Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. jan. 10., hétfő - 18:29
Én írtam: "Ja szabálytalankodni szoktam. És mégha a pokol legmélyebb bugyraibanis fogok is elégni, de emiatt semmiféle lelkiismeret furdalásom sincs. rolleyes_2.gif Nem vagyok hajlandó a forgalom ritmusánál lasasbban haladni (hacsak nincs trafi persze), nem vagyok hajlandó 30-ra lelasítani a pesti kamu vasuti átjáróknál, ahol kb. 10 éve nem haladt át semmi és nemis fog, de b@sznak felszedni, nemfogok a Csömörre vezető úton 30-al haladni, mert kint van a tábla (ja egyébként elárulom, hogy azért tették ki a táblát, mert a lakók panaszkodtak, hogy rossz minőségű az út. Semmilyen reakció nem volt, ezért úgy érveltek, hogy már balesetveszélyes, erre az önkormányzat úgy reagált, hogy jaaa balesetveszélyes, akkorcsak 30-al lehet haladni) és még sorolhatnám, ezek miatt nem vagyok hajlandó betartani a szabályokat."
Te reagáltál:"Tudod pont az olyan vezetők miatt veszélyes betartani a táéblákat mint Te, akik tesznek nagy ívben a táblákra! rolleyes_2.gif Tudnám, hova sietsz? Megéri veszélyeztetni mások, és a saját életedet városon belül max 5-10 perc miatt? Megéri idegeskedni?"
Ezekután nem értem miféle sarkításról beszélsz? Ha teis úgy vezetsz, mint én, felveszed a forgalom ritmusát (60-70, mikor hol mennyi), akkor milyen alapon írtad, amit írtál (jaa, hogycsak, mert már kötöttél bele vkibe, az mááás). Ha meg nem veszed fel a forgalom ritmusát és mindenhol betartod a szabályokat, akkor tökéletesen jogos, amit én írtam.
Írtam, hogy én a táblák +10-15%-al megyek, és nagyon nem mozgat, hogy neked pisilned kell, és ezért, át akarsz ugratni!

Ha lehetőség van rá, én a külső sávban megyek, a belsőt meghagyom a sietős autósoknak!
Amit még mindenképpen jó ha tudsz: nem szoktam kötekedni, nem életcélom, és nem is látom semmi értelmét sem!
Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy balesetek nagy része a KRESZ-t betartók miatt van!