HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#3481 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 23. 18:01

Idézet: lehella - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 17:59

Hmm kint alig van egy centis hó de az autók már nem bírnak felmenni. Itt pörög a parasztnak a 20 millás kocsija.....
Jöhettek fiúk :D :]

Na, erről beszéltem. :-D

#3482 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 12. 23. 18:03

Idézet: Targa - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 18:00

Meg a nyárigumisok. :)

Egyébként nagyon is helyeslem, hogy az emberek az első hóval kimenjenek valami elhagyatott helyre, és pörgessék meg a kocsit egy cseppet. Sosem árt, ha tudod, hogy viselkedik az autód, ha megindul valamerre, hogy ne szarj be, ha megcsúszol, és tudd, mit kell csinálni.

Ha már kurva drága a tanpályás oktatás, akkor legalább ilyenkor lehet gyakorolni, hogy hogy is van az a csúszkálás...

Egyébként is, a tanpályán csúszkálhatsz kedvedre, de a való életben vészesen közelítenek az árkok, padkák, járdaszigetek, fák és egyéb akadályaok, aminél már hiába mondja egy oktató, hogy kellett volna kikerülni, mert akkor már késő. :(
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#3483 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 18:05

Idézet: Studi - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 18:03

Egyébként is, a tanpályán csúszkálhatsz kedvedre, de a való életben vészesen közelítenek az árkok, padkák, járdaszigetek, fák és egyéb akadályaok, aminél már hiába mondja egy oktató, hogy kellett volna kikerülni, mert akkor már késő. :(

Azokra a tanpályákra gondoltam, ahol van rántópad, meg jégszimuláló felületű nedves út, meg ezek a finomságok. Ami Mogyoródon van a Ringen, meg az Autoklubnak van ilyen pályája.

Na igen, gondolj bele, milyen érzés, amikor mondjuk ez a vas indul meg alattam. Baromi óvatosan játszom vele, mert ha ez elindul valamerre, ott kő kövön nem marad.

#3484 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 18:19

ATI pályán is van spéc pálya de az asszem csak csúszós út szimulátor. Winkler Robika volt a Totalcarban 2? hete és mondta hogy télre vett egy Lada Nivat. Jól járt vele szeritem. Bokortörővel :D

Szerkesztette: lehella 2004. 12. 23. 18:19 -kor

#3485 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 19:07

Idézet: Targa - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 18:00

Egyébként nagyon is helyeslem, hogy az emberek az első hóval kimenjenek valami elhagyatott helyre, és pörgessék meg a kocsit egy cseppet. Sosem árt, ha tudod, hogy viselkedik az autód, ha megindul valamerre, hogy ne szarj be, ha megcsúszol, és tudd, mit kell csinálni.

Jaja, én is erre gondoltam, nem a forgalomra. Rákoskerten vannak bazira elhagyatott helyek, szal van lehetőség bőven, lehet tanulni, bajt nem csinálok, max elfogy pár lityó benzin. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3486 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 19:10

Idézet: Targa - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 17:06

A srácnak volt egy Truck Trial-ra épített rövidített V8 benzines ZIL-je, faszán vizsgáztatva, iszonyú bütykös KRAZ abroncsokkal, állandó 6x6 hajtással.

Katonáéknál hajtottam ilyet is. Meg Ural-t, meg Kraz-t. De imádtam, eszement buli. Jöttök itt mindenféle Honda kis vackokkal, fílingben sehol sincs egy ilyen böszme kocsihoz képest, mert ugyebár ez is megindul ám veszettül, pláne üresen. :) És az a hang... :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3487 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 19:10

Idézet: Targa - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 19:00

Meg a nyárigumisok. :)

Ha már kurva drága a tanpályás oktatás, akkor legalább ilyenkor lehet gyakorolni, hogy hogy is van az a csúszkálás...

Hát ezzel egyett értek. Nemiscsak gyakorlás végett, hanem egész egyszerűen az embernek "bekell lőnie" a dolgokat, hogy tudja mit várhat az autótól összeségében (kanyarstab, féktáv stb...). Most úgy egy órája szolidan esik a hó (pesten), már azért csúszkálgatt, de az igazi ökörködéshez, még kevés. Na majd talán késő estére :D
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3488 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 19:11

Idézet: lehella - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 19:19

ATI pályán is van spéc pálya de az asszem csak csúszós út szimulátor. Winkler Robika volt a Totalcarban 2? hete és mondta hogy télre vett egy Lada Nivat. Jól járt vele szeritem. Bokortörővel :D

Ja és elnevezte Gábornak, mertha nem ő lenne a főpolgármester eszébe sem jutott volna egy ilyen autó :D  :up:
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#3489 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 20:17

Hjam. Végülis van benne valami de ez nem téma. Jó vétel volt akkor is a Niva. Főleg ha TDI lenne

#3490 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 15:50

Idézet: jrpryv - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 14:57

Hát, de éppen azt mondom, hogy nem kapcsolhatnak le gyorshajtásért, csak akkor, ha van rá bizonyíték, vagyis trafis fotó. Egy haverom azzal szórakozott egyszer, hogy lámpánál ált, a lámpa elött meg 50 méterrel igazoltattak, ő meg, hogy froclizza őket padlógázzal, csikorgó gumikkal indult és nyomta neki, persze leintették, de semmit nemtudtak vele csinálni, merthogy tök szabályos volt és alkoholt se fogyasztott.

húúú, ez tök jó szórakozás lehetett.

Milyen tartalmasan tudja tölteni az idejét a haverod! :)
Gondolkoztál már ma?

#3491 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 16:09

Az én haverom is csinált ilyeneket... Bőgette a motort, padlógáz, a végén padlófék, de mivel nem hajtott yorsan + a kreszt sem szegte meg, így nem is érdekelte a rendőröket a magánszáma!
Tyraan - Artum Inferniti

#3492 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 16:17

Azt hogy hangos a kocsi meg ilyen tuning olyan csikorgás az a rendőröket nem érdekli. Max az embereket. Csak a kreszt meg a többi dolgot tartsd be

#3493 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 17:16

Idézet: *Macika* - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 16:50

húúú, ez tök jó szórakozás lehetett.

Milyen tartalmasan tudja tölteni az idejét a haverod! :)

Őőőő, szerintem nem azt írtam, hogy ez a hobbija :D  éncsak egy adott szituációt írtam le ;)

#3494 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 19:25

Fiatalon szereti az ember hajtani a gépet, fúleg ha jó van alatta

#3495 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 19:35

Idézet: jrpryv - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 17:16

Őőőő, szerintem nem azt írtam, hogy ez a hobbija :D  éncsak egy adott szituációt írtam le ;)

Bocsi, nem Téged akartalak vele megbántani. A saját véleményemet mondtam el vele.
Gondolkoztál már ma?

#3496 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 20:26

Idézet: lehella - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 19:25

Fiatalon szereti az ember hajtani a gépet, fúleg ha jó van alatta

Akkor én öreg lennék? :think:

#3497 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 20:28

Idézet: Studi - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 21:26

Akkor én öreg lennék? :think:

Valszeg te örökifjú vagy :)

#3498 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 20:35

Idézet: jrpryv - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 20:28

Valszeg te örökifjú vagy :)

Inkább koravén, nem? :Đ Igaz, kopaszodom is. :)

#3499 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 25. 20:10

Idézet

A 15-20 méter mély árokba borult egy autó az M3-as autópálya gödöllői szakaszánál feltételezhetően péteken hajnalban. A kocsit csak ma vették észre a karbantartók. A roncsban megtalálták az autó söfőrjét, aki életét vesztette.

Autópálya-kezelő útellenőrök bukkantak egy összeroncsolódott kocsira és benne életét vesztett sofőrjére az M3-as autópálya gödöllői szakaszánál egy mély árokban szombaton kora délután - közölte a Rendészeti Biztonsági Szolgálat szóvivője. Gálik Viktória elmondta, hogy a Budapest felé tartó autós eddig tisztázatlan okok miatt hajtott a 15-20 méteres árokba a 32. kilométernél, vélhetőleg a péntekről szombatra virradó éjjel.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3500 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 20:39

Gondolom elaludt a volánnál.......

Téma megosztása:

• (216 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.