntették meg. Helyszíni bírság 10e forint!
Ne menj mögöttem, mert nem vezetlek.
Ne menj előttem, mert nem követlek.
Mellettem se menj.
CSAK HAGYJ A FRANCBA BÉKÉN!

#158 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 17. 07:33

idézet:
Ezt írta Scytam:
Öcsémet tegnap kapta el egy járőr robogóval.
Amilye volt az öcsének: robogó,
amilye nem:
- jogsi,
- bukó,
- adás-vételi,
- biztosítás!
Még az volt a szerencséje, hogy vele a rendőrtanonc foglalkozott ( az öreg rendőr a haverjával ), így csak mint bringást büntették meg. Helyszíni bírság 10e forint!
[/quote]

Ha bukója van, nem lett volna probléma! Elméletileg 50 köbceniig nem igazán kérik a jogsit! abiztosítás már nagyobb gáz, de az adás-vételivel sem kellett volna túl sokat vacakolni!

#159 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 17. 07:43

idézet:
Ezt írta Scytam:
Helyszíni bírság 10e forint![/quote]

Azt hittem nincs helyszini, mert az egyenlo a zsebbe.

#160 Felhasználó inaktív   Tomik@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 17. 08:05

idézet:
Ezt írta Nevl:

4. a szőke buxa! Jaj,ismeritek, pasi/apu berakja kis feneke alá a nagy behemót terepjárót/ kicsi de gyors kocsit, az meg vezetni próbál! Lassú, indexet nem ismeri, nyomja a dudát mint a kölnisprét, rágózik, telefonál, cigizik...
[/quote]

Ne is mond!
Tegnap jött velem szembe 1 ilyen 1 szűk utcában(ahol 2irányú a forgalom)
Néni jön 20-30al én szembe vele,de a buxa csak a házakat nézi a bal oldali ablakon keresztül,én meg a fékpedált besüllyesztettem a padlólemezbe,mert hiába villogtam rá,ő csak jött,jött és jött. :(

Mellesleg én nem szoktam gyorsan menni,csak vigyázok,hogy ne lustuljon be az autó :D

[ 2003. szeptember 17.: Tomik@ szerkesztette a hozzászólást ]

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.